A Gifted Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χερετε ξερετε αν στο hot βιλλα καρδιτσα αν η νατασα δινει κωλο και ποσο χρεωνει?ξερειε κανεισ?
δινει κωλοχερετε ξερετε αν στο hot βιλλα καρδιτσα αν η νατασα δινει κωλο και ποσο χρεωνει?ξερειε κανεισ?
παει σε προγραμμα...μαζι με κωλο -αν δεν κανω λαθος- παει 50 αρι...δεν ειμαι σιγουρος γιατι συνηθως παιρνω απλο προγραμμα (30-δεν εχει κωλο) κ μια φορα πηρα φουλ στα 70...ξερεις ποσο χρεωνει η ειναι σε προγραμμα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τιποτα βρε,ελπιζω να περασεις καλασ ευχαριστω για της πληροφοριες να εισαι καλα!!!θα την επισκεφτω και θα δουμε
σερι μεχρι Αυγουστο. ;)για να το λες κατι θα ξερεις!!!ξερεις μεχρι ποτε θα μεινει?
ευχαριστω αντε και καλα μας![]()
![]()
![]()
![]()
σουπερ καταθεση σημερα το απογευμα στην βυζαρου Ελλη στο σπιτακι προς Πυλης....πολυ καυλα,καλη σε υπηρεσιες κ ισως τα καλυτερα βυζια που κυκλοφορουν στην Περιφερεια....![]()
Οτι γραφει gl σε κριτικες + θα προσθεσω κ γω μια δικη μου αργοτερα για τα πρακτικα....
Χαΐλαϊτ: ο τυπος που εμεινε απο βενζινη -στον περιφερειακο προς Πυλης- κ τον μαζεψα εγω ,αφου μου εκανε ωτοστοπ...τον πηγα μεχρι εξω απο Πυλη σε βενζιναδικο για να παρει μπετονια να γεμισει ρεζερβουαρ....![]()
θεος ο τυπος....εβριζε στο δρομο: το γαμημενο το φλοτερ...
Απογευματινη τσαρκα Χοτ βιλλα.
Νατασσα τιμηθηκε για μια ακομη φορα.
απο κοσμο,μονο ενας συναγωνιστης που ηρθε μετα απο μενα. >
Αφορμη για την πορνοεπισκεψη μου σταθηκε η ημερ. ενηνερωση απο τον μεγιστο μπιλυ13.![]()