Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Θυμαμαι τις παλιες καλες μερες που πηγενες στα σπιτακια κ ειχε οτι ηθελες.........
κιριολεκτικα θημαμαι οτι ακομα κ η συμπεριφορες απο τσατσαδες κ πουτανες καμια σχεση!!!!

ακομα κ τορα σε δισκολους καιρουσ αντι να καλητερευουν τα πραγματα απο θεμα εξυπηρετησης..........μαθανε να λενε το ποιηματακι:30 απλο 40 χαλαρα 50 χωρισ προφ.....κτλ!!!
εγω θυμαμαι πριν 8 χρονια οταν κατεβενα για χαβαλε δεν ειχε τετιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
5 χιλιαρικακια κ τουλαχιστον ελπιζες να σε βγει καλη η γκομενα!!!
οχι οπωσ τωρα που μαθανε να στα περνουνε για τα καλα..........
απο την μια δινεισ 100ευρω κ τα κλες οποσ διαβασα απο κατι κριτικες.........
απο την αλλη αμμα δωσεισ 30 σε στραβοκοιτανε κιολασ!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ισως εχεις δικιο....τα πολλα εξτρα ισως χαλασαν και την πιατσα

οπως λες θυμαμαι οταν ειχα πρωτακουσει τον ορο ''εμεις εδω(εννοουσε σε στουντιο),δουλευουμε με προγραμματα'' απο τσατσα.....

μου φανηκε και λιγο περιεργο γιατι βασικα ως μικρος εγω να γαμησω ηθελα....οχι τιποτα αλλο....μετα μπαινεις στο τρυπακι,να γλειψω λιγο ,να κανω κανα εξτραδακι,κανα τζακουζι κλπ αλλα αποτελεσμα....πολλα λεφτα σε ξοδεμα,αποτελεσμα πολλες φορες το ιδιο και μη χειροτερα και κακομαθαινουν κιολας και υποτιμουν τον πελατη που παει για το απλο...

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
εχω ενα σκεπτικο σε σχεση με τις τιμες.οταν δεν ευχαριστιεσαι κατι :knockinb: οσο φθηνο και αν ειναι ειναι ακριβο.γιαυτο και τα ακουμπαω φοβουμενος την μειωμενη αποδοση της κοπελας.
παντος πιστευω το φορουμ εχει την δυναμη να αλαξει κατι.μια προταση στον προεδρο.ολοι οι εγεγραμενοι στο φορουμ να εχουν μια καρτα η κατι τετοιο .για να εχουμε καποια επιπλεον εκπτωση η εστω περιποιηση στα σπιτια λογω τζιρου.θα μπορουμε να μαυριζουμε τα σπιτια αν δε το κανουν. ισως λεω  :jerking:αλλα μπορει να δουλεψει.    GL. ΤΙΜΗ ΜΟΥ!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θυμαμαι τις παλιες καλες μερες που πηγενες στα σπιτακια κ ειχε οτι ηθελες.........
κιριολεκτικα θημαμαι οτι ακομα κ η συμπεριφορες απο τσατσαδες κ πουτανες καμια σχεση!!!!

ακομα κ τορα σε δισκολους καιρουσ αντι να καλητερευουν τα πραγματα απο θεμα εξυπηρετησης..........μαθανε να λενε το ποιηματακι:30 απλο 40 χαλαρα 50 χωρισ προφ.....κτλ!!!
εγω θυμαμαι πριν 8 χρονια οταν κατεβενα για χαβαλε δεν ειχε τετιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
5 χιλιαρικακια κ τουλαχιστον ελπιζες να σε βγει καλη η γκομενα!!!
οχι οπωσ τωρα που μαθανε να στα περνουνε για τα καλα..........
απο την μια δινεισ 100ευρω κ τα κλες οποσ διαβασα απο κατι κριτικες.........
απο την αλλη αμμα δωσεισ 30 σε στραβοκοιτανε κιολασ!!!

Πιπα κωλο 5000 , ηταν και σλογκαν το 98 -99
3-4 τσαρκες ειχα κανει τοτε αλλα δεν χαλασα κανεναν 5χιλιαρο ( ο μαλακας  :idiot: )
Το μεροκαματο τοτε ηταν γυρω στα 8 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα ?  :think: Επινες , ετρωγες , γαμουσες κιολας
Τωρα ενα μεροκαματο δε φτανει για ενα γαμισι απλο η σκετο οπως υποτιμητικα το χαρακτηριζουν περικες
Ετσι εκγυκλοπαιδικα ...

Ας με επιβαιβεωσει ή διαψευσει καποιος αν τα θυμαται καλυτερα  :rolleyes:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Το μεροκαματο τοτε ηταν γυρω στα 8 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα ?  :think:
Τωρα ενα μεροκαματο δε φτανει για ενα γαμισι απλο η σκετο οπως υποτιμητικα το χαρακτηριζουν περικες
Ετσι εκγυκλοπαιδικα ...

Ας με επιβαιβεωσει ή διαψευσει καποιος αν τα θυμαται καλυτερα  :rolleyes:

Πάνω κάτω ναι... τόσο ήταν... Βέβαια μερικά χρόνια πριν έπαιρνα έναν Κολοκοτρώνη χαρτζιλίκι βδομαδιάτικο!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
εγω δεν προλαβα την δραχμη στα μπουρδελα τωρα μας ενημερωνουν οι μεγαλυτεροι(πουρογεροι :2funny:)

5.000 δρχ σαν να λεμε 15 ευρω
αυτες ειναι τιμες

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
εγω δεν προλαβα την δραχμη στα μπουρδελα τωρα μας ενημερωνουν οι μεγαλυτεροι(πουρογεροι :2funny:)

5.000 δρχ σαν να λεμε 15 ευρω
αυτες ειναι τιμες

εγω ήμουν νέος ακόμα ο΄ταν η δραχμή ηταν στα τελευταια της...αλλα που να φανταστω πως απο 5000 θα πάμε αμεσως αμέσως στα 20 ευρω μετα απο ενα χρόνο στα 25 και γρήγορα γρήγορα φτάσαμε στα 30 . :think: :jerking: :jerking:
Το κακό είναι ο,τι όλα τα εξτραδάκια τα κάναμε αμαρκέ.... :sunglasses:.απλα ρισκάριζες.
Υπήρχαν γυναίκες που σου κανανε ακάποτο αν σε γουσταραν ...έκανες εσυ γλειφομούνι αν φυσικά το'θελες .Αλλα όλα αυτά ηταν χωρις εξτρα. :rolleyes:
Τώρα μπορει να σε γουσταρουν πάλι...αλλα είναι φυσιολογικό αν στάξεις 3-4 100 ρικα λογικό είναι και να σε γουσταρει και να σου κάνει τα πάντα :2funny: :2funny: :2funny:
Το παράλογο είναι να στάζεις 100 ευρω και να σου λέει πέρασε ο χρόνος σου :headbang: :headbang: :headbang:
και ειδικα τωρα που έχουμε κρίση....

Επισκέπτης
Εγώ λέω να κάνουμε πορεία με τα αιτήματα μας και να περάσουμε κ από γιαννιτσών με την ελπίδα να συναντήσουμε την πορεία των περίοικων που δεν θέλουν τις πουτανίτσες στη γειτονία τους κ να τους δείρουμε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εγώ λέω να κάνουμε πορεία με τα αιτήματα μας και να περάσουμε κ από γιαννιτσών με την ελπίδα να συναντήσουμε την πορεία των περίοικων που δεν θέλουν τις πουτανίτσες στη γειτονία τους κ να τους δείρουμε.
:thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Μέσα σ' αυτό!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
μινι τσαρκα χθες! στο λα φαμ η κορινα, στο τανταλου 14 μια καστανη με φραντζα(μας τραβουσε η τσατσα απο το χερι στα δωματια με το ζορι.αυτη μαγκες εχει σοβαρο προβλημα,για δεσιμο ειναι).διπλα στο τανταλου 8  ηταν μια γκομεναρα με προστυχο βλεμμα που μου αρεσε πολυ!!! ποια ειναι αυτη? αν βγηκε κανεις χθες βολτα ασ πει) διπλα στο πρασινο με την γυφτοτσατσα την χοντρη την συμπαθεστατη βγηκε ενα που τρωοταν ανετα. στο σαπφους στο ενα απο τα διδυμα η βερονικα.το αλλο ηταν κλειστο. στο προμηθεως ψηλα πανω η ηταν η καρμεν.δυνατο μουνι!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μινι τσαρκα χθες! στο λα φαμ η κορινα, στο τανταλου 14 μια καστανη με φραντζα(μας τραβουσε η τσατσα απο το χερι στα δωματια με το ζορι.αυτη μαγκες εχει σοβαρο προβλημα,για δεσιμο ειναι).διπλα στο τανταλου 8  ηταν μια γκομεναρα με προστυχο βλεμμα που μου αρεσε πολυ!!! ποια ειναι αυτη? αν βγηκε κανεις χθες βολτα ασ πει) διπλα στο πρασινο με την γυφτοτσατσα την χοντρη την συμπαθεστατη βγηκε ενα που τρωοταν ανετα. στο σαπφους στο ενα απο τα διδυμα η βερονικα.το αλλο ηταν κλειστο. στο προμηθεως ψηλα πανω η ηταν η καρμεν.δυνατο μουνι!!
Αυτή με την φράντζα το πιό πιθανό είναι να είναι η Μέρτσυ, σίγουρα 400 δεν τάχει, εγώ όμως μιά φορά που την πήρα σε σόλο τελειωτικό πέρασα καλά.
Στο δίπλα προστυχόφατσα ή Βίκυ η Ουκρανή είναι, αν ήταν με κοντό ξανθό μαλί και  :tits: αυτή ήταν.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τσσσσσ, δεν θέλει βία ρε παιδιά.....

Απλά η πιάτσα είναι σε λάθος μέρος.

Οι πιό παλιοί θα θυμούνται ότι πιαλιά οι πουτάνες κάνανε πιάτσα μπροστά στο παλιό γήπεδο της ΧΑΝΘ, στη Γερμανού Ν. φάτσα κάρτα μπροστά στον Λευκό πύργο και γενικά στο διπλανό πάρκο.

Μάλιστα δεν την έπαιρνες εσύ με το αμάξι σου αλλά ερχόταν εκείνη με το δικό της και σε έπαιρνε και σε πήγαινε στα πανεπηστίμια και  :pipa1: :pipa1: :pipa1: και  :fuck2: :fuck2: :fuck2: στο αμάξι.

Άλλες εποχές......πολιτισμένα πράγματα.......... ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πιπα κωλο 5000 , ηταν και σλογκαν το 98 -99
3-4 τσαρκες ειχα κανει τοτε αλλα δεν χαλασα κανεναν 5χιλιαρο ( ο μαλακας  :idiot: )
Το μεροκαματο τοτε ηταν γυρω στα 8 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα ?  :think: Επινες , ετρωγες , γαμουσες κιολας
Ετσι εκγυκλοπαιδικα ...

Ας με επιβαιβεωσει ή διαψευσει καποιος αν τα θυμαται καλυτερα  :rolleyes:
Πράγματι το γαμήσι τότε τόσο έκανε, αλλά χωρίς κόλο, μόνο πίπα.

Βέβαι η ξεπέτα πήγαινε και ερχόταν, τώρα γενικά τα πράγματα είναι καλύτερα από άποψη υπηρεσιών, πάντα όμως γενικά μιλάω.

,Άλλες εποχές από τότε με το ευρώ διπλασιάστηκαν οι τιμές σε 2- 3 χρόνια μέσα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω προλαβα στον Βαρδαρη κ εποχες πεντοχιλιαρου κ δεκαχιλιαρου...ολα τα σπιτια ανοιχτα τοτε,απιστευτη ποικιλια απο κοπελες,χρεωση με εξτρα κ μαλακιες δεν θυμαμαι να υπηρχαν κ γενικα εβρισκες οτι γουσταρες...μαυρη,ασπρη,μπαζολα,αδυνατη,βυζαρου,κοντοπουτανο...μια χαρα ηταν τοτε...μετα γαμηθηκε η φαση με το ευρω...τωρα υπαρχει παρακμη...παντα αποψη μου βεβαια...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά ξέρουμε σήμερα στο 26ης 35 ποια είναι, και στο σάαλ?

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
H σαρα στη μαντζαρου 14 ειναι αυτη που ηταν παλια στο ερως?Α ναι
Ειναι πρωινη παντα?