Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν κοψω εγω το κρασι κοβεις εσυ το γλυφομουνι?Ποιος λες να κινδυνευει πιο πολυ?

Προχτές το βράδυ που γύρναγα με το αμάξι στο σπίτι, με σταμάτησε η τροχαία και μου έκανε αλκοτέστ. Παρόλο που δεν είχα πιει τίποτα, το μηχάνημα με βρήκε πάνω από το όριο. Ρε, τελικά μεθάς και με γλυφομούνι???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν κοψω εγω το κρασι κοβεις εσυ το γλυφομουνι?Ποιος λες να κινδυνευει πιο πολυ?

Πότε είπα οτι κάνω γλυφομούνι σε γυναίκες που εκδίδονται; Ασχέτως εθνικότητας της γυναίκας η των πελατών της. Μήπως ΕΣΥ θα έπρεπε να προσέχεις;

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Προχτές το βράδυ που γύρναγα με το αμάξι στο σπίτι, με σταμάτησε η τροχαία και μου έκανε αλκοτέστ. Παρόλο που δεν είχα πιει τίποτα, το μηχάνημα με βρήκε πάνω από το όριο. Ρε, τελικά μεθάς και με γλυφομούνι???
Εγω θαλεγα να κανεις καλλιτερα μια εξεταση αιματος και αμα σου βρουν ανεβασμενες τις τρανσαμινασες ελα να μου πεις κι αλλα ανεκδοτα με τον Τοτο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγω θαλεγα να κανεις καλλιτερα μια εξεταση αιματος και αμα σου βρουν ανεβασμενες τις τρανσαμινασες ελα να μου πεις κι αλλα ανεκδοτα με τον Τοτο

Η γκόμενα που μου πήρε πίπα, να πάει κι αυτή να εξετάσει τις τρανσαμινάσες της και μετά να έρθει να πει ανέκδοτα με την Αννούλα? (αυτήν που κορόιδευε συνέχεια ο Τοτός στα ανέκδοτα)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
αγαπητοι φιλοι καπιταλιστες μπουρδελιαρηδες και κομμουνιστες -αν υπαρχουνε- προτεινω μια απλη λυση. να γινονται οι μισοι αλλοδαποι σαπουνι καιομενοι εις φουρνους οπως επι αειμνηστων εποχων της κυριαρχιας της αριας μας φυλης και με αυτο να μπορουν να πλενονται οι υπολοιποι. Οιοδηποτε πλεονασμα θα εξαγεται εις αφριακνικας χωρας και ως εκ τουτου θα ισοσκελισουμε και το ελλειμα εις το εμπορικο μας ισοζυγιον.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Είμαι ενάντια στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.Αλλά το θέμα με την καθαριότητα-υγεία στα μπουρδέλα είναι άσχετο με αυτούς.Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες,έχουν πράσινη κάρτα (μαλακία μεγάλη κατ'εμέ) και για να την ανανεώνουν πρέπει να έχουν ασφάλεια.Συνήθως ΙΚΑ.Λοιπόν,αυτοί πάνε στους γιατρούς.Διότι πρωτίστως δε θέλουν να πεθάνουν οι ίδιοι.Έχω δει πολλές φορές αλλοδαπούς στα νοσοκομεία με βιβλιάριο ΙΚΑ.Ότι δεν πλένονται πολύ τακτικά,είναι κάτι που θα το δεις ή μάλλον θα το μυρίσεις και σε Έλληνες.Πιο πολύ φοβάμαι όσους πάνε και ζητάνε ακάποτα,κώλο από πουτάνες κλπ.Αν σπάσει η καπότα στον κώλο,και αρπάξεις ασθένειες,είναι πιο εύκολο να τις μεταδόσεις.Και ας πλένεσαι κάθε 1 ώρα.Αυτά θα πρέπει να προσέχουμε.Επίσης να αλλάζουν τα σεντόνια και μέσα στη βάρδια,και να σφουγγαρίζουν τα πατώματα.Κάτι που δε γίνεται σε κανένα φυσικά.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εξω οι αλλοδαποί που πανε στα μπουρδέλλα και εμποδίζουν εμάς τους γνήσιους έλληνες που κυκλοφορούμε καθαροί και κουστουμαρισμένοι να πηδήξουμε

Επίσης, έξω οι αγρότες που όλη μέρα δουλεύουν στο χωράφι ή στα ζώα και μετά μυρίζουνε και εμποδίζουν εμάς τους ορίτζιναλ αθηναίους απο μεγάλο τζάκι να μπούμε στα μπουρδέλα (με το κουστούμι μας)

Ακόμα, έξω οι βάσεις του θανάτου, έξω οι ξένοι, εξω ο τζίγγερ, έξω οι κλώνοι προβληματικών μελών, έξω το μέσα και μέσα το έξω

Ολοι θα έχουμε ψοφήσει σε λίγα χρόνια. Και κανεις δε θα θυμάται οτι περάσαμε από εδω. Το μίσος είναι η ιδεολογία των αποτυχημένων της ζωής

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλεπω τελικα οτι ενω εγω παρεθεσα επιχειρηματα εσεις αντιδρασατε -απο ανασφαλεια?- με κραυγες.Εισαι Χρυσαυγιτης, ψυχικα αρρωστος,θελεις τις ελληνιδες πουτανες που ειναι κομπλεξικες και αλλα "σοβαρα" επιχειρηματα.Ωραια λοιπον συνεχιστε θολωμενοι απο την καυλα να ξαπλωνετε σε κρεββατια και μαξιλαρια που προηγουμενως εχουν ξαπλωσει βρωμικοι τριτοκοσμικοι και να λυφετε μουνια που εχουν πηδηχτει απο πουτσες με αφροδισια απο την Αφρικη.Εαν αυτο ειναι η αποδειξη σε οσους αμφισβητουν τον "ανθρωπισμο" και τον ψευτοπροοδευτισμο σας καντε το.Εγω-επειδη σεβομαι τον εαυτο μου προτιμω να δωσω 80-100 Ευρω μια φορα τον μηνα σε ενα αξιοπρεπες Studio παρα να περιφερομαιστα βρωμομπουρδελα της Φυλης.Αυτο τ αφηνω σ αυτους τους φτωχοδιαβολους και στα ορφανα του Μαρξ και του Συνασπισμου για να δειχνουν εμπρακτα την αλληλεγγυη τους και να εφαρμοσουν στην πραξη το "προλεταριοι ολων των εθνων ενωθειτε"- και γαμηθειτε πριν πλυθειτε"

Εδώ υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν την πουτάνα έξω από τη "δουλειά" και την αρχίζουν στα γλωσσόφιλα μετά από τα ακάπωτα που έριξε αυτή σε κάθε καρυδιάς καρύδι και το παίζουν μπαρουτοκαπνισμένοι καρδιοκατακτητές!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μαγκες μην το κουραζετε,εχω δει να τρωνε πορτα της αρκουδας οι περισσοτεροι.
Μια φορα στο Μεταξουργειο μου λεει ενα Πακιστανι''Περιμενω πανω απο μια ωρα στο σαλονι,πες της(στην τσατσα εννοουσε)να με βαλει΄΄Του λεω΄΄Δεν ειναι δουλεια μου φιλε,αλλος κανει κουμαντα εδω μεσα΄΄

Γενικα το συμπερασμα ειναι οτι Αραβο-Πακιστανια ναι μεν κανουν βολτες και μπαινουν απο σπιτι σε σπιτι αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω δει να μπαινουν ή να βγαινουν απο τα δωματια,οι περισσοτερες αλλωστε(ειδικα Φυλης) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Το οφθαλμολουτρο παει συννεφο,αλλα αλλοδαπα στοιχεια οταν βρωμανε απλα καντε την με ελαφρια

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εξω οι αλλοδαποί που πανε στα μπουρδέλλα και εμποδίζουν εμάς τους γνήσιους έλληνες που κυκλοφορούμε καθαροί και κουστουμαρισμένοι να πηδήξουμε

