hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την μαρσυ πρπει να την ειδα στουρναρη 63 εχτεσ
Ως σεριφισα ή κανονικο σερβις?
την μαρσυ πρπει να την ειδα στουρναρη 63 εχτεσ
Ως σεριφισα ή κανονικο σερβις?
Τι στο διαολο 2η φορα πορτα εκει. Ποτε δεν εχω φαει πορτα πουθενα και εδω δυο φορες?
Η αντιμετώπιση (τη δεύτερη φορά) ήταν για καλό σου! Αλλιώς, αν επέμενες, για ξεπέτα πήγαινε το πράγμα. [size=10pt]Ξαναπήγαινε πριν σουρουπώσει.[/size]
και μετα σου λεει δεν κανω αβαντες!!!
αξιοs holly, τα καταφερεs παρτυ θα στησει ολο το forum. σε θυμοταν η αννα. να ηξερεs τι ειναι. δεν ξεχνα καθολου αυτη, οπωs αλλεs πχ στη φωκιωνοs η ινγκα.Πηγα σημερα και ενω ειναι η τριτη φορα που παω, τελικα εφαγα κανονικοτατα. Η σεριφισα Αννα, αυτη την φορα εκανε πως με θυμοτανε απο παλια. Τι διαολο? Παρελασαν τρεις κοπελες, Μαρινα, και δυο αλλες. Πηρα Μαρινα. Καλη στο μασαζ, βυζαρες, πολυ ωραιο μουν! και ΟΚ στο παλουκωμα, αλλα οχι σουπερ. Γενικα ευχαριστημενος.
αξιοs holly, τα καταφερεs παρτυ θα στησει ολο το forum. σε θυμοταν η αννα. να ηξερεs τι ειναι. δεν ξεχνα καθολου αυτη, [size=10pt]οπωs αλλεs πχ στη φωκιωνοs η ινγκα. [/size]
που λεs pathos, οταν καποτε πηγαινα στην φωκιωνοs, ειχα παει 3-4 φορεs αλλα εφευγα γιατι δεν μου αρεσε καμμια. με ειχε μαθει λοιπον η ινγκα ,αλλα δεν θυμοταν οτι δεν περνουσα. νομιζε οτι ημουν πελατηs του μαγαζιου. και οταν καποια φορα τελικα περασα μεσα, υπηρχε το οκ τηs ινγκα προs την κοπελλα σαν παλιοs πελατηs.καλά αυτή είναι για τα πανηγύρια.Δε ξαναπατάω εκεί με την ηλίθια
που λεs pathos, οταν καποτε πηγαινα στην φωκιωνοs, ειχα παει 3-4 φορεs αλλα εφευγα γιατι δεν μου αρεσε καμμια. με ειχε μαθει λοιπον η ινγκα ,αλλα δεν θυμοταν οτι δεν περνουσα. νομιζε οτι ημουν πελατηs του μαγαζιου. και οταν καποια φορα τελικα περασα μεσα, υπηρχε το οκ τηs ινγκα προs την κοπελλα σαν παλιοs πελατηs.
κουτσοι, στραβοι στον αγιο παντελεημονα.το ξέρω και σε μένα τα ίδια σκατά.....η είναι ζώον η δικιά σου ή δε ξέρω εγώ τί άλλο να πώ...μόνο στο ελλάντα θα ψάχνεις να βρείς τέτοια σενάρια....
Είναι αυτή που κάνει μασάζ 2 λεπτά ακριβώς και μετά σε ρωτάει συνεχώς τι θέλεις να σου κάνει or not?Επισκεψη σημερα μεσημερι...υστερα απο αρκετο καιρο...κσι βλεπω νεα αφιξη, Αννα (μελαχρινη με ωραιο κορμι και προσωπο). Πααααρα πολυ καλο.
μεγαλη η χαρη τουκουτσοι, στραβοι στον αγιο παντελεημονα.
λακωνικεΜία μικρή έκπληξη από την Βερόνικα ....δεν την υπολογίζεις λόγω μέτριας εμφάνισης αλλά ....οι υπηρεσίες άριστες..
λακωνικε
λακωνικε
....εστίν φιλοσοφείν!