kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
εγω την πετυχα στρογγυλη...και ηταν σουπερ...
απο κώλο ηταν στρόγγυλη ..απο βυζια ηταν πλάκα ομως.....ε σχεδον πλακα....
μου αρέσει που ειχε και ισπανικό...
εγω την πετυχα στρογγυλη...και ηταν σουπερ...
Α και κάτι ακομα μήπως ξέρει κανείς τι απέγινε η Ναταλί (εγω την γνωρισα ως ΛΙΖΑ) στο Αν .Γεωργιου 4 ....περασα και μου ειπαν πως αλλο δεν δουλευει εκει... :'(
Δεν την προλαβα, εκει προλαβα την Μαρια την τσεχοσλοβακα οταν δουλευε...ο προεδρος θα ξερει...
α Καλα εσυ έχασες πολλά επεισοδια απο εκέι.... η Μαρια εχει τουλαχιστον 1-2 χρόνια που έφυγε απο εκει...
απο την άλλη καλά λες ο προεδρος εκει ηταν μόνιμος πελάτης
κορμαρα οντως.. μετα εγινε γαμησετα ομως.. παρολαυτα κωλαρα αξιαγαπητη..προσωπαρα και υφη και χρωματακι στο δερμα τελειο..ναι....κορμαρα.... ;)
Χθες εκανα μια τσαρκα μυλο σκετη απογοητευση οι ιδιες και οι ιδιες χωρις και αυτες να ειναι κατι το ιδιαιτερο. Πεθανε το μπουρδελο-στουντιο στη θεσσαλονικη ειδικα το στουντιο.
θα γινεις πορνομεταναστης μαανες;Off-topic.
Ξέρετε αν υπάρχουν μπουρδέλα στα Σκόπια? Ευζώνους μερία κτλ.
Για πιο φθηνά; Αλβανία σου κάνει;
οχι εχει ρεπο σημερα....αναλογη τι εννοεις;θα ελεγα κελλυ στον βαρδαρη στο περιπου.....Καλησπερα.Ξερει καποιος αν δουλευει η αντριαννα σημερα στο Φρίξου 14;Καποια αναλογη στην πιατσα;
καποια με αναλογο κορμι και στηθος. γενικα εντυπωσιακο παρουσιαστικοοχι εχει ρεπο σημερα....αναλογη τι εννοεις;θα ελεγα κελλυ στον βαρδαρη στο περιπου.....
ε τοτε κελλυ σιγουρα....αναλογο κορμι ,εντυπωσιακο παρουσιαστικο,αναλογο τουμπανακι,αναλογο κομοδινο....ολα ταμαμ.....καποια με αναλογο κορμι και στηθος. γενικα εντυπωσιακο παρουσιαστικο
θα φοραει τα δωδεκαποντα....μην αγχωνεσαι.....Η Κέλυ αν και κοντούλα θα σου κάνει...
Χθες εκανα μια τσαρκα μυλο σκετη απογοητευση οι ιδιες και οι ιδιες χωρις και αυτες να ειναι κατι το ιδιαιτερο. Πεθανε το μπουρδελο-στουντιο στη θεσσαλονικη ειδικα το στουντιο. Τελευταια καταθεση εκανα στη μαντυ και οχι μη πιανειςε δω εκει τερμα για μενα οι πουτανες αν δεν αλλαξει κατι δν ξαναμπενω στο κοπο ουτε τσαρκα να κανω
ποια αξιζει τωρα μετα τη φυγη της σιμονας?εκτος απο αφροδιτη?