Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (9 μέλη και 54 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πάει και το Σαπφώς 5, σφραγήστικε με μολυβοσφραγίδα. :priest:

Και το Κατεχάκη κλειστό ήτανε δεν το βλέπω καλά. >:( >:( >:(

Καλά ο Δήμαρχος τι κάνει :huh: :huh: :huh:

Ακόμα να πάρει θέση :think:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
DOGBABY  ωραια αναφορα  :rockon:, τωρα την μελετησα

Κωλετη η Εφη ( μου ειπαν το πρωι )

α ρε εφη ειμαι και βραδυνος τυπος .. δεν ηξερες δεν ρωταγες ... εμενα μου ειπαν δευτερα πρωι ...

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
Πάει και το Σαπφώς 5, σφραγήστικε με μολυβοσφραγίδα. :priest:

Και το Κατεχάκη κλειστό ήτανε δεν το βλέπω καλά. >:( >:( >:(

Καλά ο Δήμαρχος τι κάνει :huh: :huh: :huh:

Ακόμα να πάρει θέση :think:
και θα μας αδησει η ΒΕΡΙΚΑ ρε γαμωτο :huh:?  τι μπιμπισαμε

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Νικ ουρανου μια ξανθια γεματουλα που δεν  ειχα ξαναδει μαρτινα καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα .. δεν χανετε και τιποτα παντως..

Όταν διάβαζα αυτές τις γραμμές ήταν απογεματάκι και ως τέλος της βδομάδος συνηθίζω να κάνω καμιά ψιλοτσάρκα. Αντί τσάρκας όμως φεύγω καρφωτός για το Νικ. Ουρανού.

Στο δρόμο σκεφτόμουν λες να είναι αυτή....λες να γύρισε....μπαααα την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν εκεί και δούλευε η Μιρέλλα η ζουμπουρλού.

Φτάνω στο κατάστημα, μπάινω μέσα με υποδέχεται η μαντάμ  η οποία με γνωρίζει και έχουμε και καλές σχέσεις.

Πιά κοπέλα είναι ....τι ρωτάω....

Ααααα θα πάθεις πλάκα αν σου πω….
Η καρδιά μου άρχισε να κτυπάει δυνατά….
Πια κοπέλα είναι ξαναρωτάω…..κάνοντας τον ανείξερο
Η Μαρτίνα με απαντάει περιχαρής…
Γύρισε ????  Πότε???
Από την περασμένη Τρίτη ..μου απαντάει..

Κάθισε δίπλα μου  στον καναπέ  (α ρε ΤΑΚΜΑΝ να μ΄ έβλεπες) όσο η Μαρτίνα εξυπηρετούσε τον Συναθλητή μες το δωμάτιο και μου εκθείαζε τη Μαρτίνα, και η χαρά της δεν κρυβότανε μιας που ήξερε το πόσο γουστάρω αυτό το γκομενάκι.
Να δεις που θα σε θυμηθεί, μου λεγε….
Στο κατάστημα ήμασταν μόνοι…..σε λίγο βγήκε και η Μαρτίνα μόνο που δεν πέταξε όταν με είδε, εγώ έμεινα σαν μαλάκας καθισμένος στον καναπέ παθαίνοντας το πρώτο σοκ σαν την ξανάδα.
Περίμενε να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω αλλά εγώ έμεινα ακίνητος μην μπορώντας να συνειδητοποιήσω αυτό που τόσο απρόσμενα και ευχάριστα μου συνέβη.

Λεπτομέρειες στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει………….. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Όταν διάβαζα αυτές τις γραμμές ήταν απογεματάκι και ως τέλος της βδομάδος συνηθίζω να κάνω καμιά ψιλοτσάρκα. Αντί τσάρκας όμως φεύγω καρφωτός για το Νικ. Ουρανού.

Στο δρόμο σκεφτόμουν λες να είναι αυτή....λες να γύρισε....μπαααα την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν εκεί και δούλευε η Μιρέλλα η ζουμπουρλού.

Φτάνω στο κατάστημα, μπάινω μέσα με υποδέχεται η μαντάμ  η οποία με γνωρίζει και έχουμε και καλές σχέσεις.

Πιά κοπέλα είναι ....τι ρωτάω....

Ααααα θα πάθεις πλάκα αν σου πω….
Η καρδιά μου άρχισε να κτυπάει δυνατά….
Πια κοπέλα είναι ξαναρωτάω…..κάνοντας τον ανείξερο
Η Μαρτίνα με απαντάει περιχαρής…
Γύρισε ????  Πότε???
Από την περασμένη Τρίτη ..μου απαντάει..

Κάθισε δίπλα μου  στον καναπέ  (α ρε ΤΑΚΜΑΝ να μ΄ έβλεπες) όσο η Μαρτίνα εξυπηρετούσε τον Συναθλητή μες το δωμάτιο και μου εκθείαζε τη Μαρτίνα, και η χαρά της δεν κρυβότανε μιας που ήξερε το πόσο γουστάρω αυτό το γκομενάκι.
Να δεις που θα σε θυμηθεί, μου λεγε….
Στο κατάστημα ήμασταν μόνοι…..σε λίγο βγήκε και η Μαρτίνα μόνο που δεν πέταξε όταν με είδε, εγώ έμεινα σαν μαλάκας καθισμένος στον καναπέ παθαίνοντας το πρώτο σοκ σαν την ξανάδα.
Περίμενε να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω αλλά εγώ έμεινα ακίνητος μην μπορώντας να συνειδητοποιήσω αυτό που τόσο απρόσμενα και ευχάριστα μου συνέβη.

Λεπτομέρειες στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει………….. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:think: :think: :think: ποια ειναι αυτη ρε ? καμια γκομενα που ειχες στο γυμνασιο ?  :think:

τστστστ χαλια συστημα παιδειας εχουμε ..  πουτανα εγινε το κοριτσι αντι λογιστρια  :idiot:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
DOGBABY you make my day................. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
την προηγουμενη βδομαδα ειχε κλεισει το ανορθογραφο (σαπφους 8) τωρα και το 5??
το βερονικοσπιτο???ρε πατε καλα που θα ειναι τωρα η βερονικα?? :headbang: :headbang: :headbang:

καλα που βγηκε δημαρχος ο μπουταρης που ειναι προοδευτικος και πουτανιαρης...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
την προηγουμενη βδομαδα ειχε κλεισει το ανορθογραφο (σαπφους 8) τωρα και το 5??
το βερονικοσπιτο???ρε πατε καλα που θα ειναι τωρα η βερονικα?? :headbang: :headbang: :headbang:

καλα που βγηκε δημαρχος ο μπουταρης που ειναι προοδευτικος και πουτανιαρης...
:o :o τιιιιι?? :think: :think:....ποσο καιρο ειχες να βολταρεις?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
DOGBABY  ωραια αναφορα  :rockon:, τωρα την μελετησα

Σααλ η Λιζα ... Τελικα αυτη ειναι η Βυζαρου Ναταλι ?  :think:

Ναι η Ναταλί είναι αυτή την είχα πάρει παλιά Ουρανού σαν Ναταλί και πριν 4-5 χρονια σαν Βικτώρια από Κόστα Ρίκα!

Επισκέπτης
Πές μας λίγα παραπάνω για το σωματότυπο της Μαρτίνας πλιζ.

Η Βερόνικα ήταν στο Σαπφούς 7 τις προάλλες, ηρεμήστε :Ρ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πές μας λίγα παραπάνω για το σωματότυπο της Μαρτίνας πλιζ.

Η Βερόνικα ήταν στο Σαπφούς 7 τις προάλλες, ηρεμήστε :Ρ
Μέτρια σε ανάστημα, φαίνεται ψηλή πάνω στα 12ποντα της αλλά δεν είναι. Κορμί με καμπλύλες (έχει αδυνατήσει αρκετά, παλιά την έκανες και bbw), βυζάκι στητό 2μισαρι, κολαράκι πεταχτό και κοιλίτσα με θελκτικές καμπύλες.
Άσπρο, κάτασπρο δέρμα, βελούδινο στην αφή, μαλλί ξανθό μακρύ ίσιο πλατινέ.
Κολαράκι σφιχτό, αν και κάνει πρωκτικό.
μουνάκι με πάρα πολύ καλή αίσθηση.

Μα πάνω απ΄ όλα είναι το top GFE.

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
DOGBABY you make my day................. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xαιρομαι που βοηθησα εστω και στο ελαχιστο ! :thumbsup:

παντως και γω να πω πως ημουν αρκετα αυστηρος αξιολογωντας την. ειναι θεμα γουστου τα λιγα παραπανω κιλακια  , αλλα η φατσουλα της με το ανοιχτο ξανθο μαλλακι ηταν ιδιαιτερα καυλωτικη ;)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
οχι οτι ειμαι φαν αλλα παρατηρησα οτι μαυρη αρκετο καιρο να φανει
τι εγινε?παλια παιζανε κανα δυο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι οτι ειμαι φαν αλλα παρατηρησα οτι μαυρη αρκετο καιρο να φανει
τι εγινε?παλια παιζανε κανα δυο
μαλλον δεν θα τραβουσαν κιολας.....εγω να σου πω μια μαυρη καλη εχω πηδηξει στην θεσσαλονικη κι αυτη το 2005 θα ταν και σε σπιτι οχι απο τα νομιμα.....

Επισκέπτης
Κι άλλο έκλεισε... Προμ 11 χτές τα ξημερώματα κλειστό. Ο Μπουτάρης τώρα για καλό έγινε δήμαρχος? Μ'αρέσει που ήταν κ απελευθερωμένος τύπος..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κι άλλο έκλεισε... Προμ 11 χτές τα ξημερώματα κλειστό. Ο Μπουτάρης τώρα για καλό έγινε δήμαρχος? Μ'αρέσει που ήταν κ απελευθερωμένος τύπος..
gl για προεδρο θελατε .. παρτε τα τωρα  :zfuck:

Μπορει απλα να εκλεισε νωριτερα ρε συ μααανες .. ή ειδες σφραγιδα κλτ ?  :think:

Επισκέπτης
Kοίταξα για μολυβοσφραγίδα καθώς περνούσα με το αυτοκίνητο, δεν είδα κάτι αλλά δεν το λέω με 100% σιγούρια γιατί πέρασα γρήγορα κ ήταν νύχτα. Να έκλεισε νωρίτερα αποκλείεται, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Πάνε 2 απο τα τρίδυμα  :'( :'( :'( :'(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κοντος ψαλμος αληλουια .. ερχετε και του τριτου
και Κατεχακη κλειστο ηταν σημερα ...