Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365

καταρχας δεν χρειαζόνταν να πεις οτι εχεις παει , διότι επεσες σε αντιφασεις......και τους δημιουργησες ανασφαλεια :o....εξ ου και το οχι του μεταξα !!! :headbang:
επρεπε να πεις οτι ερχετε συνεχεια ενας φιλος σου....πχ ο ψηλός ο χοντρός κτλ και σου εχει πει τα καλυτερα για αυτό ήρθα να σκοραρω !!!! θα σκοραριζες απευθειας :fuck1: :zfuck: :fuck1:.....και αυτοί πελατες θελουν μην νομίζεις .....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
επρεπε να πεις οτι ερχετε συνεχεια ενας φιλος σου....πχ ο ψηλός ο χοντρός κτλ και σου εχει πει τα καλυτερα για αυτό ήρθα να σκοραρω !!!! θα σκοραριζες απευθειας :fuck1: :zfuck: :fuck1:.....και αυτοί πελατες θελουν μην νομίζεις .....
μπαα, πιθανως να φας πετσετα και με αυτο το τροπαριο, δεν το τρωνε. αλλα θα φας σιγουρα στην επομενη που θα σε ξερουν - ειδικα αν ξαναπας συντομα.

εγω προτιμω να λεω οτι εχω ξαναπαει αλλα με χαλαρο κ ανετο υφος, οχι αποτομα πραματα. Μια καλη απαντηση που πιανει στη σεριφισσα που θα σου πει "δε σε θυμαμαι" ειναι: "ουτε κι εγω, την αλλη φορα μου ανοιξε αλλη" ;) Σε μενα εχει πιασει

Επισκέπτης

Επίσκεψη στο ίδρυμα....Στη πόρτα ήταν η Βικυ με νεο ξανθό μαλλί αλλά με τη ίδια μουράκλα που αποπνεει ξυνίλα και βαριεστημάρα... Κοπέλες Χριστίνα Μάρσυ και μια Μαρίνα Πολωνέζα. Ρωτησα που είναι η Μαρίνα το Ρωσίδι και μου παν ότι εφυγε απ το μαγαζι.. :( Ξερει κανείς που έχει πάει αυτό το κορίτσι; Απ τις άλλες καμιά δε μου γέμισε το μάτι και τελικώς έφυγα..

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επίσκεψη στο ίδρυμα....Στη πόρτα ήταν η Βικυ με νεο ξανθό μαλλί αλλά με τη ίδια μουράκλα που αποπνεει ξυνίλα και βαριεστημάρα... Κοπέλες Χριστίνα Μάρσυ και μια Μαρίνα Πολωνέζα. Ρωτησα που είναι η Μαρίνα το Ρωσίδι και μου παν ότι εφυγε απ το μαγαζι.. :( Ξερει κανείς που έχει πάει αυτό το κορίτσι; Απ τις άλλες καμιά δε μου γέμισε το μάτι και τελικώς έφυγα..
Διαφωνώ μαζύ σου ....η Βίκυ και η όμορφη μουράκλα της αποπνέει την επιθυμία της για sex γιατί δεν ικανοποιείται από κανέναν ....και δεν πιστεύει οτι υπάρχει τέτοιος ...

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
κυριοι, την μαρινα την ψηλή με τα :tits: εχει φαει κανεις κολουρι??????

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Διαφωνώ μαζύ σου ....η Βίκυ και η όμορφη μουράκλα της αποπνέει την επιθυμία της για sex γιατί δεν ικανοποιείται από κανέναν ....και δεν πιστεύει οτι υπάρχει τέτοιος ...

Προφέσσορα έχεις ρέντα σήμερα...!!! :thumbsup:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πάντως έχει ωραίο κώλο η άτιμη...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Απλά έπαιξες και δεν σού βγήκε (high-risk strategy). Θα μπορούσες απλά να πεις την αλήθεια, δηλ. κάτι του στυλ "κάνω συχνά μασάζ σε άλλα ινστιτούτα, αλλά εδώ δεν έτυχε να με βγάλει ποτέ ο δρόμος μου εδώ. Ομως έχω ακούσει για σάς τα καλύτερα και είπα να δοκιμάσω".

Φυσικά κι αυτό που λέω υπάρχει πιθανότητα να μην δουλέψει. Πάντα η πρώτη φορά είναι δυσκολη -δυστυχώς συνταγές με πιθανότητα επιτυχίας 100% δεν υπάρχουν.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Απλά έπαιξες και δεν σού βγήκε (high-risk strategy). Θα μπορούσες απλά να πεις την αλήθεια, δηλ. κάτι του στυλ "κάνω συχνά μασάζ σε άλλα ινστιτούτα, αλλά εδώ δεν έτυχε να με βγάλει ποτέ ο δρόμος μου εδώ. Ομως έχω ακούσει για σάς τα καλύτερα και είπα να δοκιμάσω".

Φυσικά κι αυτό που λέω υπάρχει πιθανότητα να μην δουλέψει. Πάντα η πρώτη φορά είναι δυσκολη -δυστυχώς συνταγές με πιθανότητα επιτυχίας 100% δεν υπάρχουν.
εγώ την δική σου τακτική ακολουθώ σε όσα πηγαίνω για πρώτη φορά ....χωρίς αστοχία ...ίσως είναι και θέμα φάτσας...

Επισκέπτης
Εγώ αυτο είπα τη πρώτη φορά που πήγα εκεί και έφαγα κανονικά..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καθότι οι σπουδές στο είδος ....

ΙΕΚ ΑΚΜΗ μασαζιακό τμήμα εξωτερικών σπουδών,εγγραφές στην γραμματεία όπου ο κ.Ψάραξ έχει όλη την καλή διάθεση να σας ενημερώσει για το λαδοτρυφτήρι και τα περί τούτου.Αυτά βαλεντίνε.. :grin:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
εγώ την δική σου τακτική ακολουθώ σε όσα πηγαίνω για πρώτη φορά ....χωρίς αστοχία ...ίσως είναι και θέμα φάτσας...

Αγαπητέ Ψάρακα, το αστείο του πράγματος είναι ότι σε εμένα δεν πιάνει πάντα. ΟΚ, πιάνει τις περισσότερες φορές, αλλά όχι πάντα. Το λέω αυτό για να τονίσω ότι είναι πολύ ευκολο να δίνει κάποιος καλές "συμβουλές", όμως υπεισέρχονται τόσοι αστάθμητοι παράγοντες, που μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένει κανείς (χωρίς να έχει κάνει, κατ' ανάγκη, κάποιο προφανές "λάθος").

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τι εχει η φατσα σου ?  σαν τον κουασιμοδο και τρομαζουν και καθονται ? :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom