jason 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
δε κανει τιποτα,τωρα που θα βγω στη γυρα θα προσπαθησω να ειμαι πιο συγκεκριμμενος με τις κοπελες και τις περιγραφες μου.Τhanks =(
δε κανει τιποτα,τωρα που θα βγω στη γυρα θα προσπαθησω να ειμαι πιο συγκεκριμμενος με τις κοπελες και τις περιγραφες μου.Τhanks =(
φιλαρακι τωρα ειδα οτι σε στεναχωρησα με το αναποδο χαμογελακι που εβαλες...περιμενες αλλη???Τhanks =(
για το ξανθο που ηταν χθες βραδυ ΣΑΠΦΟΥΣ 8 γνωριζει κανεις τιποτα?με τα βυζακια εξω φολα παρτιδα.ομορφουλα μου φανηκε...
αντε να δουμε...θα περιμενω και εγω αναφορα απο καποιον συναθλητη που την δοκιμασε γιατι δεν ειμαι για να τρωω και αλλη πατατα!!!!!!!!Προφανώς είναι η Μάγια, συμπαθυτικό γκομενάκι εγώ προσωπικά δεν την έχω πάρει, κάποιος άλλος ίσως να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Την Τριτη την ειδα και ηταν πραγματι πολυ ομορφο μωρο με ζουμερο κωλαρακι.Αλλα μου την ειπε Μαϊρα-Μαρα καπως ετσι.Προφανώς είναι η Μάγια, συμπαθυτικό γκομενάκι εγώ προσωπικά δεν την έχω πάρει, κάποιος άλλος ίσως να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
αυτη ειναι πολυ χαλια παραλιγο χθες να την πατησω οταν μου ειπε η τσατσα οτι ειναι η νατασα.νομιζα η ρωσιδα η κοντουλα αλλα λεω ασ περιμενω να βγει εξω και μετα βλεπουμε.ευτηχως παντοσ με βαση τα γουστα μου.Ρε φίλε jason αυτή η κοκκινομάλα Νατάσα που είδες Μαντζάρου ήταν παχουλή ή λεπτούλα;
Την Τριτη την ειδα και ηταν πραγματι πολυ ομορφο μωρο με ζουμερο κωλαρακι.Αλλα μου την ειπε Μαϊρα-Μαρα καπως ετσι.
Την εχεις δει δηλαδη και δεν ειναι η ιδια με αυτη που πηρες στο Προμηθεως 25???
Ρε φίλε jason αυτή η κοκκινομάλα Νατάσα που είδες Μαντζάρου ήταν παχουλή ή λεπτούλα;
Παρε και μια φωτογραφικη μηχανηδε κανει τιποτα,τωρα που θα βγω στη γυρα θα προσπαθησω να ειμαι πιο συγκεκριμμενος με τις κοπελες και τις περιγραφες μου.
για την τσεσικα ποθ ηταν βιλα εροτικα ξερει κανεις;
Εκεί τσατίστηκα λίγο, αν έβρισκα καμία από Λάουρα, Ρεμπέκα, Κορίνα θα έμπαινα αλλά...Βολτίτσα προ ολίγου:
Εκεί τσατίστηκα λίγο, αν έβρισκα καμία από Λάουρα, Ρεμπέκα, Κορίνα θα έμπαινα αλλά...
εχεις ξαναφαει Κορινα ?
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια για τον πτωχό πλην τίμιο Βαρδάρη.
-Ταντάλου 9. Δεν μπήκα γιατί φοβήθηκα να αντιμετωπίσω την Καμέλια.
Ειναι επιθετικη πραγματι :2funny.
-Προμηθέους 11. Ίρα και κατάθεση, με ένα ταπεινό απλό προγραμματάκι των 30ε πέρασα φανταστικά ακόμη μια φορά.
ΑΑΑΑΑΑΑχχχ Ιρα τι μου θυμησες τωρα .....
Ιρα ,Βερονικα , Αφρουλα ... ακομη δεν δοκιμασα
Ρε παιδιά μήπως είναι τούτη η δικιά μας η Εβελίνα????
Αν και την πήρα 2 φορές, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες όπως τατού στο πόδι ή κάτι άλλο που να με βεβαιώνει ότι είναι αυτή.
Πάντως οι φωτογραφίες την φέρνουν και οι περιγραφές ταιριάζουν στο να είναι αυτή, και είναι και από Ρουμανία.
Αν κάποιος από εσάς έχει πιό φωτογραφική μνήμη ??
Έχει κριμένο και το πρώσοπο της ρε γαμότο.
Λετέ να μας την πήρε η ξελογιάστρα η Αθήνα
Παίδες αυτή είναι! Τα βυζιά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο μικρούλια βέβαια...
Πάντως αν είναι αυτή έχει βάλει κανα 2 κιλάκια ακόμη.
Κάποιος με παρατηριτικότητα αν θυμάται για το tatto στο πόδι??
Αρα αν ειναι αυτη, πρεπει οι Αθηναιοι να μας στηλουν μια δικια τους τωρα...fair play.!!