Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Σίγουρα - Αν ο κριτής είναι κάποιος τρίτος

Το μίσος είναι η ιδεολογία όσων ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ αποτυχημένοι.
Ενω η αγαπη ειναι η ιδεολογια των πετυχημενων.Π.χ ενας πετυχημενος μεγαλοεργολαβος απο αγαπη εχει στα εργοταξια του μια μαζα λαθρομεταναστων. Τους λατρευει που σπανε το μεροκαματο του Ελληνα οικοδομου.Τετοιες αμπελοφυλλοσοφιες τους μαζεψαν ολους τους τριτοκοσμικους εδω και εδω θα τους καρατησουν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
laki33 εσυ που είσαι εργολάβος οικοδομών και γιατρός κατι ξέρεις παραπάνω

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Χαιρομαι για την εξελιξη της ψηφοφοριας αυτο δειχνει οτι υπαρχουν ακομα καποιοι που εχουν μυαλο
και αυτο αφηνει ελπιδα για να αντιμετωπισουμε οριστικα αυτη την εισβολη των τριτοκοσμικων στο μελλον και να ξεβρωμισει η χωρα.Τωρα για οσους προβληματιζονται για τους παπουδες μας που μεταναστευσαν.
Α)Αυτοι πηγαν οργανωμενα στις χωρες υποδοχης μετα απο διακρατικες συμφωνιες και συμβολαια εργασιας.
Β)Που σημαινει οτι ΟΛΛΟΙ περασαν στην εισοδο της καθε χωρας απο ιατροφαρμακευτικες εξετασεις.
Γ)Επειδη ειχαν εργασια εμεναν και σε σπιτι σαν ανθρωποι τηρωντας τις στοιχειωδεις συνθηκες υγειηνης
Δ)Γι αυτο το λογο δεν απεκτησαν ποτε τον τιτλο του λαθρομεταναστη η του βρωμιαρη Ελληνα απο τους λαους που τους δεχθηκαν.Αντιθετα πηραν ονοματα οπως Gastarbeiter στην Γερμανια που σημαινει φιλοξενουμενος-εργατης.
Ε)Η ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ τωρα του Ελληνα μεταναστη-οσο και να ενοχλει αυτο τα ορφανα του Μαρξ-φανηκε οτι ενω πηγαν ολλοι σαν εργατες μαζι π.χ. με τουρκους ,οι Ελληνες στην συντριπτικη τους πλειοψηφια εκαναν η δικες τους δουλειες η οσοι εμειναν στο εργοστασιο εγιναν προισταμενοι η εργοδηγοι.Καποιοι δε εγιναν και πετυχημενοι επιχειρηματιες οι οποιοι ωφελησαν την πατριδα τους ειτε οικονομικα-βλπ ευεργετες-η πολιτικα συγκρωτοντας ισχυρα λομπυ βλπ Αμερικη Αυστραλια.
ΣΤ)η δευτερη γενια τα παιδια τους, συνεχισαν την δημιουργικη παραδοση των γονεων τους και εγιναν λαμπροι επιστημονες η οποιοι στελεχωσαν ολα τα μεγαλα επιστημονικα εργαστηρια στον κοσμο αποδεικνυωντας οτι εχουν στο γονιδιο τους μεσα τα χαρισματα του  Οδυσσεα και του Αρχιμηδη.
  Διτι για να γινει λοιπον αυτη η εξελιξη χρειαζονται ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ- οπως ευφερετικτοτητα ,εργατικοτητα, προσαρμοστικοτητα, τολμη, φιλοδοξια, μαχητικοτητα,επιθυμια ανακαλυψης και εξερευνησης κ.α. τα οποια κανεις δεν τα αποκτα μελετωντας το κεφαλαιο του Μαρξ αλλα η τα εχει
η δεν τα εχει στα γονιδια του.Και σε εμας ειτε το θελουμε ειτε οχι τα ειχε ανεκαθεν η φυλη μας και την βοηθησαν οχι μονο να επιβιωσει αλλα και να κατακτησει και να εκπολιτισει τον υπολοιπο κοσμο.
    Καντε τωρα συγκριση με την εξελιξη των τουρκων-η δεν το συζηταω-των μαυρων και πακιστανων στην Ελλαδα η αλλου. Οπως ηρθαν ετσι θα μεινουν.Παρασιτα ,που ζουν κυριως εις βαρος της κοινωνιας.
Δεν φταινε αυτοι ετσι ειναι η γενετικη τους συγκροτηση

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Γκασταρμπάιτερ θεωρείται (θεωρούνταν για την ακρίβεια-τώρα δεν χρησιμοποιείται) βρισιά.
Οι παππούδες μας πήγαν οργανωμένα γιατί πήγαν σε οργανωμένες χώρες. Δεν μπορώ να έχω την απαίτηση από τους εδώ ξένους να έχουν οργανωμένη είσοδο εάν δεν μπορώ εγώ ως κράτος να την εφαρμόσω.
Μην είσαι καθόλου σίγουρος για τη γνώμη που είχαν οι κάτοικοι των χωρών υποδοχής και για τους δικούς μας.
Τέλος ισχύει πως αρκετοί (όχι όλοι σε καμμία περίπτωση) από τους συμπατριώτες μας διέπρεψαν, έκαναν χρήματα κλπ. Αλλά μήπως αυτή τη στιγμή και εδώ δεν έχουν κάνει διάφοροι ( κυρίως αλβανοί-ρώσοι κλπ) χρήματα; (και μη μου πεις πως όοοολοι τα έκαναν με παράνομες πράξεις) Ο τρόπος απλός (αν και δύσκολος) : Πολύ δουλειά, λίγα έξοδα, δεν τα χαλάμε, τα στέλνουμε πίσω στην πατρίδα.

Θεωρώ πως ως έθνος (φυλή, ράτσα πες το όπως θες)έχουμε πράγματι πολλά καλά στοιχεία, αλλά δεν είμαστε ούτε οι εκλεκτοί του θεού που όπου πήγαμε μας αγάπησαν και διαπρέψαμε, ούτε το κέντρο του κσομου.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Γκασταρμπάιτερ θεωρείται (θεωρούνταν για την ακρίβεια-τώρα δεν χρησιμοποιείται) βρισιά.
Οι παππούδες μας πήγαν οργανωμένα γιατί πήγαν σε οργανωμένες χώρες. Δεν μπορώ να έχω την απαίτηση από τους εδώ ξένους να έχουν οργανωμένη είσοδο εάν δεν μπορώ εγώ ως κράτος να την εφαρμόσω.
Μην είσαι καθόλου σίγουρος για τη γνώμη που είχαν οι κάτοικοι των χωρών υποδοχής και για τους δικούς μας.
Τέλος ισχύει πως αρκετοί (όχι όλοι σε καμμία περίπτωση) από τους συμπατριώτες μας διέπρεψαν, έκαναν χρήματα κλπ. Αλλά μήπως αυτή τη στιγμή και εδώ δεν έχουν κάνει διάφοροι ( κυρίως αλβανοί-ρώσοι κλπ) χρήματα; (και μη μου πεις πως όοοολοι τα έκαναν με παράνομες πράξεις) Ο τρόπος απλός (αν και δύσκολος) : Πολύ δουλειά, λίγα έξοδα, δεν τα χαλάμε, τα στέλνουμε πίσω στην πατρίδα.

Θεωρώ πως ως έθνος (φυλή, ράτσα πες το όπως θες)έχουμε πράγματι πολλά καλά στοιχεία, αλλά δεν είμαστε ούτε οι εκλεκτοί του θεού που όπου πήγαμε μας αγάπησαν και διαπρέψαμε, ούτε το κέντρο του κσομου.

1)Κανεις λαθος Gastarbeiter δεν ηταν βρισια ,ηταν επισημη ωρολογια στα εντυπα του γερμανικου κρατους και της κοινωνιας .Κανενας Ελληνας δεν το εξελαμβανε σαν βρισια  απλα σημαινει φιλοξενουμενος εργατης διοτι σε κεινη την φαση η Γερμανια ειχε αναγκη απο εργατικα χερια και ζητησε επισημα ξενους .Γι αυτο το λογο και δεν εσπασαν οι ξενοι τα μεροκαμματα των γερμανων εργατων, πληρωνονταν με το ιδιο μεροκαματο και ειχαν την ιδια ασφαλιση.Εχω ζησει στην Γερμανια και ξερω
2)Ασφαλως και εχω απαιτηση απο το κρατος μου και τα λαμογια πολιτικους μας να κανουν κατι για να μην ειναι η χωρα ξεφραγο αμπελι
3)Οι μονες "επιχειρησεις" που εκαναν οι ξενοι στην Ελλαδα και εβγαλαν πραγματικα πολλα λεφτα ειναι τα ναρκωτικα τα οπλα και διακινηση γυναικων
4)Ασφαλως και εχουμε και κακα ως φυλη αλλα α)και αυτα τα εχουμε στον γενετικο μας κωδικα-κατι που δεν δεχονται τα ορφανα του Μαρξ καιβ) δεν μας εμποδισαν να επιβιωσουμε και να μεγαλουργησουμε  σαν φυλη απλα μας κανουν και υποφερουμε κατα καιρους στην πορεια αναπτυξης μας

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Οι παπουδες μας δεν ηταν απλυτοι σαν τους Αλβανοπακιστανους.Γενικα αυτοι οι λαοι ειναι βρωμικοι απο την ρατσα τους και μονο.Εχουν μαθει στην απλυσια και την κακομοιρια και τους αρεσει ετσι.
Φυσικα και ζηταμε να μην γαμησει ο "ταλαιπωρος" Πακιστανος.Ας εμενε στο πακισταν να γαμαει εκει.Τι το καναμε τωρα?Ανοιξε σε λιγο ιδρυμα για ταλαιπωρους πακιστανους που δεν γαμανε.
Είσαι με τα καλά σου ρε; Είναι βρώμικοι λόγω των γονιδίων τους; Και οι Έλληνες καθαροί για τον ίδιο λόγο; Για συζήτησε λίγο με κάποιον 70αρη από χωριό να σου πει κάθε πότε έκανε μπάνιο όταν ήταν νέος στο χωριό του. Νομίζεις ότι όλα τα ελληνικά σπίτια είχαν το 20, το 30 και μέχχρι το 60 είχαν ύδρευση; Κουβαλούσαν το νερό και έκανα μπάνιο τα Σάββατα και παλιότερα μια φορά το μήνα. Για να κάνεις μπάνιο έπρεπε να κουβαλάς ένα τεπόζιτο κάθε μέρα. Και νομίζεις ότι είχαν τουαλέτες και χαρτί υγείας; Μες στην ανέχειά τους, έβρισκαν δρόμο για την Αμερική που είχε και νερό και τουαλέτες και χαρτί υγείας.Και πώς νόμιζεις ότι τους αντίκριζαν οι Αμερικανοί; Όπως κοιτάς εσύ αυτούς τους ξένους σήμερα. "Το έχουν στο αίμα τους οι Έλληνες να είναι βρωμεροί" έλεγαν κάτι Κουκλουξάνια που είχαν το ίδιο απόθεμα μυαλού με σένα και πίστευαν ότι η βρώμα των Ελλήνων οφειλόταν στα γονίδια τους και ότι ήταν υπαρκτή λόγω ιδεολογίας. ¨Οταν αναπτύχθηκε η Ελλάδα και αποκτήσαμε και νεράκι στα σπίτια αρχίσαμε να κάνουμε κανονικά μπανάκι.
Αυτοί λοιπόν οι αλλοδαποί, δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι είναι πολλά χρόνια πίσω σε βασικά πράγματα κι έτσι ακόμα και το μπάνιο θεωρείται πολυτέλεια; Και αν έχεις μεγαλώσει έτσι, δεν κάνεις μπάνιο δυο φορές την ημέρα αν είσαι και εντελώς αγράμματος. Πίστεύεις ότι στο μέλλον, τα παιδιά των αλλοδαπών δεν θα κάνουν μπάνιο για ιδεολογικούς λόγους ή γιατί υπάρχει στο DNA τους;  

Επισκέπτης
Εξω οι αλλοδαποι απο τα μπουρδελα, μεσα οι αλλοδαπες.
Σε αυτο θα συμφωνεις φανταζομε mkonto ?

Δεν μας λες ομως...αν οι αλλοδαποι δεν γαμανε στα μπουρδελα που θα ανακουφιζονται απο τις καυλες τους? Θα τους παρεις σπιτι σου ή προτημας να αυξηθουν οι βιασμοι και οι αλλλαξωκωλιες?

Αν ο Νιγιριανος δεν πουλαει cd στο δρομο, προτημας να κλεψει ?

Αν ο Αλβανος δεν ερθει να μου μαζεψει τις ελιες, θα ερθεις εσυ?

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
1)Κανεις λαθος Gastarbeiter δεν ηταν βρισια ,ηταν επισημη ωρολογια στα εντυπα του γερμανικου κρατους και της κοινωνιας .Κανενας Ελληνας δεν το εξελαμβανε σαν βρισια  απλα σημαινει φιλοξενουμενος εργατης διοτι σε κεινη την φαση η Γερμανια ειχε αναγκη απο εργατικα χερια και ζητησε επισημα ξενους .Γι αυτο το λογο και δεν εσπασαν οι ξενοι τα μεροκαμματα των γερμανων εργατων, πληρωνονταν με το ιδιο μεροκαματο και ειχαν την ιδια ασφαλιση.Εχω ζησει στην Γερμανια και ξερω
2)Ασφαλως και εχω απαιτηση απο το κρατος μου και τα λαμογια πολιτικους μας να κανουν κατι για να μην ειναι η χωρα ξεφραγο αμπελι
3)Οι μονες "επιχειρησεις" που εκαναν οι ξενοι στην Ελλαδα και εβγαλαν πραγματικα πολλα λεφτα ειναι τα ναρκωτικα τα οπλα και διακινηση γυναικων
4)Ασφαλως και εχουμε και κακα ως φυλη αλλα α)και αυτα τα εχουμε στον γενετικο μας κωδικα-κατι που δεν δεχονται τα ορφανα του Μαρξ καιβ) δεν μας εμποδισαν να επιβιωσουμε και να μεγαλουργησουμε  σαν φυλη απλα μας κανουν και υποφερουμε κατα καιρους στην πορεια αναπτυξης μας

1- Δεν επιμένω γιατί εγώ δεν έχω ζήσει Γερμανία, αλλά είμαι πεπεισμένος πως έχω δίκιο. Ισχύει πως ήταν επίσημος όρος όμως χρησιμοποιούνταν αν όχι σαν βρισιά τουλάχιστον υποτιμητικά. Και αρχικά είχαν βγάλει αρκετά κακό όνομα αρκετοί από τους συμπατριώτες μας. Το οποίο είναι και λογικό, έτσι; Ρακένδυτοι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα πήγαν σε μια χώρα που ήταν πιο προηγμένη, ξεχώριζαν σαν τη μύγα μεσ’το γάλα. Επαναλαμβάνω βέβαια πως ένας από τους λόγους που δεν ανέπτυξαν τόσο μεγάλη παραβατική δραστηριότητα ήταν πως η Γερμανία ως πιο οργανωμένη δεν άφηνε περιθώριο. Πρόλα αυτά σίγουρα αφομοιώθηκαν (καλό είναι αυτό τώρα ή κακό;;;) περισσότερο από άλλους όπως Τούρκους κλπ και ήταν περισσότερο συμπαθείς από αυτούς.
2- Δεν έχεις δίκιο εδώ. Πάρα πολλοί αλλοδαποί αυτή τη στιγμή έχουν δικά τους μαγαζιά, το οποίο όπως και να το κάνεις σημαίνει για κάποιον που είναι σε ξένη χώρα πως έκανε μεγάλο βήμα.

Δεν πιστεύω γενικά στην τόσο μεγάλη επίδραση των γονιδίων στην συμπεριφορά μας, τουλάχιστον όχι τόση όση στην επίδραση εξωγενών παραγόντων. (συνθήκες ζωής, περιβάλλον που μεγάλωσες κλπ)

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μ' αυτή τη λογική, γιατί τότε να μην απαγορευτεί η είσοδος των ελληναράδων στα φτηνά μπουρδέλα του Μεταξουργείου;
Αμ θέλουμε βρώμα και δυσωδία, μας αρέσει που είναι φτηνά, αλλά απο την άλλη ζητάμε να μη γαμήσει ποτέ και ο ταλαίπωρος Πακιστάνος.
Λες και οι πουτάνες της Αυστραλίας και της Γερμανίας ενθουσιάζονταν όταν έβλεπαν τους -άπλυτους- παπούδες μας!

Διοτι ο φτωχος Ελληνας αγωνιζεται και πληρωνει φορους σ αυτη την χωρα ενω ο Πακιστανος ο μαυρος και ο γυφτος ζουνε σαν παρασιτα κωλλημενα πανω στην κοινωνια.Ο ΦΤΩΧΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ των 700 ευρω ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ απο τους ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  Διοτι ο φτωχος Ελληνας αγωνιζεται και πληρωνει φορους σ αυτη την χωρα ενω ο Πακιστανος ο μαυρος και ο γυφτος ζουνε σαν παρασιτα κωλλημενα πανω στην κοινωνια.Ο ΦΤΩΧΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ των 700 ευρω ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ απο τους ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ
οταν ομως εσυ φιλαρακι θελεις τα μερεμετακια σου στο σπιτι μην παρεις τον πακιστανοαλβανοιρακινο που θα σου πει ενα 30ευρω αλλα να παρεις τον μεροκαματιαρη ελληνα που για να πληρωσει τους φορους θα σου ζητησει 50 ευρω τη μερα και να του κοψεις και τα ενσημα. και μην παρεξηγηθεις δεν τα λεω επι προσωπικου αλλα γενικα. ολοι μας το εχουμε κανει αυτο . οποτε μη γκρινιαζουμε

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6

Λες μαλακίες.Αν δεν ξέρεις να μη γράφεις.Κι εγώ είμαι εναντίον των αλλοδαπών,αλλά μη λέμε και μαλακίες.Εφόσον έχουν πράσινη κάρτα,έχουν και ΙΚΑ άρα ένσημα.Κι εφόσον είναι ασφαλισμένοι υποχρεούνται να κάνουν φορολογική δήλωση.Βέβαια,είναι συνήθως στο αφορολόγητο όριο,όπως και πολλοί Έλληνες,οπότε δεν πληρώνουν φόρο.Αλλά τους κρατάνε εισφορές για τα ταμεία.Αν δε θέλεις ξένους,πες στον πατέρα/θείο/κουμπάρο σου να μην ψωνίζει από τα μαγαζιά τους (κινέζοι κυρίως) να μην τους νοικιάζει το ερείπιο σπίτι με μίσθωμα έπαυλης στην Εκάλη,και θα φύγουν...

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Εξω οι αλλοδαποι απο τα μπουρδελα, μεσα οι αλλοδαπες.
Σε αυτο θα συμφωνεις φανταζομε mkonto ?

Δεν μας λες ομως...αν οι αλλοδαποι δεν γαμανε στα μπουρδελα που θα ανακουφιζονται απο τις καυλες τους? Θα τους παρεις σπιτι σου ή προτημας να αυξηθουν οι βιασμοι και οι αλλλαξωκωλιες?

Αν ο Νιγιριανος δεν πουλαει cd στο δρομο, προτημας να κλεψει ?

Αν ο Αλβανος δεν ερθει να μου μαζεψει τις ελιες, θα ερθεις εσυ?

Σωστος προβληματισμος.Γι αυτο η λυση ειναι οσους δεν χρειαζομαστε και ειναι πολλοι αυτοι,να τους πληρωσουμε τα εισητηρια να πανε στην πατριδα τους.Ειμαι δε διατεθημενος να πληρωσω επιπλεον φορους οταν θα ξερω οτι τα λεφτα αυτα πανε για ενισχυση της οικονομιας της χωρας τους με σκοπο να παραμεινουν εκει.
Για να ξεβρωμισει η χωρα μου και για να μη γινουν τα παιδια και τα εγγονια μου καποια στιγμη γραφικη μειονοτητα στη χωρα τους

Οσον αφορα τωρα το μαζεμα της ελιας, με μεροκαματο Αλβανου η πακιστανου ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΩ.
Να ξεκουμπιστουν πρωτα αυτοι να γινουν μετα ανθρωπινα τα μεροκαματα για να μου κανεις μετα αυτη την ερωτηση

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Οι Έλληνες στο εξωτερικό πήγαν νόμιμα.Με γραφεία ευρέσεως εργατών που είχαν εγκατασταθεί στην Ελλάδα νόμιμα.Σίγουρα έκαναν το σκατό τους παξιμάδι,για να μαζέψουν λεφτά.Αλλά ήταν νόμιμοι,και οι χώρες υποδοχής τους είχαν ανάγκη εργάτες.Εμείς χρειαζόμαστε λίγους,κυρίως στις αγροτικές περιοχές.Αλλά αφού ήρθαν δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά...Οι Αλβανοί κυρίως έχουν αγοράσει σπίτια.Οπότε δε γίνεται να τους διώξουμε.Εκτός αν γίνουμε...Τούρκοι.Ρουμάνοι και Βούλγαροι είναι πλέον πολίτες χωρών μελών της Ε.Ε οπότε δε φεύγουν.Οι Πακιστανομπαγκλαντεσιανοινδοί,είναι ένα μεγάλο πρόβλημα,αλλά όσοι έχουν πράσινη κάρτα δεν έχουν κανένα φόβο.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Οι Αλβανοί είναι οι πιο κοπρίτες εργάτες.Ιδίως στις ελιές πάνε με ρυθμό χελώνας για να κάνουν περισσότερα μεροκάματα.Είχε πάρει 3 ένας φίλος να του μαζέψουν τις ελιές και την 4η μέρα τους έδιωξε.Και μην νομίζετε,35€ έπαιρναν τη μέρα.Έχουν ξυπνήσει,δεν παίρνουν 10€ πια...

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Λες μαλακίες.Αν δεν ξέρεις να μη γράφεις.Κι εγώ είμαι εναντίον των αλλοδαπών,αλλά μη λέμε και μαλακίες.Εφόσον έχουν πράσινη κάρτα,έχουν και ΙΚΑ άρα ένσημα.Κι εφόσον είναι ασφαλισμένοι υποχρεούνται να κάνουν φορολογική δήλωση.Βέβαια,είναι συνήθως στο αφορολόγητο όριο,όπως και πολλοί Έλληνες,οπότε δεν πληρώνουν φόρο.Αλλά τους κρατάνε εισφορές για τα ταμεία.Αν δε θέλεις ξένους,πες στον πατέρα/θείο/κουμπάρο σου να μην ψωνίζει από τα μαγαζιά τους (κινέζοι κυρίως) να μην τους νοικιάζει το ερείπιο σπίτι με μίσθωμα έπαυλης στην Εκάλη,και θα φύγουν...

Φιλε αντι να βριζεις βρες καλλιτερα επιχειρηματα.
1)Θες να μας πεις οτι οι τριτοκοσμικοι λαθρομεταναστες πακιστανοι κουρδοι μαυροι καθως και οι γυφτοι κανουν φορολογικη δηλωση?Το ξερεις οτι με επισημα στοιχεια στη χωρα βρισκονται τουλαχιστον 1000000 εκ των οποιων νομιμοι ειναι-με συνοπτικες διαδικασιες-μονο 300000
Απ αυτους-τους νομιμους-μονο 10% κανει φορολογικη δηλωση
2)Ξερεις οτι οι κινεζοι μαγαζατορες παιρνουν επιδοτησεις απο την κινεζικη πρεσβεια για να πληρωνουν το ενοικιο (γι αυτο εχουν καταγγελθει απο τον Εμπορικο Επιμελητηριο)
3)Ξερεις τι ζημια κανουν ολοι αυτοι οι τριτοκοσμικοι με το παραεμποριο τους στην κανονικη αγορα και στους εμπορους που πρεπει να κρατουν μαγαζια με ενοικια και εφορια?
4)Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να μπουκοταρουμε οσο μπορουμε τους τριτοκοσμικους εισβολεις
και επρεπε να ξεκινησει μια καμπανια οπως παλια ΑΓΟΑΡΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμπληρωμενη ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
για να μην ειμαστε πατριωτες στα λογια και λαμογια στο ατομικο συμφερον.ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Φιλε αντι να βριζεις βρες καλλιτερα επιχειρηματα.
1)Θες να μας πεις οτι οι τριτοκοσμικοι λαθρομεταναστες πακιστανοι κουρδοι μαυροι καθως και οι γυφτοι κανουν φορολογικη δηλωση?Το ξερεις οτι με επισημα στοιχεια στη χωρα βρισκονται τουλαχιστον 1000000 εκ των οποιων νομιμοι ειναι-με συνοπτικες διαδικασιες-μονο 300000
Απ αυτους-τους νομιμους-μονο 10% κανει φορολογικη δηλωση
2)Ξερεις οτι οι κινεζοι μαγαζατορες παιρνουν επιδοτησεις απο την κινεζικη πρεσβεια για να πληρωνουν το ενοικιο (γι αυτο εχουν καταγγελθει απο τον Εμπορικο Επιμελητηριο)
3)Ξερεις τι ζημια κανουν ολοι αυτοι οι τριτοκοσμικοι με το παραεμποριο τους στην κανονικη αγορα και στους εμπορους που πρεπει να κρατουν μαγαζια με ενοικια και εφορια?
4)Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να μπουκοταρουμε οσο μπορουμε τους τριτοκοσμικους εισβολεις
και επρεπε να ξεκινησει μια καμπανια οπως παλια ΑΓΟΑΡΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμπληρωμενη ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
για να μην ειμαστε πατριωτες στα λογια και λαμογια στο ατομικο συμφερον.ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ

Ρε, ποιον μου θυμίζει, :think:ποιον μου θυμίζει  :think: :think: :think:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
1)Κανεις λαθος Gastarbeiter δεν ηταν βρισια ,ηταν επισημη ωρολογια στα εντυπα του γερμανικου κρατους και της κοινωνιας .Κανενας Ελληνας δεν το εξελαμβανε σαν βρισια  απλα σημαινει φιλοξενουμενος εργατης διοτι σε κεινη την φαση η Γερμανια ειχε αναγκη απο εργατικα χερια και ζητησε επισημα ξενους .Γι αυτο το λογο και δεν εσπασαν οι ξενοι τα μεροκαμματα των γερμανων εργατων, πληρωνονταν με το ιδιο μεροκαματο και ειχαν την ιδια ασφαλιση.Εχω ζησει στην Γερμανια και ξερω
4)Ασφαλως και εχουμε και κακα ως φυλη αλλα α)και αυτα τα εχουμε στον γενετικο μας κωδικα-κατι που δεν δεχονται τα ορφανα του Μαρξ καιβ) δεν μας εμποδισαν να επιβιωσουμε και να μεγαλουργησουμε  σαν φυλη απλα μας κανουν και υποφερουμε κατα καιρους στην πορεια αναπτυξης μας
[/quote]

Ρε Λαλάκη
1. Καλά, η συγκεκριμένη λέξη δε σου κάνει για βρισιά. Η λέξη schwarzkopf σου λέει τίποτα; Μιας και έχεις ζήσει κιόλας εκεί...
3. Αυτές είναι οι μόνες επιχειρήσεις των ξένων; Πέρα από τις καταθέσεις των ξένων στις τράπεζες και τα μαγαζιά που έχουν ανοίξει, σου λέει τίποτα το όνομα TIM (ποιανού άραγε;), Μαρφιν,Dubai Investment κλπ. Στο DΝΑ τους το έχουν άραγε κι αυτό;
4. Αυτές τις ιστορίες με το DNA που τις έμαθες εσύ; Ποιες επιστημονικές έρευνες απέδειξαν αυτές τις τρίχες που λες (πουτσότριχες, για να μην ξεχνιόμαστε) και τις πληροφορήθηκες κατ' αποκλειστικότητα εσύ, φωστήρα μου γενετιστή;

ΥΓ. Δυστυχώς, ανάμεσα στα τόσα καλά γονίδια που έχεις, ξέχασε να μπει και το γονίδιο της ορθογραφίας το άτιμο! Και να πεις ότι δεν το είχε ο Πλάτωνας... πώς ξέφυγε από σένα; Μπας και έγινε κανένα μπασταρδεμα με κανένα Λαιστρυγόνα μαυριδερό, στη πορεία του χρόνου από τον Οδυσσέα μέχρι σήμερα;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους αλλοδαπούς αλλά καλό είναι να κάνουν κανένα μπανάκι πριν επισκευτούν οίκο ανοχής...Και αυτοί άνθρωποι με ανάγκες είναι...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Και να πω κι ένα τελευταίο μιας κι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να συζητάω με φασιστοειδή. Αυτοί οι άραβες που έρχονται εδώ είναι οι τελευταίοι στις χώρες τους. Δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Όποιος μπορεί πλουτίζει και στη χώρα του και δε γίνεται μετανάστης. Εσύ, όμως βλέποντας τους τελευταίους άραβες, έβγαλες γενικότατο συμπέρασμα για όλους και το κόλλησες εντελώς επιστημονικά και στα γονίδιά τους. Εύγε! Πήγαινε τώρα καμιά βόλτα να ζητήσεις δουλειά σε καμιά από αυτές τις πολυεθνικές που τις ελέγχουν οι "άχρηστοι" αραβοεμίρηδες, μάζεψε κανένα φράγκο και πήγαινε καμιά βόλτα στο βρωμερό Ντουμπάι, που όλως παραδόξως και παρά τα 'αχρηστα γονίδια τους, το έχουν φτιάξει στη μέση της ερήμου, να τους πεις πόσο σπουδαίος είσαι λόγω γονιδίων και μετά από όλο αυτό πήγαινε και σε καμια Μπανγκοκ να γαμήσεις καμιά πεινασμένη, την οποία θα την πεις και ηλίθια λόγω κατώτερης φυλής. Άσε που θα την θεωρείς και πλυμένη, λόγω ιδεολογίας.

Και μιας και πιστεύεις στο "τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς" κι εγώ πιστεύω στο "με τον φασίστα κι αν μιλάς, τις κουβέντες σου χαλάς", σε χαιρετώ προς το παρόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom