Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (9 μέλη και 52 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν ξερω αν κανω λαθος .....διορθωστε με....αλλα προσωπικα στα 16-18
α)ηθελα να γαμαω ολη μερα αν γινοταν
β)οι φαντασιωσεις ηταν ως επι το πλειστον με μεγαλυτερες.... :grin:

:2funny:

20 χρονια μετα δεν αλλαξαν και πολλα  :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
και εγω εκανα την μαλακια πηγα στα 14 με 15 κ ετρωγα μετα ολο το χαρτζιλικι μου ηθελα και αλλο και αλλο και αλλο. Αν περιμενα ισως να γαμησω μια "κανονικη" κοπελα θα ειχα γλιτωσει τυολαχιστον 1000 ευρω  :rockon: :rockon: :rockon:. Θυμαμαι την δικια μου πρωτη φορα στο ερως στο βαρδαρη με μια απαραδεκτη κοκινομαλλα ψιλο χτικιαρα ρωσιδα μολις καταλαβε οτι ειμαι πρωταρης σε 2 λεπτα μ λεει χυσε μωρο μ αντε κ σηκωθηκε κ εφυγε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και εγω εκανα την μαλακια πηγα στα 14 με 15 κ ετρωγα μετα ολο το χαρτζιλικι μου ηθελα και αλλο και αλλο και αλλο. Αν περιμενα ισως να γαμησω μια "κανονικη" κοπελα θα ειχα γλιτωσει τυολαχιστον 1000 ευρω  :rockon: :rockon: :rockon:. Θυμαμαι την δικια μου πρωτη φορα στο ερως στο βαρδαρη με μια απαραδεκτη κοκινομαλλα ψιλο χτικιαρα ρωσιδα μολις καταλαβε οτι ειμαι πρωταρης σε 2 λεπτα μ λεει χυσε μωρο μ αντε κ σηκωθηκε κ εφυγε
καλα η συγκεκριμενη που λες ηταν μεγαλη καριολα και κομοδινο.....νομιζω καταλαβα ποια λες..... :headbang:

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
εν μέρη έχετε δίκαιο! Αλλά......
Προσωπικά για μένα στα 16 μου το έκανα για 1η φορά με συμμαθητρια μου, οπου μου δήλωσε (και το διαπιστωσα μετα από 1,5 μήνα περίπου) οτι ήταν όντως παρθένα!!!!
Οπότε αφού εκατσε σε εμένα η φάση μπορεί να τύχει και σε άλλον!!
το ότι δεν θέλω να συνεχίσω την συζήτηση - για να μην γράφω ασχετα του topic - δεν δηλώνει και αδυναμια οτι μπορώ να απαντήσω!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, σημερα εκτός απο σιμόνα στ ανδρ. γεωργίου τι παίζει?στο ανδρ. γεωργίου 4 είναι η νάταλι τελικά?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
paidia pioa sunistate gia enan partheno???

Εφη ή Αφροδιτη...καμια αλλη .-
Κωλετη 17...

Το παιδι θελει οπως και καθε παρθενος χαδακια και φιλακια και μια οικοιοτητα που μονο αυτες οι δυο οι κοπελες μπορουν να του δωσουν...και καλυτετα να πεις στην κοπελα πως εισαι παρθενος και οχι στην τσατσα θα σε σεβαστουνε και οι δυο...
Μην περημενεις να κανεις σχεση για να χασεις την παρθενια σου, γιατι θα περασεις τα 20 χωρις να το καταλαβεις, πηγαινε σε πουτανα και αν μπορεις συνεχισε το για λιγο καιρο, θα σου δωσει αλλο αερα με τις γυναικες...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
δεν ξερω αν κανω λαθος .....διορθωστε με....αλλα προσωπικα στα 16-18
α)ηθελα να γαμαω ολη μερα αν γινοταν
β)οι φαντασιωσεις ηταν ως επι το πλειστον με μεγαλυτερες.... :grin:

οποτε καντε τις αναγωγες σας....η πιπινολατρεια ή εστω η διαθεση να πηδας μικροτερες ή συνομηλικες εχω την εντυπωση οτι ερχεται σε λιγο μεγαλυτερες ηλικιες....και λογικο σε εναν βαθμο λαμβανομενου και υποψην οτι κοριτσια αυτων των ηλικιων επισης πανε με μεγαλυτερους συνηθως για την πρωτη τους φορα και γενικοτερα

Εγω παλι παντα ηθελα συνομιλικες μου ή 1-2 χρονια μικροτερες μου, μεγαλυτερες δεν μου καθοταν καλα ποτε, τωρα εχω κολησει στο παρελθον, ....θελω πιπινια..!!  :rockon: :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
η αφρο θα επιστρεψει επιτελους η θ πηξουμε στην  :cum: 

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Χθεσινη αναφορα το απογευμα (16.30) στον Βαρδαρη...

Προμηθεως 25: Η καινουρια νταρντάνα που εχω ομως ξαναδει κι αλλες φορες. Πληθωρικη, αγελαδισια φατσα, μεγαλα βυζια. Δεν μου κανει κλικ.

Τανταλου 14: Η πιπινο-Μιμη. Βεβαια, εδω ο ορος εχει να κανει με ηλικα και μονο. Διοτι απο εμφάνιση, αστα. Καμια σχεση με Βικυ, Λαουρα. Πολυ αδυνατη, μελαχροινη, χωρις θηλυκο σωμα. Φατσα αστα να πανε.

Τανταλου 8: Η αειθαλης Μαρινα. Θα πρεπει να ειναι γυρω στα 27-28, μπορει και 30 τωρα. Αν και ψιλοχαλασε το σωμα της, παραμενει μια απο τις καλες επιλογες της πολης.

Γωνιακο. Η καυλιαρα-γλυκια-ομορφη Αλισια. Ομορφο προσωπο, ωραιο σωμα, γενικα γλυκια παρουσια. Ειχα γραψει παλιοτερα οτι ειχα δει αρκετες φορες εκει μια ξανθια με σεξυ θηλυκο σωμα, ωραιο περπάτημα, ξανθο μαλλι και μου ειχαν πει τοτε καποιοι οτι προκειται για την Αλισια. Φυσικα αλλη ηταν αυτη που ειχα δει εγω.

Τανταλου 20: Η (ταχα μου) Ισπανιδα Μονικα. Παντα βγαινει "κρύα" εξω στο σαλονι. Πολυ αδυνατη, καλο σωματακι, μικρο βυζακι. Δεν μου κανει επίσης κλικ.

Σαπφούς 7: Η επίσης αειθαλης milf Νικολ. Χθες την ειδα κουρασμενη στο προσωπο, δεν ηταν ιδιαίτερα περιποιημενη. Για τους λατρεις του ειδους.

Σαπφούς 5: Κλειστο! Πώς κι ετσι?

Προμηθεως 11: Η ψηλη αερινη Μιρελα. Εχω πει οτι μου βγαζει κατι το "ξινο" αυτη η κοπελα. Την ειχα παρει παλιοτερα (πολυ παλια). Ενω φαινεται κουκλα, εχει κατι το υπεροπτικο επάνω της.

Αυτα..

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα.ξερει καποιος να μου πει ποιες μερες και ποιες ωρες δουλευει η αφροδιτη,η εφη και η αγαπη?εχω μπερδευτει.Ευχαριστω

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Πρωινη στουντιοτσαρκα . Γινοταν χαμος απο περαστικους λογω ωρας αιχμης και μερας  :headbang:
Μεχρι και σχολικο λεωφορειο που πηγαινε τα παιδια εκδρομη στο μυλο στην ανδρεου γεωργιου πετυχα  :headbang: απορω τι τους πανε να δουνε στα μπουρδελα... τεσπα

Βιλλα η Χριστιν ιδιαιτερα ευδιαθετη  ;)
Φριξου 14 η Ρεβεκκα
Νικ ουρανου μια ξανθια γεματουλα που δεν  ειχα ξαναδει μαρτινα καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα .. δεν χανετε και τιποτα παντως..
Ερημιτη η Αντζελα η μιλφ η μελαχρινη καλοδιατηρημενη για την ηλικια της εξ ουκρανιας.. λιγο τσαμπουκαλεμενη
Κατεχακη κλειστο
Μαντζαρου η αλλη Αντζελα η πιο γεματουλα με το καστανο μαλλι
Kωλεττη για εφη πηγα αλλα ...  :'( ηταν η αγαπη  η μιλφ
Λα Φαμ η Μαρια οπου εγινε και η καταθεση. εμφανισιακα εχει καποια παραπανισια κιλα , ειναι η κλασικη καλοστεκουμενη ωριμη γυναικα που βλεπεις στο δρωμο με αρκετα καλη φατσα και μεγαλα φυσικα βυζια.  Η τσατσα μου την πεναιψε αρκετα .τετοιο προμο πρωτη φορα και εχοντας διαβασει και θετικα σχολια απο κριτικες αποφασισα να περασω με το  απλο των 40.
Ο χωρος καθαρος και ισως ο καλυτερος στα στουντιο.

Στο δωματιο λοιπον ερχεται η Μαρια και αφου συστηθηκαμε μου ξαπλωνει αναμεσα στα ποδια μου και αφου την πεξει γυμνη για ελαχιστα σεκοντ μου περναει την καποτα σε ακαβλωτη πουτσα (foul no 1 )και αρχιζει μια σχετικα καλη πιπα με κραυγουλες βεβαια οχι επιπεδου σιμονας ...  :cheesy: και χωρις καραμπαλικινγκ αν και φρεσκοξυρισμενος.

Σταματαει και αφου ειχα καβλωσει καλα μου λει να στηθει στα 4.(διαθεση ξεπετας μου μυριζει )Εγω την ειπα  ξεκιναμε με ιεραποστολικο για να βλεπω τις βυζαρες της. Πριν μπω μεσα εβαλε λιγη κρεμουλα στον πουτσο μου (foul no 2)  :( αφου μπηκα συμμετειχε χουφτωνοντας μου τον κωλο καθως την καρφωνα  ενω παραλληλα την αγκαλιαζα και την φιλουσα στο λαιμο οπου μυριζε υπεροχα. Μετα απο λιγα λεπτα η ιδια μου ζητησε να στηθει στα 4. Δεν της χαλασα το χατιρι λοιπον.

Εχει καλο κωλαρακι . Το στησιμο της στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο αλλα το φτιαξαμε αργοτερα . Στην αρχη doggy style πανω στο κρεβατι ενω παραλληλα χουφτωνα βυζαρες .ακολουθως της ζητησα να ανεβει απο πανω μου αλλα δεν ηθελε ..(foul no3) Συνεχεια με  Σταση για πιπα και ακολουθως doggy style με εμενα ορθιο οπου το στησιμο της ηταν καλο. Πιπα και μαλακια ξανα και 3ος γυρος doggy  με το ενα ποδι πανω στο κρεβατι οπου και κατεθεσα. Την γαμησα παρα πολυ δυνατα στο πισωκωλητο και με παροτρυνε να συνεχισω ετσι... .καθολη τη διαρκεια αυτης της στασης εκανε το κλασικο κολπο να μου πιανει τα αρχιδια μπας και τελιωσω πιο γρηγορα  :cheesy:

Αφου τελιωσα με αποχαιρετησε και εφυγε.

Διαθεση ξεπετας λοιπον , τυπικη συμπεριφορα και τιποτα το ιδιαιτερο θα ελεγα συγκρινοντας με αλλες εμπειριες που ειχα.  δεν αξιζε λοιπον.

εν ολιγοις πηγα για εφη και βγηκα κουρεμενος  :2funny: μαλλον επρεπε να καταθεσω αγαπη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Πρωινη στουντιοτσαρκα . Γινοταν χαμος απο περαστικους λογω ωρας αιχμης και μερας  :headbang:
Μεχρι και σχολικο λεωφορειο που πηγαινε τα παιδια εκδρομη στο μυλο στην ανδρεου γεωργιου πετυχα  :headbang: απορω τι τους πανε να δουνε στα μπουρδελα... τεσπα

Βιλλα η Χριστιν ιδιαιτερα ευδιαθετη  ;)
Φριξου 14 η Ρεβεκκα
Νικ ουρανου μια ξανθια γεματουλα που δεν  ειχα ξαναδει μαρτινα καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα .. δεν χανετε και τιποτα παντως..
Ερημιτη η Αντζελα η μιλφ η μελαχρινη καλοδιατηρημενη για την ηλικια της εξ ουκρανιας.. λιγο τσαμπουκαλεμενη
Κατεχακη κλειστο
Μαντζαρου η αλλη Αντζελα η πιο γεματουλα με το καστανο μαλλι
Kωλεττη για εφη πηγα αλλα ...  :'( ηταν η αγαπη  η μιλφ
Λα Φαμ η Μαρια οπου εγινε και η καταθεση. εμφανισιακα εχει καποια παραπανισια κιλα , ειναι η κλασικη καλοστεκουμενη ωριμη γυναικα που βλεπεις στο δρωμο με αρκετα καλη φατσα και μεγαλα φυσικα βυζια.  Η τσατσα μου την πεναιψε αρκετα .τετοιο προμο πρωτη φορα και εχοντας διαβασει και θετικα σχολια απο κριτικες αποφασισα να περασω με το  απλο των 40.
Ο χωρος καθαρος και ισως ο καλυτερος στα στουντιο.

Στο δωματιο λοιπον ερχεται η Μαρια και αφου συστηθηκαμε μου ξαπλωνει αναμεσα στα ποδια μου και αφου την πεξει γυμνη για ελαχιστα σεκοντ μου περναει την καποτα σε ακαβλωτη πουτσα (foul no 1 )και αρχιζει μια σχετικα καλη πιπα με κραυγουλες βεβαια οχι επιπεδου σιμονας ...  :cheesy: και χωρις καραμπαλικινγκ αν και φρεσκοξυρισμενος.

Σταματαει και αφου ειχα καβλωσει καλα μου λει να στηθει στα 4.(διαθεση ξεπετας μου μυριζει )Εγω την ειπα  ξεκιναμε με ιεραποστολικο για να βλεπω τις βυζαρες της. Πριν μπω μεσα εβαλε λιγη κρεμουλα στον πουτσο μου (foul no 2)  :( αφου μπηκα συμμετειχε χουφτωνοντας μου τον κωλο καθως την καρφωνα  ενω παραλληλα την αγκαλιαζα και την φιλουσα στο λαιμο οπου μυριζε υπεροχα. Μετα απο λιγα λεπτα η ιδια μου ζητησε να στηθει στα 4. Δεν της χαλασα το χατιρι λοιπον.

Εχει καλο κωλαρακι . Το στησιμο της στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο αλλα το φτιαξαμε αργοτερα . Στην αρχη doggy style πανω στο κρεβατι ενω παραλληλα χουφτωνα βυζαρες .ακολουθως της ζητησα να ανεβει απο πανω μου αλλα δεν ηθελε ..(foul no3) Συνεχεια με  Σταση για πιπα και ακολουθως doggy style με εμενα ορθιο οπου το στησιμο της ηταν καλο. Πιπα και μαλακια ξανα και 3ος γυρος doggy  με το ενα ποδι πανω στο κρεβατι οπου και κατεθεσα. Την γαμησα παρα πολυ δυνατα στο πισωκωλητο και με παροτρυνε να συνεχισω ετσι... .καθολη τη διαρκεια αυτης της στασης εκανε το κλασικο κολπο να μου πιανει τα αρχιδια μπας και τελιωσω πιο γρηγορα  :cheesy:

Αφου τελιωσα με αποχαιρετησε και εφυγε.

Διαθεση ξεπετας λοιπον , τυπικη συμπεριφορα και τιποτα το ιδιαιτερο θα ελεγα συγκρινοντας με αλλες εμπειριες που ειχα.  δεν αξιζε λοιπον.

εν ολιγοις πηγα για εφη και βγηκα κουρεμενος  :2funny: μαλλον επρεπε να καταθεσω αγαπη
εγώ πάλι πέτυχα έφη χθες το βράδυ απρόσμενα...κριτική δε χρειάζεται...απλά Έφη..btw ΔΕΝ κάναμε καρεκλάτο ( μαλακία μου )

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
καλησπερα.ξερει καποιος να μου πει ποιες μερες και ποιες ωρες δουλευει η αφροδιτη,η εφη και η αγαπη?εχω μπερδευτει.Ευχαριστω

η αφρο παντα δουλευει δευτερα τεταρτη 9-7 πρωινη.. απο πεμπτη και μετα πρωι συνηθως εφη και σε καποιες ενναλαγες η αγαπη.. βεβαια δεν ξερω αν ισχυει αυτες τις μερες  στανταρ  αυτο γιατι αυτη τη βδομαδα δεν νομιζω να ναι η αφρο

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα
εχθεσ περασα απο προμηθεωσ 25 γυρω στισ 8και30 και ηταν η μαρτα με ωραιο σωματακι αλλα λιγο περειεργα μουτρα και ηθελα να μαθω ξερει κανεισ κατι ρε παιδια ειναι καλη περιπτωση η ξεπετα φαση?
ειναι σαν την ειρηνη η πιο χααλια ?
απο πιπα πωσ παει?
αμα ξερει κανεισ ασ βοηθησει γιατι απο τη ξερω το μαγαζη αυτο φερνει καλα κοματια
ευχαριστω πολυ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κωλετη Αγαπη πρωι οπως ειπωθηκε και Εφη βραδυ σημερα
Βιλα το 3ο Ραιχ επεστρεψε Κριστιν πρωι Βραδυ Μαντυ  
Μαντελαιν ρεπο , Αντριαννα σε Αδεια , Τζεσυ ηταν να ρθει αλλα πηρε παραταση

ΝΙΚΟΣ1979
Μαρτα - Μαρθα - Λινα
Αν ειναι αυτη δες κτιτικες σε Ερημητη - Λουξ και ισως Φριξου 14  :think:
Γενικα αρνητικα σχολια θυμαμαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα και απο εμενα
εχθεσ περασα απο προμηθεωσ 25 γυρω στισ 8και30 και ηταν η μαρτα με ωραιο σωματακι αλλα λιγο περειεργα μουτρα και ηθελα να μαθω ξερει κανεισ κατι ρε παιδια ειναι καλη περιπτωση η ξεπετα φαση?
ειναι σαν την ειρηνη η πιο χααλια ?
απο πιπα πωσ παει?
αμα ξερει κανεισ ασ βοηθησει γιατι απο τη ξερω το μαγαζη αυτο φερνει καλα κοματια
ευχαριστω πολυ
με ειρηνη καμια σχεση......πατατα :headbang:

kosths57

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το τηλεφωνο στο ερημιτη απαντα τυχον κλειστο η απερνεγοποιημενο, ξερει κανεις τιποτα? πηρα στο 6984795845

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
DOGBABY  ωραια αναφορα  :rockon:, τωρα την μελετησα

Εχουμα και λεμε ..