Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε mkonto, θα μας τρελάνεις τελείως? Είναι δυνατό να πιστεύεις αλήθεια ότι υπάρχουν ολόκληροι λαοί/φυλές/ράτσες που το έχουν στο DNA τους να μην πλένονται και να κολλάνε πιο εύκολα αρρώστιες?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε mkonto, θα μας τρελάνεις τελείως? Είναι δυνατό να πιστεύεις αλήθεια ότι υπάρχουν ολόκληροι λαοί/φυλές/ράτσες που το έχουν στο DNA τους να μην πλένονται και να κολλάνε πιο εύκολα αρρώστιες?
μα, πού το βλεπεις το παραξενο ????

εδω κατι ζαβά ατομακια πιστευουν οτι η λεξη βλακεια υπαρχει στα λεξικα για να εμπλουτιζεται απλα η γλωσσα.. :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε μην τον αποπαίρνετε και φύγει πάλι για κανένα τρίμηνο  :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
mkonto γιατί δεν πας να δουλέψεις σε καμιά ιδιωτική εταιρία ασφαλείας στο Ιράκ να ξελαμπικάρεις λίγο????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στο φίλο μας που επιμένει στο ρατσιστικό του παραλήρημα (με επιστημονικό εφόδιο τη θεωρία της πουτσότριχας που μας ανέπτυξε) και στην -εν γένει, ελέω θεού- ανωτερότητα των γονιδίων της ελληνικής φυλής, θα είχα να παρατηρήσω πως εμείς οι έλληνες είμαστε -δυστυχώς- ο μόνος λαός που έχει στη μυθολογία του ΠΡΟΔΟΤΕΣ: Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης και κάμποσοι ακόμα. Αυτοί πως ξέφυγαν απο τα "ευγενικά" γονίδια?

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
παιδια ηρεμηστε , η καθαριοτητα ενος ατομου ειναι  θεμα ανατροφης και μονο πιστευω  ,
στην δουλεια μου απασχολω ινδους και σας διαβεβαιω πως σαν λαος ειναι πεντακαθαρος περισσοτερο και απο καποιους ελληνες που εχουν μαλωσει με το νερο εδω και χρονια :think:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ζήτω ο ιχωρ που ειναι στο DNA του Ελληναρα και μονον, ζήτω η αθανατη Ελληνικη παιδεια που εφαρμοζεται απο ολους πλεον καλυτερα απο εμας, ζήτω και ο Μαγγίνας που μαντρωνει στο κτημα του αλλοδαπους και δεν τριγυρνανε στα μπουρδελα. Ξυπνειστε λιγο, παγκοσμιοποιηση θελατε - η δεν θελατε δεν εχει σημασια γιατι αυτο μονον υπαρχει- και αυτο δεν ειναι μονον στο εμποριο και στο χρημα. Πρωτιστως ειναι στην διακινηση ανθρωπων και παλι θελετε δεν θελετε.. 

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1

ποτε ειπα εγω κατι τετοιο?
  Εγω ειπα απλα οτι παραλληλα με το τσουναμι των τριτοκοσμικων λαθρομεταναστων επανεμφανιστηκαν ασθενειες οπως η ηπαττιταδα η ψωρα η φυματιωση που ηταν αγνωστες στην Ελλαδα η ειχαν εκλειψει.
Αυτο δειχνουν ερευνες που το κυριαρχο κατεστημενο των ΜΜΕ και της εξουσιας προσπαθει επιμελως να αποκρυψει απο τον ελληνικο λαο γιατι του χαλαει τα σχεδια του και την αντιρατσιστικη του προπαγανδα
ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
παιδια ηρεμηστε , η καθαριοτητα ενος ατομου ειναι  θεμα ανατροφης και μονο πιστευω  ,
στην δουλεια μου απασχολω ινδους και σας διαβεβαιω πως σαν λαος ειναι πεντακαθαρος περισσοτερο και απο καποιους ελληνες που εχουν μαλωσει με το νερο εδω και χρονια :think:

Ενταξει αφου ειναι καθαροι συνεχισε να τους "απασχολεις" εκμεταλευεσαι .Να δω ποτε θα απασχολησεις και κανενα Ελληνα.Αλλα ξεχασα αυτοι ειναι τεμπεληδες και εθνικιστες δεν δεχονται να δουλεψουν με μεροκαματο ινδου

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Και να πω κι ένα τελευταίο μιας κι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να συζητάω με φασιστοειδή. Αυτοί οι άραβες που έρχονται εδώ είναι οι τελευταίοι στις χώρες τους. Δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Όποιος μπορεί πλουτίζει και στη χώρα του και δε γίνεται μετανάστης. Εσύ, όμως βλέποντας τους τελευταίους άραβες, έβγαλες γενικότατο συμπέρασμα για όλους και το κόλλησες εντελώς επιστημονικά και στα γονίδιά τους. Εύγε! Πήγαινε τώρα καμιά βόλτα να ζητήσεις δουλειά σε καμιά από αυτές τις πολυεθνικές που τις ελέγχουν οι "άχρηστοι" αραβοεμίρηδες, μάζεψε κανένα φράγκο και πήγαινε καμιά βόλτα στο βρωμερό Ντουμπάι, που όλως παραδόξως και παρά τα 'αχρηστα γονίδια τους, το έχουν φτιάξει στη μέση της ερήμου, να τους πεις πόσο σπουδαίος είσαι λόγω γονιδίων και μετά από όλο αυτό πήγαινε και σε καμια Μπανγκοκ να γαμήσεις καμιά πεινασμένη, την οποία θα την πεις και ηλίθια λόγω κατώτερης φυλής. Άσε που θα την θεωρείς και πλυμένη, λόγω ιδεολογίας.

Και μιας και πιστεύεις στο "τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς" κι εγώ πιστεύω στο "με τον φασίστα κι αν μιλάς, τις κουβέντες σου χαλάς", σε χαιρετώ προς το παρόν

Φιλε "δημοκρατη" τι εγινε στερεψες απο επιχειρηματα και αρχισες τις ταμπελες και τις βρισιες?

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Φιλε αντι να βριζεις βρες καλλιτερα επιχειρηματα.
1)Θες να μας πεις οτι οι τριτοκοσμικοι λαθρομεταναστες πακιστανοι κουρδοι μαυροι καθως και οι γυφτοι κανουν φορολογικη δηλωση?Το ξερεις οτι με επισημα στοιχεια στη χωρα βρισκονται τουλαχιστον 1000000 εκ των οποιων νομιμοι ειναι-με συνοπτικες διαδικασιες-μονο 300000
Απ αυτους-τους νομιμους-μονο 10% κανει φορολογικη δηλωση
2)Ξερεις οτι οι κινεζοι μαγαζατορες παιρνουν επιδοτησεις απο την κινεζικη πρεσβεια για να πληρωνουν το ενοικιο (γι αυτο εχουν καταγγελθει απο τον Εμπορικο Επιμελητηριο)
3)Ξερεις τι ζημια κανουν ολοι αυτοι οι τριτοκοσμικοι με το παραεμποριο τους στην κανονικη αγορα και στους εμπορους που πρεπει να κρατουν μαγαζια με ενοικια και εφορια?
4)Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να μπουκοταρουμε οσο μπορουμε τους τριτοκοσμικους εισβολεις
και επρεπε να ξεκινησει μια καμπανια οπως παλια ΑΓΟΑΡΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμπληρωμενη ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
για να μην ειμαστε πατριωτες στα λογια και λαμογια στο ατομικο συμφερον.ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ

1)Επίσημα στοιχεία;Από ποιον φορέα;Ποιος κρατικός φορέας παραδέχεται ότι το κράτος είναι τρύπιο;Δώσε στοιχεία...Και ναι κάνουν φορολογικές δηλώσεις όσοι εργάζονται αλλιώς δεν ανανεώνουν την πράσινη κάρτα
2)Δεν με νοιάζει ποιος δίνει τα λεφτά στους Κινέζους να πληρώνουν τα ενοίκια.ΦΠΑ αποδίδουν.Οπότε και φορολογούνται.Αν κάνουν παρανομίες,είναι όπως οι Έλληνες απλώς.
3)Αν έχει μαγαζί ο άλλος δεν κάνει παρεμπόρειο.Οι πλανόδιοι είναι πρόβλημα,αλλά να μην αγοράζεις να μην πουλάνε.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
1)Επίσημα στοιχεία;Από ποιον φορέα;Ποιος κρατικός φορέας παραδέχεται ότι το κράτος είναι τρύπιο;Δώσε στοιχεία...Και ναι κάνουν φορολογικές δηλώσεις όσοι εργάζονται αλλιώς δεν ανανεώνουν την πράσινη κάρτα
2)Δεν με νοιάζει ποιος δίνει τα λεφτά στους Κινέζους να πληρώνουν τα ενοίκια.ΦΠΑ αποδίδουν.Οπότε και φορολογούνται.Αν κάνουν παρανομίες,είναι όπως οι Έλληνες απλώς.
3)Αν έχει μαγαζί ο άλλος δεν κάνει παρεμπόρειο.Οι πλανόδιοι είναι πρόβλημα,αλλά να μην αγοράζεις να μην πουλάνε.
1)Τα στοιχεια φιλε ειναι δυστυχως για μας εγκυρα.Τωρα οσοι εχουν πρασινη καρτα ειναι οπως σου ειπα μια ισχνη μειοψηφια στο συνολο των εισβολεων τριτοκοσμικων
2)Ο κινεζος εχοντας μαγαζι κανει αθεμιτο ανταγωνισμο επιδοτουμενος απο την Κινα απεναντι στον Ελληνα εμπορο που δεν επιδοτειται.
Μετα ολοι οι μαυροι και οι τριτοκοσμικοι που διακινουν εκατομμυρια ευρω στα πεζοδρομια και στις λαικες κανουν μεγαλη ζημια στην επισημη οικονομια κανουν φοροδιαφυγη και παραεμποριο με αμφισβητουμενης ποιοτητας προιοντα επικινδυνα στις περισσοτερες φορες για την υγεια των καταναλωτων (βλπ επισημες καταγγελιες του Εμπορικου Επιμελητηριου)
4)Εγω δεν αγοραζω να εισαι σιγουρος και θα επιθυμουσα μια καμπανια ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Επισκέπτης
Σόρυ, έχεις δίκιο. Ο Whitey το είπε. Mea culpa!

Στο DNA τους μπορει να μην εχουν την βρωμια αλλα την εχουν σαν παραδοση τοσα χρονια που τους αρεσει.Και δεν τους απασχολει ιδιαιτερα η λεξη υγιεινη και καθαριοτητα αφου εχει ξεχαστει απο την γλωσσα τους πολλα χρονια τωρα.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Οι Αλβανοί είναι οι πιο κοπρίτες εργάτες.Ιδίως στις ελιές πάνε με ρυθμό χελώνας για να κάνουν περισσότερα μεροκάματα.Είχε πάρει 3 ένας φίλος να του μαζέψουν τις ελιές και την 4η μέρα τους έδιωξε.Και μην νομίζετε,35€ έπαιρναν τη μέρα.Έχουν ξυπνήσει,δεν παίρνουν 10€ πια...

Φιλε ξερεις ποσο ηταν το μεροκαματο του οικοδομου και του εργατη γης το 1990 οταν κατερρευσε το ανατολικο μπλοκ και αρχισε απο τα οργανωμενα κεντρα το τσουναμι των εισβολεων λαθρομεταναστων?

20.000 δρχ για αυτον που κουβαλουσε στον ωμο του χαρμανι η εσκαβε απλα την γη και του 25000-30000 του μαστορα με η χωρις ενσημα.Δηλ 58 &73 Ευρω αντιστοιχα και αυτο το 1990
Σημερα το 2008 ειναι 35 Ευρω και λες οτι δεν θα επρεπε να ξυπνησουν και να ειναι 10 Ευρω.Αυτο φιλε
ειναι ρατσισμος και οχι οι δικες μου θεσεις.Η εκμεταλευση των λαθρομεταναστων εις βαρος των Ελληνων με σπασιμο των μεροκαματων.
  Ειδες πουθενα τους εργατοπατερες της αριστερας να διαμαρτυρηθουν γι αυτο το σπασιμο και να παρουν το μερος του ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ?
  ΠΟΤΕ γιατι φιλελευθερισμος και κομμουνισμος ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος

Επισκέπτης
Φιλε ξερεις ποσο ηταν το μεροκαματο του οικοδομου και του εργατη γης το 1990 οταν κατερρευσε το ανατολικο μπλοκ και αρχισε απο τα οργανωμενα κεντρα το τσουναμι των εισβολεων λαθρομεταναστων?

20.000 δρχ για αυτον που κουβαλουσε στον ωμο του χαρμανι η εσκαβε απλα την γη και του 25000-30000 του μαστορα με η χωρις ενσημα.Δηλ 58 &73 Ευρω αντιστοιχα και αυτο το 1990
Σημερα το 2008 ειναι 35 Ευρω και λες οτι δεν θα επρεπε να ξυπνησουν και να ειναι 10 Ευρω.Αυτο φιλε
ειναι ρατσισμος και οχι οι δικες μου θεσεις.Η εκμεταλευση των λαθρομεταναστων εις βαρος των Ελληνων με σπασιμο των μεροκαματων.
  Ειδες πουθενα τους εργατοπατερες της αριστερας να διαμαρτυρηθουν γι αυτο το σπασιμο και να παρουν το μερος του ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ?
  ΠΟΤΕ γιατι φιλελευθερισμος και κομμουνισμος ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
τραγούδα γιατί απλά εσύ είσαι το δεκανίκι του νεοφιλελευθερισμού.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
1)Κανεις λαθος Gastarbeiter δεν ηταν βρισια ,ηταν επισημη ωρολογια στα εντυπα του γερμανικου κρατους και της κοινωνιας .Κανενας Ελληνας δεν το εξελαμβανε σαν βρισια  απλα σημαινει φιλοξενουμενος εργατης διοτι σε κεινη την φαση η Γερμανια ειχε αναγκη απο εργατικα χερια και ζητησε επισημα ξενους .Γι αυτο το λογο και δεν εσπασαν οι ξενοι τα μεροκαμματα των γερμανων εργατων, πληρωνονταν με το ιδιο μεροκαματο και ειχαν την ιδια ασφαλιση.Εχω ζησει στην Γερμανια και ξερω
2)Ασφαλως και εχω απαιτηση απο το κρατος μου και τα λαμογια πολιτικους μας να κανουν κατι για να μην ειναι η χωρα ξεφραγο αμπελι
3)Οι μονες "επιχειρησεις" που εκαναν οι ξενοι στην Ελλαδα και εβγαλαν πραγματικα πολλα λεφτα ειναι τα ναρκωτικα τα οπλα και διακινηση γυναικων
4)Ασφαλως και εχουμε και κακα ως φυλη αλλα α)και αυτα τα εχουμε στον γενετικο μας κωδικα-κατι που δεν δεχονται τα ορφανα του Μαρξ καιβ) δεν μας εμποδισαν να επιβιωσουμε και να μεγαλουργησουμε  σαν φυλη απλα μας κανουν και υποφερουμε κατα καιρους στην πορεια αναπτυξης μας

Ρε Λαλάκη
1. Καλά, η συγκεκριμένη λέξη δε σου κάνει για βρισιά. Η λέξη schwarzkopf σου λέει τίποτα;
4. Αυτές τις ιστορίες με το DNA που τις έμαθες εσύ; Ποιες επιστημονικές έρευνες απέδειξαν αυτές τις τρίχες που λες

Φιλε Καυλακη
1)Η λεξη Schwarzkopf (μαυροκεφαλος)αναφερετε στα κεφαλια κυριως των τριτοκοσμικων πακιστανων ιρανων τουρκων αραβων κ.λπ που ηταν στην Γερμανια και οχι στους Ελληνες και Ιταλους που ειμαστε σταρατοι- καστανοι.
Οτι εμεις οι Ελληνες και τα ξαδερφια οι Ιταλοι ειμασταν σε μεγαλη εκτιμηση απο τους Γερμανους το αποδεικνυει  απο το πως κανανε οι Γερμανιδες για να τις γαμησουμε .Για ρωτα και τους Τουρκους Αραβες και Ιρανους, δεν μπορουσαν να σταυρωσουν γκομενα
2)Εαν ενδιαφερεσαι φιλε να μαθεις περισσοτερα απο οσα σου δινει η αριστερη θολοκουλτουριαρικη προπαγανδα του συστηματος ,ανοιξε κανενα βιβλιο και για να σε βοηθησω ξεκινησε απο το βιβλιο του εγκριτου ερευνητη ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ,ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ η το αλλο Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απ αυτα θα οδηγηθεις σε ερευνες και σε διεθνη βιβλιογραφια.
ΠροπαντοΝ ομως ανοιξε το μυαλο σου ,διοτι το μυαλο λειτουργει οπως το αλεξιπτωτο ΑΝΟΙΧΤΟ

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Φιλε "δημοκρατη" τι εγινε στερεψες απο επιχειρηματα και αρχισες τις ταμπελες και τις βρισιες?
Τι να σου πω; Σου απαντάω, σου ξανααπαντάω σε όλα αυτά τα αυθαίρετα που γράφεις, σε ρωτάω για τοπου βρήκες ότι το θέμα της ανωτερότητας της φυλής σχετίζεται με γονίδια, σου λέω για αραβικές εταιρείες που ελέγχουν την αγορά του ανώτερου γονιδιακά Έλληνα και διάφορα άλλα και απάντηση δεν παίρνω. Και μόλις βαρεθώ και σου πω ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να προσπαθώ να συζητήσω με κάποιον που δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει ή και να απαντήσει στις απόψεις μου γιατί είναι εκ πεποιθήσεως ρατσιστής (οι αναφορές στο DNA που λέγαμε), τότε έρχεται η βαθυστόχαστη, περισπούδαστη όσο και αποστομωτική σου απάντηση για όλα όσα έχω πει και περιμένω απαντήσεις : "Τι έγινε φίλε δημοκράτη, ξεμείναμε από επιχειρήματα;"  Τώρα, τι μπορεί να πει κανείς;;;;

Επισκέπτης
lakis33  σε πήρανε χαμπάρι δεν σου φτάσανε τόσες κασκαρίκες που σου κάνανε εδώ μέσα σου φορτώσανε το πράσινο και απο νεοναζί έγινες νεοπράσινος από το κακό σου και τώρα μπήκες πάλι εδώ με άλλη μούρη για να στα χώσουν πάλι από την αρχή? νομίζω τελικά ότι το θέλει ο κώλος σου το δούλεμα πάντα με την καλά έννοια και όχι την σεξουαλική.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
lakis33  σε πήρανε χαμπάρι δεν σου φτάσανε τόσες κασκαρίκες που σου κάνανε εδώ μέσα σου φορτώσανε το πράσινο και απο νεοναζί έγινες νεοπράσινος από το κακό σου και τώρα μπήκες πάλι εδώ με άλλη μούρη για να στα χώσουν πάλι από την αρχή? νομίζω τελικά ότι το θέλει ο κώλος σου το δούλεμα πάντα με την καλά έννοια και όχι την σεξουαλική.

Και έσπαγα το κεφάλι μου, :headbang: ποιον μου θυμίζει; ποιον μου θυμίζει;  :think:
Ο Μεταξάς είναι :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom