Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν τους αξιζει ουτε να γαμανε τα θεομουνα αυτα που εξω δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισουν να τους κοιταξουν καν!

Εσένα φιλαράκο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζεις να γαμάς θεόμουνα που υπο κανονικές συνθήκες ουτε θα γύριζαν να σε κοιτάξουν;

Επισκέπτης
Εσένα φιλαράκο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζεις να γαμάς θεόμουνα που υπο κανονικές συνθήκες ουτε θα γύριζαν να σε κοιτάξουν;

Γιατι προφανως δεν ειμαι σκατοφατσας οπως οι πακιστονοαλβανοι και ουτε εχω να κανω μπανιο απο περισι το Πασχα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γι αυτο ειπα προσοχη σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ που η πρωτη σταση
ειναι ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ-για να το προφερουμε και σωστα

Μπράβο!. Αν δεν το πρόφερες σωστά, μπορεί κάποιοι να νόμιζαν ότι εννοείς ''τσιμπούκι''. Γιατί, συνήθως, στα μπουρδέλα η πρώτη στάση είναι τσιμπούκι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γιατι προφανως δεν ειμαι σκατοφατσας οπως οι πακιστονοαλβανοι και ουτε εχω να κανω μπανιο απο περισι το Πασχα.

Περίεργο, εγω νομίζω ότι είναι τα λεφτά σου και τίποτε άλλο.

Οπως νομίζεις

Με την ευκαιρία, mkonto ποιο ήταν το παλαιό σου νικ;

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Θεωρώ πως γίνεται αντιπαράθεση χωρίς –ουσιαστικό-λόγο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ξένους οποιασδήποτε εθνικότητας, Άρα δεν με πειράζει γενικά αν οι άλλοι πελάτες είναι ή δεν είναι ξένοι. Έχω πρόβλημα με τους βρωμιάρηδες οποιασδήποτε εθνικότητας . Βρωμιάρης Έλληνας και βρωμιάρης ξένος το ίδιο μου κάνει. Όμως η αλήθεια είναι πως είναι πιο πιθανό να πετύχεις βρώμικο αλλοδαπό. Υπάρχει δικαιολογία γιαυτό (το είδος της δουλειάς τους, οι συνθήκες ζωής τους κλπ) αλλά δεν με ενδιαφέρει. Ναι ,έχω πρόβλημα εάν ο προηγούμενος από εμένα είναι βρώμικος. Ναι, θα είμαι επιφυλακτικός εάν σε ένα μπουρδέλο πηγαίνουν πολλοί ξένοι γιατί –στατιστικά και μόνο- είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να έχουν περάσει και βρωμιάρηδες.
Είμαι ρατσιστής τελικά;

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι φασίστες πάντα με κουκούλα. Ποτέ στα ίσια. Εκατό εναντίον ενός.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είσαι χρυσαυγίτης, όπως λες, αλλά τις άναρθρες κραυγές για τον Μαρξ (λες και έχεις διαβάσει ποτέ κάποιο βιβλίο του η είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις τη σκέψη του)
   Αυτοι λοιπον που διαβασαν και εφαρμοσαν στην πραξη τις θεωριες του Μαρξ καταδικασαν  στην πεινα για πανω απο 60 χρονια τοσους λαους και τους οδηγησαν στην εξαθλιωση και τις γυναικες τους στην πορνεια-για μπορουμε να πηδαμε φτηνα κι εμεις.Ευτυχως ομως οι ανατολικοι λαοι το συνειδητοποιησαν εστω και αργα και πεταξαν απο πανω τους αυτο το καθεστως, για να βρουν την υγεια τους.
  Μονο εδω στο Ελλαδισταν-Αφγανισταν της Ευρωπης πιστευουμε ακομα σ αυτες τις θεωριες.Ειμαστε η μονη χωρα που εχουμε στην εξουσια μια "προοδευτικη" διανοηση και ταυτοχρονα στυγνο καπιταλισμο.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας με την μαλακια  αυτη που μας δερνει

Επισκέπτης
λακη,λακη εισαι εδω???περνω την μαγκουρα μου & σε κυνηγω..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Θεωρώ πως γίνεται αντιπαράθεση χωρίς –ουσιαστικό-λόγο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ξένους οποιασδήποτε εθνικότητας, Άρα δεν με πειράζει γενικά αν οι άλλοι πελάτες είναι ή δεν είναι ξένοι. Έχω πρόβλημα με τους βρωμιάρηδες οποιασδήποτε εθνικότητας . Βρωμιάρης Έλληνας και βρωμιάρης ξένος το ίδιο μου κάνει. Όμως η αλήθεια είναι πως είναι πιο πιθανό να πετύχεις βρώμικο αλλοδαπό. Υπάρχει δικαιολογία γιαυτό (το είδος της δουλειάς τους, οι συνθήκες ζωής τους κλπ) αλλά δεν με ενδιαφέρει. Ναι ,έχω πρόβλημα εάν ο προηγούμενος από εμένα είναι βρώμικος. Ναι, θα είμαι επιφυλακτικός εάν σε ένα μπουρδέλο πηγαίνουν πολλοί ξένοι γιατί –στατιστικά και μόνο- είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να έχουν περάσει και βρωμιάρηδες.
Είμαι ρατσιστής τελικά;

Αδερφέ, τα ίδια λέω κι εγώ. Και το 99-100% όσων Ελλήνων πάνε σε μπουρδέλα, τα ίδια σκέφτονται, αλλά δεν τα εκφράζουν με λόγια για να μην χαρακτηριστούν ρατσιστές. Απεναντίας, για να ενισχύσουν το αντιρατσιστικό τους προφίλ, διατείνονται τα αντίθετα.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Υποθεση εργασιας:
Εαν μαζευανε ολους τους λαθρομεταναστες τριτοκοσμικους στην Ομονοια και τους επλεναν με το ζορι θα πηγενατε ησυχα μετα απ αυτους να ξαπλωσετε στο ιδιο κρεββατι και μαξιλαρι και θα ρουφαγατε ανετα το μουνι που πηδηξαν?
Απαντηση σκεπτομενου ανθρωπου και οχι Ελληναρα
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΩΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Υποθεση εργασιας:
Εαν μαζευανε ολους τους λαθρομεταναστες τριτοκοσμικους στην Ομονοια και τους επλεναν με το ζορι θα πηγενατε ησυχα μετα απ αυτους να ξαπλωσετε στο ιδιο κρεββατι και μαξιλαρι και θα ρουφαγατε ανετα το μουνι που πηδηξαν?
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΩΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ.

Καλού κακού σου συνιστώ να κόψεις και το κρασί, γιατί και τα σταφύλια τα πατάνε αυτοί οι βρωμιάρηδες τριτοκοσμικοί με την ψώρα και την ηπατίτιδα β'!
Α ρε γαμώτο, ούτε ένα κάβα Χατζημιχάλη δεν μπορείς να πιεις πια!    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Υποθεση εργασιας:

Να'σαι καλά βρε φίλε, μου θύμησες να βάλω αφύπνηση τώρα!!!

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καλού κακού σου συνιστώ να κόψεις και το κρασί, γιατί και τα σταφύλια τα πατάνε αυτοί οι βρωμιάρηδες τριτοκοσμικοί με την ψώρα και την ηπατίτιδα β'!
Α ρε γαμώτο, ούτε ένα κάβα Χατζημιχάλη δεν μπορείς να πιεις πια!     :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αν κοψω εγω το κρασι κοβεις εσυ το γλυφομουνι?Ποιος λες να κινδυνευει πιο πολυ?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
mkonto, λάκη33, μας έλειψες

σε πηρε πρέφα ο αρίωνας;

Αρίωνα ξύπνα ρεεεεεεεε

Επισκέπτης
Υποθεση εργασιας:

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom