You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα για πρωκτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 754K
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
κολοκυνθους βραδινη βαρδια μικρη και πολυ αδυνατη με τις γνωστες υπηρεσιες και εχει και ολα τα δοντιαααααααααααααα
Το ποτήρι ξεχείλισε κύριοι. Προτείνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ'το κωλο-μάγαζο.
Το ποτήρι ξεχείλισε κύριοι. Προτείνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ'το κωλο-μάγαζο.
http://[URL unfurl="true"]www.kazam.gr/online/sites/default/files/images_uploaded/u1119/Greeks%20saying%20goodbye%20to%20bush.jpg[/img[/URL]]
[/quote] μετα το κλεισιμο της καλπης για την ψηφο της τσατσας της χωρας μας συγκεντρωση στο εν λογο μαγαζι για ψηφο διαμαρτηριας........
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι φιλε φαφουτα ειναι η μαριαννα...οι υπηρεσιες ειναι οι κλασικες με τελειωμα στομα,ακαποτα,κολο και ετσι...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπε μουναι φιλε φαφουτα ειναι η μαριαννα...οι υπηρεσιες ειναι οι κλασικες με τελειωμα στομα,ακαποτα,κολο και ετσι...
ετσι πρεπει το μαγαζι να κραταει ψηλα τα στανταρντ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν νομιζω να λενε την μιλεναΜαριάννα πρωινή βάρδια κολοκυνθούς? Μήπως εννοείτε τη (φαφούτα) βουλγάρα Μιλένα?
καλο θα ηταν οταν γραφουμε ονοματα απτις κοπελες να λεμε και ποσα δοντια της λειπουν για να μην μπερδευομαστε
Εγώ φίλε ξέρω ότι πρωινή δουλεύει η Μιλένα, δεν ξέρω αν την έχεις δει. Είναι ψηλή με μακρή μαύρο μαλί, αδύνατη σχετικά με πεταχτό κώλο και μεσαίο στήθος. Ναι είναι φαφούτα και αρκετά μάλιστα. Η Μαριάννα από που είναι????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η μιλενα ειναι αδεια τελειως στην πανω οδοντοστοιχιαΕγώ φίλε ξέρω ότι πρωινή δουλεύει η Μιλένα, δεν ξέρω αν την έχεις δει. Είναι ψηλή με μακρή μαύρο μαλί, αδύνατη σχετικά με πεταχτό κώλο και μεσαίο στήθος. Ναι είναι φαφούτα και αρκετά μάλιστα. Η Μαριάννα από που είναι????
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εμενα παντως μου ελεγε μαριαννα ουγγαρια,την ειχα παρει τον αυγουστο...η περιγραφει ειναι πανω κατω αυτη που λες παντως...λες να ελεγε μιλενα?
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Το καλυτερο μπουρδελο για πρωκτικο ειναι το Ελλαδισταν.Τοσο καιρο μας παιρνουν απο πισω και προφανως μας αρεσει για να το συνεχιζουμε.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
καλο θα ηταν οταν γραφουμε ονοματα απτις κοπελες να λεμε και ποσα δοντια της λειπουν για να μην μπερδευομαστε
Έτσι πρέπει τύπε μουυυυυ
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Χθεσινή κατάθεση Διδύμου 18 - Αν(αλ)ίτα - απογευματινό νούμερο. Το κωλούρι το χρεώνει +5 ευρώ.
Άτεχνη ακάποτη πίπατσου και δε βγάζει τη μαλακία που φοράει να παίξεις λίγο με τα βυζιά. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα όμως είναι ότι έχει όλα τα δόντια!
Τα θετικά είναι ότι δε βιάζεται και έχει μια ζουμερή κωλάθρα που χύνεις αμέσως στο πισωκολλητό. Σε όσους αρέσουν οι γεμάτες είναι καλή επιλογή για να της δώσουν την κωλοτρυπίδα στο χέρι.
Άτεχνη ακάποτη πίπατσου και δε βγάζει τη μαλακία που φοράει να παίξεις λίγο με τα βυζιά. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα όμως είναι ότι έχει όλα τα δόντια!
Τα θετικά είναι ότι δε βιάζεται και έχει μια ζουμερή κωλάθρα που χύνεις αμέσως στο πισωκολλητό. Σε όσους αρέσουν οι γεμάτες είναι καλή επιλογή για να της δώσουν την κωλοτρυπίδα στο χέρι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η γνωστη πολωνεζα τυπε μου?Χθεσινή κατάθεση Διδύμου 18 - Αν(αλ)ίτα - απογευματινό νούμερο. Το κωλούρι το χρεώνει +5 ευρώ.
μαπα το καρπουζι
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
λοιπον συναγωνιστες προτεινω να γραφουμε το μαγαζι και το πορνιδιο που δινει τον καλυτερο κωλο(χωρις μερεντες και χωρις μη ποναω και τετοια)με λιγα λογια να αντεχει το σφυροκοπημα!!!
εγω μονο 2 εχω να αναφερω!γιουλη ρουμανα(αναζητηται...)και μια μικρουλα μπεμπα ξανθουλα στο αχιλλεως 40(κι αυτη δεν ξερω που ειναι τωρα....)
εγω μονο 2 εχω να αναφερω!γιουλη ρουμανα(αναζητηται...)και μια μικρουλα μπεμπα ξανθουλα στο αχιλλεως 40(κι αυτη δεν ξερω που ειναι τωρα....)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εισαι σωστος τυπελοιπον συναγωνιστες προτεινω να γραφουμε το μαγαζι και το πορνιδιο που δινει τον καλυτερο κωλο(χωρις μερεντες και χωρις μη ποναω και τετοια)με λιγα λογια να αντεχει το σφυροκοπημα!!!
μαζι με το μπουρδελο και το ονομα της κοπελας καλο ειναι να γραφουμε αν εχει δοντια η αν τη λειπουν και ποια
για να μην υπαρχουν διαφωνιες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20