panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Παίδες έγινε επίσκεψη στο Πύλης. Ντάξει πραγματικά ο χώρος είναι υπερβολικά καλός και πολύ προσεγμένος. Βάζει κάτω ακόμα και τη Βίλα στη Λάρισα. Η κυρία επί της υποδοχής ορεξάτη, μου έδωσε και κάρτα με μια ιστοσελίδα να μπαίνω να βλέπω ποιες κοπέλες είναι κάθε φορά. Εξεπλάγην. Ήρθε μια ψηλή, ωραία γυναικάρα με το όνομα Άντζελα. Επίσης άνω του μέσου όρου σε σχέση με όσα βλέπουμε συνήθως στην πόλη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ το απλό πρόγραμμα το ξεκινάνε από τα σαράντα. Εν πάση περιπτώσει είπα να περάσω. Δωμάτιο επίσης τρομερά καλό, με τα πάντα μέσα(τηλεόραση με επιμορφωτικά προγράμματα, λουσάτο μπάνιο με όλα τα απαραίτητα, παντόφλες, καθρέφτη στο πλάι και μεγάλο, ωραίο κρεβάτι και πολύ καθαρά τα πάντα...). Αφού νόμιζα πως ήμουν σε κανά δωμάτιο του Πρίαμου. Τώρα η κοπέλα με έκανε να περάσω τέλεια. Προσέφερε τις βυζάρες της για ρουφηγμα, αφησε φιλιά στο λαιμό, έκανε πολύ καλή και υγρή πίπα. Παίχτηκαν δυο στάσεις, ιεραποστολικό και στα τέσσερα: ωραία συμμετοχή, πιο ωραία αίσθηση το μουνί της.
Οπότε, το μαγαζί έχει τα εφόδια να παίξει τρελή μπάλα. Αλλά ας γίνει μιαν επανεξέταση σχετικά με τις τιμές. Τα σαράντα ευρώ απλό πρόγραμμα λειτουργεί αποτρεπτικά και για μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα προγράμματα. Βάλε και τις βενζίνες(για μένα τουλάχιστον που είμαι αρκετά μακριά απο την περιχοχή)...πάει πολύ. Ο χώρος είναι άριστος.
Οπότε, το μαγαζί έχει τα εφόδια να παίξει τρελή μπάλα. Αλλά ας γίνει μιαν επανεξέταση σχετικά με τις τιμές. Τα σαράντα ευρώ απλό πρόγραμμα λειτουργεί αποτρεπτικά και για μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα προγράμματα. Βάλε και τις βενζίνες(για μένα τουλάχιστον που είμαι αρκετά μακριά απο την περιχοχή)...πάει πολύ. Ο χώρος είναι άριστος.