Συνάδελφοι, χθες κατέβηκα το μεσημέρι Μεταξουργίο για κουλούρι αποκλειστικά. Πάω αρχικά στην Αχιλλέως 51, μπας κι έχει τίποτα καλό, αλλά ήταν μία Αλεξάνδρα, που ενώ δεν την έχω πάρει, αφενώς θεωρώ ότι δε θα λέει τίποτα, αφεταίρου, μία φορά πέτυχα κάποιον που έβγενε και μου είπε ότι ήταν χάλια. Οπότε φεύγω. Για να μην τα πολυλογώ, κατάληξα σε αυτό της Λεωνίδου που παίζει η γνωστή Μάρθα, μήπως δεν είχε τη Μάρθα και είχε καμία άλλη με το ίδιο πρόγραμμα (κουλούρι). Και ποιά να δω?!! Τη Γιούλι (ή Γιούλα ή Ιουλία κτλ) που έπαιζε στην Κεραμικού 13Α πάνω (που έδινε κουλούρι με 18Ε). Παρ' ότι ήξερα ότι ήταν χειρότερη από κωμοδίνο, με τις καύλες που είχα, κι επειδή βαριόμουν να περιφέρομαι στο Μεταξουργίο, την πήρα. 15Ε κανονικό, 20Ε κουλούρι. Βεβαίως, πήρα το πρόγραμμα με το εικοσάρικο. Με το που μπαίνει, άρχισα να της λέω ότι είναι πολύ όμορφη, ότι έχουμε ξαναβρεθεί, ότι της παει το μακρύ μαλί κτλ, μπας και την κάνω να βγάλει καμιά λέξη. Συνάδελφοι, τίποτα. Αρχίζει μία πίπα της συμφωράς, και μετά μου ανήγει τα πόδια. Γαμάω λίγο μουνί, και μετά της λέω γύρνα. Και της αρχίζω ένα σφυροκόπιμα... Όταν τελείωσα, το μετάνιωσα. Η κοπέλα δεν έβγαλε άχνα. Σε τέτοιο βαθμό που εκνεβρίστικα. Λίγο έλειψε να ξεκαβλώσω ενώ τη γαμούσα. Τί να πω! Αν δεν είχα τέτοιες καύλες για κουλούρι, δε θα ξαναπήγαινα με τίποτα. Είναι απαραδεκτη. Μια μουτσούνα, λες και της έχεις κάνει κάτι. Άσε αυτό το φοβερό να μη λέει ούτε ένα "αχ".
Α! Επίσης δίνει κουλούρι και στο Κολωνού 30 (ή 32) στο πάνω (το δεύτερο από Λεωνίδου) με 15Ε. Είναι μία ασχημονούρα που έπαιζε παλιότερα στο Αχιλλέως 51.