Χτεσινη μπουρδελοτσαρκα αργα κατα τις 3 η ωρα...μιας και ενα ξαδερφακι μοου ηθελε να τον βρεξει.!!...τοιχον λαθη δικαιολογουνται λογω ανοτερας βιας.!
Προμηθεους 25. Μια ξανθια αδυνατη με μετρια φατσα τρωγοταν ανετα αλλα οχι για τον χωρο...
Προμηθεους 11 Ηταν ανοιχτο, ηταν μια ξανθια ανορεκτικια και ανοστη με μικρο στηθος το οποιο τεντωνε το στηθος της για να φενετε και καλα μεγαλο...
Σαμφως 5 Μολυβδοσφραγιδα απο εξω, αλλα δεν προσεξα καποιο χαρτι...
Σαμφως 7 Η βασσιλισα Βερονικα.!!!
Σαμφως και Τανταλου γωνια Το πιπινακι η Αντρε-Αντριανα, ωραιο προσωπακι, σωματακι που δεν συγγινει οπως και μικρο ψιλοπεσμενο βυζακι, μεσα ειναι πολυ καλη...
Τανταλου 8 Η μελαχρινη Καρινα, την προσεξα λιγο καλυτερα χτες, και παρατηρουσα το σωματακι της μιας και ο al pacino ελεγε οτι εχει μπαζομπουτια...μου φανηκε καλο σωματακι οτι εχει, αν και μου κανει κλικ, δεν τολμω να την δοκιμαζω μιας και απο τις κολητες της εχω φαει πετσα.!! ;)...και αυτη πετσα την κωβω...
Τανταλου 14.Η πιπινοβικη και τα σαλια του αξα, να τρεχουν στο πατωμα.!! τον τραβηξα και φυγαμε προς μυλο μερια οπου και η βολτα σταματησε στο...
26η Οκτωβρη 35Α Η μελαχρινη πιπινα Λαουρα ξαναγυρησε, 1η μερα χτες και...
Μπενει μεσα ο ξαδερφος για καταθεση, βγενει με ενα χαμογελο μετα απο κανα 25λεπτο.!!! μπενει μεσα στο αμαξι και μου περηγραφει πως περασε με το Λαουρακι...αυτο ηταν.!!! Αναστροφη στο φαναρι της Α.Γεωργιου.!!! και πισω στην Λαουρα...μπηκα και εγω.!! Απλα για ακομα μια φορα ΑΠΑΙΧΤΗ η Λαουρα.!!
ειναι η 4η ή 5η φορα μαζι της και λειαν η καλυτερη, παντα με εκπλησει αυτο το κοριτσι...