HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Πρωινη βάρδια, φυλης 84Α (ισογειο) μελαχροινο απίστευτο κωραλακι, ήταν και στο 84Β είπε η τσατσα ότι δινει και κωλαρακι με 20. Ξερει κανείς τίποτα???
Μίνι πρωινή ενημέρωση 7/7/2008 ώρα 12:00-13:00 για Φυλής:
Άκουσα τί είπε ο συναγωνιστής για κουλούρι και 'τσακίστηκα' να πάω να
τσεκάρω, λοιπόν στο Φ84Α (ισόγειο) δεν ήταν το μωρό που περιέγραψε
αλλά το γνωστό όμορφο ξανθό επιπλάκι (νομίζω Στέλλα το όνομα), πήγα
όμως στο 84Β (το πάνω) και βρήκα τον τέλειο ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΕΤΑΧΤΟ Κόλο, βέβαια η τσατσά δεν είπε για πρωκτικό αλλά μόλις την
ρώτησα για εξτρά της κοπέλας μου είπε την μαγική λέξη ΚΟΛΑΡΑΚΙ, το
κακό όμως ήταν οτι ήθελε άλλα 30 δηλαδή σύνολο 50 για κολαράκι, βέβαια
το μωρό ήταν τέτοια κορμάρα και Απίστευτη ΚΟΛΑΡΑ που το 50-άρικο
έφυγε από μόνο του από την τσέπη μου και πήγε στην τσατσά
Από Φάτσα ήταν μέτρια αλλά από κόλο κουκλάρα
Επίσης η τσατσά μου είπε οτι άμα είναι μεγάλο το εργαλείο δεν ισχύει η
συμφωνία και της είπα είμαι μικρομεσαίος, βέβαια το μωρό όταν ήρθε στο
δωμάτιο μου έλεγε κάτι χαζά οτι είναι μεγάλο και πολύ σκληρό αλλά της έκανα γαλιφιές κι οτι θα της το χώσω γλυκά γλυκά, τελικά μου το έδωσε,
και επι τέλους έκανα μετά από πολύ καιρό ένα αξιόλογο γαμήσι κόλου,
έιχα πάρει και άλλο μωρό το πρωί και δεν μπορούσα να χύσω, στην αρχή μου έλεγε οτι πονάει και σιγά σιγά, μετά όμως πήρε ρυθμό η καργιόλα και την πήδαγα δυνατά, το φχαριστήθηκα, δεν έχυσα και στο τέλος τον έβγαλα τον κίτσο καβλωμένο κάγκελο από την σούφρα της με το
κεφάλι της καπότας περιχυμένοι με 'σοκολάτα-κόλου', όχι τίποτα άλλο αλλά άμα γαμάμε κόλο να το επιβεβαιώνουμε με την 'σοκολάτα γαρνιτούρα' Είχα καβλώσει τόσο πολύ, που ήθελα να πάω
να γαμίσω κι ένα καβλιάρικο μουνάκι οπότε καπάκι μόλις έφαγα το κουλούρι πήγα στο Φυλής 80 και πήρα Βικτώρια (σταθερή Αξία και άμα σε γουστάρει GFE Φάση) όπου μετά από ένα καλό σφηροκόπημα της έδωσα τον καβλιάρικο χυμό μου.
Υ.Γ. -1-Για την κουλουρζτού του Φ84, η τσατσά μου είπε οτι η κανονική της
βάρδια είναι στο Φυλής 86Β (ισόγειο) απογεύματα 5-12. Πάντως ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ κουλούρι !!!
-2-η 'έντονα ρεαλιστική' και καθόλα αληθινή
περιγραφή μου οφείλεται στον ενθουσιασμό μου που πήρα ένα
τόσο αξιόλογο κουλούρι. Και για να πώ και λεπτομέρειες για το
μωρό, πολύ καλή κορμάρα λεπτή με τέλεια 'κούρμπα' που
σχηματίζουν τα μακρυά της πόδια με το ολοστρόγγυλο και πεταχτό κολαράκι της, μακρυά σκούρα καστανά μαλλιά, αλλά φάτσα μέτρια, βυζί μικρό 1,5-άρι, και γενικά κορμάρα, αφού πριν την ξεκουλουριάσω την έβαλα να μου κάνει πόζες στον καθρέπτη τεντώνοντας το κολαράκι της, μιλάμε ΚΑΒΛΑ να χάνεις το φώς σου