papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 164
- Πόντοι
- 16
15 για να πας. Για να γυρίσεις...?Το τραίνο για Αθήνα είναι 15Ε και κάνει 6 ώρες!
15 για να πας. Για να γυρίσεις...?Το τραίνο για Αθήνα είναι 15Ε και κάνει 6 ώρες!
Άντε ρε jo ακόμα να γράψεις την κριτική για την Έφη? Έχω πάρει pop corn και αναψυκτικό και περιμένω..Φτουυυυ αργησα ενα 5λεπτο
Επετειακο ποστ ενα χρονο μετα την Εγγραφη μου στο φορουμ τουτο
Της εγγραφης ειχε προηγηθει μασαζ αλλα και επισκεψη στα βουρδελα του Βαρδαριου
Η Εφη ειχε την τιμητικη της εκεινη την ημερα αλλα και σημερα .
Ενα χρονο μετα μετα πηγα και εδωσα ... τις ευχες μου
Happy Birthday
Jo respect...
Άντε ρε jo ακόμα να γράψεις την κριτική για την Έφη? Έχω πάρει pop corn και αναψυκτικό και περιμένω..
Όντως μαλακίες μου είπανε.. κοίταξα κ εγώ στον ΟΣΕ τώρα και το πιο φτηνό είναι 20Ε 1 δρομολόγιο ανα μέρα κ αν βρεις Β΄ θέση.
Βρε λαιπαπα των ντελων ...
δες εδω και πες μου αν σαρεσει και αν δε σαρεσει κατι τι ειναι αυτο
αντε να κανω εντιτ και αυριο να γραψω και το επετειακο ριβιου
Papazits αν ξερει αυτος ο Kikas για την ρεβεκα ποτε γυριζει ας του πει καποιος να μου απαντησει γιατι δεν μπορω να τον βρω τον συνγκεκρημενο χρηστη και 2ον η Ρεβεκα ειναι φλεγων καταθεση που πρεπει να κανω την ξερω απο τοτε που αρχησε να δουλευει βαρδαρη εχω κανει αρκετες επισκεπσεις σε συτην και εχω περασει super και τωρα που δουλευει σε studio θα ειναι ακομα πιο καλη σε θεματα υπερεσιων θελω να νομιζω αυτα οπιοσδηποτε γνωριζει για την Ρεβεκα που δουλευει στην Φριξου 14 επαναλαμβανω παρακαλω ας μου πει
θα περιμενεις πολυ αδερφε.δεν παιζει να γυρισει.ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχ....θελώ την Μιλανα μου.!!!!! :'( :'(
Κύριοι το ανωτέρω μέλος μας πιστεύω ότι μας πουλάει παπά. Ερχόμενος από το πουθενά πετάει μερικές ετεροχρονισμένες και ίσως αμφιλεγόμενες κριτικές, αλλά δεν έχεις αυτό που λέμε την απόδειξη ότι όλα είναι ατμός ή σχεδόν ατμός τουλάχιστον.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του της έχει κάνει (της Ρεμπέκας) αρκετές επισκέψεις στον Βαρδάρη, όπως και σε διάφορες άλλες, χρησιμοποιεί τη λέξη αρκετές
Πόσες βρε αδελφέ?????
Κύριοι η Ρεμπέκα ουδέποτε δούλεψε στον Βαρδάρη από όσο ξέρω,
gl επικαλούμαι την μαρτυρία σου, αν δεν κάνω λάθος της έγραψες την πρώτη της κριτική όταν έκανε ντεμπούτο στην Αλιάκμωνος. Έκτοτε δούλεψε στο αλίσια και κατόπιν στο Φριξου 14.
ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ.
Αν πέφτω έξω σε κάτι ας με διορθώσει κάποιος
Ύυυυυυυυυυυποπτος κύριε Ραπτόπουλλλλεεε....................Κύριοι το ανωτέρω μέλος μας πιστεύω ότι μας πουλάει παπά. Ερχόμενος από το πουθενά πετάει μερικές ετεροχρονισμένες και ίσως αμφιλεγόμενες κριτικές, αλλά δεν έχεις αυτό που λέμε την απόδειξη ότι όλα είναι ατμός ή σχεδόν ατμός τουλάχιστον.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του της έχει κάνει (της Ρεμπέκας) αρκετές επισκέψεις στον Βαρδάρη, όπως και σε διάφορες άλλες, χρησιμοποιεί τη λέξη αρκετές
Πόσες βρε αδελφέ?????
gl επικαλούμαι την μαρτυρία σου, αν δεν κάνω λάθος της έγραψες την πρώτη της κριτική όταν έκανε ντεμπούτο στην Αλιάκμωνος. Έκτοτε δούλεψε στο αλίσια και κατόπιν στο Φριξου 14.
Papazits αν ξερει αυτος ο Kikas για την ρεβεκα ποτε γυριζει ας του πει καποιος να μου απαντησει γιατι δεν μπορω να τον βρω τον συνγκεκρημενο χρηστη και 2ον η Ρεβεκα ειναι φλεγων καταθεση που πρεπει να κανω την ξερω απο τοτε που αρχησε να δουλευει βαρδαρη εχω κανει αρκετες επισκεπσεις σε συτην και εχω περασει super και τωρα που δουλευει σε studio θα ειναι ακομα πιο καλη σε θεματα υπερεσιων θελω να νομιζω αυτα οπιοσδηποτε γνωριζει για την Ρεβεκα που δουλευει στην Φριξου 14 επαναλαμβανω παρακαλω ας μου πει
Κύριοι το ανωτέρω μέλος μας πιστεύω ότι μας πουλάει παπά. Ερχόμενος από το πουθενά πετάει μερικές ετεροχρονισμένες και ίσως αμφιλεγόμενες κριτικές, αλλά δεν έχεις αυτό που λέμε την απόδειξη ότι όλα είναι ατμός ή σχεδόν ατμός τουλάχιστον.
Πόσες βρε αδελφέ?????
Εγω την ρεμπεκα δεν την ειδα ποτε στον βαρδαρη, αλλα εκεινο τον καιρο τον οποιο στον βαρδαρη δουλευανε 2 ρεμπεκες, η μια ηταν στο τανταλου 9 (η οποια την ειχα δει και ηταν πιπινα ομορφη) και η αλλη η γνωστη ρεμπεκα οπως λεει ο jo Θα ηταν στο σαμφως 20.
Οποτε κυριε αστυνομε θεοχαρη δεν εψαξες καλα...
www.imagerous.com/] [/URL]
Φιδεμπορες , παπατζηδες και λοιποι μυθιστορηματογραφοι .. ειστε περικυκλομενοι
βγαλτε τα ρουτερ απ την μπριζα και παραδωθητε
Αι ριπιτ .. σνεικσελερς , παπατζαιντς εντ ολ δε ρεστ στορυ μεικερς , γου αρ σαραιυντεντ
τειν γιουρ ρουτερς οφφ τηε μπριζ και γκο του δε ντεβιλ
μαγκες ξερει κανεις τιποτα για την ξανθουλα με τις μπουταρες που ειναι ΣΑΠΦΩΣ 8?Ενα θετικο σχολιο περιμενω και εχω φυγει καρφι.αποψε ειμαι τοσο φουντωμενος που αν δε κατσει κατι αλλο θα παω εις γνωση μου παντα και θα τον βαλω στο παγωμενο μουνι της ΚΕΛΛΥ.το ξερω οτι δεν θα γουσταρω αλλα δεν εχω και εναλλακτικη λυση.μαγκες βοηθηστε...δεν αντεχω αλλη ΠΑΤΑΤΟΚΕΛΛΥ!!!!!!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!
μαγκες ξερει κανεις τιποτα για την ξανθουλα με τις μπουταρες που ειναι ΣΑΠΦΩΣ 8?Ενα θετικο σχολιο περιμενω και εχω φυγει καρφι.αποψε ειμαι τοσο φουντωμενος που αν δε κατσει κατι αλλο θα παω εις γνωση μου παντα και θα τον βαλω στο παγωμενο μουνι της ΚΕΛΛΥ.το ξερω οτι δεν θα γουσταρω αλλα δεν εχω και εναλλακτικη λυση.μαγκες βοηθηστε...δεν αντεχω αλλη ΠΑΤΑΤΟΚΕΛΛΥ!!!!!!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!