Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
1. Ποιος είπε ότι αυτοί έρχονται και θέλουν να τους "αφομοιώσουμε"; και γιατί πρέπει να τους "αφομοιώσουμε;
2. Πώς εννοείς το να τους αφομοιώσουμε "εργασιακά"; και γιατί δε χρησιμοποιείς το να "τους εντάξουμε" ή να "συνεργαστούμε".
Πέρα από αυτά, που είναι πιο γενικής φύσεως. Σε πειράζει που οι περισσότεροι αλλοδαποί έιναι βρώμικοι στα μπουρδέλα. Οι περισσότεροι Έλληνες, κατά την άποψή σου, πάνε μάλλον κουστουμαρισμένοι και οι Έλληνες ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής τους έχουν καθαρούς και περιποιημένους με συνέπεια όταν αναφερόμαστε σε 'ενα χάλια μαγαζί να το αποκαλούμε "μπουρδέλο". Επίσης, όταν αναφερόμαστε σε κάποιον με το χαρακτηρισμό " μπουρδελιάρης" να έρχεται στο μυαλό μας η εικόνα ενός καθαρού νέου.
Σε ξενερώνει η εικόνα της κοπέλας που μπορεί να πήγε με κάποιο βρωμερό αλλοδαπό. Δε σε πειράζει τόσο όμως η εικόνα του να πήγε μόλις με έναν Έλληνα. Καλά, δε σε χαλάει η εικόνα της κοπέλλας που μόλις πριν μπει στο δωμάτιο σου, σκούπισε το στόμα της από την πίπα που έκανε στον -καθαρό, έστω- προηγούμενο τύπο, που έβγαλε την καθαρή πουτσότριχα του τύπου που είχε μείνει επάνω της και σκούπισε τα βυζιά της από τα καθαρά σάλια του προηγούμενου τύπου;
Θέλω να σου πω δηλαδή, ότι μάλλον ασχολείσαι και σιχαίνεσαι από υπαρκτά προβλήματα βρώμας κάποιων αλλοδαπών, προσπερνάς πάρα πολλά άλλα προβλήματα που πραγματικά θα μπορούσαν να σε κάνουν να σιχαθείς. Γιατί τα προσπερνάς; Μάλλον γιατι με τον καιρό τα συνήθισες. Ίσως να συνηθίσεις και τα παρακάτω σκαλοπάτια, φίλε μου

Ρε φίλε, το σχόλιο γίνεται για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες που γράφεις ''δεν σε πειράζει εκείνο ή το άλλο, κ.λπ.'', φαντάζομαι κι αυτά τον πειράζουν, όπως μας πειράζει όλους οτιδήποτε στραβό γίνεται. Επειδή δεν τα αναφέρει, δεν σημαίνει ότι τα προσπερνάει. Επειδή, όμως, γίνονται πολλά στραβά, πρέπει να φορτωθούμε κι άλλα στραβότερα; Και να τα συνηθίζουμε κι αυτά; Ε, να καθίσουμε να μας γαμήσουν κιόλας, επειδή όλα συνηθίζονται;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η πουτσότριχα του Πακιστανού προφανώς είναι πιο μελαχρινή και μεγαλύτερη σε όγκο από τη δικιά μας, λόγω της βρώμας που έχει επικαθίσει πάνω της τις τελευταίες δύο βδομάδες που δεν έχει κάνει μπάνιο

Ε τότε να γίνονται τεστ πουτσότριχας στα μπουρδέλα.
Που ξέρεις, μπορεί κάποτε αυτό να γίνει και οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Ε ρε τι ακούμε και -υποκρινόμαστε οτι το- παίρνουμε στα σοβαρά!    :jerking: :jerking: :jerking:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Δεν έχει σταματήσει!Το Σάββατο είδα στο super market (όχι δεν έχει μείνει από το 1984,είναι καινούριο!!!)

Αλήθεια; Μπράβο! Έτσι να κρατάμε τις πατροπαράδοτες αξίες σ' αυτόν τον τόπο, γιατί θα μας φάνε οι βρωμιαραίοι! Πάντως η Λακαλουτ Φλουόρ δεν βγαίνει πια. Κόβω τον π***ο μου γι' αυτό. Ή μάλλον την πουτσότριχά μου.

Όπως καταλάβατε, το συγκεκριμένο θέμα που ανοίχτηκε, είναι της πούτσας ή μάλλον της πουτσότριχας. Εκτός κι αν μπουκάρει κανένας χρυσαυγίτης αργότερα και του δώσει το απαιτούμενο κύρος και τη σοβαρότητα που του αρμόζει

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
fethry είσαι ταλέντο αγόρι μου!Με τόσες μαλακίες καριέρα στην Πάνια κάνεις!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ συμφωνώ με τον evilplasma. Μην κοροιδευόμαστε έχει δει κανείς σε μπουρδέλα κανέναν αλλοδαπό που να είναι καθαρός??? Δε ξέρω για σας αλλά εγώ οχι. και μια δοση συχαμάρας την εχω αναλογα με ποιος εχει μπει πριν. Αν δε πλενονται για να κανουν οικονομια στο σαπουνι τοτε να μη γαμανε κιολας. τα ηθελαν και τα επαθαν. :birdman:

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Βλεπω τελικα οτι ενω εγω παρεθεσα επιχειρηματα εσεις αντιδρασατε -απο ανασφαλεια?- με κραυγες.Εισαι Χρυσαυγιτης, ψυχικα αρρωστος,θελεις τις ελληνιδες πουτανες που ειναι κομπλεξικες και αλλα "σοβαρα" επιχειρηματα.Ωραια λοιπον συνεχιστε θολωμενοι απο την καυλα να ξαπλωνετε σε κρεββατια και μαξιλαρια που προηγουμενως εχουν ξαπλωσει βρωμικοι τριτοκοσμικοι και να λυφετε μουνια που εχουν πηδηχτει απο πουτσες με αφροδισια απο την Αφρικη.Εαν αυτο ειναι η αποδειξη σε οσους αμφισβητουν τον "ανθρωπισμο" και τον ψευτοπροοδευτισμο σας καντε το.Εγω-επειδη σεβομαι τον εαυτο μου προτιμω να δωσω 80-100 Ευρω μια φορα τον μηνα σε ενα αξιοπρεπες Studio παρα να περιφερομαιστα βρωμομπουρδελα της Φυλης.Αυτο τ αφηνω σ αυτους τους φτωχοδιαβολους και στα ορφανα του Μαρξ και του Συνασπισμου για να δειχνουν εμπρακτα την αλληλεγγυη τους και να εφαρμοσουν στην πραξη το "προλεταριοι ολων των εθνων ενωθειτε"- και γαμηθειτε πριν πλυθειτε"

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βλεπω τελικα οτι ενω εγω παρεθεσα επιχειρηματα εσεις αντιδρασατε -απο ανασφαλεια?- με κραυγες.Εισαι Χρυσαυγιτης, ψυχικα αρρωστος,θελεις τις ελληνιδες πουτανες που ειναι κομπλεξικες και αλλα "σοβαρα" επιχειρηματα.Ωραια λοιπον συνεχιστε θολωμενοι απο την καυλα να ξαπλωνετε σε κρεββατια και μαξιλαρια που προηγουμενως εχουν ξαπλωσει βρωμικοι τριτοκοσμικοι και να λυφετε μουνια που εχουν πηδηχτει απο πουτσες με αφροδισια απο την Αφρικη.Εαν αυτο ειναι η αποδειξη σε οσους αμφισβητουν τον "ανθρωπισμο" και τον ψευτοπροοδευτισμο σας καντε το.Εγω-επειδη σεβομαι τον εαυτο μου προτιμω να δωσω 80-100 Ευρω μια φορα τον μηνα σε ενα αξιοπρεπες Studio παρα να περιφερομαιστα βρωμομπουρδελα της Φυλης.Αυτο τ αφηνω σ αυτους τους φτωχοδιαβολους και στα ορφανα του Μαρξ και του Συνασπισμου για να δειχνουν εμπρακτα την αλληλεγγυη τους και να εφαρμοσουν στην πραξη το "προλεταριοι ολων των εθνων ενωθειτε"- και γαμηθειτε πριν πλυθειτε"

Δεν είσαι χρυσαυγίτης, όπως λες, αλλά τις άναρθρες κραυγές για τον Μαρξ (λες και έχεις διαβάσει ποτέ κάποιο βιβλίο του η είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις τη σκέψη του) δεν τις αποφεύγεις. Μετά θες να σε πάρουμε και για "αντικειμενικό", ειδικά μετά απο εκείνη την προτροπή σου "αποφύγετε συγκεκριμένες γραμμές λεωφορείων";
Ένας απλός φοβισμένος και κακομοίρης ξενοφοβικός είσαι.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είσαι χρυσαυγίτης, όπως λες, αλλά τις άναρθρες κραυγές για τον Μαρξ δεν τις αποφεύγεις. Μετά θες να σε πάρουμε και για "αντικειμενικό", ειδικά μετά απο εκείνη την προτροπή σου "αποφύγετε συγκεκριμένες γραμμές λεωφορείων";
Ένας απλός φοβισμένος και κακομοίρης ξενοφοβικός είσαι.
Απο ποτε την αντικειμενικοτητα την αντλουμε απο το λιβανι που καιμε στον Μαρξ?
Καλλιτερα ξενοφοβικος παρα με ηπαττιδα Β

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
mkonto

Χαλάρωσε και μην είσαι προκλητικός/ προσβλητικός

Δεν παρέθεσες επιχειρήματα. Παρέθεσες μια προσωπική άποψη. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Τέλος, αν σέβεσαι τον εαυτό σου όπως λες, σεβάσου τις γνώμες όσων δε συμφωνούν μαζί σου.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Μην αγχώνεσαι ρε. Κι άλλοι συμμερίζονται τις ανησυχίες σου. Κι αυτοί που σε λένε ξενοφοβικό, νομίζεις μπαίνουν σε αυτές τις γραμμές λεωφορείου που είπες πριν? Στα λόγια εύκολα είμαστε όλοι αντιρατσιστές.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Εδώ γράφουν και αλλοδαποί μερικές φορές.....δεν φοβάσαι μην κολλήσεις κάτι cyber?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Δεν σε βλέπω όμως να ανησυχείς για τις πουτσότριχες του έλληνα πιθανού φορέα της ηπατίτιδας β' που θα συναντήσεις.    :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν σε βλέπω όμως να ανησυχείς για τις πουτσότριχες του έλληνα πιθανού φορέα της ηπατίτιδας β' που θα συναντήσεις.    :2funny:

Μετά από τόσες παραθέσεις, ακόμη δεν κατάλαβες ότι θεωρεί πολύ πιο πιθανό να είναι φορέας τέτοιας ασθένειας ο αλλοδαπός απ' ότι ο Έλληνας, διότι πολλοί αλλοδαποί τηρούν πλημμελώς τους βασικούς κανόνες υγιεινής???

Επισκέπτης
Οι περισσοτεροι αλλοδαποι ειναι μεσα στην βρωμια,στην αρωστια και στην κακομοιρια.Και απορω πως υπαρχουν αν8ρωποι που υπερασπιζονται τετοιες καταστασεις.Ουστ την κολοχωρα τους οι βρωμιαρηδες.Δεν τους αξιζει ουτε να γαμανε τα θεομουνα αυτα που εξω δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισουν να τους κοιταξουν καν!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εδώ γράφουν και αλλοδαποί μερικές φορές.....δεν φοβάσαι μην κολλήσεις κάτι cyber?

Αυτούς που κάνουν cybersex, πολλοί τους κατηγορούν ότι αυτό δεν είναι sex, αλλά απλός αυνανισμός. Ε, λοιπόν, αν συνέβαινε αυτό που γράφεις, φαντάζεσαι τι θρίαμβος θα ήταν για τους cybersexάκηδες!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ηρεμήστε λίγο με τις ακροδεξιές απόψεις...........

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Οι περισσοτεροι εστιαζονται στην καθαριοτητα για να πουν οτι υπαρχουν και... βρωμικοι Ελληνες δινοντας ετσι συγχωροχαρτι στους τριτοκοσμικους-αυτο θα πει δημοκρατικη ευαισθησια να συμψηφιζεις ενα κακο με ενα αλλο!!!!
 Το θεμα δεν ειναι ομως η καθαριοτητα δεν ειμαστε υποχονδρικοι, εχουμε κανει-ελπιζω οι περισσοτεροι και φανταροι.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ.Θεριζει στα σχολεια με υψηλο ποσοστο λαθρομεταναστων η ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ εχει εξαρση γενικοτερα η ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑ και η ΨΩΡΑ.Ολλα αυτα μεταδιδονται με την ΕΠΑΦΗ. Γι αυτο ειπα προσοχη σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ που η πρωτη σταση
ειναι ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ-για να το προφερουμε και σωστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom