Νέα

Μπουρδέλα/στούντιο/μασατζίδικα: ποιές οι διαφορές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Να σου πω και για τα 3 τώρα που το σκέφτομαι,
Το Πρώτο είναι σαν το one night stand,το απολαμβάνεις και ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε..
Το Δεύτερο είναι σαν μια κυριλέ γκόμενα που έχεις,γαμάς αλλά στα μασάει χοντρά..
Το τρίτο είναι σαν τις πρώην σύζυγους,στα παίρνει όλα και σ'αφήνει σύξηλο!!
:2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Να σου πω και για τα 3 τώρα που το σκέφτομαι,
Το Πρώτο είναι σαν το one night stand,το απολαμβάνεις και ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε..
Το Δεύτερο είναι σαν μια κυριλέ γκόμενα που έχεις,γαμάς αλλά στα μασάει χοντρά..
Το τρίτο είναι σαν τις πρώην σύζυγους,στα παίρνει όλα και σ'αφήνει σύξηλο!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Μια αλλη σημαντικη διαφορα ειναι οτι στο πρωτο μπαινεις μεσα και ουτε καν χτυπας πορτα ενω στα αλλα δυο και χτυπας πορτα η κουδουνι  και μπορει να σε βλεπουν απο καμερα οταν περιμενεις εξω.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι.Οίκος ανοχής είναι δηλωμένα στο Δημαρχείο και το μπουρδέλο και το στούντιο.Απλώς στο στούντιο είναι ας πούμε λίγο πιο 'κυριλέ' ο χώρος,υπάρχουν προγράμματα(πρωκτικό,ελεύθερο στοματικό,69) και υπάρχει και λίγο περισσότερη άνεση.Αν και τώρα αρκετά μπουρδέλα προσφέρουν τις παραπάνω ανέσεις.Επίσης είναι και οικονομική η διαφορά.Το απλό μπουρδελάκι έχει απο 15€(σε περιοχές του Μεταξουργίου και της Λιοσίων) και 20€ (Φυλής κυρίως) ενώ τα στουντιάκια ξεκινάνε στην καλύτερη απο 30 € και έχουν σαν μέσο όρο τα 50€.Τώρα κάποιες κοπέλες που είναι σε μπουρδέλα δουλεύουν και σε στούντιο και τανάπαλιν.
Μια ερωτηση φιλτατε Πανο...ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδια παραπανω απο 1 κοπελες?...νομιζω πως δεν ειναι...κατα συνεπεια στα στουντιο στα οποια συμβαινει αυτο νομιζω πως υπαρχουν 'νομικες εκκρεμοτητες'...ειναι ετσι η οχι?... :think:

Επισκέπτης
Μια ερωτηση φιλτατε Πανο...ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδια παραπανω απο 1 κοπελες?...νομιζω πως δεν ειναι...κατα συνεπεια στα στουντιο στα οποια συμβαινει αυτο νομιζω πως υπαρχουν 'νομικες εκκρεμοτητες'...ειναι ετσι η οχι?... :think:
οχι δεν ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδυα παραπανω απο 1 κοπελλα!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
οχι δεν ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδυα παραπανω απο 1 κοπελλα!
επομενως τα συγκεκριμμενα μαγαζια πως 'δηλωνονται' στο δημαρχειο και τελουν υπηρεσια υπο την 'αιγιδα'του νομου?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
επομενως τα συγκεκριμμενα μαγαζια πως 'δηλωνονται' στο δημαρχειο και τελουν υπηρεσια υπο την 'αιγιδα'του νομου?
Μπορει να κτυβονται μυστικα κονδυλια...(χωρις να μαι σιγουρος).

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Είχα πάει προχτές το βράδυ φυλής και παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στα εκθέματα. Με 20 ευρουδάκια μου φαινόντουσαν όλα τρελό value for money! Μήπως το έχουνε ξεχέσει τα stoudio (50€+φόλα) και πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα πάτρια εδάφη (φυλής)??

Επισκέπτης
Είχα πάει προχτές το βράδυ φυλής και παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στα εκθέματα. Με 20 ευρουδάκια μου φαινόντουσαν όλα τρελό value for money! Μήπως το έχουνε ξεχέσει τα stoudio (50€+φόλα) και πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα πάτρια εδάφη (φυλής)??

βασικα εχω αρχισει να το διαπιστωνω κ εγω αυτο...ειχα παει φυλης πριν κατι μερες κ ευχαριστηθηκα γαμησι κ μονο με 20 ευρω...το 50αρακι μου φαινεται πολυ πλεον γιατι εχουν πονηρεψει πολυ οι τσατσες στα στουντιο κ μας περνανε για μακακες....

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μια ερωτηση φιλτατε Πανο...ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδια παραπανω απο 1 κοπελες?...
Όχι.Ουδείς απο εμάς ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
νομιζω πως δεν ειναι...κατα συνεπεια στα στουντιο στα οποια συμβαινει αυτο νομιζω πως υπαρχουν 'νομικες εκκρεμοτητες'...ειναι ετσι η οχι?... :think:
Έτσι είναι γιατί όσα στούντιο έχουν απο 2 τάνες και πάνω τα κλείνουν οι 'Στρούμφ' εφόσον το πάρουν πρέφα.
Η νομοθεσία για τα θέματα της πορνείας είναι απο την εποχή του Μεταξά και ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Έτσι είναι γιατί όσα στούντιο έχουν απο 2 τάνες και πάνω τα κλείνουν οι 'Στρούμφ' εφόσον το πάρουν πρέφα.
Η νομοθεσία για τα θέματα της πορνείας είναι απο την εποχή του Μεταξά και ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα.
Τοτε πως και σε 2 3 στουντιο που εχουν απο 2 και πανω τανες δεν εχει πεσει συρμα απο τους μπατσους?...Θελω να πω πως σιγουρα αφου εγω και ο καθε πολιτης εχει ευκολη προσβαση σε αυτα τα στουντιο και ξερουμε τι παιζει, η 'πολιτσια'θα εχει ανετοτερη...ασε που πολλοι απο αυτους που βλεπουμε με τα πολιτικα τους στο σαλονι μπορει να ειναι και μπατσοι..εκτος και αν μιλαμε για ΤΟΣΟ αχρηστη αστυνομια....αλλα το πιθανοτερο νομιζω ειναι να παιζουν 'μιζες' ωστε καποιοι να κανουν τους κινεζους...η τελος οπωςεσυ κι εγω παμε για να γαμησουμε παει και το στρουμφ με τα πολιτικα του...και δεν το καταγγελει διοτι ειναι ενα καλο μερος για ξεκαβλωμα....

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Όχι μόνο πέφτει μίζα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται οι μπάτσοι να γαμάνε τζάμπα σε μερικά μαγαζία..Και όταν ένα μαγαζί δεν πληρώσει  η γενικότερα δεν ακολουθήσει την συμφωνία τότε οι μπάτσοι του την πέφτουν..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τοτε πως και σε 2 3 στουντιο που εχουν απο 2 και πανω τανες δεν εχει πεσει συρμα απο τους μπατσους?...Θελω να πω πως σιγουρα αφου εγω και ο καθε πολιτης εχει ευκολη προσβαση σε αυτα τα στουντιο και ξερουμε τι παιζει, η 'πολιτσια'θα εχει ανετοτερη...ασε που πολλοι απο αυτους που βλεπουμε με τα πολιτικα τους στο σαλονι μπορει να ειναι και μπατσοι..εκτος και αν μιλαμε για ΤΟΣΟ αχρηστη αστυνομια....αλλα το πιθανοτερο νομιζω ειναι να παιζουν 'μιζες' ωστε καποιοι να κανουν τους κινεζους...η τελος οπωςεσυ κι εγω παμε για να γαμησουμε παει και το στρουμφ με τα πολιτικα του...και δεν το καταγγελει διοτι ειναι ενα καλο μερος για ξεκαβλωμα....
Άχρηστη δεν είναι καθόλου η αστυνομία ούτε και βλάκες είναι ιδιαίτερα σε τέτοια ζητήματα.Την τακτική του 'Κινέζου' απο τους τσουςμπά την δέχομαι όμως.Το ότι πάνε και γαμάνε και μπάτσοι μαζί με μάς στα ρδέλα είναι δεδομένο.Τι είναι οι μπάτσοι κολώνες ηθικής?  :2funny: :2funny:
Πρόσφατα άκουγα σε μια συζήτηση στην τηλεόραση για θέματα πορνείας και αναφέρθηκε και αυτό για τις δύο και πάνω γυναίκες σε οίκους ανοχής.Είναι λίγο ανεκτικά τα πράγματα πάντως γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω η νομοθεσία είναι απο την δεκαετία του'30 για αυτά τα θέματα.Όπως επίσης απαγορεύεται απο τον νόμο να λειτουργούνε δύο οίκοι ανοχής ταυτόχρονα στο ίδιο κτίριο.Αλλά αυτά είναι παμπάλαιες νοοτροπίες και θα αλλάξουνε με τον καιρό η σε περίπτωση που δεν αλλάξουνε θα είναι τα πράγματα πιο ανεκτικά.

Woof

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Διαφορά studio και οίκου ανοχής;

μπορεί να μου πει κάποιος;

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
το θέμα συγχωνεύτηκε.

Επισκέπτης
Διαφορά studio και οίκου ανοχής;

μπορεί να μου πει κάποιος;
περισσοτερα λεφτα στα στουντια,οχι παντα καλυτερες υπηρεσιες.ασε που δεν ξερεις και την ποιοτητα των κοριτσιων.οχι οτι στα μπουρδελα εισαι σιγουρος αλλα λεμε τωρα...

nikosNET79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
hi guys, είμαι νέος στο forum και έχω το εξής πρόβλημα:
H κοπέλα μου είναι 3 μηνών έγκυος και ενώ πηδιόμασταν συνέχεια
τώρα ούτε λόγος για sex. Σκέφτομαι να πάω στο studio στη Φρατζή(είμαι κοντά, αλλά επειδή
δεν έχω ξαναπάει σε studio (για μπουρδέλο ούτε λόγος!!!)
έχω μια βασική απορία.

Αν πάρω το full πρόγραμμα, μόλις τελειώσω, η γκόμενα
ντύνεται και φεύγει??? Γιατί αν είναι έτσι δεν αξίζει.

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη...thanks!
p.s. Sorry για τα greeklish!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
hi guys, είμαι νέος στο forum και έχω το εξής πρόβλημα:
H κοπέλα μου είναι 3 μηνών έγκυος και ενώ πηδιόμασταν συνέχεια
τώρα ούτε λόγος για sex. Σκέφτομαι να πάω στο studio στη Φρατζή(είμαι κοντά, αλλά επειδή
δεν έχω ξαναπάει σε studio (για μπουρδέλο ούτε λόγος!!!)
έχω μια βασική απορία.

Αν πάρω το full πρόγραμμα, μόλις τελειώσω, η γκόμενα
ντύνεται και φεύγει??? Γιατί αν είναι έτσι δεν αξίζει.

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη...thanks!
p.s. Sorry για τα greeklish!
Καλώς ήλθες φίλε..
Τι εννοείς μόλις τελειώσεις φεύγει? Τι ΄περίμενες δηλαδή να παίξετε και μια παρτίδα τάβλι, να την βγάλεις για φαγητό ή μηπως να σε πάει να γνωρίσεις τους δικούς της..?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άχρηστη δεν είναι καθόλου η αστυνομία ούτε και βλάκες είναι ιδιαίτερα σε τέτοια ζητήματα.Την τακτική του 'Κινέζου' απο τους τσουςμπά την δέχομαι όμως.Το ότι πάνε και γαμάνε και μπάτσοι μαζί με μάς στα ρδέλα είναι δεδομένο.Τι είναι οι μπάτσοι κολώνες ηθικής?  :2funny: :2funny:
Πρόσφατα άκουγα σε μια συζήτηση στην τηλεόραση για θέματα πορνείας και αναφέρθηκε και αυτό για τις δύο και πάνω γυναίκες σε οίκους ανοχής.Είναι λίγο ανεκτικά τα πράγματα πάντως γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω η νομοθεσία είναι απο την δεκαετία του'30 για αυτά τα θέματα.Όπως επίσης απαγορεύεται απο τον νόμο να λειτουργούνε δύο οίκοι ανοχής ταυτόχρονα στο ίδιο κτίριο.Αλλά αυτά είναι παμπάλαιες νοοτροπίες και θα αλλάξουνε με τον καιρό η σε περίπτωση που δεν αλλάξουνε θα είναι τα πράγματα πιο ανεκτικά.
αυτο ειναι η μεγαλη παρανομια τους οι 2 γυναικες στο ιδιο στουντιο???!!!!δηλαδη αλλες παρανομιες δεν καουνε???? η διαφορα απο το μπουρδελο και το στουντιο ειναι μονο στο σαλονι.ΟΙ ΚΟΠΕΛΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕς.και το ιδιο γαμησι.εχυσες και εφυγες!!!!!!!ολα εξαρτωνται απο την κοπεα αν σε γουσταρει η οχι.απο τη διαθεση της η απο το αν ειναι κουρασμενη........

nikosNET79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς ήλθες φίλε..
Τι εννοείς μόλις τελειώσεις φεύγει? Τι ΄περίμενες δηλαδή να παίξετε και μια παρτίδα τάβλι, να την βγάλεις για φαγητό ή μηπως να σε πάει να γνωρίσεις τους δικούς της..?

χα, χα!!!
Σωστή η παρατήρησή σου!!! Δεν ήμουν σαφής.
Στην περίπτωση που η γκόμενα είναι τόσο καύλα που με το που με αγγίζει φεύγουν σκάγια
δεξιά-αριστερά απλά κλαίω τα 100 ευρουλάκια που έσκασα???
(σε παρακαλώ μην μου πεις να τον κάνω σφεντόνα πριν πάω στο studio για να αντέξω περισσότερο!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom