Συμμετέχει ενεργά (Γλωσοφυλα γλείψιμο) με την άλλη κοπέλα η μαρση η χαλαρά ??
Από τα συμφραζόμενα του προηγούμενου ποστ μου προκύπτει δεν έχω πάρει ντούο στο εν λόγω ίδρυμα. Αρα φοβάμαι, ότι δεν είμαι αρμόδιος να σού απαντήσω εγώ.
Συμμετέχει ενεργά (Γλωσοφυλα γλείψιμο) με την άλλη κοπέλα η μαρση η χαλαρά ??
ολεs τουs, και κανουν και δεν κανουν alex.
δεν το ξέρω ..ίσως ανάλογα με το ταίρι ...η ίδια όμως είναι από μόνη πολύ καλή ...Συμμετέχει ενεργά (Γλωσοφυλα γλείψιμο) με την άλλη κοπέλα η μαρση η χαλαρά ??
πρεπει το εργαλείο να είναι καθαρό, κοινώς να μοσχοβολαει..........και να μην ειναι ο κρονος "μεσα " στον δία........
εκτός από το κορίτσι φίλε ειναι και ο χώρος φιλικός ...καθαρός και με ευγένεια στην υποδοχή ....Ευχαριστώ τους συναγωνιστές ψαρακα και ohyes για την προτροπή τους ( MARSI ) το κορίτσι είναι super …!!
Αννα για κοίταξε το θέμα ...αν και εγώ δεν το έχω προσέξει...Συμφωνώ απόλυτα εάν εξαιρέσεις το κρύο νερό στο μπάνιο λόγω Κίνησης
εκτός από το κορίτσι φίλε ειναι και ο χώρος φιλικός ...καθαρός και με ευγένεια στην υποδοχή ....
Συμφωνώ απόλυτα εάν εξαιρέσεις το κρύο νερό στο μπάνιο λόγω Κίνησης
Αννα για κοίταξε το θέμα ...αν και εγώ δεν το έχω προσέξει...
Συμφωνώ απόλυτα εάν εξαιρέσεις το κρύο νερό στο μπάνιο λόγω Κίνησης
Δεν μού έχει τύχει ποτέ κρύο νερό. Ομως για να το λες σε πιστεύω. Ας το φορντίσουν αυτό οι κοπέλες. Δεν είναι ό,τι το καλύτερο μέσα στο χειμώνα.
το κορμι της Μαρσι το εχουν λιγες φιλε,μαρσυ τι λεει;;η βικυ ωραιο μωρο
αφωνοςτο κορμι της Μαρσι το εχουν λιγες φιλε,
για αυτο ειναι ντιβα και της αξιζει...
μπαινει ανετα στις μασ3ζ-θρυλους!!!
Συμφωνω για το κορμί ..αλλά θρύλος ειναι ένας....το κορμι της Μαρσι το εχουν λιγες φιλε,
πιοσ ο λιμπιακοσ?Συμφωνω για το κορμί ..αλλά θρύλος ειναι ένας....
σιγα μη σκισεις κάνα μαγουλο..για αυτο ειναι ντιβα και της αξιζει...
το κορμι της Μαρσι το εχουν λιγες φιλε,