Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Προ ημερών που είχα πάει, όλα καλά με την Μαρίνα. Μπάνιο, μασάζ και ... τα υπόλοιπα.
Στο τέλος όμως, έδωσα 100 γιούρια. μου λέει "ευχαριστώ". Της λέω "ρέστα δεν έχει?"  :tickedoff:
Λέει "μισό να δω". Και εν τέλει, μου φέρνει ρέστα 10 ευρώ γιατί δεν έβρισκε άλλα.
θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται.   :idiot:
  οπου βρουν και οτι αρπαξουν παραπανω. οι περισσοτερεs ετσι ειναι. δεν φθανει που απο τα 80 τα 40 ειναι δικα τουs, θελουν και το κατι παραπανω. λεs και τα 40 ειναι λιγα που βγαζουν σε τοση ωρα. φταινε και πολλοι απο μαs. τελοs παντων τα εχουμε ξαναπει αυτα, αλλα μου την δινουν τετοιεs συμπεριφορεs. την στιγμη που τιs διαλεγουμε θα επρεπε να τα δινουν ολα, σε συμμετοχη και συμπεριφορα.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
γιατι φταινε πολλοι απο μασ.ο καθενασ οσα γουσταρει δινει.ας τα ζηταγε ολα τα ρεστα,οπωσ κανω εγω

kimanolako

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι φταινε πολλοι απο μασ.ο καθενασ οσα γουσταρει δινει.ας τα ζηταγε ολα τα ρεστα,οπωσ κανω εγω
Γιατί τις κακομαθαίνετε ρε αδέρφια. Ποτέ δεν έδωσα παραπάνω και μου λενε κια ευχαριστώ και μου κάνουν όλα τα κέφια. Και αν καμία πονηρή μου πει οτι δεν έχει ψιλά θα τη στείλω να τα βρει από την τσατσά

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
πάλι γκρίνια για δέκα γιούρια ρε παιδιά ...είναι προσωπικό θέμα ..όποιος θέλει αφήνει ..

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και μένα το ίδιο μου' κανε η Μαρίνα δεν μου δοσε καθόλου ρέστα . Α ρε Μάρσι και πάλι Μάρσι

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μην γκρινιάζετε αφού υπάρχει απλή λύση... πριν πάτε να εχετε ακριβώς τα λεφτά... αυτο ισχυει για όλα τα μαγαζιά
από εκεί και πέρα οποιος θέλει μπορεί να αφήσει παραπάνω αν πέρασε καλά

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τη σεριφισσα στο μαγαζι την εχει παρει κανεις?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πάλι γκρίνια για δέκα γιούρια ρε παιδιά ...είναι προσωπικό θέμα ..όποιος θέλει αφήνει ..

περασα σημερα πηρα βικυ...η μαρσυ ελειπε,εδωσα 100 ρεστα δεν ειχε και της λεω
επι της στουρναρης με το που βγεις απο μπουμπουλινας εχει περιπτερο,τραβα χαλασε και φερε,με το που βγηκα απο το μπανιο,τα πραγματα ηταν οπως επρεπε ναειναι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μια παραληψη καμια με φουλ καλτσον υπαρχει κει???οχι με κοντο οπως φοραγε η βικυ σημερα

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
περασα σημερα πηρα βικυ...η μαρσυ ελειπε,εδωσα 100 ρεστα δεν ειχε και της λεω
επι της στουρναρης με το που βγεις απο μπουμπουλινας εχει περιπτερο,τραβα χαλασε και φερε,με το που βγηκα απο το μπανιο,τα πραγματα ηταν οπως επρεπε ναειναι...

εμενα παντως και η βικυ και η μαρινα μου εδωσαν κανονικα ρεστα!

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Το ιδρυμα πηγαίνει αγρίως προ ςτην ξεπέτα...
Μου έτυχε να θέλει να με ξεπετάξει σε 15-20 λεπτα, με μασάζ-ζυμωτηριο. Μια κοντούλα στρογγυλοπροσωπη με τατού.
Ητο και μια άλλη, τον δέυτερο μηνα, μια ψηλη Ξένια, με ανοιχτή λεκάνη, πολύ αισθησιακή, με άριστα ελληνικά. Εξηφανισθη.
Η αφεντικινα Βικυ μονο στην πρωτη ζυμωση ητο αναλυτικη και υπομενετικη.
Γενικώς αλλάζουν τεμάχια συχνά.
Η γραμμή εκεί είναι: ξεπέτα σε 15-20 λεπτα. Ουτε στούντιο...

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα συμφωνησω μαζι σου. Σε ολες μου τις επισκεψεις ολα ηταν τελεια. Να προσθεσω επισης οτι εχω περασει με Βικυ, Μαρχυ, Μαρινα και ολες εκαναν προγραμμα 45λεπτών και πάνω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μου έτυχε να θέλει να με ξεπετάξει σε 15-20 λεπτα, με μασάζ-ζυμωτηριο. Μια κοντούλα στρογγυλοπροσωπη με τατού.
Ητο και μια άλλη, τον δέυτερο μηνα, μια ψηλη Ξένια, με ανοιχτή λεκάνη, πολύ αισθησιακή, με άριστα ελληνικά. Εξηφανισθη.

:thumbsup: :thumbsup:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
-----

Και  επίσης η αφεντικίνα δεν είναι η Βικυ αλλα η  Αννα. Που ούτε αυτη είναι " αφεντικίνα"-.... Αnyway

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Και μένα το ίδιο μου' κανε η Μαρίνα δεν μου δοσε καθόλου ρέστα . Α ρε Μάρσι και πάλι Μάρσι
καλά και γιατί δεν τα ζητάτε τα ρέστα ρε παιδιά;εμένα όταν μου το κάνουν αυτό τα ζητάω.Αν στραβώσουν, στραβώνω και εγώ...απλά πράγματα, μην τις ντρέπεσθε, αυτές να ντρέπονται

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
-----

Και  επίσης η αφεντικίνα δεν είναι η Βικυ αλλα η  Αννα. Που ούτε αυτη είναι " αφεντικίνα"-.... Αnyway

νταξει τώρα... καταλαβαίνεις πώς είπα το αφεντικινα...
που παρασταινει το μπος...
Αλλα ειναι τα αφεντικα βεβαια, σωστός

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εσεις για τα αφεντικα πατε ή για το μασαζ....σοβαρευτειτε και απολαυστε το μασαζ...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom