Επισκέπτης
κου κλουξ κλαν και δεν συμμαζεύεται.Και έσπαγα το κεφάλι μου, ποιον μου θυμίζει; ποιον μου θυμίζει;
Ο Μεταξάς είναι
πάλι θα αλλάξω το αβατάρ μου και θα βάλω επαναστατικό.
έχει κανείς τον Φύρερ να κάνει πίπα ?
κου κλουξ κλαν και δεν συμμαζεύεται.Και έσπαγα το κεφάλι μου, ποιον μου θυμίζει; ποιον μου θυμίζει;
Ο Μεταξάς είναι
κου κλουξ κλαν και δεν συμμαζεύεται.
πάλι θα αλλάξω το αβατάρ μου και θα βάλω επαναστατικό.
έχει κανείς τον Φύρερ να κάνει πίπα ?
τον lakis33 είχες την τιμή να τον γνωρίσεις εδώ?Πρέπει να τις καταστρέψανε αυτές τις φωτογραφίες τα Ες Ες λίγο πριν την πτώση του Βερολίνου! Κρίμα!
τον lakis33 είχες την τιμή να τον γνωρίσεις εδώ?
αν δεν είχαν φύγει η Γερμανοί από την Ελλάδα θα τον είχαν κάνει πρωθυπουργό έχεις χάσει μιλάμε για παλικάρι χρυσάφι.Όχι, δυστυχώς.
Τι να σου πω; Σου απαντάω, σου ξανααπαντάω σε όλα αυτά τα αυθαίρετα που γράφεις, σε ρωτάω για τοπου βρήκες ότι το θέμα της ανωτερότητας της φυλής σχετίζεται με γονίδια, σου λέω για αραβικές εταιρείες που ελέγχουν την αγορά του ανώτερου γονιδιακά Έλληνα και διάφορα άλλα και απάντηση δεν παίρνω. Και μόλις βαρεθώ και σου πω ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να προσπαθώ να συζητήσω με κάποιον που δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει ή και να απαντήσει στις απόψεις μου γιατί είναι εκ πεποιθήσεως ρατσιστής (οι αναφορές στο DNA που λέγαμε), τότε έρχεται η βαθυστόχαστη, περισπούδαστη όσο και αποστομωτική σου απάντηση για όλα όσα έχω πει και περιμένω απαντήσεις : "Τι έγινε φίλε δημοκράτη, ξεμείναμε από επιχειρήματα;" Τώρα, τι μπορεί να πει κανείς;;;;
lakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε παραπεμπω κι εσενα οπως τον αλλο φιλο για αρχη στο βιβλιο του Δημοπουλου ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ & στο η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απο κει θα οδηγηθεις σε βιβλιογραφια ξενη με ερευνες οπως αυτη που εγινε στην Μπολωνια σε δειγματα οστων απο σκελετους απο ανασκαφες και οστων ζωντων νεοελληνων και αποδειχτηκε
στο 95% η φυλετικη συνεχεια των Ελληνων απο τους αρχαιους μας προγονους.Καταλαβαινω οτι εσυ μπορει -συναισθηματικα σιγουρα- να ανηκεις στο 5 % αλλ αδυστυχως δεν μπορω να κανω τιποτα
2)Τωρα οι αναφορες σου σε πολυεθνικες ,δημιουργηματα του παγκοσμιου σιωνιστικου πολυεθνικου κεφαλαιου μεσω χρηματιστηριων δεν ξερω τι μπορει να αποδεικνυει για την γενετικη πολιτισμικη ικανοτητα του μεσου αραβα.Αυτο το αποδεικνυει η αποδοση του μεσα στους αιωνες.Πχ οι Εβραιοι μπορει να κατεχουν ολο το χρημα του πλανητη μεσω του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος αλλα η πολιτιστικη τους κατωτεροτητα αποδεικνυεται οτι δεν εχουν ανσδειξει ανα τους αιωνες κανενα φιλοσοφο κανενα λογοτεχνη ,ποιητη, η ζωγραφο παρα μονο προφητες και αρχιερεις.Το αντιθετο με εμας τους Ελληνες που εχουμε αναδειξει αμετρητους φιλοσοφους και ηρωες-και καποιους προδοτες συμφωνα με ενα φιλο
Σε παραπεμπω κι εσενα οπως τον αλλο φιλο για αρχη στο βιβλιο του Δημοπουλου ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ & στο η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απο κει θα οδηγηθεις σε βιβλιογραφια ξενη με ερευνες οπως αυτη που εγινε στην Μπολωνια σε δειγματα οστων απο σκελετους απο ανασκαφες και οστων ζωντων νεοελληνων και αποδειχτηκε
στο 95% η φυλετικη συνεχεια των Ελληνων απο τους αρχαιους μας προγονους.Καταλαβαινω οτι εσυ μπορει -συναισθηματικα σιγουρα- να ανηκεις στο 5 % αλλ αδυστυχως δεν μπορω να κανω τιποτα
2)Τωρα οι αναφορες σου σε πολυεθνικες ,δημιουργηματα του παγκοσμιου σιωνιστικου πολυεθνικου κεφαλαιου μεσω χρηματιστηριων δεν ξερω τι μπορει να αποδεικνυει για την γενετικη πολιτισμικη ικανοτητα του μεσου αραβα.Αυτο το αποδεικνυει η αποδοση του μεσα στους αιωνες.Πχ οι Εβραιοι μπορει να κατεχουν ολο το χρημα του πλανητη μεσω του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος αλλα η πολιτιστικη τους κατωτεροτητα αποδεικνυεται οτι δεν εχουν ανσδειξει ανα τους αιωνες κανενα φιλοσοφο κανενα λογοτεχνη ,ποιητη, η ζωγραφο παρα μονο προφητες και αρχιερεις.Το αντιθετο με εμας τους Ελληνες που εχουμε αναδειξει αμετρητους φιλοσοφους και ηρωες-και καποιους προδοτες συμφωνα με ενα φιλο
o lakis33 τα πλένει με σαπούνι έχει μπόλικο απόθεμα από τα κρεματόρια των Ναζί.Προφανως καποιοι δε γνωριζουν οτι οι ανατολικοι λαοι (και πλησιαζοντας ελλαδα-ιταλια-ισπανια) εχουν συνηθειες υγιεινης πολυ ανωτερες απο αλλους λαους....οι χωρες της βορειου αφρικης, η τουρκια, ιραν, ιρακ ειναι απο τις χωρες που διαθετουν αυστηρους κανονες καθαριοτητες λογω θρησκειας καταρχας....οι ελληνες σε μεγαλο ποσοστο ειναι βρωμυλοι....πασαλειβονται με ενα αποσμητικο και πλακωνονται στην κολωνια και νομιζουν οτι ειναι καθαροι...και τα χερακια τους μετα την τουαλετα δεν τα πλενουν , και κατουρανε εξω απο τις λεκανες και πολλοι δεν πλενουν σημεια που θα επρεπε να πλενουν.....δε λεω οτι ειναι ολοι φυσικα αλλα μην ευλογαμε και τα γενια μας.....
το οτι σε καποιους μπορει να μυριζουν οι πακιστανοι οι ινδοι και οι μαυροι ειναι και θεμα δερματος καθως και διατροφης....και εμεις πολλες φορες μυριζουμε σε αλλους λαους που δεν εχουν συνηθισει τη μυρωδια του τζατζικιου, της σκορδαλιας, του παστουρμα και της φασολαδας.....και δε μιλαω για τη μυρωδια του στοματος αλλα για τη μυρωδια που βγαζει το στομαχι και οι ποροι του δερματος καταναλωνοντας τροφες με μπαχαρικα, σκορδα, κρεμμυδια η οποια δε φευγει πλενοντας τα δοντια.....το οτι εμας δε μας μυριζει ειναι αλλο θεμα....οσο πιο εντονο το μπαχαρι τοσο πιο εντονη μυρωδια εχει το σωμα, ο ιδρωτας, τα ουρα, η αναπνοη....οπως μας μυριζει ο πακιστανος που εχει καταναλωσει καρρυ το ιδιο μυριζουμε και εμεις στον αγγλο εαν εχουμε φαει την προηγουμενη μερα τζατζικι.....
δεν δικαιολογω τη βρωμα και τη μπιχλα κανενος ουτε ελληνα ουτε αλλοδαπου αλλα να μη λεμε και ο,τι θελουμε.....πιο βρωμιαρηδες απο τους "δυτικους" δεν υπηρχαν και δεν υπαρχουν....οι πακιστανοι μας φταινε τωρα....εχετε παει να δειτε πως πλενουν τα πιατοποτηρα τους μηπως?
οσο για το θεμα της μεταναστευσης....δεν ξερω τι γινοταν στη γερμανια (αν και γνωριζω οτι οι αντιστοιχοι χρυσαυγιτες εκει δε μας ειχαν σε ιδιαιτερη εκτιμηση) ξερω ομως τι γινοταν στην αμερικη και τον καναδα....και ουτε σε εκτιμηση μας ειχαν ουτε υποδειγμα πολιτη ηταν ολοι....η μαφια που δρουσε στην αμερικη ηταν η ελληνικη σε συνεργασια με την ιταλικη.....γενικως ιταλια-ελλαδα-τουρκια ηταν στη μαυρη λιστα......
τελος....ηταν οι ελληνες πριν 40-50 χρονια "καστανοι"???????? μπας και σας ξεγελανε οι φωτογραφιες της εποχης που ηταν ασπρομαυρες???
του έχουν φορέσει ένα πρασινάκι (γουαρμ) και φοβάται μην τον περάσουν για ΠΑΣΟΚΤουτος εδω που γραφει ειναι ο λακης? με το φτηνιαρικο μιτσουκο παντοφλακι λαϊκης-αβαταρ???? γιατι ο κανονικος λακης που πηγε? εχω χασει επεισοδια
Α ξεχασα να πω πριν οτι στο σχολειο εχω ενα καρο αλβανακια.....εκει λοιπον που σε ενα τμημα πχ νομιζα οτι εχω 3 αλβανακια ή ρωσακια τα οποια καταλαβαινω κυριως λογω γλωσσας ξαφνικα ανακαλυπτω παντοτε οτι εχω καμια 10αρια ακομα τα οποια δεν μπορεις να τα καταλαβεις γιατι μιλανε τελεια ελληνικα και το παρουσιαστικο τους μοιαζει ελληνικο.....τα ειδη εξελισσονται οσο βελτιωνονται οι συνθηκες και η ποιοτητα ζωης...τα παιδια παντως μεταξυ τους αυτο το ελληνικο-αλβανικο-ρωσικο το βιωνουν μια χαρα.....ουτε ζορια τραβανε ουτε τιποτα....οι ενηλικοι ειναι που εχουμε το προβλημα
το Αφρικάνικο το έχει κουσούρι διότι ο lakis33 είναι γόνος Αιθίοπα Αφρικανού φύλαρχου που αιχμαλώτισαν τα Ιταλικά στρατεύματα και τον έστειλαν πεσκέσι στον Φύρερ,φιλε mkonto - παρεπιμπτοντως το nickname σου θυμιζει λιγο αφρικανικο, να το κοιταξεις αυτο - καλο το παρελθον αλλα ζουμε στο παρον και καλο θα ειναι να δεις οτι η πλειονοτητα των επιστημονων σημερα ειναι εβραιοι η εβραικης καταγωγης. Ριξε μια ματια στους νομπελιστες φυσικους, γιατρους, χημικους, βιολογους κλπ και θα καταλαβεις. Δυστυχως μας πηραν τα σωβρακα και εσυ εξακολουθεις να νομιζεις οτι εισαι ντυμενος με αρχαιοελληνικη χλαμυδα. Πριν παρεξηγηθω να σου πω οτι οχι μονο δεν ειμαι φιλοεβραιος αλλα τους γραφω χαλαρα στα αρχιδια μου, ομως τα γεγονοτα ειναι αδιαμφισβητητα και εσεις κοιμαστε ακομα τον υπνο του δικαιου. Πρεπει να παμε εμεις μπροστα σαν ατομα και σαν χωρα, χο να ριχνουμε το φατιξιμο στους αλλους. Τελειωνοντας να ρωτησω αν ξερετε κανα καλο μπουρδελακι για να στειλω τους Ινδους που μου περιποιουνται τον κηπο.
το Αφρικάνικο το έχει κουσούρι διότι ο lakis33 είναι γόνος Αιθίοπα Αφρικανού φύλαρχου που αιχμαλώτισαν τα Ιταλικά στρατεύματα και τον έστειλαν πεσκέσι στον Φύρερ,
Φιλε Ντοναλντακ εγω βλεπεις προσπαθω να σου μιλω με στοιχεια και αντιπαρερχομαι τον χαβαλε σου γιατι καταλαβαινω οτι σαν αδιαβαστος που εισαι μονο αυτο μπορεις να κανεις.Φιλαράκι, είσαι ένθρησκος; Απ ότι καταλαβάινω, είσαι μάλλον οπαδός του "ελληνοχριστιανικού πολιτισμού".
Αν λοιπόν είσαι ένθρησκος και προσπαθείς να βγάλεις και το Θεό ρατσιστή (οτι δημιούργησε δηλαδή "ανώτερες" και "κατώτερες" φυλές), να το κοιτάξεις. Σε λίγο θα μας τον βγάλεις και οπαδό του Λεπέν, του Πλεύρη και του Βορίδη.