Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 754K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
με κατι τετοια θυμαμαι τον αυλωνιτη που ελεγε εκεινο το αξεχαστο [ωρε που παμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] :rockon: :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
κολοκυνθους βραδινη βαρδια μικρη και πολυ αδυνατη με τις γνωστες υπηρεσιες και εχει και ολα τα δοντιαααααααααααααα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Το ποτήρι ξεχείλισε κύριοι. Προτείνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ'το κωλο-μάγαζο.

URL]]

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Το ποτήρι ξεχείλισε κύριοι. Προτείνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ'το κωλο-μάγαζο.

http://[URL unfurl="true"]www.kazam.gr/online/sites/default/files/images_uploaded/u1119/Greeks%20saying%20goodbye%20to%20bush.jpg[/img[/URL]]
[/quote] μετα το κλεισιμο της καλπης για την ψηφο της τσατσας της χωρας μας συγκεντρωση στο εν λογο μαγαζι για ψηφο διαμαρτηριας........

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι φιλε φαφουτα ειναι η μαριαννα...οι υπηρεσιες ειναι οι κλασικες με τελειωμα στομα,ακαποτα,κολο και ετσι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι φιλε φαφουτα ειναι η μαριαννα...οι υπηρεσιες ειναι οι κλασικες με τελειωμα στομα,ακαποτα,κολο και ετσι...
ετσι τυπε μου
ετσι πρεπει το μαγαζι να κραταει ψηλα τα στανταρντ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
να προσθεσουμε τοτε στον τιτλο και....φαφουτικο ακαποτο :2funny: :2funny:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Μαριάννα πρωινή βάρδια κολοκυνθούς? Μήπως εννοείτε τη (φαφούτα) βουλγάρα Μιλένα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαριάννα πρωινή βάρδια κολοκυνθούς? Μήπως εννοείτε τη (φαφούτα) βουλγάρα Μιλένα?
τυπε δεν νομιζω να λενε την μιλενα
καλο θα ηταν οταν γραφουμε ονοματα απτις κοπελες να λεμε και ποσα δοντια της λειπουν για να μην μπερδευομαστε :2funny: :2funny:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Εγώ φίλε ξέρω ότι πρωινή δουλεύει η Μιλένα, δεν ξέρω αν την έχεις δει. Είναι ψηλή με μακρή μαύρο μαλί, αδύνατη σχετικά με πεταχτό κώλο και μεσαίο στήθος. Ναι είναι φαφούτα και αρκετά μάλιστα. Η Μαριάννα από που είναι????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ φίλε ξέρω ότι πρωινή δουλεύει η Μιλένα, δεν ξέρω αν την έχεις δει. Είναι ψηλή με μακρή μαύρο μαλί, αδύνατη σχετικά με πεταχτό κώλο και μεσαίο στήθος. Ναι είναι φαφούτα και αρκετά μάλιστα. Η Μαριάννα από που είναι????
η μιλενα ειναι αδεια τελειως στην πανω οδοντοστοιχια :2funny:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Άρα φίλε είναι άλλη. Την έχεις πάρει? από που είναι?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμενα παντως μου ελεγε μαριαννα ουγγαρια,την ειχα παρει τον αυγουστο...η περιγραφει ειναι πανω κατω αυτη που λες παντως...λες να ελεγε μιλενα?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Το καλυτερο μπουρδελο για πρωκτικο ειναι το Ελλαδισταν.Τοσο καιρο μας παιρνουν απο πισω και προφανως μας αρεσει για να το συνεχιζουμε.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Χθεσινή κατάθεση Διδύμου 18 - Αν(αλ)ίτα - απογευματινό νούμερο. Το κωλούρι το χρεώνει +5 ευρώ.

Άτεχνη ακάποτη πίπατσου και δε βγάζει τη μαλακία που φοράει να παίξεις λίγο με τα βυζιά. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα όμως είναι ότι έχει όλα τα δόντια! :tickedoff:

Τα θετικά είναι ότι δε βιάζεται και έχει μια ζουμερή κωλάθρα που χύνεις αμέσως στο πισωκολλητό. Σε όσους αρέσουν οι γεμάτες είναι καλή επιλογή για να της δώσουν την κωλοτρυπίδα στο χέρι. :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χθεσινή κατάθεση Διδύμου 18 - Αν(αλ)ίτα - απογευματινό νούμερο. Το κωλούρι το χρεώνει +5 ευρώ.

Άτεχνη ακάποτη πίπατσου και δε βγάζει τη μαλακία που φοράει να παίξεις λίγο με τα βυζιά. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα όμως είναι ότι έχει όλα τα δόντια! :tickedoff:

Τα θετικά είναι ότι δε βιάζεται και έχει μια ζουμερή κωλάθρα που χύνεις αμέσως στο πισωκολλητό. Σε όσους αρέσουν οι γεμάτες είναι καλή επιλογή για να της δώσουν την κωλοτρυπίδα στο χέρι. :zfuck:
η γνωστη πολωνεζα τυπε μου?
μαπα το καρπουζι

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
λοιπον συναγωνιστες προτεινω να γραφουμε το μαγαζι και το πορνιδιο που δινει τον καλυτερο κωλο(χωρις μερεντες και χωρις μη ποναω και τετοια)με λιγα λογια να αντεχει το σφυροκοπημα!!!
εγω μονο 2 εχω να αναφερω!γιουλη ρουμανα(αναζητηται...)και μια μικρουλα μπεμπα ξανθουλα στο αχιλλεως 40(κι αυτη δεν ξερω που ειναι τωρα....) :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον συναγωνιστες προτεινω να γραφουμε το μαγαζι και το πορνιδιο που δινει τον καλυτερο κωλο(χωρις μερεντες και χωρις μη ποναω και τετοια)με λιγα λογια να αντεχει το σφυροκοπημα!!!
εγω μονο 2 εχω να αναφερω!γιουλη ρουμανα(αναζητηται...)και μια μικρουλα μπεμπα ξανθουλα στο αχιλλεως 40(κι αυτη δεν ξερω που ειναι τωρα....) :think:
εισαι σωστος τυπε :rockon:
μαζι με το μπουρδελο και το ονομα της κοπελας καλο ειναι να γραφουμε αν εχει δοντια η αν τη λειπουν και ποια
για να μην υπαρχουν διαφωνιες :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom