Να της τα αφαιρεσης την επομενη φορα τα δεκα γιουρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 586
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
οπου βρουν και οτι αρπαξουν παραπανω. οι περισσοτερεs ετσι ειναι. δεν φθανει που απο τα 80 τα 40 ειναι δικα τουs, θελουν και το κατι παραπανω. λεs και τα 40 ειναι λιγα που βγαζουν σε τοση ωρα. φταινε και πολλοι απο μαs. τελοs παντων τα εχουμε ξαναπει αυτα, αλλα μου την δινουν τετοιεs συμπεριφορεs. την στιγμη που τιs διαλεγουμε θα επρεπε να τα δινουν ολα, σε συμμετοχη και συμπεριφορα.Προ ημερών που είχα πάει, όλα καλά με την Μαρίνα. Μπάνιο, μασάζ και ... τα υπόλοιπα.
Στο τέλος όμως, έδωσα 100 γιούρια. μου λέει "ευχαριστώ". Της λέω "ρέστα δεν έχει?"
Λέει "μισό να δω". Και εν τέλει, μου φέρνει ρέστα 10 ευρώ γιατί δεν έβρισκε άλλα.
θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται.
kimanolako
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατί τις κακομαθαίνετε ρε αδέρφια. Ποτέ δεν έδωσα παραπάνω και μου λενε κια ευχαριστώ και μου κάνουν όλα τα κέφια. Και αν καμία πονηρή μου πει οτι δεν έχει ψιλά θα τη στείλω να τα βρει από την τσατσάγιατι φταινε πολλοι απο μασ.ο καθενασ οσα γουσταρει δινει.ας τα ζηταγε ολα τα ρεστα,οπωσ κανω εγω
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οταν δουλευε στην στουρναρη...τι θελεις να μαθεις..?τη σεριφισσα στο μαγαζι την εχει παρει κανεις?
πάλι γκρίνια για δέκα γιούρια ρε παιδιά ...είναι προσωπικό θέμα ..όποιος θέλει αφήνει ..
περασα σημερα πηρα βικυ...η μαρσυ ελειπε,εδωσα 100 ρεστα δεν ειχε και της λεω
επι της στουρναρης με το που βγεις απο μπουμπουλινας εχει περιπτερο,τραβα χαλασε και φερε,με το που βγηκα απο το μπανιο,τα πραγματα ηταν οπως επρεπε ναειναι...
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
περασα σημερα πηρα βικυ...η μαρσυ ελειπε,εδωσα 100 ρεστα δεν ειχε και της λεω
επι της στουρναρης με το που βγεις απο μπουμπουλινας εχει περιπτερο,τραβα χαλασε και φερε,με το που βγηκα απο το μπανιο,τα πραγματα ηταν οπως επρεπε ναειναι...
εμενα παντως και η βικυ και η μαρινα μου εδωσαν κανονικα ρεστα!
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ΓεγονοςΑκριβως ετσι ειναι
Το ιδρυμα πηγαίνει αγρίως προ ςτην ξεπέτα...
Μου έτυχε να θέλει να με ξεπετάξει σε 15-20 λεπτα, με μασάζ-ζυμωτηριο. Μια κοντούλα στρογγυλοπροσωπη με τατού.
Ητο και μια άλλη, τον δέυτερο μηνα, μια ψηλη Ξένια, με ανοιχτή λεκάνη, πολύ αισθησιακή, με άριστα ελληνικά. Εξηφανισθη.
Η αφεντικινα Βικυ μονο στην πρωτη ζυμωση ητο αναλυτικη και υπομενετικη.
Γενικώς αλλάζουν τεμάχια συχνά.
Η γραμμή εκεί είναι: ξεπέτα σε 15-20 λεπτα. Ουτε στούντιο...
Μου έτυχε να θέλει να με ξεπετάξει σε 15-20 λεπτα, με μασάζ-ζυμωτηριο. Μια κοντούλα στρογγυλοπροσωπη με τατού.
Ητο και μια άλλη, τον δέυτερο μηνα, μια ψηλη Ξένια, με ανοιχτή λεκάνη, πολύ αισθησιακή, με άριστα ελληνικά. Εξηφανισθη.
Το ιδρυμα πηγαίνει αγρίως προ ςτην ξεπέτα...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
-----Το ιδρυμα πηγαίνει αγρίως προ ςτην ξεπέτα...
Και επίσης η αφεντικίνα δεν είναι η Βικυ αλλα η Αννα. Που ούτε αυτη είναι " αφεντικίνα"-.... Αnyway
καλά και γιατί δεν τα ζητάτε τα ρέστα ρε παιδιά;εμένα όταν μου το κάνουν αυτό τα ζητάω.Αν στραβώσουν, στραβώνω και εγώ...απλά πράγματα, μην τις ντρέπεσθε, αυτές να ντρέπονταιΚαι μένα το ίδιο μου' κανε η Μαρίνα δεν μου δοσε καθόλου ρέστα . Α ρε Μάρσι και πάλι Μάρσι
-----
Και επίσης η αφεντικίνα δεν είναι η Βικυ αλλα η Αννα. Που ούτε αυτη είναι " αφεντικίνα"-.... Αnyway
νταξει τώρα... καταλαβαίνεις πώς είπα το αφεντικινα...
που παρασταινει το μπος...
Αλλα ειναι τα αφεντικα βεβαια, σωστός
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 941
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 345
- Εμφανίσεις