A Gifted Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χερετε ξερετε αν στο hot βιλλα καρδιτσα αν η νατασα δινει κωλο και ποσο χρεωνει?ξερειε κανεισ?
δινει κωλοχερετε ξερετε αν στο hot βιλλα καρδιτσα αν η νατασα δινει κωλο και ποσο χρεωνει?ξερειε κανεισ?
+1δινει κωλο
παει σε προγραμμα...μαζι με κωλο -αν δεν κανω λαθος- παει 50 αρι...δεν ειμαι σιγουρος γιατι συνηθως παιρνω απλο προγραμμα (30-δεν εχει κωλο) κ μια φορα πηρα φουλ στα 70...ξερεις ποσο χρεωνει η ειναι σε προγραμμα?
τιποτα βρε,ελπιζω να περασεις καλασ ευχαριστω για της πληροφοριες να εισαι καλα!!!θα την επισκεφτω και θα δουμε
σερι μεχρι Αυγουστο. ;)για να το λες κατι θα ξερεις!!!ξερεις μεχρι ποτε θα μεινει?
ευχαριστω αντε και καλα μας
σουπερ καταθεση σημερα το απογευμα στην βυζαρου Ελλη στο σπιτακι προς Πυλης....πολυ καυλα,καλη σε υπηρεσιες κ ισως τα καλυτερα βυζια που κυκλοφορουν στην Περιφερεια....
Οτι γραφει gl σε κριτικες + θα προσθεσω κ γω μια δικη μου αργοτερα για τα πρακτικα....
Χαΐλαϊτ: ο τυπος που εμεινε απο βενζινη -στον περιφερειακο προς Πυλης- κ τον μαζεψα εγω ,αφου μου εκανε ωτοστοπ...τον πηγα μεχρι εξω απο Πυλη σε βενζιναδικο για να παρει μπετονια να γεμισει ρεζερβουαρ....
θεος ο τυπος....εβριζε στο δρομο: το γαμημενο το φλοτερ...
Απογευματινη τσαρκα Χοτ βιλλα.
Νατασσα τιμηθηκε για μια ακομη φορα.
απο κοσμο,μονο ενας συναγωνιστης που ηρθε μετα απο μενα. >
Αφορμη για την πορνοεπισκεψη μου σταθηκε η ημερ. ενηνερωση απο τον μεγιστο μπιλυ13.
Τα σέβη μου.....