Νέα

Mπουρδέλα στα Βόρεια Προάστια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Montanabp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Montanabp

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αδέρφια. Αν και οι γνώσεις μου για τα «σπίτια» είναι σε καλό επίπεδο, έχει πέσει στην αντίληψή σας κανένα στα βόρεια προάστια;

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κοίταξε στο παλιό forum.
Κάτι έχει αναφερθεί για πίσω από το ιατρικό κέντρο. Μασατζίδικο...
Δεν το έχω δοκιμάσει...
Γαμώ το μπελά μου και εγώ ψάχνω. Να χέσω τα ΒΠ μου ρε πούστη ένα decent μέρος δεν έχουμε...

OP
OP
M

Montanabp

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όντως...τίποτα! Όποιος ανοίξει θα βγάλει χρυσάφι!!!!

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Παλαιοτερα ειχαν ανοιξει την ιδια περιοδο περιπου δυο στουντιακια με καλα κοριτσια στο Χαλανδρι...
Το ενα στην Κολοκοτρωνη,οπως κατεβαινεις απο την πλ.Δουρου πριν το φαναρι,στην σταση...
και το αλλο στην λ.Κηφισιάς ακριβως στα "σιδερα" στην πολυκατοικια που μοιαζει  εργατικη...
Δυστυχως κλεισανε απο τις αντιδρασεις κατοικων και λοιπων πουριτανων,τρομαρα τους!

Ας αρκεστουμε με Βριλησσου...

Μιλαμε για εποχη 90-92

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Παιδιά ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση να ευδοκιμήσει κάτι στα ΒΠ γιατί υπάρχει το πρόβλημα της εποπτείας από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Μη νομίζετε ότι δεν το έχουν σκεφτεί πολλοί και πολλές από τους ιδιοκτήτε των άλλων μασατσίδικων.
Για κοιτάξτε που βρίσκονται όλα...Στην Αθήνα και ειδικά στο κέντρο, ελάχιστα λίγο πιο μακριά, άντε μέχρι Γαλάτσι να πούμε και κάτι ψιλά στη Ν. Σμύρνη. Ούτε στον Πειραιά κατάφεραν να αντέξουν, ούτε πουθενά αλλού. Είναι απλό...Ο έλεγχος για την είσπραξη της μίζας γίνεται άνετα και από τους λίγους, όταν τα μαγαζιά είναι συγκεντρωμένα σε μια περιοχή ευθύνης και δεν μπλέκονται πολλοί σε αυτό.
Ο νοών νοειτω!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
οταν χιονισει χιονοπολεμο.

Τιποτα δεν εχει στο 154.
Στο 116 εναι τα goodys, flocaFE,Starbucs αντε και το βιντεοκλαμπ που εχει καμια τσοντα  πιο πανω εχει ενα πρωην στρατοπεδο κατι ουζερι και μετα το δάσος.

Εκτος και ο Μπακας το ζαχαροπλαστειο εχει και πουτανες.
Σπηλια Νταβελη δεν ξερω τι παιζει???

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συνάδελφε, *******σίγουρα δεν παίζει κάτι. Μήπως ***** που είναι λίγο παρακάτω πρός Μελίσσια? Θα πάω αύριο να δω και θα ενημερώσω...

Επισκέπτης
Ένα μπουρδελο στην Εκαλη παρακαλω για τους χλιδατους  :headbang:
Διπλα στου Λατση

Και όμως παιδιά η καλύτερες και μεγαλύτερες πουτανες κάνουνε πιάτσα σε αυτά τα μέρη απλός είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυ ακριβές
:dancing:

swonder

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη ρε παιδια δεν παιζει απολυτως τιποτα στα βορεια προαστια;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δηλαδη ρε παιδια δεν παιζει απολυτως τιποτα στα βορεια προαστια;

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, κυρίως σε σπίτια !!! Αλλά είναι ΠΟΛΥ PRIVE ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ" στις κλειστές παρέες των ΒΠ ;)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε μην πάει κανείς Λ******** και ψάχνει.. Πιο πολύ για φαρσούλα κατά συγκεκριμένου έρμου ενοίκου φαίνεται παρά για σοβαρό.. Γιατί όπως έθεσε και ο τρουένο, εκεί πάνω πιο εύκολο είναι να βρείς θηλυκό λύκο παρά μπουρδέλο με πουτάνες μέσα..

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
εγω θυμαμαι την χρυση εποχη(πριν του"ζουγκλα"),ελεγαν για ενα κρυφο διαμερισμα-πες το και βιλα-γυρω απο την πλατεια στην ακτινα της πλατειας στο κεφαλαρι.και παλι λεω οτι ειχα ακουσει,μπορει και μουφα πληροφορια να ηταν.το ειχε παρει κανενος το αυτι??
φυσικα σημερα δεν υπαρχει τιποτα.........που δεν νομιζω-καποια κυρια τσατσα των υψηλων καλεσμενων κατι θα εχει!!!
.......κυριε πρεσβη μας κακομαθαινεται..........

Επισκέπτης
και όμως σύντροφοι υπήρχε το 1994 περίπου μια σουπερ ολιγον μεγάλη με σιλικονε βυζί στη Ρέα, σε μια διπλοκατοικία η οποία αν και  ήταν τσιμπημένη η τιμή έλεγε τρελά.... την είχα ανακαλύψει από αγγελία με τηλεφωνο 80κάτι το οποίο και ξαναανακάλυψα σε μια παλιά ατζέντα αλλά βγήκε ένας  μαντράχαλος.
ωραία χρόνια που λέμε , γλίτωνες και την κίνηση αν έμενες προς τα επάνω...
Επίσης στα μελισσια στη λ.Πηγής κοντά υπήρχε μια ολίγων παλαβιάρα που δούλευε και στη βείκου πάνω από την τράπεζα...
Αν βρεθεί πάντως τίποτα καλό ενημερώστε. Αυτά για την ιστορία...

Επισκέπτης
στη λ.πηγηs στα Μελισσια ειναι ακομα η Μαιρη αλλα πρεπει να εχει πατησει τα 50

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τόσα CGs βγαίνουν στη βίζιτα κάθε βράδυ, εαν ξέραμε ποιές μένουν στην Καλογρέζα, στη Νέα Ιωνία, στο Χαλάνδρι κλπ. θα είχαμε μικρότερους χρόνους αναμονής όλοι εμείς τις περιμένουμε στα ξενδοχεία της Εθνικής στην Κηφισιά   

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
παιδια εχουμε ενα προβλημα.
με πιανουν καβλες της στιγμης που λεμε κ αμα δν εχω αμαξι που να κατεβαινω αθηνα με τις καβλες μεσα στα ΜΜΜ?
αμα καποιος καλος συναδελφος ξερει κανα μπουρδελακι κοντα στην Πευκη- Κηφισσια - Μαρουσι τον θερμοπαρακαλω να βοηθησει...

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Βορεια προαστεια δεν παιζει τιποτα τουλαχιστον στην κατηγορια που θελουμε κατι γρηγορο-καλο-φτηνο κτλ.

Επισκέπτης
φιλε ειναι μια γυρω στα 47-50 στα μελλισια με το ονομα μαιρη στη λ.πηγηs αλλα δεν λεει και πολλα.αν θελειs τηλ στο στελνω με pm

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αν αυτή η Μαίρη είναι βυζαρού θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις κι εμένα το τηλ της!

Επισκέπτης
δεν ειναι βυζαρου ειναι περιπου 1,65 με 2,5 βυζι και μαυρο μαλλι στο κρεβατι με τιs ωρεξειs τηs αν εχει πιει κανα ουισκυ καλη ειναι χα.χα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom