You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα και αλλοδαποί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 381
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Φιλε ξερεις ποσο ηταν το μεροκαματο του οικοδομου και του εργατη γης το 1990 οταν κατερρευσε το ανατολικο μπλοκ και αρχισε απο τα οργανωμενα κεντρα το τσουναμι των εισβολεων λαθρομεταναστων?
20.000 δρχ για αυτον που κουβαλουσε στον ωμο του χαρμανι η εσκαβε απλα την γη και του 25000-30000 του μαστορα με η χωρις ενσημα.Δηλ 58 &73 Ευρω αντιστοιχα και αυτο το 1990
Σημερα το 2008 ειναι 35 Ευρω και λες οτι δεν θα επρεπε να ξυπνησουν και να ειναι 10 Ευρω.Αυτο φιλε
ειναι ρατσισμος και οχι οι δικες μου θεσεις.Η εκμεταλευση των λαθρομεταναστων εις βαρος των Ελληνων με σπασιμο των μεροκαματων.
Ειδες πουθενα τους εργατοπατερες της αριστερας να διαμαρτυρηθουν γι αυτο το σπασιμο και να παρουν το μερος του ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ?
ΠΟΤΕ γιατι φιλελευθερισμος και κομμουνισμος ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
Επειδη φαινεσε αγυριστο κεφαλι και οτι και να σου πουν εσυ θα επιμενεις στην ιδεολογικη σου καταχνια, απαντησε μου σε αυτα :
Αν ρε συ τα μεροκαματα εμμεναν ως ειχαν και ανεβεναν κι αλλο. Που θα εφτανε η τιμη πωλησης της σταφιδας και των αλλων γεωργικων προιοντων που πανε για εξαγωγη ? Θα ηταν ανταγωνιστικα τα ελληνικα προιοντα εναντι αυτων που θα προερχονταν απο αλλες χωρες. Αν θα επρεπε να πληρωνω 60 euro μεροκαματο θα επρεπε η σταφιδα να εχει 2 euro το κιλο, θα την επερνε πιστευεις ο Αγγλος? Το εχεις για μαλακα το Μητσοτακη που ανοιξε τα συνορα και ηρθαν οι Αλβανοι στην Ελλδα? Οχι οτι το αποφασισε αυτος, αποφαση της Ε.Ε. ηταν, αλλα λεμε. Στη δεκαετια του '90 οταν ηρθαν τα πρωτα μεγαλα κυμματα μεταναστων στην Ελλαδα χωρες οπως η Ισπανια, Πορτογαλια απασχολουσαν ηδη βορειο-αφρικανουν εργατες.
τα ιδια πανω-κατω ισχυουν και για την οικοδομη.
Παρτο χαμπαρι και ξεκολα το μυαλο σου. Οι μεταναστες ειναι αναγκαιο καλο ή κακο, οπως θελεις παρτο αλλα ετσι ειναι.
Τωρα αν εσυ ονειρευεσε μεγαλες πατριδες, βυζαντια, white power, φλεγομενους σταυρους και λοιπες μαλακιες καλυτερα να ξυπνησεις οσο ειναι καιρος. Υπαρχουν καλυτερα ονειρα και πιο υγρα....
Και κατι τελευταιο για τα DNA. Απασχολω ξενους στα χτηματα μου και καποιους τους κανω παρεα και τους βαζω και στο σπιτι μου. Κριτιριο μου δεν ηταν ποτε η εθνικοτητα αλλα ποσο ενταξη ειναι αυτος που εχω απεναντι μου. Ποσο μπεσαλης και ποσο μαγκας. Και εχω δει ξενους που τιμανε τα παντελονια που φορανε περισοτερο απο κατι φλωρακια Ελληνες, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι οι Ελληνες ειμαστε φλωροι ή καριοληδες στο συνολο μας.
Επισκέπτης
άνεργε οδοντίατρε θέτεις το ζήτημα του ξυρίσματος του ουρακοτάγκου, εσένα αν σε πιάσουν μερικοί μαυρούλιδες όπως τους λες και σου γδάρουν το πετσί και θα είσαι κόκκινος σαν σαμιαμίδι τότε τι σχέση θα έχεις με τα ανθρωποειδή? η μήπως θα είσαι σαν ......... κλαμένος?Φιλε Ντοναλντακ εγω βλεπεις προσπαθω να σου μιλω με στοιχεια και αντιπαρερχομαι τον χαβαλε σου γιατι καταλαβαινω οτι σαν αδιαβαστος που εισαι μονο αυτο μπορεις να κανεις.
Ακου τουλαχιστον να μαθαινεις
ο Θεος δεν ειναι ρατσιστης αλλα η φυση εχει τους δικους της νομους,Ετσι λοιπον οπως δεν ωριμαζουν ολα τα φρουτα την ιδια στιγμη σ ενα δενδρο ετσι και ολα τα ειδη μαζι μ αυτα και ο ανθρωπος δεν αναπτυχθηκαν με τον ιδιο ρυθμο μεσα στου αιωνες.Ετσι λοιπον ο μαυρος ανθρωπος υστερει στην εξελιξη του λευκου και του κιτρινου κατα 300.000 χρονια.Αποδειξη οτι δεν εχει να επιδειξει κανενα αξιολογο πολιτισμο που να συγκρινεται με του κιτρινου και του λευκου.Ειναι αμοκα κοντα στον ουρακοταγκο-αμα ξυρισεις εναν ουρακοταγκο τι εχεις?Γι αυτο εκει που υπερεχουν του λευκου ειανι σ οτι αφορα τα ζωτικα προσοντα π.χ τρεξιμο ,χορο,πηδημα επειδη ειναι πιο κοντα στην ζωικη τους προελευση
Επισης ερευνες στην Αμερικη σχετικα με τον δεικτη νοημοσυνης ΙQ εχουν αποδειξει οτι οι καθαροαιμοι μαυροι της Αμερικης-και οχι οι μιγαδες-εχουν με μεσο δεικτη νοημοσυνης του λευκου 100-120 ,80 -90.Αυτες οι ερευνες κατερριψαν το μυθο οτι η εξυπναδα εχει να κανει με τις συνθηκες του περιβαλλοντος.Διοτι αυτοι που πηραν μερος στην ερευνα ηταν μαθητες απο σχολεια που ζουσαν στην ιδια περιοχη και ειχαν τις ιδιες περιπου συνθηκες ζωης
Αυτα καιαλλα πολλα στοιχεια υπαρχουν εαν θελει κανεις να τα ψαξει και να τα βρει,εαν βεβαια του αρεσει να ξεβολευετε και να καταρριπτει τους μυθους που τον ταιζουν
Φιλε Ντοναλντακ εγω βλεπεις προσπαθω να σου μιλω με στοιχεια και αντιπαρερχομαι τον χαβαλε σου γιατι καταλαβαινω οτι σαν αδιαβαστος που εισαι μονο αυτο μπορεις να κανεις.
Ακου τουλαχιστον να μαθαινεις
ο Θεος δεν ειναι ρατσιστης αλλα η φυση εχει τους δικους της νομους,Ετσι λοιπον οπως δεν ωριμαζουν ολα τα φρουτα την ιδια στιγμη σ ενα δενδρο ετσι και ολα τα ειδη μαζι μ αυτα και ο ανθρωπος δεν αναπτυχθηκαν με τον ιδιο ρυθμο μεσα στου αιωνες.Ετσι λοιπον ο μαυρος ανθρωπος υστερει στην εξελιξη του λευκου και του κιτρινου κατα 300.000 χρονια.Αποδειξη οτι δεν εχει να επιδειξει κανενα αξιολογο πολιτισμο που να συγκρινεται με του κιτρινου και του λευκου.Ειναι αμοκα κοντα στον ουρακοταγκο-αμα ξυρισεις εναν ουρακοταγκο τι εχεις?Γι αυτο εκει που υπερεχουν του λευκου ειανι σ οτι αφορα τα ζωτικα προσοντα π.χ τρεξιμο ,χορο,πηδημα επειδη ειναι πιο κοντα στην ζωικη τους προελευση
Επισης ερευνες στην Αμερικη σχετικα με τον δεικτη νοημοσυνης ΙQ εχουν αποδειξει οτι οι καθαροαιμοι μαυροι της Αμερικης-και οχι οι μιγαδες-εχουν με μεσο δεικτη νοημοσυνης του λευκου 100-120 ,80 -90.Αυτες οι ερευνες κατερριψαν το μυθο οτι η εξυπναδα εχει να κανει με τις συνθηκες του περιβαλλοντος.Διοτι αυτοι που πηραν μερος στην ερευνα ηταν μαθητες απο σχολεια που ζουσαν στην ιδια περιοχη και ειχαν τις ιδιες περιπου συνθηκες ζωης
Αυτα καιαλλα πολλα στοιχεια υπαρχουν εαν θελει κανεις να τα ψαξει και να τα βρει,εαν βεβαια του αρεσει να ξεβολευετε και να καταρριπτει τους μυθους που τον ταιζουν
Οκ. Να δεχθώ λοιπόν -ως υπόθεση εργασίας, και μόνο- τη θεωρία σου, οτι δεν "ωριμάζουν" όλοι οι λαοί με τον ίδιο ρυθμό.
Εσύ πως βοηθάς τους "κατώτερους" λαούς να ωριμάσουν? Με το να τους κόψεις την είσοδο στα μπουρδέλα και να τους κάνεις δυνάμει βιαστές;
Καμμιά θεωρία τυφλού μίσους δεν επιβίωσε ποτέ, φίλε μου. Ούτε θα επιβιώσει. Ούτε ναζισμό θα ξαναζήσει η ανθρωπότητα, ούτε απαρτχάϊντ.
Α ξεχασα να πω πριν οτι στο σχολειο εχω ενα καρο αλβανακια.....εκει λοιπον που σε ενα τμημα πχ νομιζα οτι εχω 3 αλβανακια ή ρωσακια τα οποια καταλαβαινω κυριως λογω γλωσσας ξαφνικα ανακαλυπτω παντοτε οτι εχω καμια 10αρια ακομα τα οποια δεν μπορεις να τα καταλαβεις γιατι μιλανε τελεια ελληνικα και το παρουσιαστικο τους μοιαζει ελληνικο.....τα ειδη εξελισσονται οσο βελτιωνονται οι συνθηκες και η ποιοτητα ζωης...τα παιδια παντως μεταξυ τους αυτο το ελληνικο-αλβανικο-ρωσικο το βιωνουν μια χαρα.....ουτε ζορια τραβανε ουτε τιποτα....οι ενηλικοι ειναι που εχουμε το προβλημα
Ε και αμα φορεσω κι εγω κιμονο μαθω κινεζικα και κανω επεμβαση για σχιστα ματια θα γινω κινεζος?
Κοριτσακι μου το ΑΙΜΑ ειναι που καθοριζει τη καταγωγη και τα γενετικα χαρακτηριστικα ενος ανθρωπου και κατ επεκταση μιας φυλης και λαου.
Πχ λεμε ειναι αιμα μου δηλ παιδι μου αδερφος μου ξαδερφος.Δεν λεμε ψωνιζει στις εκπτωσεις απο του Ζαρα.
Ελεος κανενα σοβαρο επιχειρημα γιατι αρχισα να βαριεμαι
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
άνεργε οδοντίατρε θέτεις το ζήτημα του ξυρίσματος του ουρακοτάγκου, εσένα αν σε πιάσουν μερικοί μαυρούλιδες όπως τους λες και σου γδάρουν το πετσί και θα είσαι [size=14pt]κόκκινος σαν σαμιαμίδι[/size] τότε τι σχέση θα έχεις με τα ανθρωποειδή? η μήπως θα είσαι σαν ......... κλαμένος?
Εχω γαμηθει στο γελιο!!
Να 'σαι καλα
Φιλε Donald βλεπω τουλαχιστον οτι εισαι καλοπροαιρετος συζητητης.Οκ. Να δεχθώ λοιπόν -ως υπόθεση εργασίας, και μόνο- τη θεωρία σου, οτι δεν "ωριμάζουν" όλοι οι λαοί με τον ίδιο ρυθμό.
Εσύ πως βοηθάς τους "κατώτερους" λαούς να ωριμάσουν? Με το να τους κόψεις την είσοδο στα μπουρδέλα και να τους κάνεις δυνάμει βιαστές;
Καμμιά θεωρία τυφλού μίσους δεν επιβίωσε ποτέ, φίλε μου. Ούτε θα επιβιώσει. Ούτε ναζισμό θα ξαναζήσει η ανθρωπότητα, ούτε απαρτχάϊντ.
Λοιπον δεν μπορω να κανω εγω τιποτα για κατι που θα γινει στους αιωνες απο την ιδια την φυσικη εξελιξη.
Εγω θελω απλα να επιβιωσει και ν αναπτυχθει η φυλη μου με τα πλυν και τα μειον της.Εαν χρειαστει θα παλεψω γι αυτο και θα λαβω καθε μετρο που θα το διασφαλισει.Δεν μισω κανενα.Θελω ο μαυρος να εχει την αναπτυξη του στην ΑΦΡΙΚΗ και οχι στην Ομονοια ο κιτρινος στην ΚΙΝΑ και οχι στο Μεταξουργειο.Αυτο δεν ειναι ρατσισμος αυτο ειναι το δικαιωμα να διαφερω και να διαφερει οι φυλη μου απο τις αλλες.Ρατσισμος ειναι να επιδιωκεις την εξαφανιση των κατωτερων η εστω διαφορετικων φυλων.Αυτο που λεω εγω ειναι νομιμη αυτοαμυνα απεναντι στο τσουναμι-εισβολη του τριτου κοσμου στον πρωτο.ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Φιλε Donald βλεπω τουλαχιστον οτι εισαι καλοπροαιρετος συζητητης.
Λοιπον δεν μπορω να κανω εγω τιποτα για κατι που θα γινει στους αιωνες απο την ιδια την φυσικη εξελιξη.
Εγω θελω απλα να επιβιωσει και ν αναπτυχθει η φυλη μου με τα πλυν και τα μειον της.Εαν χρειαστει θα παλεψω γι αυτο και θα λαβω καθε μετρο που θα το διασφαλισει.Δεν μισω κανενα.Θελω ο μαυρος να εχει την αναπτυξη του στην ΑΦΡΙΚΗ και οχι στην Ομονοια ο κιτρινος στην ΚΙΝΑ και οχι στο Μεταξουργειο.Αυτο δεν ειναι ρατσισμος αυτο ειναι το δικαιωμα να διαφερω και να διαφερει οι φυλη μου απο τις αλλες.Ρατσισμος ειναι να επιδιωκεις την εξαφανιση των κατωτερων η εστω διαφορετικων φυλων.Αυτο που λεω εγω ειναι νομιμη αυτοαμυνα απεναντι στο τσουναμι-εισβολη του τριτου κοσμου στον πρωτο.ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Κοίτα τώρα να δείς που κοντέυω να συμφωνήσω μαζί σου....
Σαφώς και δεν έχω τίποτα εναντίον καμιάς φυλής.
Όλοι κατά τη γνώμη μου αξιζουν να επιβιώσουν....και να ανπτυχθούν.
Όμως δεν με χαλάει και το να βρίσκεται η κάθε ράτσα στον τόπο που ήταν αυτόχθων....
Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι :
Στο παρελθόν....εμείς οι πολιτισμένοι, οι ανώτεροι...(εννοώ οι Ευρωπαίοι),πήγαμε στα μέρη τους.....τους κάναμε σκλάβους (Αφρική-Νότιος Αμερική)....τους στείλαμε στις αποικίες μας για εργάτες (Αφρικάνοι στην Αμερική)....εμείς πρώτοι κάναμε την πρώτη "αναγκαστική" μετανάστευση....εκμεταλλευόμενοι ακριβώς αυτήν την τεχνολογική και πολιτισμική μας ανωτερότητα.
Γιατί εκπλησσόμαστε τώρα ;
Με τις μεταφορικές δυνατότητες του σήμερα.....το Κίνα - Ελλάντα....έχει γίνει Πατήσια - Κολιάτσου.
Δυστυχώς λουζώμαστε τα αποτελέσματα αιώνων εκμετάλλευσης των πολλών λαων, απο τους λίγους τεχνολογικά ανώτερους...με αποτέλεσμα αυτοί πια να μην μπορούν να επιβιώσουν στους τόπους τους.
Με τις υγείες μας.
Η "παραχώρηση" που λες, συνδέεται με το ποιος θα αφήνουμε να πηδάει στα μπουρδέλα "μας"; (με τις "κατώτερου" DNA πουτάνες δηλαδή, όμως δεν σε είδα να κάνεις μια σταυροφορία για να έχουμε μόνο ελληνίδες πουτάνες, προφανώς εκεί είναι επιλεκτική η ελληναράδικη ευαισθησία σου).Φιλε Donald βλεπω τουλαχιστον οτι εισαι καλοπροαιρετος συζητητης.
Εγώ μίλησα για μια ανεκτική κοινωνία και όχι για την κοινωνία όπου τα φασιστοειδή θα μαχαιρώνουν και θα σκοτώνουν αθώους ανθρώπους με κριτήρια "ανωτερότητας" και άλλα πράσινα άλογα. Το έκανε και ο Χίτλερ και ξέρεις που κατέληξε.
Α, και πάψε σε παρακαλώ να με λες Ντόναλντ. Τόσα βιβλία -λες οτι- διάβασες. Μίκυ Μάους δεν έπεσε ποτέ στα χέρια σου; Δεν είναι του Μαρξ, του Ντίσνεϋ είναι, δεν θα μολυνθείς.
Επειδη φαινεσε αγυριστο κεφαλι και οτι και να σου πουν εσυ θα επιμενεις στην ιδεολογικη σου καταχνια, απαντησε μου σε αυτα :
Αν ρε συ τα μεροκαματα εμμεναν ως ειχαν και ανεβεναν κι αλλο. Που θα εφτανε η τιμη πωλησης της σταφιδας και των αλλων γεωργικων προιοντων που πανε για εξαγωγη ? Θα ηταν ανταγωνιστικα τα ελληνικα προιοντα εναντι αυτων που θα προερχονταν απο αλλες χωρες. Αν θα επρεπε να πληρωνω 60 euro μεροκαματο θα επρεπε η σταφιδα να εχει 2 euro το κιλο, θα την επερνε πιστευεις ο Αγγλος? Το εχεις για μαλακα το Μητσοτακη που ανοιξε τα συνορα και ηρθαν οι Αλβανοι στην Ελλδα? Οχι οτι το αποφασισε αυτος, αποφαση της Ε.Ε. ηταν, αλλα λεμε. Στη δεκαετια του '90 οταν ηρθαν τα πρωτα μεγαλα κυμματα μεταναστων στην Ελλαδα χωρες οπως η Ισπανια, Πορτογαλια απασχολουσαν ηδη βορειο-αφρικανουν εργατες.
τα ιδια πανω-κατω ισχυουν και για την οικοδομη.
Παρτο χαμπαρι και ξεκολα το μυαλο σου. Οι μεταναστες ειναι αναγκαιο καλο ή κακο, οπως θελεις παρτο αλλα ετσι ειναι.
Τωρα αν εσυ ονειρευεσε μεγαλες πατριδες, βυζαντια, white power, φλεγομενους σταυρους και λοιπες μαλακιες καλυτερα να ξυπνησεις οσο ειναι καιρος. Υπαρχουν καλυτερα ονειρα και πιο υγρα....
Και κατι τελευταιο για τα DNA. Απασχολω ξενους στα χτηματα μου και καποιους τους κανω παρεα και τους βαζω και στο σπιτι μου. Κριτιριο μου δεν ηταν ποτε η εθνικοτητα αλλα ποσο ενταξη ειναι αυτος που εχω απεναντι μου. Ποσο μπεσαλης και ποσο μαγκας. Και εχω δει ξενους που τιμανε τα παντελονια που φορανε περισοτερο απο κατι φλωρακια Ελληνες, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι οι Ελληνες ειμαστε φλωροι ή καριοληδες στο συνολο μας.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Υποθέτω ότι αυτό το διαπίστωσες σε δημοτικό σχολείο. Για πήγαινε και δες τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες σε γυμνάσια και λύκεια......τα παιδια παντως μεταξυ τους αυτο το ελληνικο-αλβανικο-ρωσικο το βιωνουν μια χαρα.....ουτε ζορια τραβανε ουτε τιποτα....οι ενηλικοι ειναι που εχουμε το προβλημα
Υποθέτω ότι αυτό το διαπίστωσες σε δημοτικό σχολείο. Για πήγαινε και δες τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες σε γυμνάσια και λύκεια...
Στα Ζωνιανά π.χ.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Στα Ζωνιανά π.χ.
Δεν ξέρω για τα Ζωνιανά, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω για περιοχή με (υποτίθεται) open-minded πληθυσμό.
Μεταξύ ενός φιλήσυχου Πακιστανού και ενός πύρκαυλου βοσκού απο τα Ζωνιανά (με ανοιχτό κιόλας το ενδεχόμενο να έχει πηδήξει όλες τις κατσίκες του ποιμνίου του, άσε που κατά 99% οπλοφορεί) στον προθάλαμο ενός πορνείου, ποιος απο τους δύο είναι πιο επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία λες;Δεν ξέρω για τα Ζωνιανά, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω για περιοχή με (υποτίθεται) open-minded πληθυσμό.
Και μην το εκλάβεις ως ρατσιστικό για το συγκεκριμένο χωριό της Κρήτης, ως παράδειγμα και μόνο το ανέφερα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μεταξύ ενός φιλήσυχου Πακιστανού και ενός πύρκαυλου βοσκού απο τα Ζωνιανά (με ανοιχτό κιόλας το ενδεχόμενο να έχει πηδήξει όλες τις κατσίκες του ποιμνίου του, άσε που κατά 99% οπλοφορεί) στον προθάλαμο ενός πορνείου, ποιος απο τους δύο είναι πιο επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία λες;
Είσαι εκτός θέματος ως προς την τοποθέτησή μου απέναντι στη διαπίστωση της mounitsaς.
Ίσως. Αλλά δεν βλέπω να μου απαντάς.Είσαι εκτός θέματος ως προς την τοποθέτησή μου απέναντι στη διαπίστωση της mounitsaς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις