Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Παρτούζα Τελικά πιες κάνουν?

Πρέπει να το ζητήσετε από την κοπέλα. Δεν το αναφέρουν στο πρόγραμμα τους.Μόνο αν καταλάβει ότι μιλάτε σοβαρά και δεν θα εκμεταλλεύτητε το χρόνο της και δεν θα χαλάσετε την διάθεση της.

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Πρέπει να το ζητήσετε από την κοπέλα. Δεν το αναφέρουν στο πρόγραμμα τους.Μόνο αν καταλάβει ότι μιλάτε σοβαρά και δεν θα εκμεταλλεύτητε το χρόνο της και δεν θα χαλάσετε την διάθεση της.

Θα το ζητήσω για να κανονίσω!

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Μην σε πιάσουν κορόιδο..  30 ευρώ ο καθένας, εκτός αν θέλετε περισσότερο χρόνο. (προβλεπόμενος χρόνος 20 λεπτά)

Κανονικά θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος! Νομίζω!

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Η Πάολα είναι συνήθως πολύ ορεξάτη, και μου είπε και εμένα την ίδια ιστορία για την αδερφή της.
Εγώ δεν την θυμάμαι την Αγγελική πάντως.

Προσωπικά, τα καλύτερα μου γαμήσια τα έκανα με την Αλίκη, που μάλλον μας χαιρέτησε μόνιμα.

Τα περισσότερα κορίτσια έχουν και 1-2 κοπελάκια, και κάνουν τη δουλειά για να μαζέψουν το μαρούλι και να μην ξαναδουλεψουν για καιρό, ή να καλύψουν χρέη που τους έχουν φορτώσει διάφορες καταστάσεις στη ζωή τους.

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Γελάει το μουνί τους με αυτά, αλλά πρέπει να σε γνωρίζουν και να σε εμπιστεύονται.

Αυτό νομίζω πρέπει να σε εμπιστευτούν!! Και μήπως είναι χάσιμο χρόνου τελικά!!

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Θα το προτείνεις σε κοπέλα που είσαι πελάτης.

Δεν είμαι πελάτης σε κάποια συγκεκριμένη. Και να τις πω οτι την εχω επισκεφτεί δεν θα με πιστέψει νομίζω οπότε?

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Και να τις πω οτι την εχω επισκεφτεί δεν θα με πιστέψει νομίζω οπότε?

Θυμούνται όσους της έχουν παρει. Παντα θα μου κανει αυτο εντύπωση. Έχω πάει με κοπέλες που είχαν ξανά δουλέψει στην π.Μίνωος και δεν της αναγνώρισα αλλά με αναγνώρισαν εκείνες. Μετά που κατάλαβα ποιες ήταν δεν τις είχα πάρει πάνω από μια φορά. (τρεις περιπτώσεις)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Η Πάολα είναι συνήθως πολύ ορεξάτη, και μου είπε και εμένα την ίδια ιστορία για την αδερφή της.
Εγώ δεν την θυμάμαι την Αγγελική.

Όταν ήταν στο 4

Όταν ήταν στο 19

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Θυμούνται όσους της έχουν παρει. Παντα θα μου κανει αυτο εντύπωση. Έχω πάει με κοπέλες που είχαν ξανά δουλέψει στην π.Μίνωος και δεν της αναγνώρισα αλλά με αναγνώρισαν εκείνες. Μετά που κατάλαβα ποιες ήταν δεν τις είχα πάρει πάνω από μια φορά. (τρεις περιπτώσεις)
Τους καλούς πελάτες θυμούνται όπως και μεις.
Εγώ θυμάμε μόνο αυτές που περνούσα καλά μαζί τους

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Τους καλούς πελάτες θυμούνται όπως και μεις.
Εγώ θυμάμε μόνο αυτές που περνούσα καλά μαζί τους

Αμα βαψουν το μαλλί, αλλάξουν χτένισμα, μακιγιάζ, πάρουν και μερικά κιλά γίνονται αγνωριστες.

Θυμάστε την Άννα (Τσασμίν) πως ηταν όταν ήρθε και πως είναι τωρα;

Θυμάστε το Σοφάκι (Σοφία) πως κατάντησε ετσι;

Θυμάστε την Σόνια; (το πιο πρόσφατο παράδειγμα).

ffffffffd

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
0
παρτουζα σιγουρα κανει η παολα εφόσον εχει φιλη της διαθέσιμη,πιο παλια οντως έκανε με αγγελική
παρτουζα γενικα μην επιδιωκετε αμα δε γνωριζονται οι κοπέλες μεταξύ τους γιατι θα ξενερώσετε,μιλάω για δυο γυναίκες

με δυο αντρες πιστέυω ότι κανουν αρκετές.

παρτούζα κάνει και αλέξια ,μόνο με δύο αντρες...και βάζει και δυο ψωλές μέσα στο μουνί
αντε πολλά έχω πει ως τώρα...

Αλίκη ήταν κοινό μυστικό ότι έκανε ακάποτα...προσωπικά οταν μυρίστικα οτι δεν ειχε προβλημα να το βάλει έτσι δε ξαναπάτησα αν και τη συμπαθούσα ήταν καλούλα.

γενικώς το πιο παρτουζιάρικο μπουρδέλο ήταν με συγκεκριμένη τσατσα...δε θα πω όνομα,τώρα δε δουλεύει.αμα σε ήξερε της έλεγες και σου φαιρνε κάποια απο αλλού.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Αλίκη ήταν κοινό μυστικό ότι έκανε ακάποτα...προσωπικά οταν μυρίστικα οτι δεν ειχε προβλημα να το βάλει έτσι δε ξαναπάτησα αν και τη συμπαθούσα ήταν καλούλα.

Δεν ήταν και η μόνη, ούτε τότε ούτε τώρα.
Κοπέλες μου έχουν δείξει την προθυμία τους αλλά είμουν αρνητικός.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού δεν ζήτουσαν έξτρα χρήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom