Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Καλημέρα φραπεδομπριζολιάρηδες... :thumbsup:
Report news από πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.
Χώρος καθαρός με άποψη. Προσωπικό ευγενέστατο, φιλικό. Πασαρέλα από Μαρίνα, Βίκυ και Μάρσυ.
Επέλεξα την τελευταία για μια πρώτη γνωριμία..
Ντουζάκι, πετσέτα, παντοφλίτσες αεροστεγώς κλεισμένες και βουρ στο παρασύνθημα.
Μασάζ αρκετά καλό και χαλαρωτικό και κουβεντούλα γνωριμίας. Πλήρης κάλυψη του πίσω μέρους του σώματός μου και στη συνέχεια με προτροπή της γυρίζω ανάσκελα για να συνεχίσει,όπως περίμενα, το μασάζ...Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ!
Με γρήγορες κινήσεις πέρασε στο β' μέρος χωρίς να είμαι προετοιμασμένος και εντός 5λέπτου η παράσταση έλαβε τέλος!
Δε λέω καλή και όμορφη, περίμενα όμως να κυλίσει το πράμα χαλαρά ώστε να το απολαύσω...Διέκρινα και ελαφρά οσμή εις την ευαίσθητην περιοχήν..
Σε γενικές γραμμές το σύνολο καλό αλλά επιδέχεται βελτίωσης στον τομέα υπηρεσιών. 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Διέκρινα και ελαφρά οσμή εις την ευαίσθητην περιοχήν..
-----

Η  οποία οσμή είναι εκδηλος και  εις την  Αννα, την σερίφισαν του καταστήματος , παλαιοθεν ...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Επανερχόμενος σε παλιό μου post και για την αποκατάσταση της ισορροπίας, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο είναι από τα πιο καθαρά μαγαζιά του χώρου (γνώμη μου) και όσον αφορά στην Αννα, Βίκυ και Μάρσυ, μετά λόγου γνώσεως, δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό σχετικά με τα αναφερόμενα παραπάνω περί ... περίεργων οσμών! :o Δηλώνω δε ότι λόγω χαρακτήρα είμαι αρρωστημένα μίζερος με την καθαριότητα!!! :shower: :shower: :shower:
Μαρίνα δεν γνωρίζω.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επανερχόμενος σε παλιό μου post και για την αποκατάσταση της ισορροπίας, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο είναι από τα πιο καθαρά μαγαζιά του χώρου (γνώμη μου) και όσον αφορά στην Αννα, Βίκυ και Μάρσυ, μετά λόγου γνώσεως, δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό σχετικά με τα αναφερόμενα παραπάνω περί ... περίεργων οσμών! :o Δηλώνω δε ότι λόγω χαρακτήρα είμαι αρρωστημένα μίζερος με την καθαριότητα!!! :shower: :shower: :shower:
Μαρίνα δεν γνωρίζω.
συμφωνώ μαζύ σου .....

george_lar

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Λοιπον μαγκες το εν λογω καταστημα το εχω επισκεφτει και εγω αρκετες φορες.

Κανω μια περιγραφη για τους νεους και να μην ρωτανε συνεχεια.

Το κουστουμακι ειναι 80 ευρω με φουλ προγραμμα.

Προφυλακτικα εχουν εκει οποτε δεν χρειαζεται να κουβαλατε μαζι σας.

Το μαγαζι ειναι αρκετα καθαρο και υπαρχει παντα πετσετα αποστειρωμενη σε συσκευασια καθως και παντοφλες επισης κλειστες.

Η Σεριφισσα ειναι καλη και εξτπηρετικη

Παιζει μπριζολα απο την πρωτη φορα και δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προσπαθεια.

Ολες οι κοπελες ειναι καλες με ΤΟΠ ( κατα τηω προσωπικη μου αποψη ) Βικυ και Μαρινα.

Η δε πιπα της Βικυς αλλο πραγμα.....

Ελπιζω να κατατοπησα του εχοντες αποριες

Καλο βολι!!!!!!!!!!!!!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ωραιος ο τζωρτζ..!  :grin:  :thumbsup:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες το εν λογω καταστημα το εχω επισκεφτει και εγω αρκετες φορες.

Κανω μια περιγραφη για τους νεους και να μην ρωτανε συνεχεια.

Το κουστουμακι ειναι 80 ευρω με φουλ προγραμμα.

Προφυλακτικα εχουν εκει οποτε δεν χρειαζεται να κουβαλατε μαζι σας.

Το μαγαζι ειναι αρκετα καθαρο και υπαρχει παντα πετσετα αποστειρωμενη σε συσκευασια καθως και παντοφλες επισης κλειστες.

Η Σεριφισσα ειναι καλη και εξτπηρετικη

Παιζει μπριζολα απο την πρωτη φορα και δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προσπαθεια.

Ολες οι κοπελες ειναι καλες με ΤΟΠ ( κατα τηω προσωπικη μου αποψη ) Βικυ και Μαρινα.

Η δε πιπα της Βικυς αλλο πραγμα.....

Ελπιζω να κατατοπησα του εχοντες αποριες

Καλο βολι!!!!!!!!!!!!!!!

+1000000 :thumbsup:
Γενικά καλό και φιλικό περιβάλλον.
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

ακάποτο παίζει απο βίκυ? τελείωμα?

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Προ ημερών που είχα πάει, όλα καλά με την Μαρίνα. Μπάνιο, μασάζ και ... τα υπόλοιπα.
Στο τέλος όμως, έδωσα 100 γιούρια. μου λέει "ευχαριστώ". Της λέω "ρέστα δεν έχει?"  :tickedoff:
Λέει "μισό να δω". Και εν τέλει, μου φέρνει ρέστα 10 ευρώ γιατί δεν έβρισκε άλλα.
θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται.  :idiot:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Προ ημερών που είχα πάει, όλα καλά με την Μαρίνα. Μπάνιο, μασάζ και ... τα υπόλοιπα.
Στο τέλος όμως, έδωσα 100 γιούρια. μου λέει "ευχαριστώ". Της λέω "ρέστα δεν έχει?"  :tickedoff:
Λέει "μισό να δω". Και εν τέλει, μου φέρνει ρέστα 10 ευρώ γιατί δεν έβρισκε άλλα.
θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται.   :idiot:

Να της τα αφαιρεσης την επομενη φορα τα δεκα γιουρα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom