jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Εχω την εντύπωση ότι αυτή ειναι η πολιτική των οίκων 11 και 14. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αυτό το διεκπαιρεωτικό στυλ κάνει μπαμ σε όποιο εχει λίγη εστω πείρα στο άθλημα. Το βάζουν οι κοπέλες με το καλημέρα. Αν δεν ακολουθήσεις το χρόνο τους και χρονοτριβήσεις λίγο, στο πεντάλεπτο σε αγχώνουν. Και μετά βρίσκεσαι να τον παίζεις στο σπίτι σου. Εγω εχω κάνει πισω απο αυτά τα δύο σπιτια καιρό τώρα. Στην αρχή σκεφτόμουνα οτι εκτίμησα λάθος τη κατάσταση. Ξαναπροσπάθησα τα ιδια. Λέω δε πάει. Υπήρχαν ομως κριτικές αμφιβόλου αξιολογήσεως για μένα (ένεκα η διαφήμιση των οίκων από υπεραξιολόγηση των παροχών).Επίσκεψη στην Ρέα σήμερα το πρωι.
Κράτησα παθητική στάση, αφήνοντας την να ακολουθήσει το πρόγραμμα ρουτίνα της.
Ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι άρχισε να χαϊδεύει και να παίζει το όργανο μου ακάποτο με τις πατούσες της και το στήθος της μέχρι να έρθει η επιθυμητή στύση.
Πέρασε την περικαυλίδα και ξεκινήσε ένα δυνατό τσιμπούκι σε ρυθμό και ένταση, δίνοντας μου όμως την εντύπωση ότι βιαζόταν να διεκπεραίωση το καθήκον της και ότι υποκρίνοταν το ποσό απολάμβανε τη μεταξύ μας συνεύρεση. Μου μετέδωσε το άγχος της και μετά την γρήγορη εναλλαγή τριών στάσεων το τέλος δεν ήρθε ποτέ!
Ας αλλαξουν πλευρό καλύτερα και οι κοπέλες και οι ιθύνοντες τους δύο οικους.