Επίσης, έξω οι αγρότες που όλη μέρα δουλεύουν στο χωράφι ή στα ζώα και μετά μυρίζουνε και εμποδίζουν εμάς τους ορίτζιναλ αθηναίους απο μεγάλο τζάκι να μπούμε στα μπουρδέλα (με το κουστούμι μας)

Ακόμα, έξω οι βάσεις του θανάτου, έξω οι ξένοι, εξω ο τζίγγερ, έξω οι κλώνοι προβληματικών μελών, έξω το μέσα και μέσα το έξω

Ολοι θα έχουμε ψοφήσει σε λίγα χρόνια. Και κανεις δε θα θυμάται οτι περάσαμε από εδω. Το μίσος είναι η ιδεολογία των αποτυχημένων της ζωής

Το να μπαίνεις σε ένα μπουρδέλο και να είναι τίγκα στη μπίχλα και να βλέπεις μέσα 5 αλλοδαπούς με 5 έλινες τσόγλανους να καμαρώνουν μέσα στο κάτουρο και την ποδαρίλα είναι φυσικό να κάνει κάποιους να αγανακτούν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το να μπαίνεις σε ένα μπουρδέλο και να είναι τίγκα στη μπίχλα και να βλέπεις μέσα 5 αλλοδαπούς με 5 έλινες τσόγλανους να καμαρώνουν μέσα στο κάτουρο και την ποδαρίλα είναι φυσικό να κάνει κάποιους να αγανακτούν.

Αυτό είναι η απάντησή σου σε αυτό που έγραψα; Μήπως έκανες λάθος παράθεση;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το ότι η αγανάκτηση αυτή μπορεί να μπλέκεται και με άλλα κοινωνικά-πολιτικά ζητήματα όπως αυτά που θίγεις είναι γεγονός που καθιστά δυσδιάκριτη την οριοθέτηση του θέματος.

Πάντως το τι θεωρείται επιτυχία και το τι όχι είναι σχετικό.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Οι πουτανες λεγονται κοινες για καποιο λογο νομιζω...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Mπορεί να λέγονται κοινές αλλά δεν προορίζονται για όλους. Η κρισάρα βασικά είναι το πόσα διαθέτεις. Οπότε ένας φτηνιάρης θα κάνει γύρα τη μισή αθήνα για να ρωτήσει τιμές και να δει που θα γλυτώσει τα 5 ευρώ. Κάποιος άλλος θα πει ότι αντί να πάει 10 φορές μέσα στη βρώμα θα τα σκάσει για να απολαύσει μία ώρα σε καθαρό περιβάλλον. Και τέλος κάποιος άλλος μπορεί και να νοικιάσει κάποια για ένα μήνα αφού πρώτα τη στείλει και για εξετάσεις και δει τα πεντιγκριι της.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως το τι θεωρείται επιτυχία και το τι όχι είναι σχετικό.

Σίγουρα - Αν ο κριτής είναι κάποιος τρίτος

Το μίσος είναι η ιδεολογία όσων ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ αποτυχημένοι. Εδω κριτής είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Και πάντα τους φταίνε οι "άλλοι". Με το "άλλοι" να παίρνει διάφορες τιμές, όπως μια κανονική μεταβλητή.

Αλλα ας μην μετατρέψουμε ένα τόσο όμορφο θρεντ σε φιλοσοφικό καφενείο

Επισκέπτης
Σίγουρα - Αν ο κριτής είναι κάποιος τρίτος

Το μίσος είναι η ιδεολογία όσων ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ αποτυχημένοι. Εδω κριτής είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Και πάντα τους φταίνε οι "άλλοι". Με το "άλλοι" να παίρνει διάφορες τιμές, όπως μια κανονική μεταβλητή.

Δηλαδη ποιον να κατηγορησω οταν μεσα στο μπουρδελο ειναι 10 αλβανοπακιστανοι που ειναι τινγκα στο σκατο και θελουν να γαμησουν οταν ουτε για σαπουνι δεν αξιζουν?

Τελος το να τα ριχνεις ολα στους αλους δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα και να τα φορτωνεις στον εαυτο σου οδηγει σε κρισεις χαμηλης αυτοεκτιμησης.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Mπορεί να λέγονται κοινές αλλά δεν προορίζονται για όλους. Η κρισάρα βασικά είναι το πόσα διαθέτεις. Οπότε ένας φτηνιάρης θα κάνει γύρα τη μισή αθήνα για να ρωτήσει τιμές και να δει που θα γλυτώσει τα 5 ευρώ. Κάποιος άλλος θα πει ότι αντί να πάει 10 φορές μέσα στη βρώμα θα τα σκάσει για να απολαύσει μία ώρα σε καθαρό περιβάλλον. Και τέλος κάποιος άλλος μπορεί και να νοικιάσει κάποια για ένα μήνα αφού πρώτα τη στείλει και για εξετάσεις και δει τα πεντιγκριι της.

Μ' αυτή τη λογική, γιατί τότε να μην απαγορευτεί η είσοδος των ελληναράδων στα φτηνά μπουρδέλα του Μεταξουργείου;
Αμ θέλουμε βρώμα και δυσωδία, μας αρέσει που είναι φτηνά, αλλά απο την άλλη ζητάμε να μη γαμήσει ποτέ και ο ταλαίπωρος Πακιστάνος.
Λες και οι πουτάνες της Αυστραλίας και της Γερμανίας ενθουσιάζονταν όταν έβλεπαν τους -άπλυτους- παπούδες μας!

Επισκέπτης
Μ' αυτή τη λογική, γιατί τότε να μην απαγορευτεί η είσοδος των ελληναράδων στα φτηνά μπουρδέλα του Μετραξουργείου;
Αμ θέλουμε βρώμα και δυσωδία, μας αρέσει που είναι φτηνά, αλλά απο την άλλη ζητάμε να μη γαμήσει ποτέ και ο ταλαίπωρος Πακιστάνος.
Λες και οι πουτάνες της Αυστραλίας και της Γερμανίας ενθουσιάζονταν όταν έβλεπαν τους -άπλυτους- παπούδες μας!

Οι παπουδες μας δεν ηταν απλυτοι σαν τους Αλβανοπακιστανους.Γενικα αυτοι οι λαοι ειναι βρωμικοι απο την ρατσα τους και μονο.Εχουν μαθει στην απλυσια και την κακομοιρια και τους αρεσει ετσι.
Φυσικα και ζηταμε να μην γαμησει ο "ταλαιπωρος" Πακιστανος.Ας εμενε στο πακισταν να γαμαει εκει.Τι το καναμε τωρα?Ανοιξε σε λιγο ιδρυμα για ταλαιπωρους πακιστανους που δεν γαμανε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι παπουδες μας δεν ηταν απλυτοι σαν τους Αλβανοπακιστανους.Γενικα αυτοι οι λαοι ειναι βρωμικοι απο την ρατσα τους και μονο.Εχουν μαθει στην απλυσια και την κακομοιρια και τους αρεσει ετσι.
Φυσικα και ζηταμε να μην γαμησει ο "ταλαιπωρος" Πακιστανος.Ας εμενε στο πακισταν να γαμαει εκει.Τι το καναμε τωρα?Ανοιξε σε λιγο ιδρυμα για ταλαιπωρους πακιστανους που δεν γαμανε.
Ε ας έμενε και ο παππούς μας στα Γκράβαρα τότε και να γαμούσε κατσίκες. Τι την ήθελε την Αυστραλία;
Άσε που πολύ σίγουρος είσαι για την καθαριότητα των προγόνων μας. Έχεις την εντύπωση οτι ο Κολοκοτρώνης ξημεροβραδιαζότανε σε τίποτα τζακούζι?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...Έχεις την εντύπωση οτι ο Κολοκοτρώνης ξημεροβραδιαζότανε σε τίποτα τζακούζι?
Σε τζακούζι δεν ξέρω...στα βουνά να πολεμάει τουρκαλάδες ήταν σίγουρα.....για να είμαστε σήμερα εμείς εδώ ελεύθεροι και να γράφουμε τις παπαριές μας στο ιντερνετ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom