poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Σωστότατος
Να σου πω και για τα 3 τώρα που το σκέφτομαι,
Το Πρώτο είναι σαν το one night stand,το απολαμβάνεις και ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε..
Το Δεύτερο είναι σαν μια κυριλέ γκόμενα που έχεις,γαμάς αλλά στα μασάει χοντρά..
Το τρίτο είναι σαν τις πρώην σύζυγους,στα παίρνει όλα και σ'αφήνει σύξηλο!!
Μια ερωτηση φιλτατε Πανο...ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδια παραπανω απο 1 κοπελες?...νομιζω πως δεν ειναι...κατα συνεπεια στα στουντιο στα οποια συμβαινει αυτο νομιζω πως υπαρχουν 'νομικες εκκρεμοτητες'...ειναι ετσι η οχι?...Στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι.Οίκος ανοχής είναι δηλωμένα στο Δημαρχείο και το μπουρδέλο και το στούντιο.Απλώς στο στούντιο είναι ας πούμε λίγο πιο 'κυριλέ' ο χώρος,υπάρχουν προγράμματα(πρωκτικό,ελεύθερο στοματικό,69) και υπάρχει και λίγο περισσότερη άνεση.Αν και τώρα αρκετά μπουρδέλα προσφέρουν τις παραπάνω ανέσεις.Επίσης είναι και οικονομική η διαφορά.Το απλό μπουρδελάκι έχει απο 15€(σε περιοχές του Μεταξουργίου και της Λιοσίων) και 20€ (Φυλής κυρίως) ενώ τα στουντιάκια ξεκινάνε στην καλύτερη απο 30 € και έχουν σαν μέσο όρο τα 50€.Τώρα κάποιες κοπέλες που είναι σε μπουρδέλα δουλεύουν και σε στούντιο και τανάπαλιν.
οχι δεν ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδυα παραπανω απο 1 κοπελλα!Μια ερωτηση φιλτατε Πανο...ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδια παραπανω απο 1 κοπελες?...νομιζω πως δεν ειναι...κατα συνεπεια στα στουντιο στα οποια συμβαινει αυτο νομιζω πως υπαρχουν 'νομικες εκκρεμοτητες'...ειναι ετσι η οχι?...
επομενως τα συγκεκριμμενα μαγαζια πως 'δηλωνονται' στο δημαρχειο και τελουν υπηρεσια υπο την 'αιγιδα'του νομου?οχι δεν ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδυα παραπανω απο 1 κοπελλα!
Μπορει να κτυβονται μυστικα κονδυλια...(χωρις να μαι σιγουρος).επομενως τα συγκεκριμμενα μαγαζια πως 'δηλωνονται' στο δημαρχειο και τελουν υπηρεσια υπο την 'αιγιδα'του νομου?
Είχα πάει προχτές το βράδυ φυλής και παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στα εκθέματα. Με 20 ευρουδάκια μου φαινόντουσαν όλα τρελό value for money! Μήπως το έχουνε ξεχέσει τα stoudio (50€+φόλα) και πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα πάτρια εδάφη (φυλής)??
Όχι.Ουδείς απο εμάς ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.Μια ερωτηση φιλτατε Πανο...ειναι νομιμο να δουλευουν στην ιδια βαρδια παραπανω απο 1 κοπελες?...
Έτσι είναι γιατί όσα στούντιο έχουν απο 2 τάνες και πάνω τα κλείνουν οι 'Στρούμφ' εφόσον το πάρουν πρέφα.νομιζω πως δεν ειναι...κατα συνεπεια στα στουντιο στα οποια συμβαινει αυτο νομιζω πως υπαρχουν 'νομικες εκκρεμοτητες'...ειναι ετσι η οχι?...
Τοτε πως και σε 2 3 στουντιο που εχουν απο 2 και πανω τανες δεν εχει πεσει συρμα απο τους μπατσους?...Θελω να πω πως σιγουρα αφου εγω και ο καθε πολιτης εχει ευκολη προσβαση σε αυτα τα στουντιο και ξερουμε τι παιζει, η 'πολιτσια'θα εχει ανετοτερη...ασε που πολλοι απο αυτους που βλεπουμε με τα πολιτικα τους στο σαλονι μπορει να ειναι και μπατσοι..εκτος και αν μιλαμε για ΤΟΣΟ αχρηστη αστυνομια....αλλα το πιθανοτερο νομιζω ειναι να παιζουν 'μιζες' ωστε καποιοι να κανουν τους κινεζους...η τελος οπωςεσυ κι εγω παμε για να γαμησουμε παει και το στρουμφ με τα πολιτικα του...και δεν το καταγγελει διοτι ειναι ενα καλο μερος για ξεκαβλωμα....Έτσι είναι γιατί όσα στούντιο έχουν απο 2 τάνες και πάνω τα κλείνουν οι 'Στρούμφ' εφόσον το πάρουν πρέφα.
