Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 862K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τελικα πηγε κανεις να δει την καινουργια την πιπινα?
εντυπωσεις?
:think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλά,δεν βλέπω να γλυτώνεις το κασκαντεριλίκι κολλητέ... :)
Ο γλ θέλει θείτσες,που αντέχουν και είναι καλές μέσα...ξεχνάς το όνομα σου... :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Καλά,δεν βλέπω να γλυτώνεις το κασκαντεριλίκι κολλητέ... :)
Ο γλ θέλει θείτσες,που αντέχουν και είναι καλές μέσα...ξεχνάς το όνομα σου... :)
σε αυτο εχει δικιο ο γλου...οι πατρωνες αυτες ξερον κ στραγγιζουν την πουτσα... :tits2:
αν δεν βαρεθω θα πεταχτω εγω....τι να κανουμε... :zfuck:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχω μια βαρεμαρα σημερα απο το πρωι...δυσκολα βεβαια να ξεκουνηθω.. :grin:

Σου έχω λύση... ;)
Πάω να πάρω 2 κομμάτια σε λίγο... :cheesy:

images

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
πηγα εγω Χοτ βιλα...τελικα ο μπιλυ13 με ξερει καλυτερα κ απο τον εαυτο μου...για αυτο ειναι μυστης μεγαλος :grin: :grin: (με βοηθησε κ το μαγικο ροδι της αυλης που εφαγα) :grin:

πιπινακι στυλιαρι (απο αυτα που αρεσουν στον μπιλυ),1.60 υψος,μελαχροινο,με βυζακι 1 νουμερο,καστανο μαλλακι κ συμπαθητικο μουτρακι...εχει μικρο κωλο,ολοκληρος ο κωλος της ειναι ισα με τον μηρο μου...δηλωνει 22 ετων,εμενα μου φαινεται για πολυ μικροτερη.
εγω που δεν ειμαι φαν των πιπινιων περασα πολυ καλα... :zfuck:
εχει απιστευτο στενο (παιδικο) μουνακι,οπου ακομη κ με την κρεμα (που βαζει) εχεις παλι γαματη/στενη αισθηση διεισδυσης...ειναι εκεινες οι στιγμες που νιωθεις την πουτσα σου μεγαθηριο αναμεσα στα μικροκαμωμενα σκελια (by Πυραυλος).
αργοτερα κριτικη...παω για ντους κ φαγητο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πηγα εγω Χοτ βιλα...τελικα ο μπιλυ13 με ξερει καλυτερα κ απο τον εαυτο μου...για αυτο ειναι μυστης μεγαλος :grin: :grin: (με βοηθησε κ το μαγικο ροδι της αυλης που εφαγα) :grin:

πιπινακι στυλιαρι (απο αυτα που αρεσουν στον μπιλυ),1.60 υψος,μελαχροινο,με βυζακι 1 νουμερο,καστανο μαλλακι κ συμπαθητικο μουτρακι...εχει μικρο κωλο,ολοκληρος ο κωλος της ειναι ισα με τον μηρο μου...δηλωνει 22 ετων,εμενα μου φαινεται για πολυ μικροτερη.
εχει απιστευτο στενο (παιδικο) μουνακι,οπου ακομη κ με την κρεμα (που βαζει) εχεις παλι γαματη/στενη αισθηση διεισδυσης...ειναι εκεινες οι στιγμες που νιωθεις την πουτσα σου μεγαθηριο αναμεσα στα μικροκαωμενα σκελια (by Πυραυλος).

Στα 'λεγα ρε μαν... :)
Να ακούτε billy13.... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

εχει απιστευτο στενο (παιδικο) μουνακι,οπου ακομη κ με την κρεμα (που βαζει) εχεις παλι γαματη/στενη αισθηση διεισδυσης...ειναι εκεινες οι στιγμες που νιωθεις την πουτσα σου μεγαθηριο αναμεσα στα μικροκαμωμενα σκελια (by Πυραυλος).
ωραια περιγραφη μαν,μου γλιτωσες βενζινες θα σε χρωσταω κερασμα ενα φουντουνι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ωραια περιγραφη μαν,μου γλιτωσες βενζινες θα σε χρωσταω κερασμα ενα φουντουνι
Φοφικο θελω...ξαναβγηκαν κ ξανακυκλοφορουν....ετσι για να θυμηθουμε τα παλια. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φοφικο θελω...ξαναβγηκαν κ ξανακυκλοφορουν....ετσι για να θυμηθουμε τα παλια. :grin:

Τύπε ανεβασμένο σε κόβω... :rockon: :rockon: :rockon: Πέρασες καλά με το πιπίνι...άντε με τις θείτσες να πούμε... :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Τύπε ανεβασμένο σε κόβω... :rockon: :rockon: :rockon: Πέρασες καλά με το πιπίνι...άντε με τις θείτσες να πούμε... :)
ειχα καιρο να γαμησω στενο μουνακι...μου πιαστηκε καλα...εννοειται οτι θα ξαναπερασω σε τυχαιο χρονο. :zfuck: :zfuck:
ενταξει κ με τις μιλφαρες ετρωγα καλα...δεν εχω παραπονο,απλα στις μιλφαρες θελω γενικα ανανεωση του καταλογου για να μην τρωω το ιδιο φαγητο καθε φορα.  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ειχα καιρο να γαμησω στενο μουνακι...μου πιαστηκε καλα...εννοειται οτι θα ξαναπερασω σε τυχαιο χρονο. :zfuck: :zfuck:
ενταξει κ με τις μιλφαρες ετρωγα καλα...δεν εχω παραπονο,απλα στις μιλφαρες θελω γενικα ανανεωση του καταλογου για να μην τρωω το ιδιο φαγητο καθε φορα.  ;)

και μετα λετε οτι δεν εχετε λεφτα

:grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom