Στοχευμενη καταθεση αποψε στην περιφημη Ρεμπεκα στο Φριξου 14 για 60ε με 69 και γυμνο.70 ζητουσε αλλα το 10αρικο παντα κοβεται.Την ειχα καιρο στη λιστα και μιας και ετυχε να δουλευει νυχτα ειπα να παω αν και δεν ειχα πολυ ορεξη.
Εγω την ειχα δει μια φορα το καλοκαιρι στο 26ης 52 και δε μου'χε κανει αισθηση.Θυμαμαι οτι ηταν ψηλη και αγγουρω,και καπως αγρια Ρωσσικα χαρακτηριστικα στη φατσα και καπως πιο μεγαλη.Τεσπα δε τη θυμομουν...
Βγαινει λοιπον σημερα να τη δω και βλεπω εναν αγγελο.Απο προσωπο εννοω...Πανεμορφο και γλυκυτατο.Κοντραρει δηλαδη στα ισα την Καρμεν.Επειδη μεχρι και πριν λιγο ειχα τις αμφιβολιες ειδα τις φωτο της και πειστηκα οτι ειναι η ιδια διοτι φαινεται το τατου πανω απ'τον κωλο.
Απο σωμα ειναι πολυ μετρια.Φαρδυ κωλαρακι,πολυ μικρο βυζακι και κρεμαστο,λιγη κοιλια και γενικα χαλαρο δερμα.
Στην ουσια τωρα...η κοπελα μπηκε με την πετσετουλα της στο δωματιο και πλυθηκε μπροστα μου.Καλη στα προκαταρκτικα με αγκαλιες,τριψιματα και κατι πεταχτα φιλακια.Γλωσσοφιλα με τιποτα
Μονο σ'εμενα το απεφυγε δηλαδη?Φιδεμπορες μαζευτειτε και λιγο...
Πολυωρο γλειφομουνι και γλυφοκωλι οπως ηταν ετσι φρεσκοπλυμενη στο οποιο δεν ειδα να συγκινειται και ιδιαιτερα.
Καλη πιπα μπορω να μπω και αρκετο επιμονο και χαμηλο αρχιδογλειψιμο.Δεν καυλωσα ιδιαιτερα ρε παιδια ομως...Πολυ παθητικο ρολο ειχε,πρωτοβουλια μηδεν.
Περασμα καποτας με το στομα και πρωτη σταση πισωκολλητο οπου διαθετει στενο μουνακι και μετα αυτη απο κατω οπου μου τσιμπουσε και τις ρωγες για να με καυλωσει και λιγο.Ψιλοαργησα και λιγο και η μαλακω η τσατσα δυναμωσε τη μουσικη σαν συνθημα αλλα η Ρεμπεκα την εγραψε.
Τη φωνη της σχεδον δε την ακουσα,δειχνει καπως ντροπαλη,στο κομματι του σεξ δε συγκινηθηκα ιδιαιτερα μπορω να πω.
Παραδεχομαι οτι δεν ημουν και πολυ στα κεφια μου αλλα νομιζω οτι υπαρχει και μια υπερβολη ως προς τον ντορο γυρω απο το ονομα της.Μεταξυ μας τωρα δηλαδη...
θα ξαναπηγαινα σιγουρα ομως γιατι την ερωτευτηκα λογω φατσας και γιατι δε μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα σημερα.Μου θυμισε δηλαδη οταν ειχα παρει την Ουκρανη Βικυ στην Κατεχακη.Πρωτοβουλια μηδεν,ελαχιστες κουβεντες αλλα δεν ελεγε και οχι σε τιποτα.Οποτε εκει τι να πεις?
Σαν συνολο παντως ειναι μαλλον θετικη η πρωτη εικονα.