Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
καλη,χρυση ειναι η πιπινα αλλα θες ενα 2 ωρακι να την κλεισεις κ να χορτασεις το σφιχτο κορμακι της,αλλα χωρις κουβεντα κ μπλα,μπλα...αμα εκανε καμμια αματουρια τετοια θα ημουν μεσα.:fuck1:

Tο καλο ειναι οτι δεν εχεις το αγχος να μην χυπησει η Αναστασια γιατι στην κυριολεξια δεν ενοχλει ποτε.Οντως το σωμα της μικρης ειναι πολυ δυνατο,στα 4 να της ανοιγεις το κωλαρακι να βλεπεις την πισω τρυπουλα και να της γεμιζεις το νινακι,αλλο πραγμα.Ειχε μαυρισει στην πλατη και το κωλαρακι της στο σχημα του μαγιο ηταν πιο ασπρο και με καυλωνε φουλ.Για να την χορτασεις πρεπει να την εχεις για μια μερα ολοκληρη κατι το οποιο ειναι εφικτο για μενα τουλαχιστον :wink: αλλα κλαιν,δεν με συγκινει κατι τετοιο.Μια χαρα ειναι τα 10-15 λεπτα που την βλεπω και ειναι πολυ τιμια η κοπελα.Αν και ειναι πολυλογου (με την καλη εννοια),δεν προσπαθει να κλεψει ουτε δευτερολεπτο,απλα της αρεσει να μιλαει η καημενη.Πιο πολυ για να μαθει καλα την γλωσσα.Αφου σε καποια φαση χθες μου κανει,ελα ελα,ας μην μιλαμε αλλο,να κανουμε και τιποτα.Τεσπα,να δουμε τι λεει και η Στελλα απο Δευτερα.

Εχω μπλεξει και με την δουλεια και δεν μπορω να παρω ανασα.Βαραω κατι ξεγυρισμενα 13ωρα και δεν μπορω να πω και κουβεντα.Οταν ζηταγα 1400αρες ηταν καλα?Οχι οτι πριν με τα 850 δεν εκανα τα ιδια αλλα τεσπα.Υπομονη μεχρι τελος Νοεμβριου που θα τελειωσω με την δουλεια και θα παω για 8 μερες Ρουμανια,να δω ποσες Λουιζες εχει εκει. :smiling-face-with-heart-eyes:

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Tο καλο ειναι οτι δεν εχεις το αγχος να μην χυπησει η Αναστασια γιατι στην κυριολεξια δεν ενοχλει ποτε.Οντως το σωμα της μικρης ειναι πολυ δυνατο,στα 4 να της ανοιγεις το κωλαρακι να βλεπεις την πισω τρυπουλα και να της γεμιζεις το νινακι,αλλο πραγμα.Ειχε μαυρισει στην πλατη και το κωλαρακι της στο σχημα του μαγιο ηταν πιο ασπρο και με καυλωνε φουλ.Για να την χορτασεις πρεπει να την εχεις για μια μερα ολοκληρη κατι το οποιο ειναι εφικτο για μενα τουλαχιστον :wink: αλλα κλαιν,δεν με συγκινει κατι τετοιο.Μια χαρα ειναι τα 10-15 λεπτα που την βλεπω και ειναι πολυ τιμια η κοπελα.Αν και ειναι πολυλογου (με την καλη εννοια),δεν προσπαθει να κλεψει ουτε δευτερολεπτο,απλα της αρεσει να μιλαει η καημενη.Πιο πολυ για να μαθει καλα την γλωσσα.Αφου σε καποια φαση χθες μου κανει,ελα ελα,ας μην μιλαμε αλλο,να κανουμε και τιποτα.Τεσπα,να δουμε τι λεει και η Στελλα απο Δευτερα.

Εχω μπλεξει και με την δουλεια και δεν μπορω να παρω ανασα.Βαραω κατι ξεγυρισμενα 13ωρα και δεν μπορω να πω και κουβεντα.Οταν ζηταγα 1400αρες ηταν καλα?Οχι οτι πριν με τα 850 δεν εκανα τα ιδια αλλα τεσπα.Υπομονη μεχρι τελος Νοεμβριου που θα τελειωσω με την δουλεια και θα παω για 8 μερες Ρουμανια,να δω ποσες Λουιζες εχει εκει. :smiling-face-with-heart-eyes:
Ρουμανία αδερφέ εμένα Βουκουρέστι για κάνα χρόνο λόγο δουλειάς δεν κάθονται εύκολα αυτές
Θέλουν πολύ παιχνίδι πριν την φάση

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα επίσκεψη στην Στέλλα στο καρδιτσης
Όμορφο προσωπάκι με κοιλίτσα αλλά εμένα δεν με πείραξε
Για αρχή η καινούρια τσατσά καλήτερη μου φαίνεται λέει και καμιά κουβέντα και από ότι μου είπε άλλαξαν τα προγράμματα

Πήρα 50 με ελεύθερο στοματικό
Χαρούμε μπήκε στο δωμάτιο
Πολύ καλή πιπα χωρίς δόντι και γλύψιμο παντού όλο μέσα μπάλες κεφάλια μόνο ολόκληρο δεν με ρούφηξε
Στον άγονα ανέβηκε από πάνω καλά κάθισμα στα 4 στήνεται καλά χωρίς κλεψίματα
Αξίζει μια επίσκεψη

Megistos41

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
Στο Καρδίτσης ποιες είναι; Η Στέλλα μόνο; Κανένα feedback για πρόγραμμα τιμή;

Dimos(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Πία κοπέλα είναι στις Αναστασίας ξέρουμε

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Την ιδια απορια ειχα και εγω,οποιος μπορει ας παει να ριξει μια ενημερωση αν και μαλλον,απ οτι μου ειχε πει η Αναστασια θα ερχοταν η Βαρβαρα.Παντως αρχες Οκτωβρη θα επιστρεψει η Λουιζα.Στο Καρδιτσης Μαριλενα ειδα στο fb,ουτε απ εξω δεν ειναι να περνας μ αυτη.Μπας και ερθει η Στεφανια την επομενη εβδομαδα.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Την ιδια απορια ειχα και εγω,οποιος μπορει ας παει να ριξει μια ενημερωση αν και μαλλον,απ οτι μου ειχε πει η Αναστασια θα ερχοταν η Βαρβαρα.Παντως αρχες Οκτωβρη θα επιστρεψει η Λουιζα.Στο Καρδιτσης Μαριλενα ειδα στο fb,ουτε απ εξω δεν ειναι να περνας μ αυτη.Μπας και ερθει η Στεφανια την επομενη εβδομαδα.
Στεφάνια λέει ότι έχει το Καρδίτσης. Δεν πρόλαβα τη Στέλλα ρε γαμω. Ήμουν εκτός. Άντε τώρα πάλι τα ίδια και τα ίδια..

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Στεφάνια λέει ότι έχει το Καρδίτσης. Δεν πρόλαβα τη Στέλλα ρε γαμω. Ήμουν εκτός. Άντε τώρα πάλι τα ίδια και τα ίδια..

Ομπο,τα μπερδεψα.Ειδα Μαριλενα,ειδα Στεφανια,ειδα Πατρα,τα εκανα μια ωραια σαλατα και δε βαριεσαι. :2funny:

Αξιζει η Στεφανια,ισως αυριο κανω μια επισκεψη.Στο Λαρισης να μαθουμε ποια κοπελα ειναι.Θα ξαναερθει η Στελλα πιστευω φιλος,μην σκας.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Στο Χ έχει επανέλθει η Ρωσίδα καστανή μιλφ Νατάσα με τη νωχελικη και απαλή της πίπα. Ωραίο σώμα με φτιαγμένα βυζιά. Ανοίγει τέλεια τα πόδια να καρφώνεις με τις ώρες. Στα τέσσερα μετά επίσης δυνατός κωλος. Πρόσωπο καθημερινό. Προσωπικά περνάω καλά μαζί της όσες φορές έχω περάσει.

Πέρασα κι από Καρδίτσης. Στης Αναστασίας όπως κοίταγα μου φάνηκε ότι είδα Βαρβάρα να κάθεται έξω. Πάμε λοιπόν Στεφανία. Μαυρισμένη, με την καλή της διάθεση και ότι ενδεχομένως χάνει σε εμφάνιση...λόγω χρόνων κυρίως... Το κερδίζει με τη συμμετοχή της και την καύλα που βγάζει. Μέχρι και φιλιά έδωσε. Άφησε φουλ γλείψιμο στους βυζους της. Πίπα απίστευτη, δε νιώθεις δόντι παρά μόνο ηδονή στο στόμα της. Ιεραποστολικό σχεδόν ρομαντικό με καλή αίσθηση και τελείωμα στα τέσσερα όπου με κοίταζε από τον καθρέφτη και γελαγε. Μακάρι να ήτανε όλες έτσι!

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Στο Χ έχει επανέλθει η Ρωσίδα καστανή μιλφ Νατάσα με τη νωχελικη και απαλή της πίπα. Ωραίο σώμα με φτιαγμένα βυζιά. Ανοίγει τέλεια τα πόδια να καρφώνεις με τις ώρες. Στα τέσσερα μετά επίσης δυνατός κωλος. Πρόσωπο καθημερινό. Προσωπικά περνάω καλά μαζί της όσες φορές έχω περάσει.

Πέρασα κι από Καρδίτσης. Στης Αναστασίας όπως κοίταγα μου φάνηκε ότι είδα Βαρβάρα να κάθεται έξω. Πάμε λοιπόν Στεφανία. Μαυρισμένη, με την καλή της διάθεση και ότι ενδεχομένως χάνει σε εμφάνιση...λόγω χρόνων κυρίως... Το κερδίζει με τη συμμετοχή της και την καύλα που βγάζει. Μέχρι και φιλιά έδωσε. Άφησε φουλ γλείψιμο στους βυζους της. Πίπα απίστευτη, δε νιώθεις δόντι παρά μόνο ηδονή στο στόμα της. Ιεραποστολικό σχεδόν ρομαντικό με καλή αίσθηση και τελείωμα στα τέσσερα όπου με κοίταζε από τον καθρέφτη και γελαγε. Μακάρι να ήτανε όλες έτσι!

Ωραιος φιλε,σε ζηλευω που μπορεις και επιδιδεσαι στο σπορ.Το εχω γραψει παλι αλλα θα το ξαναγραψω.Η Στεφανια,οκ,δεν ειναι η πενταμορφη λογω ηλικιας οπως πολυ σωστα ειπες και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν οι milf αλλα η συγκεκριμενη ειναι γυναικαρα,τρομερος χαρακτηρας,πολυ καλο παιδι.Προσεχει πολυ την καθαριοτητα της και αν εισαι καθαρος,δινει ατελειωτα γλωσσοφιλα.Βαρα ιεραποστολικο και ρουφα της την γλωσσα,εμενα με ειχε τρελανει στο γλωσσοφιλο .Το μονο αρνητικο για μενα ειναι που γλειφει αυτι,μεχρι μεσα μιλαμε,πολυ αντιαισθητικο.Μικρο το κακο βεβαια αν αναλογιστω την υπολοιπη συναντηση.Δυστυχως εχω πολλα προβληματα με την δουλεια και δεν μπορω να παω.Ελπιζω να μας ερθει ξανα τους επομενους μηνες γιατι πραγματικα αξιζει.

Η Βαρβαρα ειναι και αυτη πολυ καλη επιλογη,γυναικαρα και πολυ καλη επαγγελματιας.Ειναι ομως πολυ πονηρη (Ουκρανιδα ειναι θα μου πεις,τι περιμενες?),οταν το Καρδιτσης ειχε τις κοπελες και δουλευανε 15 μερες,ελεγε της Αναστασιας ενα σωρο δικαιολογιες οτι δεν μπορει να δουλεψει ενω ειχε κανονισει να δουλεψει στο Καρδιτσης.Τωρα που το Καρδιτσης το εκανε 7 μερες για την καθε κοπελα,τωρα ειναι καλη η Αναστασια που την εχει και δουλευει 15 μερες.Τεσπα,αυτα δεν μας αφορουν αλλα η κοροιδια δεν ειναι καλη.

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πολύ καλές εντυπώσεις από τη Νικόλ στο Καρδίτσης. Η τσατσά μου την παρουσίασε ως Ελληνίδα. Δε μπορώ να το πω με σιγουρια αλλά δε με απασχολεί κι ιδιαίτερα.

Μικροκαμωμένο σώμα, ωραία βυζάκια, μαύρο μαλλί και πρόσωπο καθημερινό κι ένα κωλαρακι ικανοποιητικό για τα δεδομένα του σώματος της. Γενικά εξαιρετική εντύπωση κατά το σαλοναρισμα. Μπήκε μέσα...βαθιά και υγρή πίπα στον ίδιο έντονο ρυθμο, έκανε και κάτι παιχνίδια με τη γλώσσα όπου και κρατούσε οπτική επαφή. Ξεκίνησα στα τέσσερα όπου είχε ελαφρώς προσποιητή συμμετοχή αλλά ήτανε καύλα η φωνή της. Έδωσε και χέρι πίσω να κρατάω να έχω καλύτερη διείσδυση. Πήγαμε και σε ιεραπόστολο όπου ήρθε το τέλος. Καλή κοπέλα αξίζει σίγουρα μιαν επίσκεψη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πολύ καλές εντυπώσεις από τη Νικόλ στο Καρδίτσης. Η τσατσά μου την παρουσίασε ως Ελληνίδα. Δε μπορώ να το πω με σιγουρια αλλά δε με απασχολεί κι ιδιαίτερα.

Μικροκαμωμένο σώμα, ωραία βυζάκια, μαύρο μαλλί και πρόσωπο καθημερινό κι ένα κωλαρακι ικανοποιητικό για τα δεδομένα του σώματος της. Γενικά εξαιρετική εντύπωση κατά το σαλοναρισμα. Μπήκε μέσα...βαθιά και υγρή πίπα στον ίδιο έντονο ρυθμο, έκανε και κάτι παιχνίδια με τη γλώσσα όπου και κρατούσε οπτική επαφή. Ξεκίνησα στα τέσσερα όπου είχε ελαφρώς προσποιητή συμμετοχή αλλά ήτανε καύλα η φωνή της. Έδωσε και χέρι πίσω να κρατάω να έχω καλύτερη διείσδυση. Πήγαμε και σε ιεραπόστολο όπου ήρθε το τέλος. Καλή κοπέλα αξίζει σίγουρα μιαν επίσκεψη.
δοκιμαστηκε αυτη η Νικολ στο καρδιτσης,πολυ μετρια μεσα στο δωματιο...αν κ ειχα προδιαθεση απο το σαλονι για πιθανη ξεπετα,εκανα τη μαλακια κ μπηκα
μηδεν προκαταρκτικα,μηδεν ερωτισμος,μηδεν σοσιαλ,περασμα καποτας κατευθειαν κ μετα στηθηκε σε μια σταση απλα για να τον φαει.Ενα ευχαριστω κ γεια σας.
απο εμφανιση ειναι οκ,με καλο σωματακι,καλο προσωπακι κ φυσικο πεσμενο στηθος.
απο υπηρεσιες ομως γιοκ.
παμε παρακατω.
(επισκεψη Σεπτ. 2019) ,δεν ξερω αν ειναι η ιδια απο τοτε ,η απλη συνωνυμια,ειναι κ ο λογος που δεν πηγα να δοκιμασω απο κοντα...πιθανον να ειναι βεβαια καποια αλλη,αλλα αφου περασες καλα αυτο μετραει.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
(επισκεψη Σεπτ. 2019) ,δεν ξερω αν ειναι η ιδια απο τοτε ,η απλη συνωνυμια,ειναι κ ο λογος που δεν πηγα να δοκιμασω απο κοντα...πιθανον να ειναι βεβαια καποια αλλη,αλλα αφου περασες καλα αυτο μετραει.
Ύποπτα κοντά η περιγραφή σου με τη δική μου ως προς την εξωτερική εμφάνιση. Πάντως δε μου έβγαλε, αν κι εφόσον μιλάμε για την ίδια, τόσο τάση ξεπέτας. Ούτε κάτι τρελό αλά Βικτώρια στις αρχές της. Τίμια πράγματα. Να σου πω το προτιμώ από το να περάσω για έβδομη - όγδοη φορά με Βαρβάρα...όσο καλύτερη και να ναι σε υπηρεσίες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ύποπτα κοντά η περιγραφή σου με τη δική μου ως προς την εξωτερική εμφάνιση. Πάντως δε μου έβγαλε, αν κι εφόσον μιλάμε για την ίδια, τόσο τάση ξεπέτας. Ούτε κάτι τρελό αλά Βικτώρια στις αρχές της. Τίμια πράγματα. Να σου πω το προτιμώ από το να περάσω για έβδομη - όγδοη φορά με Βαρβάρα...όσο καλύτερη και να ναι σε υπηρεσίες.
αφου περασες καλα ολα οκ
προσωπικα ουτε εγω μπορω αλλο Βαρβαρα,Στεφανια οσο καλες κ να ναι...καλες χρυσες,αλλα λυπηθειτε μας οχι αλλο...:(αποχη μεχρι νεωτερας/

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Το μεσημερι το Καρδιτσης ηταν κλειστο,τι εγινε,το εφαγε η μαρμαγκα?Ειχα μερες να δω ετοιμοθανατα γεροντια να πηγαινουν για να γαμησουν.Θα πεθαναν και μειωθηκε η πελατεια λογικα οποτε μηπως μας χαιρετησε? :2funny:

Περασα και απο το Λαρισης μια μερα με το αυτοκινητο και ειδα Βαρβαρα να καπνιζει στον προθαλαμο.Δυστυχως οσο καλη και να ειναι ποσες φορες να πας με την ιδια εργατρια?Εκεινη την Σαρα πεθυμησα,εχει καιρο να ερθει,μπαζο ηταν αλλα τουλαχιστον μεσα στο δωματιο ειχε πλακα.Τωα εμεινε μια Λουιζα μεχρι να μας χαιρετησει και αυτη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
περασα το πρωι καρδιτσης+Αναστασιας κλειστα.:confused:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Τι τρελό γκαυλιαρικο μωρό έσκασε στο Καρδίτσης!!! Χριστίνα. Περιμένω με την κυριουλα έξω γιατί είχε δωμάτιο κι από μέσα ακουγόταν όλεθρος. Κραυγές, κρεβάτια να κοπανιουνται λέω τι γίνεται εδώ ρε; Μετά από κάνα δεκάλεπτο σκάει έξω γυμνή. Ξανθά μου φάνηκαν τα μαλλιά της, μικρό βυζί αλλά με δυνατές ρώγες. Τα μάτια μου βέβαια καρφώθηκαν στην κωλαρα της. Έχει ένα ωραίο πρόσωπο, μοιάζει και έκφυλο και γλυκό ώρες ώρες. Μπαίνω μέσα. Πάω για μπάνιο μου έλεγε. Φουλ χαμογελαστή και ορεξατη πράγμα που σπανίζει θα έλεγα. Έρχεται κι αρχίζει εκεί αγκαλιές, φιλιά λαιμό, έριξε λίγο γλείψιμο στο σώμα κι έφτασε σε ένα δυνατό τρομπόνι. Με γρήγορο ρυθμο. Έβγαζε βέβαια λίγο αυτές τις ψεύτικες κραυγές ότι και καλά πνίγεται αλλά πάντα με καυλώνουν αυτά. Μετά από επίμονη πίπα αρχίζει reverse cowgirl να χαζεύω αυτήν την κωλαρα. Έκανε καθίσματα κι όχι αυτά τα ξενερωτα τριψιματα μπρος πίσω. Έριχνε και τα βρωμολογα της. Άνοιγα να βλέπω την πίσω τρύπα της. Λέω πάμε και στα τέσσερα όσο προλαβαίνουμε γιατί αυτήν εδώ είναι για να μας τελειώσει. Στα τέσσερα τρομερό στήσιμο(έχει κι ένα τατουάζ πάνω από κώλο) φουλ ρυθμοί με τα καυλολογα να γίνονται ακόμα καλύτερα και να έρχεται το τέλος. Νταξει είχα καιρό να ενθουσιαστω έτσι. Μου θύμισε Βικτώρια στα καλά της: Δεν είναι τόσο όμορφο το πρόσωπο της αλλά και πάλι είχα καιρό να δω καποια σε τέτοια επίπεδα (και εμφάνιση και υπηρεσίες).

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
https://www.google.com/amp/s/www.ta...hane-tin-ora-pou-evgaine-apo-oiko-anoxis/amp/

:2funny::2funny::2funny::2funny::priest::priest::priest::priest:

Το είπα ή δεν το είπα?Ρε τους πορνογερους,θέλουν και να γαμησουν με το ένα πόδι στον τάφο.Τουλαχιστον πήγε ευτυχισμένος.
Με το κεφάλι ψηλά έφυγε. Θα είχε κουμπώσει και κανα μισόκιλο βιάγκρα.. Καλά τα έλεγες. Έτσι εξηγείται που άλλαξαν τόσο γρήγορα τη Νικόλ. Στο μεταξύ όταν έφευγα από Χριστίνα είδα έναν παππούλη να ετοιμάζεται για αγώνα. Το λέει η καρδιά τους (μπορεί κι όχι..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom