Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
την αλλη φορα τη πηρα μετα απο επιμονη δε φαινοταν...φαινεται οτι εχει το δικο της ULTRAS

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πήγα κι εγώ για συνεδρία στο εν λόγω μαγαζί. Πήρα Μάρσυ με προοπτική για λοκο-μόσιον. Μπήκαμε μέσα μου έκανε ένα μασάζ ικανοποιητικό, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Όταν άρχισε το ψητό ψηνόμουν και για λοκο-μόσιον και πήγα να βάλω δάχτυλο. Με ψιλοάφησε αλλά το πήρε μετά και μου λέει θα έρθει η ώρα του. Εγώ νόμιζα μετά αλλά περνούσε η ώρα. Ξαναρωτάω και μου λέει άστο για την επόμενη φορά. Αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρία, ρώτησα αν το δίνει τελικά και μου απανταει διπλωματικά πως έλα την επόμενη φορά να τα πούμε καλύτερα. Δίνω 6 στα 10 για την εμφάνιση της κοπέλας και τα υπόλοιπα. Χαλάστηκα με το τελευταίο και ένοιωσα σα να με τρενάρουν για να πηγαίνω συνέχεια μιας και με είδαν νιούφη. Την άλλη φορά θα μου πει πάρε κολόρι αλλά μην το βάλεις όλο. Μόνο κεφαλάκι. Την επόμενη φορά μέχρι τη μέση και στην 3η συνεδρία όλο. Ίσως το επιχειρήσω άλλη φορά. Προς το παρόν είμαι λίγο κάστανο με την όλη φάση.
καλα κανει η κοπελα και επιλεγει,
δικαιωμα της ειναι...
ουτε μενα δινει παντα,
δυο στις τρεις δινει :2funny: :booty: :booty: :booty: :booty:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες οτι ειναι να γινει θα το φερει η στιγμη και θα γινει.Σεβομαστε τις κοπελες και δεν πιεζουμε καταστασεις για να μας σεβονται και αυτες να μας δινουν το μαξιμουμ που μπορουν να μας δωσουν.Και αν δουμε συμπεριφορα ξεπετας ριχνουμε μαυρο και δεν ξαναπαταμε αφου ενημερωσουμε και τους υπολοιπους εδω μεσα.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλα κανει η κοπελα και επιλεγει,
δικαιωμα της ειναι...
ουτε μενα δινει παντα,
δυο στις τρεις δινει :2funny: :booty: :booty: :booty: :booty:

Συνήθως δίνει, αλλά όχι πάντα. Συμφωνώ ότι τέτοιες καταστάσεις δεν είναι για πίεση.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χθεσινή επίσκεψη στο μαγαζί. Παρούσες η βίκυ σε χρέη πόρτας, η μαρίνα, η χριστίνα και η μαρσυ. Επηρεασμένος από τα λόγια συναθλητών διάλεξα τη μαρίνα. Ψηλή με καστανό καρέ μαλί μέτριο πρόσωπο και βυζάρες φυσικές μάλλον 4αρες. Παιδιά δεν ξέρω αν πρόκειται για την μαρίνα που περιγράφετε  σε προηγούμενα post αλλά αν είναι, έχω να παρατηρήσω ότι 1ον δεν είναι τόσο ψηλη όσο αναφερεται δηλαδή τη κόβω γύρω στο 1.73 και με τις γόβες βέβαια είναι κοντά στο 1.80. 2ον Από πρόγραμμα είναι κάπως διεκπεραιωτική και να σας πω την αλήθεια δε με ενθουσίασε. Δε πολυ γελούσε και γενικά απέπνεε μια αυρα "άντε να τελιώνουμε". Απο μασάζ καλό σχετικά. Πάντως αν δεν ήταν οι βυζάρες δε θα την έπαιρνα και μάλλον δε θα την προτιμήσω ξανά. Υπάρχουν πολύ καλύτερες στο χώρο. Η αλήθεια είναι ότι θα επέλεγα βίκυ αλλά δε μπορούσε λόγω περιόδου. Την επόμενη φορά ίσως. Στα παραλειπόμενα να αναφέρω την έλλειψη ζεστού νερού στο μπάνιο κάτι απαράδεκτο. Ρε παιδιά πάγωσα. Μιλάμε νερό μπούζι, ερχόσουν αμέσως στα ίσια σου μετά τη χαλάρωση του μασάζ   :grin:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Χθεσινή επίσκεψη στο μαγαζί. ......... Στα παραλειπόμενα να αναφέρω την έλλειψη ζεστού νερού στο μπάνιο κάτι απαράδεκτο. Ρε παιδιά πάγωσα. Μιλάμε νερό μπούζι, ερχόσουν αμέσως στα ίσια σου μετά τη χαλάρωση του μασάζ   :grin:

Περίεργο, γιατί πάντα αυτό το μαγαζί είναι ... τυπικό σε όλα! :o

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πράγματι, και εγώ που πήγα χτες ξεπάγιασα... είπαμε οικονομία αλλά μην αρρωστήσουμε κιόλας...
πήρα την Μάρσυ η οποία περιέργως με θυμότανε από το Σ63 (!!!), που δεν έχω πάει πάνω από 5 φορές στα τελευταία 3 χρόνια, μπράβο μνημονικό...
Δεν τρελάθηκα αν και η κοπέλα είναι πολύ εξυπηρετική και ευγενική. Ωραίο κορμί αλλά πολύ μινιόν για τα γούστα μου.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εγώ πάντα βρίσκω νερακι ζεστό ....θα έτυχε ίσως προσωρινά όπως τις προάλλες σε άλλο μαγαζύ κάποια βλάβη..
αυτονόητο είναι οτι κανένα μαγαζύ δεν θέλει να αυτοδυσφημίζεται......

με την ευκαιρεία να συστήσω πάλι την πολύ καλή Ζωή....και με πολύ καλό μασάζ ..και πρόγραμμα ....δυναμη το κορίτσι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Μαρίνα μου είπαν πως έλειπε (και θα λείψει για καιρό). Μήπως με δούλεψε ή έκανε λάθος ο συναγωνιστής? Την Βίκυ πάντως δεν την πήρα χαμπάρι... μελαχρινή ήταν καλύτερη

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
η Μαρίνα μου είπαν πως έλειπε (και θα λείψει για καιρό). Μήπως με δούλεψε ή έκανε λάθος ο συναγωνιστής? Την Βίκυ πάντως δεν την πήρα χαμπάρι... μελαχρινή ήταν καλύτερη
η βικυ κανει πιπα  ακοαποτη η οχι?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
[]Περίεργο, γιατί πάντα αυτό το μαγαζί είναι ... τυπικό σε όλα! :o [/quote]
-----
Μια  και  οι  φιλοι  μιλουν για ύφος ξεπέτας και ελλειψη ζεστού  νερου,
πιθανολογώ ότι αν  έλειπε  η ¨Αννα  , η οι υπολοιπες .. αυτονομήθηκαν .. αρνητικά :o :dancing: :headbang:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Η κοπέλα που πήρα σίγουρα λεγόταν μαρίνα. Δε ξέρω αν ήταν αυτή στην οποία αναφέρθηκαν οι συναθλητές στο φόρουμ ή κάποια άλλη με το ίδιο όνομα, για αυτό και έδωσα μια περιγραφή για να μου πείτε αν ταιριάζει με την παλιά μαρίνα ή όχι. Η βίκυ ήταν ξανθιά, μελαχρινή δε την εχω δει. Πάντως διέκρινα σημάδια κοιλιάς μέσα από τα ρούχα.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εγώ πάντα βρίσκω νερακι ζεστό ....θα έτυχε ίσως προσωρινά όπως τις προάλλες σε άλλο μαγαζύ κάποια βλάβη..

με την ευκαιρεία να συστήσω πάλι την πολύ καλή Ζωή....και με πολύ καλό μασάζ ..και πρόγραμμα ....δυναμη το κορίτσι...

Καινούρια είναι η Ζωή? Για κάνε μια περιγραφή.

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1

δεν βρήκα καμμία Ζωή...ίσως ηταν απασχολημένη...

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
καλή  εβδομάδα  ποιες  προτείνεται  για  δίδυμο  ???

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλή  εβδομάδα   ποιες  προτείνεται  για  δίδυμο  ???

Εγώ όσες φορές έχω πάει, έχω πάρει τη Μάρσυ πλην δύο εξαιρέσεων (και δεν θυμάμαι πώς λέγονταν οι κοπέλες αυτές). Αρα θα έλεγα κι εγώ Μάρσυ + όποια άλλη σού κάνει κλικ.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Συμμετέχει  ενεργά (Γλωσοφυλα  γλείψιμο)  με την  άλλη  κοπέλα  η  μαρση  η  χαλαρά  ?? 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom