Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Jacobs

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνήσω.Το μαρινάκι είναι από τα καλύτερα μασαζοκόριτσα του χώρου και από τα λίγα καλά σε εμφάνιση (για μέσο όρο μασατζούς μιλάμε πάντα....θα μπορούσε άνετα να δούλευε σε στρίπ κλάμπ ψιλοπαρακμιακό ή σε πιό "ανεβασμένο" αν έκανε και λίγο γυμναστική...) :grin:

Στείλτη στο Sirocco θα κάνει τη διαφορά

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πιστευω το πιο πληρεστερο...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε christosbrist ,εμένα μου αρέσει η Μαρίνα,και τραγουδάω
το τραγούδι"Μαρίνα,Μαρίνα,Μαρίνα,δάγκωσα τη λαμαρίνα".Για τους
λίγους που δεν καταλαβαίνουν,"δαγκώνω τη λαμαρίνα" σημαίνει
ερωτεύομαι.Μου αρέσει η θετική ενέργεια της Μαρίνας. Ξεπέτα
που λες δεν έκανε σε μένα,και έχω ερωτευτεί το γεγονός ότι
μοιάζει με την Margaux Hemingway ,πού όταν ήμουν μαθητης
ονειρευόμουνα να ήμουν μαζί της.Εγινε το όνειρό μου πραγματικότητα!Α ΡΕ ΑΡΧΗΓOI GORBACHEV,LENIN ,STALIN !Χάρη σ΄αυτούς ,συναγωνιστή SSgti ,μας κάνουν μασάζ ΜΥΘΙΚΑ μωρά
σαν την Μαρίνα (αλλά και τις άλλες...).Ο Κομμουνισμός
έγινε ΚΟΜΜΟΥΝΑΡΙΣΜΟΣ ,ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ !Ζήτω
Ο Μάρξ ,εμπρός Μάρς γιά Μουνάρ'ς !!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Συναγωνιστή ARCER 2,(βυζιά,βυζιά,βυζιά),Η Μαρίνα είναι
μοντέλο του γνωστου γερμανικού οίκου ΒΥΖΟΜΠΑΛΟΥΧΤΕΝ.Η Βίκυ
του οίκου ΦΟΝ ΡΟΥΦΕΝ.Η Μάρσυ του οίκου ΑΧΛΑΔΟΚΟΛΑΡΕΝ.(ωραία
τα αχλάδια...).Πάρε τις άλλες και άσε γιά μενα τη Μαρίνα,για να είναι ξεκούραστη !

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστή ARCER 2,(βυζιά,βυζιά,βυζιά),Η Μαρίνα είναι
μοντέλο του γνωστου γερμανικού οίκου ΒΥΖΟΜΠΑΛΟΥΧΤΕΝ.Η Βίκυ
του οίκου ΦΟΝ ΡΟΥΦΕΝ.Η Μάρσυ του οίκου ΑΧΛΑΔΟΚΟΛΑΡΕΝ.(ωραία
τα αχλάδια...).Πάρε τις άλλες και άσε γιά μενα τη Μαρίνα,για να είναι ξεκούραστη !

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πρόσφατο πέρασμα και είδα τη βίκυ που δεν είχα τεστάρει ακόμη εκεί.Όχημα νταρντανέ με διπλό διαφορικό,τα πάντα όλα θα έλεγα,αλλά δεν πέρασα λόγω βιαστικού ραντεβού.Πάντως και εγώ εκεί γουστάρω μαρίνα πιό πολύ..είναι αυτή η καυλιάρικη αύρα που έχει...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πρόσφατο πέρασμα και είδα τη βίκυ που δεν είχα τεστάρει ακόμη εκεί.Όχημα νταρντανέ με διπλό διαφορικό,τα πάντα όλα θα έλεγα,αλλά δεν πέρασα λόγω βιαστικού ραντεβού.Πάντως και εγώ εκεί γουστάρω μαρίνα πιό πολύ..είναι αυτή η καυλιάρικη αύρα που έχει...
....παλι δεν περασες??? ;)...ολο ραντεβου της τελευταιας στιγμης εχεις!! :grin: :grin:

Jacobs

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0

Τέλεις να σου ριξ ένα ξυγρισμεν review εγώ για δαύτη?Και π σ fuck you ρε  :2funny:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Ο συνγαμιστης που εσμπρωχνε σημερα τη Ζαρα-Κορμαρα  :cum: (καινουριο τεμαχιο?) παρακαλειται να δωσει πληροφοριες... ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
   ΣΧΟΛΙΟ :  Χριστίνα μάσάζ άριστο .......

αυτή είναι μιά ψηλή νταρντάνα?από κορασίδες του λαδιού τα ίδια?μάρσυ,βίκυ,μαρίνα παρούσες?αυτήν την ζάρα την έιδες την κορμάρα?πές μωρή... :pipa2:

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτήν την ζάρα την έιδες την κορμάρα?
Κορασίς εκ Καζακστάν πολύ γλυκιά με μικρό βζκ καλή συμμετοχή στο ψήσιμο της μπριζόλας αλλά άσχετη με το μασάζ.Καμμιά σχέση με τις Βίκη και Μάρση (σύγκριση ΝΥΧΤΑ με ΜΕΡΑ)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αυτή είναι μιά ψηλή νταρντάνα?από κορασίδες του λαδιού τα ίδια?μάρσυ,βίκυ,μαρίνα παρούσες?αυτήν την ζάρα την έιδες την κορμάρα?πές μωρή... :pipa2:
Χριστίνα πολύ αδύνατη και σέξυ ...και όχι νταρντάνα ....όλες παρούσες ......Ζάρα κορμάρα και όχι μόνο .....πήγαινε για πάρτυ  και καλή διασκέδαση.....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Χριστίνα πολύ αδύνατη και σέξυ ...και όχι νταρντάνα ....όλες παρούσες ......Ζάρα κορμάρα και όχι μόνο .....πήγαινε για πάρτυ  και καλή διασκέδαση.....

Φίλε ΨΑΡΑΚΑ, πάλι ... χτύπησες? Δεν σε προλαβαίνει κανείς! :2funny:
Έχεις, πάντως, δίκιο για Ζάρα. Στο μασάζ, όμως, θέλει λίγο δούλεμα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom