Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Μετά απο πρωινή βόλτα στην Φώκαιας καμία απο τις κοπέλες δεν δέχτηκε "εξτρα" για κουλούρι...

Αυτό για το οποιο δεν είμαι σίγουρος ειναι εάν έκανα καλά και το ζητησα απο την τσατσα ή εαν έπρεπε να το ζητήσω απο την κοπέλα μέσα στο δωμάτιο (με το ανάλογο "δωράκι" φυσικά). Βεβαια σε περίπτωση που δεν ήθελε δεν θα είχα άλλες επιλογές...

Συναγωνιστές εσείς τι προτείνετε?

:fuck1:

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
πήγα στο σπίτι στην Κωvσταντινουπόλεως 166A χωρίς να περιμένω πολλά. βγήκε η γκόμενα, σώμα μέτριο με πεσμένο λίγο το στήθος αν και μεγάλο, και αρκετά καλή οπίσθια θέα. όταν ο τσατσός είπε την μαγική λέξη "κολαράκι" πέρασα.
στην πίπα μέτρια δεν ήθελε να κουνιέμαι εγώ παρά μόνο αυτή να το καταπίνει και όχι βαθιά. μετά την γύρισα από πίσω, όπου χωρίς μεγάλη δυσκολία τον πήρε όλο στην κολάρα της και δεν δυσανασχετούσε καθόλου, όσο και αν άνοιγα τα κολομάγουλα. όταν τελείωσα δεν τραβήχτηκε αμέσως αλλά περίμενε μέχρι να τον βγάλω μόνος μου.
σε τελική για τους λάτρεις της πίσω πόρτας, αξίζει μία επίσκεψη!
πήγα στο σπίτι στην Κωvσταντινουπόλεως 166A χωρίς να περιμένω πολλά. βγήκε η γκόμενα, σώμα μέτριο με πεσμένο λίγο το στήθος αν και μεγάλο, και αρκετά καλή οπίσθια θέα. όταν ο τσατσός είπε την μαγική λέξη "κολαράκι" πέρασα.
στην πίπα μέτρια δεν ήθελε να κουνιέμαι εγώ παρά μόνο αυτή να το καταπίνει και όχι βαθιά. μετά την γύρισα από πίσω, όπου χωρίς μεγάλη δυσκολία τον πήρε όλο στην κολάρα της και δεν δυσανασχετούσε καθόλου, όσο και αν άνοιγα τα κολομάγουλα. όταν τελείωσα δεν τραβήχτηκε αμέσως αλλά περίμενε μέχρι να τον βγάλω μόνος μου.
σε τελική για τους λάτρεις της πίσω πόρτας, αξίζει μία επίσκεψη!

Εύγε συναγωνιστή για το ποστ αυτο!
Πήγα πριν 2-3 μέρες απογευμα 17.30.
Είναι μια σχετικά αδυνατη με ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά.
Την έβαλα να καθησει πανω στο παλουκι μου με το κωλο της και με τρέλανε.
Γενικώς λιγο αμετοχη αλλα εγω πηγα για τον κωλο.
Σήμερα που βγηκα για κουλουροτσαρκα γύρω στις 22.30 το βρήκα κλειστό.
Οπως επισής και αυτό στην κολοκυνθους.
Έπεσε περονοσπορος στα πρωκτο-μπουρδέλα;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Ntariούλα εσύ θα ξεκινήσεις να κάνεις πρωκτικό πρόγραμμα?

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Μπορει καπιος συναδελφος να κανει μια ακριβη περιγραφη της Μπαρμπαρας (λενε οτι ειναι νταρντανα) απο Φυλης 71Α??? παλεοτερα το επισκεφτικα για την εν λογο κυρια αλλα αυτη που εμφανισθει δεν ητο νταρντανα καιδεν ανεφερε οτι την ελεγαν μπαρμπαρα οπερ και δεν επροχωρισα ις τα ενδωτερα . Τωρα παλι ειδα κριτικη οτι επεστρεψε Δημητρια....

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Νταρντάνα δεν είναι,
κανονικός σωματότυπος προς το ψηλό
μαύρο μαλλί μακρύ με καστανόξανθες ανταύγες
πρόσωπο έκφυλο και ''χοντρή'' φωνή
ααα στήθος μεγάλο σιλικονάτο
πάντως νομίζω πως από τη φωνή θα την καταλάβεις

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Νταρντάνα δεν είναι,
κανονικός σωματότυπος προς το ψηλό
μαύρο μαλλί μακρύ με καστανόξανθες ανταύγες
πρόσωπο έκφυλο και ''χοντρή'' φωνή
ααα στήθος μεγάλο σιλικονάτο
πάντως νομίζω πως από τη φωνή θα την καταλάβεις
Εμφάνιση γυφτισας με βυζαρες με λιγα λογια.........
αλλά ειναι πολυ κυκλοθυμικη.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
+10 και εμενα ετσι μου εκανε εμφανιση γυφτισας με μεγαλα βυζια και κυκλοθυμικη

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς σύντροφος τι παίζει τώρα στα δυο της Διδυμου 18 ;

Και αν υπάρχει κανένα "κουλούρι" τωρα το πρωί πουθένα, για πρωινό ;

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς σύντροφος τι παίζει τώρα στα δυο της Διδυμου 18 ;

Και αν υπάρχει κανένα "κουλούρι" τωρα το πρωί πουθένα, για πρωινό ;

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε στο υπόγειο της διδύμου (18) πάντα δίνουνε κουλούρι για 25 ευρώ. Τώρα αν θες αλλού υπάρχει η σταθερή λύση Κολοκυνθούς 38. Από Φυλής στο 59 είχαν αναφέρει για κουλούρι, υπάρχει η Μπάρμπαρα στο Φ71Α για 20 ευρώ, η Εύα στο Φ92 για 40 ευρώ. Σίγουρα έχει και άλλα πολλά αν ψάξεις

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Δοκιμάστε και στο Έλλης 3 , όπου η Χριστίνα η Βουλγάρα τσιμπουκλού έγινε τσατσά, απογευματινή βάρδια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δοκιμάστε και στο Έλλης 3 , όπου η Χριστίνα η Βουλγάρα τσιμπουκλού έγινε τσατσά, απογευματινή βάρδια.
μεγαλε τυπε βαρεθηκε τα τσιμπουκια και ειπε να αποσυρθει
αν εμενε παντως θα ειχε ακομα πελατεια

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια, θελω να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινεται κοπελες απο στουντιο και οχι απο ντελα που προσφερουν πρωκτικο. Απο οτι ειδα δεν υπαρχει σχετικο θρεντ για κοπελες απο στουντιο που δινουν κωλαρακι. Θα ηθελα να μου προτεινεται κοπελες που να ειναι αρκετα 'ανοιχτες' απο πισω για να το απολαυσω καλυτερα. Πιστευω οτι οσο πιο ξεσκισμενο ειναι το ροδελακι της πουτανας τοσο το ευχαριστιεται ο πελατης αφου σφυροκοπα οσο γρηγορα θελει.  :fuck2: Οι τιμες της Αθηνας ειναι στο πρωκτικο πολυ καλυτερες απο της Θεσσαλονικης οποτε λεειε να του δωσω να καταλαβει οταν κατεβω Αθηνα και να γαμησω οσο το δυνατον περισσοτερα κουλουρακια μπορω.   

ricco

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα. μηπως γνωριζει κανεις συναγωνιστης καποιο studio οπου μπορεις να κλησεις την κοπελα για 1 ή δυο ωρες για πρωκτικο? προτιμω να εχει αρκετο στηθος η κοπελα αλλα οκ δεν ειναι και επιτακτικη αναγκη :)
αν ναι θα το εκτιμουσα να δινατε λεπτομερειες!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
στο Κωλοσπιτο :cheesy: στη Κολοκυνθους Παρασκευη πρωινη εργαζοταν μια Βουλγαρα 35αρα(νομιζω ονοματι Μιρελα),μεσα στο δωματιο αντιληφθηκα οτι της λειπουν τα μπροστινα δοντια :2funny:.Ακαποτη πιπα :pipa2:,καλη βαθια,και γαμησι φυσικα στο κωλο :fuck1:(αλλωστε για αυτο πηγα σε αυτο το κολοσπιτο).Πολυ στενη κωλοτρυπιδα με παρακαλαγε να της τον βαλω μονο λιγο :2funny:.Μετα απο λιγο επαγγελματικο"ανοιγμα" ομως σφυροκοπηθηκε αν και πραγματικα ποναγε,την λυπηθηκα λιγο :rolleyes:
Παντως απο εμφανιση ειναι χαλια και πολυ αδυνατη :S

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια, θελω να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινεται κοπελες απο στουντιο και οχι απο ντελα που προσφερουν πρωκτικο. Απο οτι ειδα δεν υπαρχει σχετικο θρεντ για κοπελες απο στουντιο που δινουν κωλαρακι. Θα ηθελα να μου προτεινεται κοπελες που να ειναι αρκετα 'ανοιχτες' απο πισω για να το απολαυσω καλυτερα. Πιστευω οτι οσο πιο ξεσκισμενο ειναι το ροδελακι της πουτανας τοσο το ευχαριστιεται ο πελατης αφου σφυροκοπα οσο γρηγορα θελει.  :fuck2: Οι τιμες της Αθηνας ειναι στο πρωκτικο πολυ καλυτερες απο της Θεσσαλονικης οποτε λεειε να του δωσω να καταλαβει οταν κατεβω Αθηνα και να γαμησω οσο το δυνατον περισσοτερα κουλουρακια μπορω.   

δοκιμασε δροσοπουλου 97 φιλαρακι.πρωκτικο παιζει σχεδον παντα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
στο Κωλοσπιτο :cheesy: στη Κολοκυνθους Παρασκευη πρωινη εργαζοταν μια Βουλγαρα 35αρα(νομιζω ονοματι Μιρελα),μεσα στο δωματιο αντιληφθηκα οτι της λειπουν τα μπροστινα δοντια :2funny:.Ακαποτη πιπα :pipa2:,καλη βαθια,και γαμησι φυσικα στο κωλο :fuck1:(αλλωστε για αυτο πηγα σε αυτο το κολοσπιτο).Πολυ στενη κωλοτρυπιδα με παρακαλαγε να της τον βαλω μονο λιγο :2funny:.Μετα απο λιγο επαγγελματικο"ανοιγμα" ομως σφυροκοπηθηκε αν και πραγματικα ποναγε,την λυπηθηκα λιγο :rolleyes:

...χαχαχαχαχα, Γειά σου Αρχοντικέ Βασιλιά με τις ωραίες περιγραφές σου !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεγαλε τυπε μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
δοκιμασε δροσοπουλου 97 φιλαρακι.πρωκτικο παιζει σχεδον παντα

Σε ευχαριστω πολυ. Μπορειτε να μου πειτε μερικες κοπελες που δουλευουν σε στουντιο και προσφερουν σιγουρα κουλουρακι? Θα ηθελα οσο το δυνατον πιο πολλα ονοματα γινεται για να δω και να διαλεξω. Ερχομαι απο Θεσσαλονικη οπου τις σουφριτσες ειτε δεν τις βρισκουμαι ειτε ειναι πανακριβες και οταν καθε λιγο και λιγακι κατεβαινω Αθηνα θελω να γαμησω οσο το δυνατον περισσοτερες πισω τρυπουλες μπορω. Δεν μπορεσα να βρω σε αυτο το θρεντ πολλες κοπελες απο στουντιο που δινουν την πισω τρυπουλα. Ειχε πολλες αναφορες σε πουτανες απο μπουρδελα. Αν μου πειτε ονοματα, μικρες περιγραφες και στουντιο που δουλευουν θα με βοηθουσατε πολυ. Για αυτο το Δροσοπουλου δεν βρηκα κανενα ξεχωριστο θρεντ. Μηπως δεν υπαρχει? Προτιμω ξεκωλιδια απο στουντιο λογω καθαροτητας χωρου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom