aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Εγω γνωρισα την Μαρσυ στο Καιτοσπιτοπροφανες!
Εγω γνωρισα την Μαρσυ στο Καιτοσπιτοπροφανες!
εγώ επιμένω ...κάνουν λάθος ..ποτε ήταν εγγυος?
εχει και ραγαδες?
μη βγάζεις συμπεράσματα από τα διπλά ....συνήθως το παιγνίδι το παίρνει πάνω της η μία .....δεν είναι θέμα κόμπλεξ ή τόπου καταγωγής ..... Θα σε πληροφορήσω οτι και τα δύο κορίτσια είναι από τις προτεινόμενες και με υψηλές επιδόσεις ...Toχω ξαναγραψει και ελπιζω να μην παραξηγηθω!
Σε διπλο (Βικυ-Μαρσυ) ηταν σαν μερσεντες διπλα σε φιατακι του '70
Ισως το Αλβανακι διπλα στην Ρωσιδα νανειωθε κομπλεξικα!
Τι να πω! μερα με την νυχτα.
Μονη της δεν την εχω δοκιμασει
που δούλευε καιτόσπιτο,φωκιωνόσπιτο και καλλιροηόσπιτο
Εγω γνωρισα την Μαρσυ στο Καιτοσπιτο
και μετα....?και εγώ την γνώρισα σε μία συγκέντρωση νεολαίας της ΚΝΕ που είχα πάει παρακαλετός απο ένα πρώην κνήτικο τεμάχιο που με λάτρευε...
Κάνε πλιζ λιανά τις υπηρεσίες της Μαρίνας γιατί είμαι νέος στο σάιτ και ψιλοάσχετος.Μπορώ να ζητήσω να τα πιει?και από εμφάνιση και από υπηρεσίες...
Κάνε πλιζ λιανά τις υπηρεσίες της Μαρίνας γιατί είμαι νέος στο σάιτ και ψιλοάσχετος.Μπορώ να ζητήσω να τα πιει?
η μαρινα η πανυψηλη( γυρω στο 1,90) στο δροσοπουλου 97? μηπωs εχει γινει καποιο λαθοs sarkα? αποκλειεται να εχει δουλεψει εκει. πρωτον δεν εχει ακουστει ποτε κατι τετοιο και δευτερο το δροσοπουλου 97 φερνει αλλου ειδουs ρωσιδουλεs. η μαρινα αυτη που λεs ειναι ρωσιδα? δεν φαινεται για κατι τετοιο.μουνάρα η μαρίνα!κορυφή!+-
Δούλευε παλιά Δροσοπούλου 97
μουνάρα η μαρίνα!κορυφή!+-
Δούλευε παλιά Δροσοπούλου 97
οκ sarkaη μαρινα η πανυψηλη( γυρω στο 1,90) στο δροσοπουλου 97?
Η ίδια μου το είπε
ρε συ δεν παιζεσαι. εσενα δηλαδη ποια στο ειπε pathos? η μαρινα οτι εχει μια κολλητη στο 97 η πηγεs στο 97 και σου ειπε για την marina?τώρα δουλεύει μια κολλητή της στο 97.
ρε συ δεν παιζεσαι. εσενα δηλαδη ποια στο ειπε pathos? η μαρινα οτι εχει μια κολλητη στο 97 η πηγεs στο 97 και σου ειπε για την marina?
το αφήνω στην κρίση σας,έτσι για το σασπένς
και δεν τ αφήνεις