Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gabi

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παρκάρω έξω από την Κολοκυνθούς "σκαστός" από τη δουλειά (είπα ότι πετάγομαι για μια δουλίτσα για τη φουκαριάρα τη μάνα μου) και πάω τρεχάτος και κεφάτος να δώσω κουλούρι στην Κολοκυνθούς 38...
Διάβασα τα σχόλια και νόμιζα πως τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει από άποψη γυναικών που δουλεύουν εκεί... Ε τσάμπα η ζέστη που έφαγα! Ρε παιδιά, αν εξαιρέσουμε την φριχτή βρώμα και δυσωδία που επικρατεί εκεί μέσα (πραγματικά προτιμώ να πηδήξω μέσα στον βιολογικό καθαρισμό των ΧΥΤΑ από το να πηδήξω γκόμενα στην Κολκυνθούς) ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ σας αρέσουν αυτές εκεί οι κοπέλες? Εμένα μου θυμίζουν καθαρίστριες, κακοβαλμένες και κακόζωισμένες... Δεν υπάρχουν λέμε! Και να είχα να πηδήξω από την εποχή των δεινοσαύρων εγώ την σαύρα μου δεν την έδινα σε τέτοια γυναίκα!!! Δεν καταλαβαίνω δηλαδή 1000φορές να ψωνίσω γκόμενα χοντρή με σπυριά από το facebook και να την πηδήξω (σφίζει ο κόσμος από τέτοιες)!!! Θέλω να πηδήξω ένα αξιοπρεπές κουλούρι (μην φανταστείτε τίποτα τρελό κάτι "επιπέδου μέτριου Φυλής") υπάρχει τίποτα στα υπόψην? Και να μην είναι Studio, πείτε το βίτσιο αλλά μαρέσει η ιδέα ότι η άλλη είναι πουτάνα κανονική και όχι δήθεν πολυτελείας...

gabi

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν έχετε κάτι υπόψην για απογευματινή βάρδια θα σας ήμουν ευγνώμων...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Αν έχετε κάτι υπόψην για απογευματινή βάρδια θα σας ήμουν ευγνώμων...
Τα κουλουρόσπιτα που παιζουν τον τελευταίο καιρό στο Μετάξι είναι:
Κολοκυνθούς 38 -Για τους πολύ σκληρούς
Λεωνιδίου 28 πάνω --Τίποτα το ιδιαίτερο
Κωσταντινουπόλεως 166 ισόγειο --Γκρίνια
Αχιλλέως 48 --Παναγιά μου
Αχιλλέως 51 --Προσοχή ξεπέτα

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Τελικά ,χθές, δεν κρατήθηκα και δοκίμασα την πρωϊνή του Φ 65Β (κάτω).
Ψηλή (175+) με μαύρο μακρύ μαλλί, μικρό βυζί (για το ύψος της) και άκωλη.

Ακάποτο δεν μου έκανε, αλλά κάνει το εξής φοβερό. Βάζει τη καπότα μέσα στο στόμα και στην φοράει ξεκινώντας την πίπα. Και χρησιμοποιώντας ελάχιστα τα χέρια της !!!! Σκέτη μαεστρία !!  Πολύ καλή πίπα με γλώσσα και deep throat, αλλά χωρίς περιποίηση αρχιδιών. Κρατιόμουνα μόνο και μόνο με την ιδέα ότι θα πηδούσα κωλαράκι.

Γυρνάμε σε πισοκολλητό (με ωραίο στήσιμο, παρά την ανυπαρξία κώλου) και μετά από λίγο της ζητάω το τρυπιδάκι της. Και τρώω την γνωστή χλαπάτσα :"Τρελλός είσαι, είναι πολύ μεγάλο" . Εν τω μεταξύ το κωλοτρυπίδι της έδειχνε καλά δουλεμένο και ανοιγμένο, και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευόταν. Στο κάτω-κάτω δεν είμαι και ο John Holmes. Παρά το ψηστήρι που της έκανα ήταν ανένδοτη και έτσι την πλήρωσε το μουνί της. Μετά από ένα 10λεπτο άγριο πήδημα και την τσατσά να βαράει δις την πόρτα ήρθε το τέλος.
Στο σχόλιό μου, ότι αν με είχε αφήσει να της πάρω το κωλαράκι, θα τελειώναμε πολύ γρηγορότερα, δεν πήρα απάντηση.

Τελικά, το συμπέρασμα είναι ότι, αν το κωλαράκι δεν είναι εξτρά, αλλά περιλαμβάνεται στο 20ρικο, οι πιθανότητες να το πάρεις πέφτουν κάτω από το 50%.

ΥΓ Σήμερα το πρωί κατά τις 08:45, που πήγαινα στη δουλειά, την πέτυχα στην Πλ. Βάθης. Προφανώς πήγαινε να ξεκινήσει την βάρδια. Φόραγε σανδάλια, μακό σορτσάκι (που τόνιζε την απουσία κώλου) και μπλουζάκι με τιραντάκια. Αν δεν ερχόμασταν μούρη με μούρη (οπότε και την θυμήθηκα) ούτε που θα γυρνούσα να την κοιτάξω.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σε χθεσινή αναζήτηση κουλουριού, εβρέθησαν, σε βραδινή βάρδια:
Λεωνιδίου 28 - Μαρία
Κολωνού 30 (πάνω)- χοντρουλα 25 ευρώ
Κωσταντινουπόλεως 166 (ισόγειο)- Αδιάφορη
Ρεμούνδου 21 (1ος όροφος)- ασχημη γυφτισσα 25 ευρώ
Χάλια αυτή η αγορά, μεγάλα χάλια!!!!!
Φώκαιας δεν ξαναπατάω. Είναι όλες μούφες!!!!!!!!!

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
Τελικά ,χθές, δεν κρατήθηκα και δοκίμασα την πρωϊνή του Φ 65Β (κάτω).
Ψηλή (175+) με μαύρο μακρύ μαλλί, μικρό βυζί (για το ύψος της) και άκωλη.

Ακάποτο δεν μου έκανε, αλλά κάνει το εξής φοβερό. Βάζει τη καπότα μέσα στο στόμα και στην φοράει ξεκινώντας την πίπα. Και χρησιμοποιώντας ελάχιστα τα χέρια της !!!! Σκέτη μαεστρία !!  Πολύ καλή πίπα με γλώσσα και deep throat, αλλά χωρίς περιποίηση αρχιδιών. Κρατιόμουνα μόνο και μόνο με την ιδέα ότι θα πηδούσα κωλαράκι.

Γυρνάμε σε πισοκολλητό (με ωραίο στήσιμο, παρά την ανυπαρξία κώλου) και μετά από λίγο της ζητάω το τρυπιδάκι της. Και τρώω την γνωστή χλαπάτσα :"Τρελλός είσαι, είναι πολύ μεγάλο" . Εν τω μεταξύ το κωλοτρυπίδι της έδειχνε καλά δουλεμένο και ανοιγμένο, και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευόταν. Στο κάτω-κάτω δεν είμαι και ο John Holmes. Παρά το ψηστήρι που της έκανα ήταν ανένδοτη και έτσι την πλήρωσε το μουνί της. Μετά από ένα 10λεπτο άγριο πήδημα και την τσατσά να βαράει δις την πόρτα ήρθε το τέλος.
Στο σχόλιό μου, ότι αν με είχε αφήσει να της πάρω το κωλαράκι, θα τελειώναμε πολύ γρηγορότερα, δεν πήρα απάντηση.

Τελικά, το συμπέρασμα είναι ότι, αν το κωλαράκι δεν είναι εξτρά, αλλά περιλαμβάνεται στο 20ρικο, οι πιθανότητες να το πάρεις πέφτουν κάτω από το 50%.

ΥΓ Σήμερα το πρωί κατά τις 08:45, που πήγαινα στη δουλειά, την πέτυχα στην Πλ. Βάθης. Προφανώς πήγαινε να ξεκινήσει την βάρδια. Φόραγε σανδάλια, μακό σορτσάκι (που τόνιζε την απουσία κώλου) και μπλουζάκι με τιραντάκια. Αν δεν ερχόμασταν μούρη με μούρη (οπότε και την θυμήθηκα) ούτε που θα γυρνούσα να την κοιτάξω.

σωστος με χιλια ετσι την πατησα καιγω το πρωι πηγα για κουλουρι και δεν εφαγα ουτε σουσαμι κοροιδια ομως αν και δεκτικη κοπελα χωρις να σου δημιουργει προβλημα παντως δεν την ξαναπαιρνω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επισης στο φωκαιας 25 δινει κωλο
ειναι το γνωστο μεταλλαγμενο ξανθο τρολ
για οσους θελουν να αισθανθουν σαν αρχοντες των δαχτυλιδιων :2funny:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Φιλαρακι σε ποιο Φωκαιας 25 στο Α ή το Β δινει κωλο?Το ονομα της μηπως θυμασαι και τη βαρδια ειναι να την επισκεφτω αν αξιζει.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
φιλε Κωστα θα σου προτεινα να μεινεις μακρυα...αστο καλυτερα φιλε!!!! :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλαρακι σε ποιο Φωκαιας 25 στο Α ή το Β δινει κωλο?Το ονομα της μηπως θυμασαι και τη βαρδια ειναι να την επισκεφτω αν αξιζει.
τυπε μηπως εισαι ο λεγκολας και θες να γαμησεις ενα τρολ? :2funny: :2funny:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Δεν βλεπεται καθολου η συγκεκριμενη να υποθεσω.Εχεις καμια αλλη στα υποψιν που να δινει κωλο,χασαμε και την Μπαρμπαρα ρε γαμωτο που μεσα στο 20σαρικο δινει.Αν γνωριζεις καμια πες μου οκ φιλαρακι.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
γαμωτο δεν εχω περασει τελευταια και απο το "κωλοσπιτο"  :2funny: της Κολοκυνθους.Να εχει αραγε κανα φρεσκο κουλουρι ??? :pipa3:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
υποθετω απο σεπτεμβρη θα παιξει ανανεωση στο κρεας..... :dancing:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
γαμωτο δεν εχω περασει τελευταια και απο το "κωλοσπιτο"  :2funny: της Κολοκυνθους.Να εχει αραγε κανα φρεσκο κουλουρι ??? :pipa3:
Την περασμένη βδομάδα που πέρασα ούτε στην Κολοκυνθούς δεν είχε κουλούρι!
Μόνο ξεσκούφωτο έκανε η κοπέλα!
Αυτό το καλοκαίρι ο κόλος περνάει κρίση.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ας ελπισουμε απο το Σεπτεβρη σε μια κωλύτερη εποχη :fuck1: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
διαβαστε για φυλης 40 ποθτανα μαρια εχω γραψει!!γκωλος για μπουντζον μεδγαλο και σκληρο!γαμας μεχρι να βαρεθεις!μετα χυνεις στους τραπεζιτες και στην αμυγδαλη! :2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διαβαστε για φυλης 40 ποθτανα μαρια εχω γραψει!!γκωλος για μπουντζον μεδγαλο και σκληρο!γαμας μεχρι να βαρεθεις!μετα χυνεις στους τραπεζιτες και στην αμυγδαλη! :2on1:
giasou maria ....man :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom