Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Mιας κι εκανα τσαρκουλα πριν απο λιγο προστεθηκαν αλλα δυο κουλουροσπιτα στην λιστα..
Φωκαιας27 υπογειο και Φωκαιας22 υπογειο...καπως βλεποταν η ταναπου του 22!
Τι ώρες πέρασες σύντροφε από εκεί;
Ρωτώ γιατί πέρασα 2 μέρες σερί από Φώκαιας μετά τα μεσάνυχτα και τα βρήκα όλα κλειστά.
Παρόλο που συνήθως ήταν ανοιχτά μέχρι τις 3.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τι ώρες πέρασες σύντροφε από εκεί;
Ρωτώ γιατί πέρασα 2 μέρες σερί από Φώκαιας μετά τα μεσάνυχτα και τα βρήκα όλα κλειστά.
Παρόλο που συνήθως ήταν ανοιχτά μέχρι τις 3.
7-8.30 το απογευμα  :)

gabi

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως χτες πέρασα από Κολοκυνθούς και όχι απλά δεν βλεπόταν η γκόμενα... αλλά δεν την γάμαγα ούτε μετά από ολόκληρο το αποστακτήριο του Famous Grouse!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εγώ πάντως χτες πέρασα από Κολοκυνθούς και όχι απλά δεν βλεπόταν η γκόμενα... αλλά δεν την γάμαγα ούτε μετά από ολόκληρο το αποστακτήριο του Famous Grouse!

Σωστός !!!!!!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Όντως η γκόμενα δεν έλεγε πολλά, εμένα μου έκανε εντύπωση οτι με χαιρέτησε από την πόρτα και εξαφανίστηκε, δεν την καλοείδα.
Ήταν ψιλή και φόραγε άσπρα εσώρουχα. Μεταξουργείο και άσπρα εσώρουχα δύσκολο βέβαια.
Ο χώρος άθλιος.΄

Πέρασα και από Φώκαιας κατά τις 11.
Το 27 κλειστό.
Στο 22 υπόγειο, είχε ένα συμπαθές κοντοπούτανο που έδινε κουλούρι στα 20€. Θα το τιμήσω. Σήμερα δεν είχα όρεξη, πήγα για αναγνώριση.

gabi

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Όντως η γκόμενα δεν έλεγε πολλά, εμένα μου έκανε εντύπωση οτι με χαιρέτησε από την πόρτα και εξαφανίστηκε, δεν την καλοείδα.
Ήταν ψιλή και φόραγε άσπρα εσώρουχα. Μεταξουργείο και άσπρα εσώρουχα δύσκολο βέβαια.
Ο χώρος άθλιος.΄

Πέρασα και από Φώκαιας κατά τις 11.
Το 27 κλειστό.
Στο 22 υπόγειο, είχε ένα συμπαθές κοντοπούτανο που έδινε κουλούρι στα 20€. Θα το τιμήσω. Σήμερα δεν είχα όρεξη, πήγα για αναγνώριση.

Στο 22 πόσα μπουκάλια χρειαζόσουν??? Να ξέρω αν είναι λίγα μήπως πάω σήμερα μεθυσμένος το απόγευμα...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
στο Φωκαίας 17 το κάτω, την προηγούμενη βδομάδα πρωί, μελαχρινό με μεγάλο βύζο και καλό κορμί, έδινε κολί!

το πήρα το μωρό, αλλά στο δώμα ψύχρα!!! απλή πίπα, δεν άφηνε πολλά πιασίματα, και στο  :knockinb: τυπική. είναι βέβαια από τα καλύτερα καυλερά που παίζουν και δίνουν κολί! :booty:

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
στο Φωκαίας 17 το κάτω, την προηγούμενη βδομάδα πρωί, μελαχρινό με μεγάλο βύζο και καλό κορμί, έδινε κολί!

το πήρα το μωρό, αλλά στο δώμα ψύχρα!!! απλή πίπα, δεν άφηνε πολλά πιασίματα, και στο  :knockinb: τυπική. είναι βέβαια από τα καλύτερα καυλερά που παίζουν και δίνουν κολί! :booty:

εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν τραβελι???

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
πήγα στο σπίτι στην Κωvσταντινουπόλεως 166A χωρίς να περιμένω πολλά. βγήκε η γκόμενα, σώμα μέτριο με πεσμένο λίγο το στήθος αν και μεγάλο, και αρκετά καλή οπίσθια θέα. όταν ο τσατσός είπε την μαγική λέξη "κολαράκι" πέρασα.
στην πίπα μέτρια δεν ήθελε να κουνιέμαι εγώ παρά μόνο αυτή να το καταπίνει και όχι βαθιά. μετά την γύρισα από πίσω, όπου χωρίς μεγάλη δυσκολία τον πήρε όλο στην κολάρα της και δεν δυσανασχετούσε καθόλου, όσο και αν άνοιγα τα κολομάγουλα. όταν τελείωσα δεν τραβήχτηκε αμέσως αλλά περίμενε μέχρι να τον βγάλω μόνος μου.
σε τελική για τους λάτρεις της πίσω πόρτας, αξίζει μία επίσκεψη!

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πήγα στο σπίτι στην Κωvσταντινουπόλεως 166A χωρίς να περιμένω πολλά. βγήκε η γκόμενα, σώμα μέτριο με πεσμένο λίγο το στήθος αν και μεγάλο, και αρκετά καλή οπίσθια θέα. όταν ο τσατσός είπε την μαγική λέξη "κολαράκι" πέρασα.
στην πίπα μέτρια δεν ήθελε να κουνιέμαι εγώ παρά μόνο αυτή να το καταπίνει και όχι βαθιά. μετά την γύρισα από πίσω, όπου χωρίς μεγάλη δυσκολία τον πήρε όλο στην κολάρα της και δεν δυσανασχετούσε καθόλου, όσο και αν άνοιγα τα κολομάγουλα. όταν τελείωσα δεν τραβήχτηκε αμέσως αλλά περίμενε μέχρι να τον βγάλω μόνος μου.

Πόσο πήγε το μαλλί ; Και τι ώρες είναι εκεί ;

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Πόσο πήγε το μαλλί ; Και τι ώρες είναι εκεί ;
Αν μιλάμε για την ίδια, με το σύντροφο xarisma, την βρήκα βραδινή βάρδια, μετά τις 11, και έχει μια ουλή στην κοιλιά.
Τιμή 20€.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
την ουλή δεν την πρόσεξα. η ταρίφα 20 ευρώπουλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ηταν ο τυπος με το μουστακι αλα φρεντυ μερκιουρι?
και η κοπελα μια μελαχρινη με ισιο μαλλι οχι πολυ μακρυ?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
η περιγραφή σου μοιάζει. αλλά πόσοι είναι έτσι στα σπίτια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η περιγραφή σου μοιάζει. αλλά πόσοι είναι έτσι στα σπίτια;
με μουστακι αλα φρεντυ μερκιουρι?
λιγοι
:2funny:
ειναι ο τυπος απτο μουρδελακι στην αχιλλεως
που σου βγαινει η πιστη να ανεβεις τα σκαλια
πηρε και την κοπελα με μεταγραφη

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
μπορεί! για να το λες κάτι θα ξέρεις!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με μουστακι αλα φρεντυ μερκιουρι?
λιγοι
ειναι ο τυπος απτο μουρδελακι στην αχιλλεως
που σου βγαινει η πιστη να ανεβεις τα σκαλια
πηρε και την κοπελα με μεταγραφη
μεγαλε συναθλητη, οντως στο αχιλλεως 40 με τις εξωτερικες σκαλες βουνο, επαιζε στη πρωινη βαρδια μια αδυνατουλα λεγομενη λιλη πολυ καλη με τελειο λεπτο σωματακι και στο δωματιο διχως αναστολες.
δυστηχως τις τελευταιες μερες ειναι κλειστο και το μικρο χαθηκε αλλα ο τσατσος οντως ειναι στην κωνστανσταντινουπολεως.
η κοπελα που λες οτι πηρε ειναι η απογευματινη και μακαρι να ηταν η λιλη ρε γαμωτο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεγαλε συναθλητη, οντως στο αχιλλεως 40 με τις εξωτερικες σκαλες βουνο, επαιζε στη πρωινη βαρδια μια αδυνατουλα λεγομενη λιλη πολυ καλη με τελειο λεπτο σωματακι και στο δωματιο διχως αναστολες.
δυστηχως τις τελευταιες μερες ειναι κλειστο και το μικρο χαθηκε αλλα ο τσατσος οντως ειναι στην κωνστανσταντινουπολεως.
η κοπελα που λες οτι πηρε ειναι η απογευματινη και μακαρι να ηταν η λιλη ρε γαμωτο...

ρε τυπε ιδιο μουστακι δεν εχουν? :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• freddy%20mercury.jpg
    freddy%20mercury.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • freddy_mercury_the_album_front.jpg
    freddy_mercury_the_album_front.jpg
    107,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • mercury.jpg
    mercury.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 52

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ωραιος....    σαν να τον βλεπω στα νιατα του  ......  εβγε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom