Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 755K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
αδυνατη
ψηλη
καλο σωμα γενικα
εχει σκουλαρικι στην μυτη
καυλοφατσα
κανει τις γνωστες υπηρεσιες
ρομουνα ειναι
και αν ειδα καλα της λειπει μονο 1 δοντι :o
δεν λεει πολλα γιαυτο δεν μπορεσα να δω καλυτερα το στομα της,την επομενη φορα αν παω θα την εξετασω να δω ποσα δοντια εχει,το θεωρω απαραδεκτο να της λειπει μονο 1 αν τελικα ετσι ειναι!
αν δεν λειπουν τουλαχιστον 4-5 δοντια δεν αξιζει το εχουμε ξαναπει αυτο..... οποιος γνωριζει με σιγουρια ας δωσει τα ωφωτα του στον λαο...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αδυνατη
ψηλη
καλο σωμα γενικα
εχει σκουλαρικι στην μυτη
καυλοφατσα
κανει τις γνωστες υπηρεσιες
ρομουνα ειναι
και αν ειδα καλα της λειπει μονο 1 δοντι :o
δεν λεει πολλα γιαυτο δεν μπορεσα να δω καλυτερα το στομα της,την επομενη φορα αν παω θα την εξετασω να δω ποσα δοντια εχει,το θεωρω απαραδεκτο να της λειπει μονο 1 αν τελικα ετσι ειναι!

νασε καλα φιλε μου!!
ο γκνωλοδ της ρουφηξε τον μπουντζο μου αρκετη ωρα και μετα η μανικα καταβρεξε τα eurovision!

αλλα οταν τον εβγαλα ειχε παλι λιγο μερεντα πανω στη σακουλα ρε γαμωτο !!
τι γινεται εκει μεσα??φατε και κανα μπιφτεκι κανα καλαμακι κοτοπουλο ,μονο μαρουλια και λαχανα!!
η εκδικηση του κωλου!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νασε καλα φιλε μου!!
ο γκνωλοδ της ρουφηξε τον μπουντζο μου αρκετη ωρα και μετα η μανικα καταβρεξε τα eurovision!

αλλα οταν τον εβγαλα ειχε παλι λιγο μερεντα πανω στη σακουλα ρε γαμωτο !!
τι γινεται εκει μεσα??φατε και κανα μπιφτεκι κανα καλαμακι κοτοπουλο ,μονο μαρουλια και λαχανα!!
η εκδικηση του κωλου!!!
παμμεγιστε τυπε  :rockon:
στο ειπα η ρομουνα ειναι καλη
τυπε μου οταν ειναι να γαμησεις κωλο επειδη παιζει να βγαλεις μερεντα να βαζεις δικο σου προφυλακτικο,υπαρχουν κατι ολομαυρα,ετσι δεν φαινεται :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τυπε μου οταν ειναι να γαμησεις κωλο επειδη παιζει να βγαλεις μερεντα να βαζεις δικο σου προφυλακτικο,υπαρχουν κατι ολομαυρα,ετσι δεν φαινεται :2funny:

δεν υπαρχει κατι σε αντισκατοκολλητικο  :zfuck: :zfuck: να μην πιανει το γρασσο πανω?? :think: :think: :think:
γενικα υπαρχει ενα θεμα σε αυτο το τομεα!!μμμμ? :think: :think: :think:
η αγορα εχει ελλειψη απο ενα τετοιο προιον!! :S :S

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
τι βαρδια???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν υπαρχει κατι σε αντισκατοκολλητικο  :zfuck: :zfuck: να μην πιανει το γρασσο πανω?? :think: :think: :think:
γενικα υπαρχει ενα θεμα σε αυτο το τομεα!!μμμμ? :think: :think: :think:
η αγορα εχει ελλειψη απο ενα τετοιο προιον!! :S :S
μεγαλε αρχοντα του ιντερνετ ειναι ενα σοβαρο θεμα που απασχολει παρα πολλους
γινονται μελετες απτο πανεπιστημιο της Ματσατσουτσες για να βρεθει ενα νεο προιον που θα μας ανακουφησει απτην μερεντα,ειναι σε πειραματικο σταδιο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μεγαλε αρχοντα του ιντερνετ ειναι ενα σοβαρο θεμα που απασχολει παρα πολλους
γινονται μελετες απτο πανεπιστημιο της Ματσατσουτσες για να βρεθει ενα νεο προιον που θα μας ανακουφησει απτην μερεντα,ειναι σε πειραματικο σταδιο
Υπάρχει τρόπος τύπε μου, με τα παρακάτω GEL συμπυκνωμένα προϊόντα, με άρωματα γιογιόμπα, λεμόνι και πευκο!!!
Αφου μας πάρει πίπα και μας τον σηκώσει καλά, πριν το κάρφωμα αλείφουμε το προφυλακτικό εξωτερικά και της βάζουμε και αρκετή ποσότητα GEL στην τρύπα.
Βοηθάει στην εισχώρηση, και κατα την έξοδο μοσχοβολάει ο τόπος!!! :cheesy:
http://[URL unfurl="true"]www.ecohouse.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/e699cf265f32648a5054793f88de926c.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.eureka.com.cy/thubnail.php?wmax=300&hmax=300&src=UserFiles/peak[/URL] wc gel 3 in 1 group(2).jpg

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Υπάρχει τρόπος τύπε μου, με τα παρακάτω GEL συμπυκνωμένα προϊόντα, με άρωματα γιογιόμπα, λεμόνι και πευκο!!!
Αφου μας πάρει πίπα και μας τον σηκώσει καλά, πριν το κάρφωμα αλείφουμε το προφυλακτικό εξωτερικά και της βάζουμε και αρκετή ποσότητα GEL στην τρύπα.
thubnail.php

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και προσοχη μην σας πεσει κατω ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΛΥΣΤΡΙΜΑΤΟΣ, εκτος εαν φορατε παπουτσια με λαστιχο... :2funny: :2funny:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Συγνωμη μαγκες αλλα το ευγενες αθλημα του ΣΚΑΤΟΣΜΠΡΟΞΙΜΑΤΟΣ (σμπροξιμο οπως ο μετρ του ειδους γκουσγκουνης)εχει και τα ατηχηματα του , γιαυτο εξικειωθητε και με αυτη την ιδεα της μερεντουλας , ασε που πολες φορες μαθενεις και τι διατροφικες προτιμισεις εχει το πουτανακι,γκομενα κλπ οποτε οταν ειναι να την πας τσαρκα και εχεις δει και την μερεντα της ξερεις τη θα την ταισεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.ecohouse.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/e699cf265f32648a5054793f88de926c.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.eureka.com.cy/thubnail.php?wmax=300&hmax=300&src=UserFiles/peak[/URL] wc gel 3 in 1 group(2).jpg
υπαρχει και η επιλογη του κλισματος δικε μου
να καθαρισει η γκομενα τελειως :2funny:

Συνημμένα

• t_klisma_114.jpg
    t_klisma_114.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 23

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
τελικα ο πιο καθαρος κωλος ηταν της γιουλης της ρουμανας μιλφ αλλα την εχασα.μηπως την εχει πετυχει απο πισω κανας συναγωνιστης?μεταξι επαιζε μπαλα κεραμεικου παλια και μετα λεωνιδου...

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδες δυστυχως η γιουλη εχαθει απο τα πορνοχαουζ του μεταξουργιου, αν και μια φορα την πετυχα στον πεζοδρομο της δυδιμου.
παντος οσο αφορα το απογευματινο τησ κολοκυνθους με το σκουλαρικακι στη μυτη, οφειλω να ομολογησω οτι αποτελει τανσφορμερ γυναικας.
α!!!  ρε !!! απολυτε αρσενικε ξεπεσες στις τρανσφορμερς???? δεν λεει!!!

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Συγνωμη μαγκες αλλα το ευγενες αθλημα του ΣΚΑΤΟΣΜΠΡΟΞΙΜΑΤΟΣ (σμπροξιμο οπως ο μετρ του ειδους γκουσγκουνης)εχει και τα ατηχηματα του , γιαυτο εξικειωθητε και με αυτη την ιδεα της μερεντουλας , ασε που πολες φορες μαθενεις και τι διατροφικες προτιμισεις εχει το πουτανακι,γκομενα κλπ οποτε οταν ειναι να την πας τσαρκα και εχεις δει και την μερεντα της ξερεις τη θα την ταισεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
ειδικα με φακες....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδες δυστυχως η γιουλη εχαθει απο τα πορνοχαουζ του μεταξουργιου, αν και μια φορα την πετυχα στον πεζοδρομο της δυδιμου.
παντος οσο αφορα το απογευματινο τησ κολοκυνθους με το σκουλαρικακι στη μυτη, οφειλω να ομολογησω οτι αποτελει τανσφορμερ γυναικας.
α!!!  ρε !!! απολυτε αρσενικε ξεπεσες στις τρανσφορμερς???? δεν λεει!!!
μεγαλε τυπε μου δεν μου φανηκε οτι ηταν τρανσφορμερ,μηπως κανεις λαθος η λες για αλλη?μηπως ειναι και αυτη τρανσφορμερ σαν την αννα την σερβα? :2funny:
και η εμφανιση της και το μουνι της μου φανηκαν νορμαλ παντως
αν λεμε για την ιδια εσυ μπηκες η απλα ετσι σου φανηκε δικε μου?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μεγαλε τυπε μου δεν μου φανηκε οτι ηταν τρανσφορμερ,μηπως κανεις λαθος η λες για αλλη?

Δε νομίζω παιχταρά μου. Το ΚΩΛΟκυνθούς φέρνει φαφούτες κι όχι τρανσφόρμερς. Κι αυτό είναι δέσμευση για το μαγαζί. :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom