Διαβάστε και καμμιά εφημερίδα κύριε συνάδελφε, μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο.Τα Ζωνιανά που κολλάνε κύριε ποιητά, γιατί σας έχασα απο την αρχή ως το τέλος
Η, εαν βαριέστε, διαβάστε προσεκτικότερα το ποστ μου.
Διαβάστε και καμμιά εφημερίδα κύριε συνάδελφε, μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο.Τα Ζωνιανά που κολλάνε κύριε ποιητά, γιατί σας έχασα απο την αρχή ως το τέλος
Ίσως. Αλλά δεν βλέπω να μου απαντάς.
Κατάρχήν πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι ρατσιτής. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα μετανάστη. Θέλω όμως όπως όλοι μας να διαφυλάξω την υγεία μου. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανρώπους ειδικά οι λαθρομετανάστες προέρχονται από 3τοκοσμικές χώρες με ασθένειες που κοντεύουμε να ξεχάσουμε στην Ελλάδα π.χ. φυματίωση. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους ελέω Ελληνικού κράτους κυκλοφορούν αναμεσά μας με υψηλότερο ποσοστό μεταδιδόμενων ασθενειών σε σχέση με τον υπόλοιπο πλυθησμό. Δείτε σε έλεγχο που γίνεται αυτές τις μέρες στην Άρτα σε αλλοδαπούς εργάτες που εργάζονται στο μάζεμα των πορτοκαλιών τα αποτελέσματα των εξετάσεων...
Έτσι λοιπόν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή της διασκεδασής μας.
Προφανώς προσπαθείς να μου την πεις ένεκα κάποιου οπαδικού θεντ, και διυλίζεις τον κώνωπα.Αγαπητέ μου κύριε ποιητά,
μάλλον που μπερδέψατε την βούρτσα μετα της μπούτσας.
Σε κλειστές κοινωνίες, όπως των Ζωνιανών, δεν υπάρχουν μπουρδέλα μην σου πώ ούτε και αλλοδαποί.
Όσοι ασχολούνται με τα πρόβατα, συνεπώς μοσχοβολούν τυρίλα και πάει λέγοντας, περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωούλας τους εις τα όρη. Το υπόλοιπο μετά της οικογένειας τους την οποία σχηματίζουν νωρίς νωρίς πρίν καν νιώσουν τι εστί γκάβλα.
Όσο δε για τους οπλοφορούντες, κοινώς σχετίζομενους με έκνομες ενέργειες..... ρε πάπιε στα μπουρδέλλα νομίζεις οτι πηγαίνουν?
Κομματάκι άστοχη η αναφορά σου για τους Ζωνιανούς σε αυτό το θρέντ. Υπάρχει άλλο αφιερώμενο σε αυτούς αν θές κουβέντα.
Ρώτα αυτόν που άνοιξε το θρεντ.Τι σχέση έχει ο ρατσισμός με τη δημόσια υγεία;
Λυπάμαι αλλά δεν θα ασχολούμαι κάθε μέρα μαζί σου, παρά μόνο όταν έρχεσαι ορεξάτος στα οπαδικά. Εκεί ας πρόσεχες.....Προφανώς προσπαθείς να μου την πεις ένεκα κάποιου οπαδικού θεντ, και διυλίζεις τον κώνωπα.
Α, και δεν είμαι ποιητής.
ΥΓ Η κτηνοβασία μεγαλώνει την πουτσότριχα η όχι?
Τι σχέση έχει ο ρατσισμός με τη δημόσια υγεία;
Λυπάμαι αλλά δεν θα ασχολούμαι κάθε μέρα μαζί σου, παρά μόνο όταν έρχεσαι ορεξάτος στα οπαδικά. Εκεί ας πρόσεχες.....
Ποιητής μπορεί να μην είσαι αλλά στον σωστό δρόμο βρίσκεσαι για να γίνεις μια μέρα. Όταν για παράδειγμα μου ανακατεύεις ένα θέμα της επικαιρότητας, βλέπε Ζωνιανοί, με τις σωστές απόψεις σου για το παρόν θρέντ, ε του πούστη, νομίζω οτι είναι ένα καλό δείγμα της σωστής σου πορείας πρός το Νόμπελ ποίησης.
Για την κτηνοβασία και πάλι λυπάμαι δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ούτε η καταγωγή μου είναι απο τα μέρη αυτά, ούτε άλλη σχέση έχω.
Μόνο κάτι παρά φύσιν θυμάμαι προ ημερών επι του σταδίου Καραϊσκακη. U Know ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ε και αμα φορεσω κι εγω κιμονο μαθω κινεζικα και κανω επεμβαση για σχιστα ματια θα γινω κινεζος?
Κοριτσακι μου το ΑΙΜΑ ειναι που καθοριζει τη καταγωγη και τα γενετικα χαρακτηριστικα ενος ανθρωπου και κατ επεκταση μιας φυλης και λαου.
Πχ λεμε ειναι αιμα μου δηλ παιδι μου αδερφος μου ξαδερφος.Δεν λεμε ψωνιζει στις εκπτωσεις απο του Ζαρα.
Ελεος κανενα σοβαρο επιχειρημα γιατι αρχισα να βαριεμαι
Ναι. Ένα χαιβάνι που ψηφίζει καραμανλη μπας και διορίσει την κόρη του μου είναι πιο συμπαθής από έναν που πιστεύει αυτα που έκανα παράθεση.Την περίοδο των εκλογών τα είχαμε πει.
7.000.000 ψήφισαν, το 80% (5.600.000) ψήφισαν είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ.
Αυτοί δε σε ενόχλησαν?
Ο ένας εδώ σε πείραξε?
και οσο αφορα το κυριο θεμα του thread πιστευω πως για να καταλαβεις αν ο αλλος ειναι βρωμιαρης τοτε χρησιμοποιηστε τη μυτη σας και οχι τις προκαταληψεις και τα πιστευω σας.