Η νομοθεσία για τα θέματα της πορνείας είναι απο την εποχή του Μεταξά και ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα.
Άχρηστη δεν είναι καθόλου η αστυνομία ούτε και βλάκες είναι ιδιαίτερα σε τέτοια ζητήματα.Την τακτική του 'Κινέζου' απο τους τσουςμπά την δέχομαι όμως.Το ότι πάνε και γαμάνε και μπάτσοι μαζί με μάς στα ρδέλα είναι δεδομένο.Τι είναι οι μπάτσοι κολώνες ηθικής?Τοτε πως και σε 2 3 στουντιο που εχουν απο 2 και πανω τανες δεν εχει πεσει συρμα απο τους μπατσους?...Θελω να πω πως σιγουρα αφου εγω και ο καθε πολιτης εχει ευκολη προσβαση σε αυτα τα στουντιο και ξερουμε τι παιζει, η 'πολιτσια'θα εχει ανετοτερη...ασε που πολλοι απο αυτους που βλεπουμε με τα πολιτικα τους στο σαλονι μπορει να ειναι και μπατσοι..εκτος και αν μιλαμε για ΤΟΣΟ αχρηστη αστυνομια....αλλα το πιθανοτερο νομιζω ειναι να παιζουν 'μιζες' ωστε καποιοι να κανουν τους κινεζους...η τελος οπωςεσυ κι εγω παμε για να γαμησουμε παει και το στρουμφ με τα πολιτικα του...και δεν το καταγγελει διοτι ειναι ενα καλο μερος για ξεκαβλωμα....
περισσοτερα λεφτα στα στουντια,οχι παντα καλυτερες υπηρεσιες.ασε που δεν ξερεις και την ποιοτητα των κοριτσιων.οχι οτι στα μπουρδελα εισαι σιγουρος αλλα λεμε τωρα...Διαφορά studio και οίκου ανοχής;
μπορεί να μου πει κάποιος;
Καλώς ήλθες φίλε..hi guys, είμαι νέος στο forum και έχω το εξής πρόβλημα:
H κοπέλα μου είναι 3 μηνών έγκυος και ενώ πηδιόμασταν συνέχεια
τώρα ούτε λόγος για sex. Σκέφτομαι να πάω στο studio στη Φρατζή(είμαι κοντά, αλλά επειδή
δεν έχω ξαναπάει σε studio (για μπουρδέλο ούτε λόγος!!!)
έχω μια βασική απορία.
Αν πάρω το full πρόγραμμα, μόλις τελειώσω, η γκόμενα
ντύνεται και φεύγει??? Γιατί αν είναι έτσι δεν αξίζει.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη...thanks!
p.s. Sorry για τα greeklish!
αυτο ειναι η μεγαλη παρανομια τους οι 2 γυναικες στο ιδιο στουντιο???!!!!δηλαδη αλλες παρανομιες δεν καουνε???? η διαφορα απο το μπουρδελο και το στουντιο ειναι μονο στο σαλονι.ΟΙ ΚΟΠΕΛΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕς.και το ιδιο γαμησι.εχυσες και εφυγες!!!!!!!ολα εξαρτωνται απο την κοπεα αν σε γουσταρει η οχι.απο τη διαθεση της η απο το αν ειναι κουρασμενη........Άχρηστη δεν είναι καθόλου η αστυνομία ούτε και βλάκες είναι ιδιαίτερα σε τέτοια ζητήματα.Την τακτική του 'Κινέζου' απο τους τσουςμπά την δέχομαι όμως.Το ότι πάνε και γαμάνε και μπάτσοι μαζί με μάς στα ρδέλα είναι δεδομένο.Τι είναι οι μπάτσοι κολώνες ηθικής?
Πρόσφατα άκουγα σε μια συζήτηση στην τηλεόραση για θέματα πορνείας και αναφέρθηκε και αυτό για τις δύο και πάνω γυναίκες σε οίκους ανοχής.Είναι λίγο ανεκτικά τα πράγματα πάντως γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω η νομοθεσία είναι απο την δεκαετία του'30 για αυτά τα θέματα.Όπως επίσης απαγορεύεται απο τον νόμο να λειτουργούνε δύο οίκοι ανοχής ταυτόχρονα στο ίδιο κτίριο.Αλλά αυτά είναι παμπάλαιες νοοτροπίες και θα αλλάξουνε με τον καιρό η σε περίπτωση που δεν αλλάξουνε θα είναι τα πράγματα πιο ανεκτικά.
Καλώς ήλθες φίλε..
Τι εννοείς μόλις τελειώσεις φεύγει? Τι ΄περίμενες δηλαδή να παίξετε και μια παρτίδα τάβλι, να την βγάλεις για φαγητό ή μηπως να σε πάει να γνωρίσεις τους δικούς της..?