You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 586
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Ενα από τα καλύτερα και καθαρότερα μαγαζιά αυτήν την περίοδο, και με σωστή και καταξιωμένη στελέχωση ( Μάρσυ, Βίκη).
Βικυ απο Στουρνάρη? την μίλφ?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Όχι, είναι ένα κουκλί στα 23!!!Βικυ απο Στουρνάρη? την μίλφ?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ενα από τα καλύτερα και καθαρότερα μαγαζιά αυτήν την περίοδο, και με σωστή και καταξιωμένη στελέχωση ( Μάρσυ, Βίκη).
Δοκίμασα μασάζ με Μάρσυ ....η κοπέλα έχει και "εκεί" .......σπουδαίο ταλέντο ...την προτείνω .....
Καλά, πήγαινε να κάνεις κανονικό μασάζ πρώτα, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, και μετά έλα να συζητήσουμε πόσο ταλέντο έχει η εν λόγω κορασίδα.
Καλά, πήγαινε να κάνεις κανονικό μασάζ πρώτα, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, και μετά έλα να συζητήσουμε πόσο ταλέντο έχει η εν λόγω κορασίδα.
+1000000000 κυρίως γιατί είμαι fan βασικά του καλού μασάζ. Ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Βεβέα μπορεί να ισχυεί για την συγκεκριμένη... (Πάλι για test drive είμαστε...)
εγώ πρότεινα κάτι ......... γιά ρίξε και εσύ καμμιά πρόταση για να συζητήσουμε.....Καλά, πήγαινε να κάνεις κανονικό μασάζ πρώτα, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, και μετά έλα να συζητήσουμε πόσο ταλέντο έχει η εν λόγω κορασίδα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε σεις για να ρωτησω....καμια βυζου εκει παιζει...?...εκτος βεβαια απο αυτη που ανοιγει....
ναι,η πρωινή θυρωρός
περιμένω ακόμα κάποια πρότασή σου .....Καλά, πήγαινε να κάνεις κανονικό μασάζ πρώτα, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, και μετά έλα να συζητήσουμε πόσο ταλέντο έχει η εν λόγω κορασίδα.
περιμένω ακόμα κάποια πρότασή σου .....
Σχετικά με τη Μάρσι εννοείς;
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καστανή με ανταύγειες, μακρύ σπαστό μαλλί ενίοτε μαζεμένο πίσω ψηλά, ψιλή με λεπτό ζουμερό σώμα και καταπληκτικά γαλαζοπράσινα μάτια!!!Η Βίκυ είναι μια ξανθιά μολδαβή με ίσιο μαλλί; Και αν ναι τι λέει από υπηρεσίες γιατί σκέφτομαι να την τεστάρω.
Για τις υπηρεσίες δες και λίγο πίσω στα posts...18/9: "Βίκυ!!!!!! Θεωρώ ότι είναι must ... και όχι μόνον στο συγκεκριμένο μαγαζί!"
για οπουδήποτε προτείνεις για καλό μασάζ ...για την Μάρσυ έχω άριστη άποψη για τις συνολικές της υπηρεσίες ..Σχετικά με τη Μάρσι εννοείς;
για οπουδήποτε προτείνεις για καλό μασάζ ...για την Μάρσυ έχω άριστη άποψη για τις συνολικές της υπηρεσίες ..
Καλή είναι, αλλά από μασάζ δεν λέει και πολλά.
Η συνολική εικόνα είναι θετική, πάντως.
Εγώ δεν προτείνω τίποτα. Αν ψάξεις στα ΔΕΝ και στα "φραπάς", θα βρεις ιδρύματα για μασάζ.
Επίσκεψη (πρώτη) πριν απο λίγες μέρες. Χώρος αρκετά καλός. Παρέλασαν βικυ, μάρσυ και άλλη μια που δεν θυμάμαι το ονομα της (σίσσυ?). Καθώς είχα δοκιμάσει παλαιότερα τη μάρσυ (με ωραίο κουλουράκι τοτε), είπα να παρω βίκυ που είχα ακούσει καλά λόγια εδω. Απο εμφάνιση είναι όπως την περιγράφουν παραπάνω με το επιπλεον των πολυ καλων βυζίών, το μόνο αρνητικό η χαλαρη κοιλια της που δεν δικαιολογείται για την μικρή ηλικια της. Από υπηρεσιες, μασαζ μετριο, πολυ καλη βαθια και υγρη π..., και μπριζολιτσα στη συνέχεια. Λοκο δεν έδινε τη συγκεκριμένη μερα (μου είπε), αλλά θα το ξαναδοκιμασω. Το συνολο 80γιουρα. Συνολικη εντύπωση καλή.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η σερίφισα Άννα με πλήρες "πρόγραμμα"!!!καμιά βυζαρού?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 941
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 345
- Εμφανίσεις