Ισως αυτη η κρητικη ειναι εκτος τοπικ αλλα ειπα να μοιραστω τον πονο μου .Εξαλου μια παρεα ειμαστε .Λοιπόν όπως έγραψα και το πρωί ετοιμάζομαι για φουρνιντεκ
Κάνω το μπανάκι μου ξυρίζαμε και......μου την πέφτει η γυναίκα μου
10 χρόνια την παρακαλάω για πρωινό και μου λέει ότι το πρωί δεν μπορεί
σήμερα της ήρθε? Ρε μήπως διάβασε το φορουμ τελος πάντων με ξεζούμισε. παντος καλά ήταν το ευχαριστηθηκα
δεν το βάζω κάτω γιατί τελειώνει και η φουρνιντεκ
και λέω να συνεχίσω το πρόγραμμα
δεν με πας και μένα μέχρι την λαϊκή να με αφήσεις και στον γυρισμό με παίρνεις από την κουμπάρα μου λεει?γαμω την λαϊκή και την κουμπάρα μαζί .δεν μαφηνει να αγιασω Εντάξει λέω
άντε να φτιαχτεί άντε να βαφεί... έσκασα. Όποτε πέρασε και η ώρα. Λέω ας την μπουρδελοτσαρκα
πάμε κατευθείαν στο ψητο περνώ ένα τηλ.Φιλαρακι τι έχουμε? Μια ρουμάνα 180 μου λέει μουναρα .αλά έλα σε 1 ώρα γιατί βγήκε για ψώνια .οκ λέω μέχρι να πάω να παρκάρω θα περάσει η ώρα . Φτάνω σε μίση ώρα όποτε λέω θα την δω και πριν πάω και αν δε μαρέσει την κάνω. περιμένω περναει η ώρα τίποτα. που είναι ρε? του λέω. ανέβηκε σε ταχι και ερχεται λέει. εντομεταξυ μου έχει σπάσει την μύτη ένα γυραδικο.χτυπαω ενα πιττογυρο .κρομμυδι να βαλω? λεει ο τυπος .οχι ρε του λεω.τελικα γεμιζουν τα δοντια μου με κρεατακια. Αγοραζω μια οδοντοβουρτσα οδοντοκρεμα και παω στο αυτοκινητο. μπαινω τα βουρτσιζω, τσιχλα και οκ.παω σφαιρα χτυπαω κουδουνι μου ανοιγει ενα θηριο, ξανθια αγορε πολυ κοντο μαλλι σε 12ποντες γοβες με περνουσε μισο κεφαλι. αμαν σε λοκατζη πέσαμε .μπαίνω μέσα αρχίζουμε τα χάδια στα όρθια σκύβει με φίλαει με γλωσσα που γουστάρω και είμαι φαν.αλλα ελα ντε που μύριζε κρεμμύδι. λίγο αλλά μύριζε .την ξαπλώνω γέμισε το κρεβάτι .ανοίγει τις ποδάρες της και βλέπω ένα μουνάκι περιποιημένο τέλειο .οκ εδω είμαστε .θέλεις να σε κάνω να τελειώσεις με γλείψιμο? ναι μου λεει.ξαπλωνω ερχεται από πάνω 69.μου φέρνει την κοιλια στο στόμα .την σπρώχνω μπροστά δεν φτάνει την πουτσα .δεν γαμιεται .κάνε με εσύ της λέω σου κάνω μου λέει .κοιτάζω πράγματι μου εκανε αλα ουτε το καταλαβαινα.ρε της λέω ρουφά και λιγο. δεν τοχει. Την σπρώχνω μπροστά και αρχίζω να την γλυφω, βαζω δάχτυλο μπρος και πισω και ηταν πολυ στενή. όταν τελείωνε ένιωσα τις συσπάσεις στα δακτυλα αυτό με εφτιαξε
δεν μπορώ άλλο μου λέει τώρα .Από πίσω το κάνεις? .όχι λέει δοκίμασα και ποναει.Μηπως ηταν μεγαλος ?ναι μου λεει . Ε ο δικος μου ειναι μετριος θέλεις να δοκιμάσουμε ? Εντάξει λέει. Άντε μου φεξε.στηνετε στα τέσσερα γονατίζω από πίσω και μούρχετε ο κωλος της στα βυζιά .Σηκωνομε όρθιος .μπα τίποτα .τον στραβώνω προς τα κατω .παω να τον βαλω δεν μπαινει τελικα ψιλομαλακωνει .τοτε συνηδητοποιω ότι το ράδιο άρχισε να λέει ειδησεις.παω να το κλείσω. που στο διάολο τοχανε ?σηκώνετε το κλεινει .παμε παλι στο κρεβατι..μου χει πεσει τελειως.προσπαθει με πιπα αλα ειπαμε δεν τοχει.τελικα την εβαλα να χαιδευετε μου σηκωνεται παω να την γαμησω ιεροαποστολικα μου ρχετε η κρεμυδιλα. τελικα την βαζω να γαμιεται με το δακτυλο της και να το χαιδευει και τελειωσα με μαλακια. συμπερασμα.ξανα μακρια απο λοκατζηδες.Αν και ολο το σκηνικο περασε την ωρα και θα μπορουσα να περασω πολύ καλα .βρηκα παρθενο κωλλο και δεν τον χαρηκα
το θεωρησα βατερλω καταστραφηκε η αυτοεκτιμηση μου.