www.bourdela.com/content/view/67/7/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
Πολυ καλα κανει η πιατσα και αποκλειει τους αλλοδαπους Πιανει ετσι με το αλανθαστο αισθητηριο της
τον παλμο και το συναισθημα και των κοριτσιων αλλα και του μεσου Ελληνα ο οποιος χωρις να ερωτηθει δεχεται την τελευταια 15 ετια ενα τσουναμι-εισβολη τριτοκοσμικων λαθρομεταναστων που τελειωμο δεν εχει.Με τον ρυθμο αυτο το πολυ σε 50 χρονια θα εχουμε καταντησει γραφικη μειονοτητα σαν τους ινδιανους στην Αμερικη η τους aporigenes στην Αυστραλια.Τωρα μεσα απο τις συνθηκες που οι ξενοι ερχονται και ζουν στην Ελλαδα ειναι φορεις ενος πληθους ασθενειων οπως φυματιωση
υπατιτιδα Β ,ψωριαση αφροδισια κ.α. οι οποιες ειχαν εξαφανιστει και τωρα εχουν ξανα εξαρση στην χωρα μας.Πηγαινετε λοιπον να ξαπλωσετε εκει που προηγουμενωσ εχει ξαπλωσει ενα ξενος που εχει ψωρα.Μη νιωσετε ομως ρατσιστης για να εισαστε "πολιτισμενος".
Τερμα οι ενοχοποιησεις περι ρατσισμου.Ναι ειμαι ρατσιστης με την εννοια οτι αγαπαω ξκαι νοιαζομαι την ρατσα μου να μην εξαφανιστει οπως με ενδιαφερει να μην εξαφανιστει καμια αλλη ρατσα.Θελω να εχω το αναφαιρετο δικαιωμα να διαφερω εγω κι ρατσα μου, να βλεπω ιδιες φατσες με μενα γυρω μου, να συναναστρεφομαι με ανθρωπους που εχουν το ιδιο αιμα με μενα, γλωσα, συνηθειες και θρησκεια.Θελω να μπορω να επισκεπτομαι τους κινεζους ατην ΚΙΝΑ και τους μαυρους στην ΑΦΡΙΚΗ και οχι στην Ομονοια.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