Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.288
[size=20pt]Δεύτερη απογευματινή βάρδια στο 9, Σόνια
Στο 7, Βαλεντίνα [ /size]
Πάντος δεν πήγες στα τυφλά, ήξερες τη θα αντιμετωπίσεις. Υπάρχουν αντικειμενικές αξιολογησεις για την Βαλεντίνα. Εγώ δεν σου κρύβω ότι όποτε την επισκέπτομαι επιλέγω πρόγραμμα με 50€, τα οποία αξίζει και με το παραπάνω για τις υπηρεσίες που προσφέρει!Φυσικά και δε πήγα γι αυτήν <<ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ>>.
Η επίσκεψη μου στην Βαλεντίνα ήταν "μονόδρομος". Η κοπέλα είναι γνωστή σε όλους. Επέλεξα το πρόγραμμα με 50 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό και στάση 69. Λόκω δεν δίνει. Η συνεύρεση είχε μεγάλη ένταση και η διάρκεια της ξεπέρασε το εικοσάλεπτο. Επικεντρώθηκε στην περιποίηση των αρχιδιών και της γύρο περιοχής φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από την κολωτρυπιδα μου! Με δική μου παρότρυνση και ενώ εγώ έγλειφα την δική της ταυτόχρονα με το μουνί της η γλώσσα της γλίστρησε και αποκορύφωσε την αίσθηση της ηδονής. Δυνατό βαθύ τσιμπούκι μέχρι τα αρχίδια με πολύ σάλιο. Η ένταση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της χωρίς να έχει το άγχος αν θα τελειώσω στο στόμα της! Στενό μικρό σε διαστάσεις φρέσκοξυρισμένο υγρό μουνί . Αληθοφανείς κραυγές και βογγητά χωρίς υπερβολές. Ιδιαίτερα φάνηκε να απολαμβάνει τα χάδια και τα φιλιά στα πόδια και στις πατούσες, δαγκάνωντας τα χέρια της στην προσπάθεια της να συγκρατηθεί να μην φωνάξει και να γελασει! Βαθιά γλωσσόφιλα σε κάθε ευκαιρία κατά την διάρκεια του "αγώνα". Εναλλαγές τριών στάσεων και κορύφωση στο στόμα της. (τα φτύνει). Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της στα ελληνικά αλλά καταλαβαίνει ότι της ζητήσεις στο δωμάτιο. Η συνεννόηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων, γίνεται με την βοήθεια της τσατσάς στο σαλόνι. (μιλάνε την ιδια γλώσσα και ξέρει καλά Ελληνικά).
Για ποιά πήγαινες;Φυσικά και δε πήγα γι αυτήν <<ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ>>.
Την Έλενα στο 11 την έχει επισκεφθεί κάποιος;
Ναι, έτρεξα μήπως και δεν την προλάβω...Εσύ δεν πήγες? Στην προηγούμενη σελίδα έγραψες "επίσκεψη στην Έλενα"
Ναι, έτρεξα μήπως και δεν την προλάβω...
Τρώγεται, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Συμπεριφέρεται τυπικά όπως οι περισσότερες κοπέλες που δουλεύουν στο συγκεκριμένο studio, και δεν κάνει τίποτα έξτρα.Μάπα το καρπούζι;
[size=20pt]Η Μαρίνα επέστρεψε. Για λίγες μέρες στα Χανιά.[/size]
Αξιολογήσεις
[size=20pt]Η Μαρίνα επέστρεψε. Για λίγες μέρες στα Χανιά.[/size]
Αξιολογήσεις
Έχουμε αγγελία ή στοιχεία επικοινωνίας????
Πάντος δεν πήγες στα τυφλά, ήξερες τη θα αντιμετωπίσεις. Υπάρχουν αντικειμενικές αξιολογησεις για την Βαλεντίνα. Εγώ δεν σου κρύβω ότι όποτε την επισκέπτομαι επιλέγω πρόγραμμα με 50€, τα οποία αξίζει και με το παραπάνω για τις υπηρεσίες που προσφέρει!
Φυσικά και δε πήγα γι αυτήν <<ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ>> .
Λέω ας ανεβώ να δω τι μέρος του λόγου είναι. Δεν έπρεπε όμως να περάσω, αλλά , Συμπαθέστατη φατσούλα αλλά μέχρι εκεί.
Στο δωμάτιο μόλις έβγαλε το μπεμπιντολ αποκαλύφθηκε η πατσοκοίλια το πεσμενο στηθος και οι κυτταρίτιδα εκλεισα τα μάτια μου.
Ήθελα να φύγω αλλά ... έμεινα μόνο για το υπεροχο γλυψιμο παντου στην κυριολεξια και το καταπλυχτικο τσιμπουκι τον ρουφουξε ολον μεσα στο στομα σαν να τον καταπιε , ως εδω καλα , τα υπολοιπα γαμισε τα ουτε δακτυλα ουτε χαστουκακια κ.τ.λ. ................το επεζε μι μου απτου
ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ οπως βολευει καθε ενα .............................