kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
αει μωρε κ συ σαν τον αλλο να πουμε...που με στελνει συνεχεια π.μ κ με λεει για φραγκα κτλ...
ποιος ειναι?
δωστον στεγνα
αει μωρε κ συ σαν τον αλλο να πουμε...που με στελνει συνεχεια π.μ κ με λεει για φραγκα κτλ...
δεν το ξερεις....ποιος μαλεας σου στελνει...
μπλοκαρε τον μωρε...δεν το ξερεις....
ολο με στελνει κ με λεει για μενα κ γλου που γαμαμε συνεχεια κ εχουμε λεφτα κτλ...Κωστακη δεν πιστευω να τον εχεις κλωνο να ουμε?
μπα ασε να στελνει...δεν πειραζει,,,μονο μια φορα στην ζωη μπλοκαρα ατομο κ ηταν εκεινο το μουνοπανο ο πανας...γαμω το σπιτι του γαμω...μπλοκαρε τον μωρε...
δεν το ξερεις....
ολο με στελνει κ με λεει για μενα κ γλου που γαμαμε συνεχεια κ εχουμε λεφτα κτλ...Κωστακη δεν πιστευω να τον εχεις κλωνο να ουμε?
μπα ασε να στελνει...δεν πειραζει,,,μονο μια φορα στην ζωη μπλοκαρα ατομο κ ηταν εκεινο το μουνοπανο ο πανας...γαμω το σπιτι του γαμω...
Κωστακη εγω δεν εχω Μερσεντες...
γαμω τα φραγκα σου Κωστακη...μασουρι τα κανεις ρε μαν....
Μολις εστειλα κριτικη αφιερωμενη σε μπιλυ13.
;) :-*Thanks....
γαμω τα φραγκα σου Κωστακη...μασουρι τα κανεις ρε μαν....
Μολις εστειλα κριτικη αφιερωμενη σε μπιλυ13.
κ συ δεν πας πισω...τα χεις χρυσωσει τα γυφτακια ναουμε....που να δεις 2 φιλους μου τι φραγκα εχουν
θα σου φυγει το κλαπετο
κ συ δεν πας πισω...τα χεις χρυσωσει τα γυφτακια ναουμε....
φθηνα μου βγαινουν τυπε
δυνατο μουνι.τατιανα is back
δυνατο μουνι.
οχι δεν ειναι θειτσα...ωραιο/ομορφο προσωπο,καλες βυζουμπες με ωραιο σωματακι,ειναι για πολλα γαμησια...εμφανισιακα αυτην την στιγμη η πιο ωραια στα εδω τσαρδια...Για πες...πιτσιρίκα ή θείτσα? Από αυτές που είναι καλές μέσα και ξεχνάς το όνομά σου...?
οχι δεν ειναι θειτσα...ωραιο/ομορφο προσωπο,καλες βυζουμπες με ωραιο σωματακι,ειναι για πολλα γαμησια...εμφανισιακα αυτην την στιγμη η πιο ωραια στα εδω τσαρδια...
θα ξαναγαμησε ο gl για πολλοστη φορα...Κατάλαβα...για αυτό το σαλόνι ήταν γεμάτο...