Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Οποιος γνωριζει ποτε γυριζει η Ρεβεκα που δουλεβει στο studio της Φριξου 14 αν δεν κανω λαθος παρακαλω να μου πει
Υπάρχει ένας που μπορεί να γνωρίζει. Ο kikasΟποιος γνωριζει ποτε γυριζει η Ρεβεκα που δουλεβει στο studio της Φριξου 14 αν δεν κανω λαθος παρακαλω να μου πει
ουτε η 2τσα δεν ξερειΟποιος γνωριζει ποτε γυριζει η Ρεβεκα που δουλεβει στο studio της Φριξου 14 αν δεν κανω λαθος παρακαλω να μου πει
Τον πρόεδρο τζάμπα τον ψηφίσαμε? gl τι κάνεις? Πρέπει να δώσεις λύση στο θέμα . Στις επόμενες εκλογές jo δαγκωτό θα ρίξω με φαίνεται. Έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά ;)ουτε η 2τσα δεν ξερει
παιζει και να μην γυρισει.....ειδικα αμα ψηφισεις και τζο ειναι περισσοτερο απο βεβαιο....Τον πρόεδρο τζάμπα τον ψηφίσαμε? gl τι κάνεις? Πρέπει να δώσεις λύση στο θέμα . Στις επόμενες εκλογές jo δαγκωτό θα ρίξω με φαίνεται. Έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά ;)
χααχαχαχ γεια σου ρε gl προεδράρα μουπαιζει και να μην γυρισει.....ειδικα αμα ψηφισεις και τζο ειναι περισσοτερο απο βεβαιο....
τι να δω παλι ρε μλκ;αφησες την χριστινιαδα και επιασες την εφηαδα;
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχ....θελώ την Μιλανα μου.!!!!! :'( :'(τι αστερι ηταν αυτο...15.6.2009 Μιλανα
Βρε λαιπαπα των ντελων ...
δες εδω και πες μου αν σαρεσει και αν δε σαρεσει κατι τι ειναι αυτο
αντε να κανω εντιτ και αυριο να γραψω και το επετειακο ριβιου
Maanes τωρα τελευταια αυξηθηκαν τα εισητηρια στον ΟΣΕ...Το τραίνο για Αθήνα είναι 15Ε και κάνει 6 ώρες!
νομιζω οτι ανεβηκαν κατα 40%...Όντως μαλακίες μου είπανε.. κοίταξα κ εγώ στον ΟΣΕ τώρα και το πιο φτηνό είναι 20Ε 1 δρομολόγιο ανα μέρα κ αν βρεις Β΄ θέση.
τωρα αμα αποκρατικοποιηθει ο ΟΣΕ θα αλλαξουν πολλα..Το τραίνο για Αθήνα είναι 15Ε και κάνει 6 ώρες!