ναι ρε μπιλυ,μονο που η φολα εδω κοστολογειται το λιγοτερο 30 ευρω...ουτε 10 (μεταξι).ουτε 20 φυλης....
Α,ναι... :S
ναι ρε μπιλυ,μονο που η φολα εδω κοστολογειται το λιγοτερο 30 ευρω...ουτε 10 (μεταξι).ουτε 20 φυλης....
καλες ηλικιες ειναι απο 28 και πανω ......πιο εμπειρες και ξερουν τι θελει ο αντρας
καλα κρασια μπιλυ....
σε αυτο εχει δικιο ο γλου...οι πατρωνες αυτες ξερον κ στραγγιζουν την πουτσα...Καλά,δεν βλέπω να γλυτώνεις το κασκαντεριλίκι κολλητέ...
Ο γλ θέλει θείτσες,που αντέχουν και είναι καλές μέσα...ξεχνάς το όνομα σου...
σε αυτο εχει δικιο ο γλου...οι πατρωνες αυτες ξερον κ στραγγιζουν την πουτσα...
αν δεν βαρεθω θα πεταχτω εγω....τι να κανουμε...
εχω μια βαρεμαρα σημερα απο το πρωι...δυσκολα βεβαια να ξεκουνηθω..Έφυγες κιόλας...
εχω μια βαρεμαρα σημερα απο το πρωι...δυσκολα βεβαια να ξεκουνηθω..
Σου έχω λύση... ;)
Πάω να πάρω 2 κομμάτια σε λίγο...
πηγα εγω Χοτ βιλα...τελικα ο μπιλυ13 με ξερει καλυτερα κ απο τον εαυτο μου...για αυτο ειναι μυστης μεγαλος (με βοηθησε κ το μαγικο ροδι της αυλης που εφαγα)
πιπινακι στυλιαρι (απο αυτα που αρεσουν στον μπιλυ),1.60 υψος,μελαχροινο,με βυζακι 1 νουμερο,καστανο μαλλακι κ συμπαθητικο μουτρακι...εχει μικρο κωλο,ολοκληρος ο κωλος της ειναι ισα με τον μηρο μου...δηλωνει 22 ετων,εμενα μου φαινεται για πολυ μικροτερη.
εγω που δεν ειμαι φαν των πιπινιων περασα πολυ καλα...
εχει απιστευτο στενο (παιδικο) μουνακι,οπου ακομη κ με την κρεμα (που βαζει) εχεις παλι γαματη/στενη αισθηση διεισδυσης...ειναι εκεινες οι στιγμες που νιωθεις την πουτσα σου μεγαθηριο αναμεσα στα μικροκαωμενα σκελια (by Πυραυλος).
αργοτερα κριτικη...παω για ντους κ φαγητο
Στα 'λεγα ρε μαν...
Να ακούτε billy13....
ωραια περιγραφη μαν,μου γλιτωσες βενζινες θα σε χρωσταω κερασμα ενα φουντουνιπηγα εγω Χοτ βιλα...τελικα ο μπιλυ13 με ξερει καλυτερα κ απο τον εαυτο μου...για αυτο ειναι μυστης μεγαλος (με βοηθησε κ το μαγικο ροδι της αυλης που εφαγα)
πιπινακι στυλιαρι (απο αυτα που αρεσουν στον μπιλυ),1.60 υψος,μελαχροινο,με βυζακι 1 νουμερο,καστανο μαλλακι κ συμπαθητικο μουτρακι...εχει μικρο κωλο,ολοκληρος ο κωλος της ειναι ισα με τον μηρο μου...δηλωνει 22 ετων,εμενα μου φαινεται για πολυ μικροτερη.
εγω που δεν ειμαι φαν των πιπινιων περασα πολυ καλα...
εχει απιστευτο στενο (παιδικο) μουνακι,οπου ακομη κ με την κρεμα (που βαζει) εχεις παλι γαματη/στενη αισθηση διεισδυσης...ειναι εκεινες οι στιγμες που νιωθεις την πουτσα σου μεγαθηριο αναμεσα στα μικροκαμωμενα σκελια (by Πυραυλος).
αργοτερα κριτικη...παω για ντους κ φαγητο
Φοφικο θελω...ξαναβγηκαν κ ξανακυκλοφορουν....ετσι για να θυμηθουμε τα παλια.ωραια περιγραφη μαν,μου γλιτωσες βενζινες θα σε χρωσταω κερασμα ενα φουντουνι
Φοφικο θελω...ξαναβγηκαν κ ξανακυκλοφορουν....ετσι για να θυμηθουμε τα παλια.
ειχα καιρο να γαμησω στενο μουνακι...μου πιαστηκε καλα...εννοειται οτι θα ξαναπερασω σε τυχαιο χρονο.Τύπε ανεβασμένο σε κόβω... Πέρασες καλά με το πιπίνι...άντε με τις θείτσες να πούμε...
ειχα καιρο να γαμησω στενο μουνακι...μου πιαστηκε καλα...εννοειται οτι θα ξαναπερασω σε τυχαιο χρονο.
ενταξει κ με τις μιλφαρες ετρωγα καλα...δεν εχω παραπονο,απλα στις μιλφαρες θελω γενικα ανανεωση του καταλογου για να μην τρωω το ιδιο φαγητο καθε φορα. ;)
αει μωρε κ συ σαν τον αλλο να πουμε...που με στελνει συνεχεια π.μ κ με λεει για φραγκα κτλ...και μετα λετε οτι δεν εχετε λεφτα
ποιος μαλεας σου στελνει...αει μωρε κ συ σαν τον αλλο να πουμε...που με στελνει συνεχεια π.μ κ με λεει για φραγκα κτλ...