Δεν τους αξιζει ουτε να γαμανε τα θεομουνα αυτα που εξω δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισουν να τους κοιταξουν καν!
Εσένα φιλαράκο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζεις να γαμάς θεόμουνα που υπο κανονικές συνθήκες ουτε θα γύριζαν να σε κοιτάξουν;
Δεν τους αξιζει ουτε να γαμανε τα θεομουνα αυτα που εξω δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισουν να τους κοιταξουν καν!
Εσένα φιλαράκο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζεις να γαμάς θεόμουνα που υπο κανονικές συνθήκες ουτε θα γύριζαν να σε κοιτάξουν;
που 'ναι ο λακης..
οεο..
που 'ναι ο λακης???
Ηρεμήστε λίγο με τις ακροδεξιές απόψεις...........
Γι αυτο ειπα προσοχη σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ που η πρωτη σταση
ειναι ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ-για να το προφερουμε και σωστα
Γιατι προφανως δεν ειμαι σκατοφατσας οπως οι πακιστονοαλβανοι και ουτε εχω να κανω μπανιο απο περισι το Πασχα.
Το θεμα ειναι αν ειναι ακροδεξιες η σωστες?
Αυτοι λοιπον που διαβασαν και εφαρμοσαν στην πραξη τις θεωριες του Μαρξ καταδικασαν στην πεινα για πανω απο 60 χρονια τοσους λαους και τους οδηγησαν στην εξαθλιωση και τις γυναικες τους στην πορνεια-για μπορουμε να πηδαμε φτηνα κι εμεις.Ευτυχως ομως οι ανατολικοι λαοι το συνειδητοποιησαν εστω και αργα και πεταξαν απο πανω τους αυτο το καθεστως, για να βρουν την υγεια τους.Δεν είσαι χρυσαυγίτης, όπως λες, αλλά τις άναρθρες κραυγές για τον Μαρξ (λες και έχεις διαβάσει ποτέ κάποιο βιβλίο του η είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις τη σκέψη του)
Θεωρώ πως γίνεται αντιπαράθεση χωρίς –ουσιαστικό-λόγο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ξένους οποιασδήποτε εθνικότητας, Άρα δεν με πειράζει γενικά αν οι άλλοι πελάτες είναι ή δεν είναι ξένοι. Έχω πρόβλημα με τους βρωμιάρηδες οποιασδήποτε εθνικότητας . Βρωμιάρης Έλληνας και βρωμιάρης ξένος το ίδιο μου κάνει. Όμως η αλήθεια είναι πως είναι πιο πιθανό να πετύχεις βρώμικο αλλοδαπό. Υπάρχει δικαιολογία γιαυτό (το είδος της δουλειάς τους, οι συνθήκες ζωής τους κλπ) αλλά δεν με ενδιαφέρει. Ναι ,έχω πρόβλημα εάν ο προηγούμενος από εμένα είναι βρώμικος. Ναι, θα είμαι επιφυλακτικός εάν σε ένα μπουρδέλο πηγαίνουν πολλοί ξένοι γιατί –στατιστικά και μόνο- είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να έχουν περάσει και βρωμιάρηδες.
Είμαι ρατσιστής τελικά;
λακη,λακη εισαι εδω???περνω την μαγκουρα μου & σε κυνηγω..
Υποθεση εργασιας:
Εαν μαζευανε ολους τους λαθρομεταναστες τριτοκοσμικους στην Ομονοια και τους επλεναν με το ζορι θα πηγενατε ησυχα μετα απ αυτους να ξαπλωσετε στο ιδιο κρεββατι και μαξιλαρι και θα ρουφαγατε ανετα το μουνι που πηδηξαν?
Απαντηση σκεπτομενου ανθρωπου και οχι Ελληναρα
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΩΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υποθεση εργασιας:
Εαν μαζευανε ολους τους λαθρομεταναστες τριτοκοσμικους στην Ομονοια και τους επλεναν με το ζορι θα πηγενατε ησυχα μετα απ αυτους να ξαπλωσετε στο ιδιο κρεββατι και μαξιλαρι και θα ρουφαγατε ανετα το μουνι που πηδηξαν?
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΩΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ.
Αν κοψω εγω το κρασι κοβεις εσυ το γλυφομουνι?Ποιος λες να κινδυνευει πιο πολυ?Καλού κακού σου συνιστώ να κόψεις και το κρασί, γιατί και τα σταφύλια τα πατάνε αυτοί οι βρωμιάρηδες τριτοκοσμικοί με την ψώρα και την ηπατίτιδα β'!
Α ρε γαμώτο, ούτε ένα κάβα Χατζημιχάλη δεν μπορείς να πιεις πια!
Υποθεση εργασιας:
mkonto, λάκη33, μας έλειψες