Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 754K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δε νομίζω παιχταρά μου. Το ΚΩΛΟκυνθούς φέρνει φαφούτες κι όχι τρανσφόρμερς. Κι αυτό είναι δέσμευση για το μαγαζί. :rockon:
αυτο λεω και εγω τυπε μου
αλλα τρανσφορμερ απο ρουμανια,στο κωλο-κυνθους,και να λειπει και δοντι? :tooth:
δυσκολο :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μήπως είναι από Τρανσυλβανία τύπε μου εξ ου και το μπέρδεμα; :cheesy:
Αλλά απόγονος του Κόμη Δράκουλα χωρίς δόντια δύσκολο. :2funny:
λες να μπερδευτικε ο τυπος? :2funny:
1 της ελειπε δικε μου μονο! :o
στην αρχη επαθα σοκ,γιατι το μαγαζι αυτο δουλευει μονο με ολικη ελειψη δοντιων :2funny: :2funny:,τουλαχιστον στα πανω :2funny:
εστειλα τον γιασου για τσεκαρισμα,να μου πει ποσα δοντια της λειπαν τελικα :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
λες να μπερδευτικε ο τυπος? :2funny:
στην αρχη επαθα σοκ,γιατι το μαγαζι αυτο δουλευει μονο με ολικη ελειψη δοντιων :2funny: :2funny:,τουλαχιστον στα πανω :2funny:
εστειλα τον γιασου για τσεκαρισμα,να μου πει ποσα δοντια της λειπαν τελικα :rockon:

Το ερωτημα παραμενει.....Μηπωs μαs τον χαραζει  και βγαινει σαγρε μετα το τσιμοθκι????

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Μόνο 1 δόντι είναι μεγάλο ξενέρωμα δικέ μου. Βλέπω να κλείνει το τσαρδί αν συνεχίσει αυτή την πολιτική. >:(

Ο γιάσου είναι ειδικός στη μερέντα ρε, δε τον βλέπω να μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποστολή. :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόνο 1 δόντι είναι μεγάλο ξενέρωμα δικέ μου. Βλέπω να κλείνει το τσαρδί αν συνεχίσει αυτή την πολιτική. >:(

Ο γιάσου είναι ειδικός στη μερέντα ρε, δε τον βλέπω να μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποστολή. :2funny:
μα και μενα μου εκανε εντυπωση παμμεγιστε γιαυτο εστειλα το λαγωνικο τον γιασου :2funny:
αλλα την πατησε με την μερεντα παλι ο τυπος :2funny:
τωρα εχει αρχισει να ψαχνει πατεντες για να αποφυγει την μερεντα αλλα δεν τον βλεπω να την γλυτωνει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
διαβασε κριτικη να πεσεις κατω απο το γελιο & αν επιμενεις,παρε στολη βιοχημικου πολεμου μαζι σου..

συγνωμη υπαρχουν ατομα που χυνουν στο στομα της καθε ψολας?

και δεν εχουν παθει aids ακομα??

και μετα καπακι μπαινουν κι αλλοι συναδελφοι και κυλιουνται στα χυσια του προηγουμενου?

aids σε ολη την αθηνα δηλαδη.

μαλλον πιο ενδιαφερον εχει το αχιλλεως 40.

τι ωρα εχει βαρδια η ωραια κοπελα ρωταει ο φιλος μου ?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μα και μενα μου εκανε εντυπωση παμμεγιστε γιαυτο εστειλα το λαγωνικο τον γιασου :2funny:
αλλα την πατησε με την μερεντα παλι ο τυπος :2funny:
τωρα εχει αρχισει να ψαχνει πατεντες για να αποφυγει την μερεντα αλλα δεν τον βλεπω να την γλυτωνει

Γάμα τα μερεντομαγνήτη έχει ο δικός μας. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_002.gif[/img[/URL]]

Τσίφτη μου να πως πρέπει να'ναι τα κορίτσια της ΚΩΛΟκυνθούς ---> :tooth:
Μόνο με σωστό μάρκετινγκ θα πάει μπροστά το μαγαζί.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αμα το θελετε καθαρο το καβλι σας, γαματε μουνι και αφηστε τον κωλο για αυτους που ξερουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γάμα τα μερεντομαγνήτη έχει ο δικός μας. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_002.gif[/img[/URL]]

Τσίφτη μου να πως πρέπει να'ναι τα κορίτσια της ΚΩΛΟκυνθούς ---> :tooth:
Μόνο με σωστό μάρκετινγκ θα πάει μπροστά το μαγαζί.
[/quote]
εχει γαμηθει ο τυπος λεμε
ουτε ο παυλιδης τοση μερεντα :2funny:
τοσα χρονια εχει αποκτησει φημη για τις φαφουτες του το μαγαζι :headbang3:
και συνεχιζει να βαδιζει στο σωστο δρομο που χαραξε πριν πολλα χρονια
ευγε :headbang3:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδες μου φανηκε για τρανσφορμερ η λεγομενη κοπελια. η φατσα της, λιγο το σωμα της καθως και ο τονος της φωνης, με οδηγησε σε αυτη τη σκεψη και δεν την τιμησα.
μην ξεχναμε οτι η πλαστικη κανει θαυματα.
παντος οντος το πορνομαγαζο αυτο δεν εχει φερει ποτε τρανσφορμερ αλλα κυριως φαφουτοειδη κοπελιες με υπηρεσια μερεντας.
θα το ξανατσεκαρω αλλα και παλι η σκεψη δεν με αφηνει για το εν λογο πορνιιδιο.
τεσ πα,  ελπιζω το δεδομενο μαγαζακι να μην ξεκινησει να φερνει τρανσορμιδια καθωτι δεν λεει.
τα λεμε σε νεοτερα φιλοι συναθλητες.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδες μου φανηκε για τρανσφορμερ η λεγομενη κοπελια. η φατσα της, λιγο το σωμα της καθως και ο τονος της φωνης, με οδηγησε σε αυτη τη σκεψη και δεν την τιμησα.
μην ξεχναμε οτι η πλαστικη κανει θαυματα.
παντος οντος το πορνομαγαζο αυτο δεν εχει φερει ποτε τρανσφορμερ αλλα κυριως φαφουτοειδη κοπελιες με υπηρεσια μερεντας.
θα το ξανατσεκαρω αλλα και παλι η σκεψη δεν με αφηνει για το εν λογο πορνιιδιο.
τεσ πα,  ελπιζω το δεδομενο μαγαζακι να μην ξεκινησει να φερνει τρανσορμιδια καθωτι δεν λεει.
τα λεμε σε νεοτερα φιλοι συναθλητες.....
τυπε σου μιλησε?εμενα στην μουγκα ηταν,μονο ρομουνα και νικολετα ειπε :2funny:
δεν θα φερει τρανσφορμερ γιατι θα χαλασει το image που εχει χτισει με κοπο τοσα χρονια :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μάγκες πέρασα χτες βράδυ απ'το μερεντομάγαζο και είχε μια μαμούχαλη ξεσπρουλιάρα.
Η μαλακία είναι ότι δε χαμογέλασε καθόλου να δω πόσα δόντια της έλειπαν. :think:
Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να ρωτήσω τον τσάτσο ο μάλαξ να'χω ολοκληρωμένη άποψη. :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες πέρασα χτες βράδυ απ'το μερεντομάγαζο και είχε μια μαμούχαλη ξεσπρουλιάρα.
Η μαλακία είναι ότι δε χαμογέλασε καθόλου να δω πόσα δόντια της έλειπαν. :think:
Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να ρωτήσω τον τσάτσο ο μάλαξ να'χω ολοκληρωμένη άποψη. :headbang:
τυπε νεο φρουτο ειναι αυτο?
θα κανει μπανανα?
:2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Στα λεγα εγώ!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Η νικολέτα το παίζει ρουμάνα αλλά στην πραγματικότητα είναι από βουλγαρία. Το μαγαζί αυτό έχει παράδοση στις βουλγάρες ειδικά τις φαφούτες. Μόνο η Μίμη που δουλεύει Μ. Προδρόμου ήταν κοπέλα που άξιζε από εκεί μέσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η νικολέτα το παίζει ρουμάνα αλλά στην πραγματικότητα είναι από βουλγαρία. Το μαγαζί αυτό έχει παράδοση στις βουλγάρες ειδικά τις φαφούτες. Μόνο η Μίμη που δουλεύει Μ. Προδρόμου ήταν κοπέλα που άξιζε από εκεί μέσα.
πεστα ρε τυπε
εισαι σωστος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom