Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τα Ζωνιανά που κολλάνε κύριε ποιητά, γιατί σας έχασα απο την αρχή ως το τέλος
Διαβάστε και καμμιά εφημερίδα κύριε συνάδελφε, μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο.
Η, εαν βαριέστε, διαβάστε προσεκτικότερα το ποστ μου.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Κατάρχήν πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι ρατσιτής. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα μετανάστη. Θέλω όμως όπως όλοι μας να διαφυλάξω την υγεία μου. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανρώπους ειδικά οι λαθρομετανάστες προέρχονται από 3τοκοσμικές χώρες με ασθένειες που κοντεύουμε να ξεχάσουμε στην Ελλάδα π.χ. φυματίωση. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους ελέω Ελληνικού κράτους κυκλοφορούν αναμεσά μας με υψηλότερο ποσοστό μεταδιδόμενων ασθενειών σε σχέση με τον υπόλοιπο πλυθησμό. Δείτε σε έλεγχο που γίνεται αυτές τις μέρες στην Άρτα σε αλλοδαπούς εργάτες που εργάζονται στο μάζεμα των πορτοκαλιών τα αποτελέσματα των εξετάσεων...
Έτσι λοιπόν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή της διασκεδασής μας. :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ίσως. Αλλά δεν βλέπω να μου απαντάς.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω. Αν ο Πακιστανός έχει κάνει τα εμβόλιά του, πλένεται όσο συχνά πλένομαι κι εγώ, πλένει τα ρούχα και τα οικιακά του σκεύη όσο συχνά το κάνω κι εγώ και δεν έρχεται σε συχνή επαφή με ανθρώπους (Πακιστανούς ή μη) που δεν τηρούν τα παραπάνω, ενώ ο Ζωνιανός κάνει τα αντίθετα από τον Πακιστανό, τότε πιο επικίνδυνος είναι ο Ζωνιανός.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
:)Κατάρχήν πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι ρατσιτής. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα μετανάστη. Θέλω όμως όπως όλοι μας να διαφυλάξω την υγεία μου. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανρώπους ειδικά οι λαθρομετανάστες προέρχονται από 3τοκοσμικές χώρες με ασθένειες που κοντεύουμε να ξεχάσουμε στην Ελλάδα π.χ. φυματίωση. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους ελέω Ελληνικού κράτους κυκλοφορούν αναμεσά μας με υψηλότερο ποσοστό μεταδιδόμενων ασθενειών σε σχέση με τον υπόλοιπο πλυθησμό. Δείτε σε έλεγχο που γίνεται αυτές τις μέρες στην Άρτα σε αλλοδαπούς εργάτες που εργάζονται στο μάζεμα των πορτοκαλιών τα αποτελέσματα των εξετάσεων...
Έτσι λοιπόν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή της διασκεδασής μας. :think:

Δεν είμαι ρατσιστής, όμως.......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αγαπητέ μου κύριε ποιητά,
μάλλον που μπερδέψατε την βούρτσα μετα της μπούτσας.
Σε κλειστές κοινωνίες, όπως των Ζωνιανών, δεν υπάρχουν μπουρδέλα μην σου πώ ούτε και αλλοδαποί.
Όσοι ασχολούνται με τα πρόβατα, συνεπώς μοσχοβολούν τυρίλα και πάει λέγοντας, περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωούλας τους εις τα όρη. Το υπόλοιπο μετά της οικογένειας τους την οποία σχηματίζουν νωρίς νωρίς πρίν καν νιώσουν τι εστί γκάβλα.
Όσο δε για τους οπλοφορούντες, κοινώς σχετίζομενους με έκνομες ενέργειες..... ρε πάπιε στα μπουρδέλλα νομίζεις οτι πηγαίνουν?
Κομματάκι άστοχη η αναφορά σου για τους Ζωνιανούς σε αυτό το θρέντ. Υπάρχει άλλο αφιερώμενο σε αυτούς αν θές κουβέντα.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα που πρεπει να κλεισει, πιστευω οτι πρεπει στα μπουρδελα να μπαινουν μονο Ελληνες - με ταυτοτητα η διαβατηριο - και να υπαρχουν μονον πουτανες ανατολικου μπλοκ. Μπορει σε καποια σημεια να δημιουργηθουν πορνομαγαζα με Ελληνιδες τανες αποκλειστικα για αλλοδαπα στοιχεια. Οποιαδηποτε αλλη προσμιξη να τιμωρειται δια νομου.
Φιλικα SteveStar ή αλλιως SS.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Τι σχέση έχει ο ρατσισμός με τη δημόσια υγεία;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπητέ μου κύριε ποιητά,
μάλλον που μπερδέψατε την βούρτσα μετα της μπούτσας.
Σε κλειστές κοινωνίες, όπως των Ζωνιανών, δεν υπάρχουν μπουρδέλα μην σου πώ ούτε και αλλοδαποί.
Όσοι ασχολούνται με τα πρόβατα, συνεπώς μοσχοβολούν τυρίλα και πάει λέγοντας, περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωούλας τους εις τα όρη. Το υπόλοιπο μετά της οικογένειας τους την οποία σχηματίζουν νωρίς νωρίς πρίν καν νιώσουν τι εστί γκάβλα.
Όσο δε για τους οπλοφορούντες, κοινώς σχετίζομενους με έκνομες ενέργειες..... ρε πάπιε στα μπουρδέλλα νομίζεις οτι πηγαίνουν?
Κομματάκι άστοχη η αναφορά σου για τους Ζωνιανούς σε αυτό το θρέντ. Υπάρχει άλλο αφιερώμενο σε αυτούς αν θές κουβέντα.

Προφανώς προσπαθείς να μου την πεις ένεκα κάποιου οπαδικού θεντ, και διυλίζεις τον κώνωπα.
Α, και δεν είμαι ποιητής.
ΥΓ Η κτηνοβασία μεγαλώνει την πουτσότριχα η όχι?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Προφανώς προσπαθείς να μου την πεις ένεκα κάποιου οπαδικού θεντ, και διυλίζεις τον κώνωπα.
Α, και δεν είμαι ποιητής.
ΥΓ Η κτηνοβασία μεγαλώνει την πουτσότριχα η όχι?
Λυπάμαι αλλά δεν θα ασχολούμαι κάθε μέρα μαζί σου, παρά μόνο όταν έρχεσαι ορεξάτος στα οπαδικά. Εκεί ας πρόσεχες.....
Ποιητής μπορεί να μην είσαι αλλά στον σωστό δρόμο βρίσκεσαι για να γίνεις μια μέρα. Όταν για παράδειγμα μου ανακατεύεις ένα θέμα της επικαιρότητας, βλέπε Ζωνιανοί, με τις σωστές απόψεις σου για το παρόν θρέντ, ε του πούστη, νομίζω οτι είναι ένα καλό δείγμα της σωστής σου πορείας πρός το Νόμπελ ποίησης.
Για την κτηνοβασία και πάλι λυπάμαι δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ούτε η καταγωγή μου είναι απο τα μέρη αυτά, ούτε άλλη σχέση έχω.
Μόνο κάτι παρά φύσιν θυμάμαι προ ημερών επι του σταδίου Καραϊσκακη. U Know  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λυπάμαι αλλά δεν θα ασχολούμαι κάθε μέρα μαζί σου, παρά μόνο όταν έρχεσαι ορεξάτος στα οπαδικά. Εκεί ας πρόσεχες.....
Ποιητής μπορεί να μην είσαι αλλά στον σωστό δρόμο βρίσκεσαι για να γίνεις μια μέρα. Όταν για παράδειγμα μου ανακατεύεις ένα θέμα της επικαιρότητας, βλέπε Ζωνιανοί, με τις σωστές απόψεις σου για το παρόν θρέντ, ε του πούστη, νομίζω οτι είναι ένα καλό δείγμα της σωστής σου πορείας πρός το Νόμπελ ποίησης.
Για την κτηνοβασία και πάλι λυπάμαι δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ούτε η καταγωγή μου είναι απο τα μέρη αυτά, ούτε άλλη σχέση έχω.
Μόνο κάτι παρά φύσιν θυμάμαι προ ημερών επι του σταδίου Καραϊσκακη. U Know  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αντιπαρέρχομαι τις ειρωνείες σου και την ασυναρτησία της σκέψης σου, που μάλλον έχει να κάνει με το επίπεδο εκείνων που τακιμιάζετε στα οπαδικά.
Κρατάω όμως το σημείο που λες οτι δεν ξαναασχολείσαι μαζί μου.
Σιγά μην ασχοληθώ κι εγώ μαζί σου εις το εξής.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Αν είναι να αρχίσουμε το τσάμικο, ξέρω και εγώ να χορεύω... Τέλος.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στον καρσιλαμά είναι φοβερός ο Έβερτ!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Θα παίξει και ζειμπεκιά στην Τουρκία με τον κουμπάρο; :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε και αμα φορεσω κι εγω κιμονο μαθω κινεζικα και κανω επεμβαση για σχιστα ματια θα γινω κινεζος?
Κοριτσακι μου το ΑΙΜΑ ειναι που καθοριζει τη καταγωγη και τα γενετικα χαρακτηριστικα ενος ανθρωπου και κατ επεκταση μιας φυλης και λαου.
Πχ λεμε ειναι αιμα μου δηλ παιδι μου αδερφος μου ξαδερφος.Δεν λεμε ψωνιζει στις εκπτωσεις απο του Ζαρα.
Ελεος κανενα σοβαρο επιχειρημα γιατι αρχισα να βαριεμαι :helpplea:

Αυτο ηταν συμπληρωματικο ποστ....το προηγουμενο δε βλεπω να το σχολιαζεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος...φυσικα και ολοι ειμαστε διαφορετικοι και ετσι πρεπει να ειμαστε αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα ειδη εξελισσονται προσαρμοζονται και αφομοιονονται με το περιβαλλον τους....και οι μαλακιες περι ντιενει οπως βλεπεις και βλεπουμε ολοι τελικα εχει σχεση με την ποιοτητα ζωης......γιατι ο αλβανος που εκανε μπαμ το προσωπο του η κοψια του το φυζικ του οτι ειναι αλβανος, ζωντας στην ελλαδα σε αλλη ποιοτητα ζωης και αλλες συνθηκες δημιουργει απογονους οι οποιοι εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα.....η εξελιξη των ειδων που λεγαμε....και οι ελληνες πριν 50 χρονια ηταν πολυ διαφορετικοι στην εμφανιση τους....εχεις συγκρινει σημερα ελληνοαμερικανακι με ελληνακι? εχουν τρανταχτες διαφορες....και εκτος λοιπον του εξωτερικου παραγοντα δηλαδη του φαινεσθαι μιλαω και για τον παταγοντα της αφομοιωσης παιδιων που ερχονται πιο μεγαλα στην ελλαδα.....

και ναι μιλαω για δημοτικα δηλαδη για παιδια που γεννηθηκαν εδω ή παιδια που ηρθαν μωρα εδω......

επισης το τεστ αι κιου απο μονο του πλεον ειναι αμφισβητησιμο........μην ακουω αηδιες για τεστ αι κιου και τα σχετικα.....ειναι πολυ πιο πολυπλοκη η διαδικασια αυτη απο το να πουμε οτι οι ασπροι ειναι πιο εξυπνοι απο τους μαυρους.....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Την περίοδο των εκλογών τα είχαμε πει.

7.000.000 ψήφισαν, το 80% (5.600.000) ψήφισαν είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί δε σε ενόχλησαν?
Ο ένας εδώ σε πείραξε?
Ναι. Ένα χαιβάνι που ψηφίζει καραμανλη μπας και διορίσει την κόρη του μου είναι πιο συμπαθής από έναν που πιστεύει αυτα που έκανα παράθεση.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
ρε δεν παμε καλα καλα λεω εγω. θελω καποιος εξυπνος να μου προσδιορησει τα χαρακτηριστικα της ελληνικης φυλης. και να μου θεσει επιχειρηματα πως κατα την διαρκεια της τουρκοκρατιας δεν χαθηκε η ελληνικη φυλη κατι που το πιστευω ακραδαντα. διαβασα κατι για dna. δηλαδη το dna ειναι διαφορετικο ανα φυλες και οχι ανα ανθρωπο? εγω τουλαχιστον προτιμω  τις "βρωμιαρες" ξενες για γκομενα, παρα τις αγνες δικες μας που εχουν πως το ειπαμε? α ναι, ανοθευτο αιμα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
και οσο αφορα το κυριο θεμα του thread πιστευω πως για να καταλαβεις αν ο αλλος ειναι βρωμιαρης τοτε χρησιμοποιηστε τη μυτη σας και οχι τις προκαταληψεις και τα πιστευω σας.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
και οσο αφορα το κυριο θεμα του thread πιστευω πως για να καταλαβεις αν ο αλλος ειναι βρωμιαρης τοτε χρησιμοποιηστε τη μυτη σας και οχι τις προκαταληψεις και τα πιστευω σας.

Οχι φίλε μου, πας μη Ελλην βρομιάρης :jerking:
Πλάκα κάνω  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom