Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
κανενα νεο βρε παιδια ??????

Μπουρδέλα που παραδοσιακά έχουν κοπέλες που δίνουν κώλο είναι τα εξής:

Κολοκυνθούς 38
Κεραμεικού 13
Λεωνίδου 6
Λεωνίδου 28

Βέβαια, είναι ανάλογα και με την βάρδια που θα πας. Συνήθως πάντως, τα βράδια μετά τις 11 πάντα έχει κάτι.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
κεραμεικου 13 πανω κατω και λεωνιδου 28 μαλλον ανοικουν στον ιδιο ιδιοκτητη

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Μπουρδέλα που παραδοσιακά έχουν κοπέλες που δίνουν κώλο είναι τα εξής:

Κολοκυνθούς 38
Κεραμεικού 13
Λεωνίδου 6
Λεωνίδου 28

Βέβαια, είναι ανάλογα και με την βάρδια που θα πας. Συνήθως πάντως, τα βράδια μετά τις 11 πάντα έχει κάτι.

Να ενημερωσω τους φιλους που δεν ξερουν οτι στη Λεωνιδου 6 και στο Κεραμεικου 13 το
πανω (εκει που ηταν παλιοτερα η Γιουλια) ειναι τοσο βρωμικα που αν σου πεσει κατω
χαρτονομισμα των 500 ευρω δε το πιανεις.
Παιδια ιδιως στο Λεωνιδου 6 βρωμαει τοσο πολυ που δε μπορεις να σταθεις, ενω
στη Κεραμεικου που εχω παει 3 φορες λογω κουλουριου, τις 2 γαμισα σε ενα βρωμερο
δωματιο οπου τα σεντονια ηταν πιο βρωμικα απο τα πλακακια του δρομου και
την 3η φορα παραλιγο να με μαχαιρωσουν κατι Ιρανοι.
Οσο για το Κολοκυνθους προκειται για σπιτι που απευθυνεται σε κομμαντο
με αυτοκτονικο ιδεασμο (τασεις αυτοκτονιας). Η απολυτη παρακμη.

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Να ενημερωσω τους φιλους που δεν ξερουν οτι στη Λεωνιδου 6 και στο Κεραμεικου 13 το
πανω (εκει που ηταν παλιοτερα η Γιουλια) ειναι τοσο βρωμικα που αν σου πεσει κατω
χαρτονομισμα των 500 ευρω δε το πιανεις.
Παιδια ιδιως στο Λεωνιδου 6 βρωμαει τοσο πολυ που δε μπορεις να σταθεις, ενω
στη Κεραμεικου που εχω παει 3 φορες λογω κουλουριου, τις 2 γαμισα σε ενα βρωμερο
δωματιο οπου τα σεντονια ηταν πιο βρωμικα απο τα πλακακια του δρομου και
την 3η φορα παραλιγο να με μαχαιρωσουν κατι Ιρανοι.
Οσο για το Κολοκυνθους προκειται για σπιτι που απευθυνεται σε κομμαντο
με αυτοκτονικο ιδεασμο (τασεις αυτοκτονιας). Η απολυτη παρακμη.

Εμ μάγκα μου... ο κώλος θέλει αρετή και τόλμη! :2funny:  :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επειδη θα κατεβω Αθηνα για λιγο, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινεται μερικες στανταρντ κοπελες σε στανταρντ μπουρδελα η' στουντιο που να δινουν κωλο. Ποιες ειναι οι καλυτερες στο κωλογαμησι στην Αθηνα? Θα ηθελα να ειναι αρκετα εμπειρες (αρκετα ξεσκισμενες) ωστε να μην παραπονιουνται για να το απολαυσω καλυτερα. Αλλα για να μη  παραξεγουμαι δεν ψαχνω τραβελια η' τρανς. Κανονικα γκομενακια. Απλα θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε συγκεκριμενες κοπελες η' μπουρδελα/στουντιο για να παω κατευθειαν αν ειναι. Εδω στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν και πολλες τετοιες κοπελες και θα ηθελα τωρα που θα παω Αθηνα να επισκεφθω μερικες τετοιες κοπελες. Μου αρεσουν περισσοτερο οι καλες υπηρεσιες και οχι τοσο η εξωτερικη εμφανιση. Δεν λεω βεβαια να ειναι κανενα μπαζο αλλα αν η αλλη ειναι μετρια με καλες υπηρεσιες το αντισταθμιζει. Επισης απο θεμα καθαριοτητας θα ηθελα μερικες πληροφοριες αν γινεται. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δεν ξερω εαν  η απαντηση μου "φτανει" πριν το ταξιδι σου στην Αθηνα, αλλα η καλυτερη περιπτωση συνδιασμου κωλου-καλες υπηρεσιες και γυναικαρας, ειναι η Ευα απο την Λιθουανια στο Φυλης 92, πρωινη βαρδια.

υ[αρχουν αρκετες κρητικες στην "σελιδα" του μαγαζιου για να σχημ,ατισεις ξκαλυτερη γνωμη.

Ελπιζω να "προφτασα" και να βοηθησα.....

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ευχαριστω φιλε CHEYENNE. Θα το δοκιμασω το μπουρδελακι αυτο.  Παιδια σε στουντιο ποια κοπελα φημιζεται για το πρωκτικο σεξ που προσφερει? 

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχθές το απόγευμα (κατά τις 19:00) πήγα στο Αχιλλέως 40, αφού διάβασα την κριτική συναγωνιστή. Όντος το μενού είχε κουλούρι. Την κοπέλα την έλεγαν Βαλεντίνα. Χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο στο κρεβάτι, έδειξε μεγάλη αντοχή στο άγριο σφυροκόπημα. Δεν είναι ωραία, και τις λείπουν και 5-6 δόντια (πράγμα που το είδα πολύ αργά). Νομίζω πως αξίζει μόνο και μόνο για συμπλήρωση της συλλογής.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Δεν είναι ωραία, και τις λείπουν και 5-6 δόντια (πράγμα που το είδα πολύ αργά).

:o :o :o :o :o :2funny: :2funny: :2funny:
τουλαχιστον οσο δοντι της λειπει τοσος κώλος της περισσευει :rockon:
ασε που ετσι μειωνονται οι πιθανοτητες να σου κανει τσιμπουκι με δοντια :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρωινή βάρδια 9/5/2009 Φωκαίας 27 Όροφος ήταν μια μελαχρινή με γλυκό προσωπάκι
καλό μικροκαμωμένο κορμάκι και με 20 ευρώ πρόσφερε Μουνάκι + ΚΟΛΑΡΑΚΙ + 69(αυτό το άφησα γιατί το
μουνάκι της δεν φαινόταν από τα καθαρότερα). Την Πήρα έκανε καλή πιπούλα και πήρα και το κουλουράκι της.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχθές το απόγευμα (κατά τις 19:00) πήγα στο Αχιλλέως 40, αφού διάβασα την κριτική συναγωνιστή. Όντος το μενού είχε κουλούρι. Την κοπέλα την έλεγαν Βαλεντίνα. Χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο στο κρεβάτι, έδειξε μεγάλη αντοχή στο άγριο σφυροκόπημα. Δεν είναι ωραία, και τις λείπουν και 5-6 δόντια (πράγμα που το είδα πολύ αργά). Νομίζω πως αξίζει μόνο και μόνο για συμπλήρωση της συλλογής.

ελα ρε τυχερε επεσες σε φαφουτα?
:2funny: :2funny:
αυτα μονο στ μεταξι τυπε μου
αξιοςςςς
:rockon:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
μπορει να εκλασε και να τις πεσαν τα δοντια
που λεγανεκαι στο χωριο μου
:2funny:

Έκλασε η νύφη σχόλασε ο γάμος που λένε στο δικό μου χωριό, αλλά στη περίπτωση της κυρίας εδώ έχουμε τραυματισμό  και χάσιμο οδοντοστοιχίας

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
:o :o :o :o :o :2funny: :2funny: :2funny:
τουλαχιστον οσο δοντι της λειπει τοσος κώλος της περισσευει :rockon:
ασε που ετσι μειωνονται οι πιθανοτητες να σου κανει τσιμπουκι με δοντια :rockon:

Παιχταράδες μου, ψήνεστε ν'ανοίξουμε θρέντ: Κίνδυνοι από πρωκτικό;
"Φαφουτισμός" πρώτο στη σχετική λίστα! :rockon:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
σήμερα το πρωί στο Φυλής 40 έπαιζε ένα μέτριο σε εμφάνιση που στο πρόγραμμα έκανε 69 και λοκό.
το έχει πάρει κανείς;

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σήμερα το πρωί στο Φυλής 40 έπαιζε ένα μέτριο σε εμφάνιση που στο πρόγραμμα έκανε 69 και λοκό.
το έχει πάρει κανείς;

Χίλια συγνώμη ρε φίλε μου αλλά στη φυλής και 69???? Με όλο το σεβασμό έχεις κάνει καθόλου εξετάσεις τώρα τελαυταία.. Όχι μήπως έχεις κολήσει κάτι απο την κόπέλα.. Δόξα το θεό το υγειονομικό έλέγχει συχνά.. Αλλά βάζει τόσο πολύ αλοιφή που θα πάθεις καμιά δηλητιρίαση αν τη γλύψεις...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφοι πρωκτοσκάουτερς έχετε εντοπίσει τίποτα νέο στη μεσανύχτια αγορά.
Μια βόλτα που έκαναπροχθές στο Μετάξι, βρήκα την Αλεξάνδρα (ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!) στο Αχιλλέως 51, στο 48 μια μπαζόλα και στο Λεονίδου 28 μια ψιλομύτο.
Στο Αχιλλέως 40, δεν παίζει κουλούρι μεταμεσονύκτιο.
Τίποτα από Φώκαιας παίζει;

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Χίλια συγνώμη ρε φίλε μου αλλά στη φυλής και 69???? Με όλο το σεβασμό έχεις κάνει καθόλου εξετάσεις τώρα τελαυταία.. Όχι μήπως έχεις κολήσει κάτι απο την κόπέλα.. Δόξα το θεό το υγειονομικό έλέγχει συχνά.. Αλλά βάζει τόσο πολύ αλοιφή που θα πάθεις καμιά δηλητιρίαση αν τη γλύψεις...

για να ρωτάω αν το έχει πάρει κανείς, εννοώ ότι δεν το πήρα και ζητάω πληροφορίες :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε σημερινη τσαρκα εντοπιστηκαν αρκετα κουλουρακια:

Πιπινου 65β : μια μικροσωμη ξανθουλα με +10
Φυλης 71 : Δεν θυμαμαι ονομα με +10
Φυλης 92 : Ευα με +20
Αλκιβιαδου 16β : Τανια (25 ευρω)
Αλκιβιαδου 16γ : Βερα με +20

Σε γενικες γραμμες βλεπω μια ταση επιπλεον προσφορας κουλουριου, εστω με το κατι παραπανω

Καλο σημαδι αυτο....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom