ακουστε τι επαθε ο αγαπημενος σας πορνοπερπορτερ σημερα....εγω δηλαδη
Βολτα στο Βαρδαρη γυρω στις 16.30
-Προμηθεως 25.κανουριο γκομενακι Τζουλια.καστανοξανθο ομορφο στη φατσα,συμπαθητικο κορμι μικρο βυζακι και τις γνωστες τιμες οπως ολες εκει.Ειναι απο αυτες που συμπαθει ο Μααν
-Προμηθεως 11.η πολυ ομορφη νεαρη ξανθια Τσεχα Ιονελα και αδυνατισμενη σημερα.Δειχνει διαθεση μεσα αλλα ειναι πολυ αγουρη και ατεχνη.Δεν κανει...
-Σαπφους 7.Το βαρυ πυροβολικο πλεον των μπουρδελων η μιλφ Νικολ.παλι αβαφη ηταν,χαιρετιστηκαμε και μου'ριξε παλι την προσφορα για 50ε σα την αλλη φορα ;) ;)Με πιανετε ετσι??Εφυγα ομως γιατι την ειχα παρει προσφατα
-Τανταλου 14.η πιπινοΒικυ με τα μονο αρνητικα σχολια
-Τανταλου 8. το κλασσικο Μαρινακι μας το οποιο πεθυμησα αλλα δε μπηκα ουτε σημερα.Στα 35ε η ταριφα
-Τανταλου-Σαπφους.το αρχιμπαζο σε αποδοση η Αλισια.ομορφη κοπελα αλλα τα'παμε προχθες και μαλιστα ηρθε και μου το'παιζε και ανετη.Α γαμησου μωρη
-Σαπφους 20.πηρα τηλ για να μην πεσω στη μαλακω την τσατσα παλι αλλα επεσα στη μαλακω τη γρια φαφουτα.Μεχρι τις 16.00 η Νταιανα και μετα ηα Εμμανουελα που αν θυμαμαι ειχε αρνητικα σχολια οποτε και δε μπηκα να τη δω
Αφου λοιπον τις 4/7 τις ειχα παρει,οι 2/7 ηταν μαυρισμενες και η 1/7 ηταν εντελως καινουρια λεω στον εαυτο μου...ρε γατε δε πας μεχρι κατω στη σταση στην 26ης για να πας στη θεια Ευα?Ειναι πολυ κοντα η σταση εκει οποτε παω και κατεβαινω μπροστα ακριβως στο Αν.Γεωργιου 4.Δε τη πολυθυμομουν κιολας αλλα εχει σπασει πολυ απο περυσι...και μου λεει 70ε γυμνο και 69 δεν κανω.
Εγω περσυ αν θυμαμαι καλα την ειχα παρει με 50ε για γυμνο και προσφερε και 69 ασχετα αν δεν ειχα παρει.Τεσπα 70ε για γυμνο με τη Βουλγαρα συμμαθητρια της γιαγιας μου ειναι πολλα οπως καταλαβαινετε...
Βγαινω,παιρνω ενα τηλ στο Λαφαμ μπας και ειναι η Χριστινα αλλα τελικα ηταν η Λαρα.
Τι να κανω τωρα εδω που ειμαι οποτε ξαφνικα μου'ρχεται η ιδεα και λεω στον εαυτο μου...ρε μπαγασα δεν παιρνεις ξανα απο δω το λεωφορειο να πας Πορτοσεντερ και κατ'επεκταση στο Νικ.Ουρανου στη Μαρτινα που εγραψαν και οι αλλοι?
Τεσπα παω και πεφτω στη Μιρελα νο2 τη ζουμπουρλου.Η Μαρτινα ελλειπε γαμωτο μου...
Βγαινω,μετραω την αποσταση με το ματι μεχρι Ερημιτη στη Ναντια και μεχρι Φριξου 14 στη Ρεβεκα την οποια την ειχα στοχο και τελικα διαλεγω Φριξου 14.Περπαταω παλι σα μαλακας μες τη ζεστη και πεφτω στη Ρωξανα ρε πουστη μου.Η Ρεβεκα απο Δευτερα παλι λεει...ε τα ειπαμε λιγο με τη φιλη μου την τσατσα που ειχα καιρο να τη δω.
Βγαινω να φυγω,προς στιγμην λεω να παω στο μπαζακι του jo αλλα λεω πεταμενα λεφτα παλι δε σηκωνει.Οποτε λεω στον εαυτο μου...ρε τσακαλι δεν κανεις εναν τελευταιο κοπο να πας μεχρι την Κωλεττη στην παλια σου αγαπη την Αγαπη??Πηγαινω,καπου στις γραμμες ειναι κατι γυφτακια με χαιρετανε τα χαιρετω κι εγω και με ρωτανε...λεφτα εχεις?
καπου εκει επιταχυνα και το βημα μου για να πω την αληθεια και φτανω τελικα στην Κωλετη οπου εφαγα μια πατατα...
Ηταν ξαπλωμενη στο τριτο δωματιο,κοντευε να την παρει ο υπνος.Μπαινω την χαιρεταω...με θυαμασαι τη ρωταω...Φυσικα σε θυμαμαι...Με πεθυμησες τη ρωταω
...οχι και πολυ μου λεει :o :o
Τι να σου δωσω τη ρωταω?Ενα πενηνταρικο σα τις αλλες φορες για γυμνο και 69...
η συνεχεια παρακατω...