Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
κονονικο σερβισ ξανθια δεν εχει γινει.......

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρή απώλεια η Μάρσυ αν έφυγε.Γιατί μας το έκανες αυτό Αννα?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τι στο διαολο 2η φορα πορτα εκει.  Ποτε δεν εχω φαει πορτα πουθενα και εδω δυο φορες?

Η αντιμετώπιση (τη δεύτερη φορά) ήταν για καλό σου! Αλλιώς, αν επέμενες, για ξεπέτα πήγαινε το πράγμα. Ξαναπήγαινε πριν σουρουπώσει.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μία μικρή έκπληξη από την Βερόνικα ....δεν την υπολογίζεις λόγω μέτριας  εμφάνισης αλλά ....οι υπηρεσίες άριστες..

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα σημερα και ενω ειναι η τριτη φορα που παω, τελικα εφαγα κανονικοτατα.  Η σεριφισα Αννα, αυτη την φορα εκανε πως με θυμοτανε απο παλια.  Τι διαολο?  Παρελασαν τρεις κοπελες, Μαρινα, και δυο αλλες.  Πηρα Μαρινα.  Καλη στο μασαζ, βυζαρες, πολυ ωραιο μουν! και ΟΚ στο παλουκωμα, αλλα οχι σουπερ.  Γενικα ευχαριστημενος.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πηγα σημερα και ενω ειναι η τριτη φορα που παω, τελικα εφαγα κανονικοτατα.  Η σεριφισα Αννα, αυτη την φορα εκανε πως με θυμοτανε απο παλια.  Τι διαολο?  Παρελασαν τρεις κοπελες, Μαρινα, και δυο αλλες.  Πηρα Μαρινα.  Καλη στο μασαζ, βυζαρες, πολυ ωραιο μουν! και ΟΚ στο παλουκωμα, αλλα οχι σουπερ.  Γενικα ευχαριστημενος.
αξιοs holly, τα καταφερεs  :2funny:  παρτυ θα στησει ολο το forum. σε θυμοταν η αννα. να ηξερεs τι ειναι. δεν ξεχνα καθολου αυτη, οπωs αλλεs πχ στη φωκιωνοs η ινγκα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αξιοs holly, τα καταφερεs  :2funny:  παρτυ θα στησει ολο το forum. σε θυμοταν η αννα. να ηξερεs τι ειναι. δεν ξεχνα καθολου αυτη, [size=10pt]οπωs αλλεs πχ στη φωκιωνοs η ινγκα. [/size]

καλά αυτή είναι για τα πανηγύρια.Δε ξαναπατάω εκεί με την ηλίθια :headbang:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλά αυτή είναι για τα πανηγύρια.Δε ξαναπατάω εκεί με την ηλίθια :headbang:
  που λεs pathos, οταν καποτε πηγαινα στην φωκιωνοs, ειχα παει 3-4 φορεs αλλα εφευγα γιατι δεν μου αρεσε καμμια. με ειχε μαθει λοιπον η ινγκα ,αλλα δεν θυμοταν οτι δεν περνουσα. νομιζε οτι ημουν πελατηs του μαγαζιου.  και οταν καποια φορα τελικα περασα μεσα, υπηρχε το οκ τηs ινγκα προs την κοπελλα σαν παλιοs πελατηs.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  που λεs pathos, οταν καποτε πηγαινα στην φωκιωνοs, ειχα παει 3-4 φορεs αλλα εφευγα γιατι δεν μου αρεσε καμμια. με ειχε μαθει λοιπον η ινγκα ,αλλα δεν θυμοταν οτι δεν περνουσα. νομιζε οτι ημουν πελατηs του μαγαζιου.  και οταν καποια φορα τελικα περασα μεσα, υπηρχε το οκ τηs ινγκα προs την κοπελλα σαν παλιοs πελατηs.

το ξέρω και σε μένα τα ίδια σκατά.....η είναι ζώον η δικιά σου ή δε ξέρω εγώ τί άλλο να πώ...μόνο στο ελλάντα θα ψάχνεις να βρείς τέτοια σενάρια....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα μεσημερι...υστερα απο αρκετο καιρο...κσι βλεπω νεα αφιξη, Αννα (μελαχρινη με ωραιο κορμι και προσωπο). Πααααρα πολυ καλο.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Επισκεψη σημερα μεσημερι...υστερα απο αρκετο καιρο...κσι βλεπω νεα αφιξη, Αννα (μελαχρινη με ωραιο κορμι και προσωπο). Πααααρα πολυ καλο.
Είναι αυτή που κάνει μασάζ 2 λεπτά ακριβώς και μετά σε ρωτάει συνεχώς τι θέλεις να σου κάνει or not?  :think:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom