Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Βαλεντινο ειναι καλή ...και χωρίς υπερτίμηση...

και εσύ ψάραξ είσαι καλός και χωρίς υπερτίμηση. :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ.τί θα έλεγες αν άλλαζες το νίκνέιμ σου σε "ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΠΑΙΧΝΙΔΟ"? :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
σιγα μη σκισεις κάνα μαγουλο..

Βαλεντινο ειναι καλή ...και χωρίς υπερτίμηση...

εγω λέω ότι την υποτιμούμε περισσότερο και από τη δραχμούλα μας.. :2funny:

και εσύ ψάραξ τί θα έλεγες αν άλλαζες το νίκνέιμ σου σε "ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΠΑΙΧΝΙΔΟ"? :2funny:

Δεν πάμε όλοι μαζί να δούμε πόσα ... α..πίδια χωράει ο σάκος...?! :2funny:
Πάντως στη ... μοιρασιά δεν θα μαλώσουμε! :uzi: :zombie:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
            τιποτα νεα από εδώ?
H Μαρίνα η ψηλή  μελχρινή με τις βυζαρες....πήγε πατρίδα...βλεπουμε πότε επιστρέφει......

γνωρίζει κανει αν έδινε το συγκεκριμενο τεμαχι κολουρι??? :fuck1:

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον πηγα εκει σημερα για πρωτη φορα.  Διαβασα το θρεντ εδω και ειπα να πω στην τσατσα οτι πηγα με την Μαρινα στο παρελθον, αφου λειπει, ετσι ωστε μη με παρει για καινουργιο και φοβηθει.  Μπαινω μεσα, λεω για σας, λεω, Μαρσι?  Μου λεει τι?  Λεω Μαρσι δεν ειναι το ονομα σου?  Απο το φορουμ φυσικα.  Μου λεει οχι, ειμαι η Αννα.  Ενοχλημενη.  Λεω α ΟΚ.  Μου λεει εχεις ξαναρθει?  Λεω ναι, πηρα Μαρινα.  Μου λεει ποια Μαρινα?  Λεω πολλες εχει?  Μου λεει, απο που ειναι η Μαρινα.  Λεω απο Ρουμανια νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος ομως.  Μου λεει μηπως απο Πολωνια?  Λεω ισως, δεν ξερω.  Μου λεει Ρωσσια?  Λεω μπορει δεν θυμαμαι.  Λεει γιατι εχουμε Μαρινα εδω.  Λεω γαμωτο απο μεσα μου.

Ερχοντε δυο κοπελες, η μια βγηκε για δεκατα του 2λεπτου, φενοταν πανω απο μετρια, ηταν η Μαρινα.  Η αλλη νομιζω Αθηνα ειπε ως το ονομα, μεγα ξεκολ, πολυ μελαχρινη, ισως και ΕλληνοΑλβανιδα.

Ερχεται η σεριφισα πισω και με ενα πολυ ακαταδεκτο βλεμα και προσβλητικο μου λεει το προγραμμα ειναι 60 ευρω για χαλαρωτικο μασαζ, 45 λεπτα.  Λεω και με τα εξτρα φυσικα?  Μου λεει ενα τρανταχτο ΟΧΙ!  Σαν του Μεταξα.  Λεω τι οχι?  Την αλλη φορα πηρα εξτρα και η Μαρσι μου τα πασαρε κιολας. Μου λεει ναι αλλα αυτες οι κοπελες δεν κανουν εξτρα.  Λεω κοιτα, μου τα λες αυτα επειδη δεν με ξερεις?  Μου λεει, υπαρχουν κοπελες που κανουν και αλλες που οχι, σημερα λογω απεργιας των παντων, δεν ειρθαν οι αλλες κοπελες.  Λεω καλα, αφου δεν θελετε λεφτα, κανενα προβλημα και φευγω .  Ενω φευγω μου λεει, ελα αυριο που θα ναι και η Μαρσι.  Λεω ναι καλα....

Και προχωραω προς το μαγαζι στη Στουρναρη 29 που ειναι 50 μετρα πιο κατω.  Παω να γραψω εκει το review.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Λοιπον πηγα εκει σημερα για πρωτη φορα.  Διαβασα το θρεντ εδω και ειπα να πω στην τσατσα οτι πηγα με την Μαρινα στο παρελθον, αφου λειπει, ετσι ωστε μη με παρει για καινουργιο και φοβηθει.  Μπαινω μεσα, λεω για σας, λεω, Μαρσι?  Μου λεει τι?  Λεω Μαρσι δεν ειναι το ονομα σου?  Απο το φορουμ φυσικα.  Μου λεει οχι, ειμαι η Αννα.  Ενοχλημενη.  Λεω α ΟΚ.  Μου λεει εχεις ξαναρθει?  Λεω ναι, πηρα Μαρινα.  Μου λεει ποια Μαρινα?  Λεω πολλες εχει?  Μου λεει, απο που ειναι η Μαρινα.  Λεω απο Ρουμανια νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος ομως.  Μου λεει μηπως απο Πολωνια?  Λεω ισως, δεν ξερω.  Μου λεει Ρωσσια?  Λεω μπορει δεν θυμαμαι.  Λεει γιατι εχουμε Μαρινα εδω.  Λεω γαμωτο απο μεσα μου.

Ερχοντε δυο κοπελες, η μια βγηκε για δεκατα του 2λεπτου, φενοταν πανω απο μετρια, ηταν η Μαρινα.  Η αλλη νομιζω Αθηνα ειπε ως το ονομα, μεγα ξεκολ, πολυ μελαχρινη, ισως και ΕλληνοΑλβανιδα.

Ερχεται η σεριφισα πισω και με ενα πολυ ακαταδεκτο βλεμα και προσβλητικο μου λεει το προγραμμα ειναι 60 ευρω για χαλαρωτικο μασαζ, 45 λεπτα.  Λεω και με τα εξτρα φυσικα?  Μου λεει ενα τρανταχτο ΟΧΙ!  Σαν του Μεταξα.  Λεω τι οχι?  Την αλλη φορα πηρα εξτρα και η Μαρσι μου τα πασαρε κιολας. Μου λεει ναι αλλα αυτες οι κοπελες δεν κανουν εξτρα.  Λεω κοιτα, μου τα λες αυτα επειδη δεν με ξερεις?  Μου λεει, υπαρχουν κοπελες που κανουν και αλλες που οχι, σημερα λογω απεργιας των παντων, δεν ειρθαν οι αλλες κοπελες.  Λεω καλα, αφου δεν θελετε λεφτα, κανενα προβλημα και φευγω .  Ενω φευγω μου λεει, ελα αυριο που θα ναι και η Μαρσι.  Λεω ναι καλα....

Και προχωραω προς το μαγαζι στη Στουρναρη 29 που ειναι 50 μετρα πιο κατω.  Παω να γραψω εκει το review.
πιστευω φιλαρακο οτι δεν το χειριστικες σωστά..........

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

μια καρεκλα να σου βαλω στην οδο μπουμπουλινας εκει στη γωνια που στριβεις οχι μονο θα πας να πεσεις πανω αλλα θα πας και στο πολυτεχνειο για αποθεραπεια :uglystupid: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ερχεται η σεριφισα πισω και με ενα πολυ ακαταδεκτο βλεμα και προσβλητικο μου λεει το προγραμμα ειναι 60 ευρω για χαλαρωτικο μασαζ, 45 λεπτα.  Λεω και με τα εξτρα φυσικα?  Μου λεει ενα τρανταχτο ΟΧΙ!  Σαν του Μεταξα.

:2funny: :2funny: :2funny:

Το αποπήρες το κορίτσι μπρε.......!!! :grin: :grin: :grin:

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια καρεκλα να σου βαλω στην οδο μπουμπουλινας εκει στη γωνια που στριβεις οχι μονο θα πας να πεσεις πανω αλλα θα πας και στο πολυτεχνειο για αποθεραπεια :uglystupid: :headbang:

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

:2funny: :2funny:

Αυτό το είχε πει και ο Γεωργίου για τον Μπλάνκο νομίζω χαρακτηρίζοντας έτσι τη δεινότητα του στη ντρίπλα.
Πάντως και η Αννούλα πολύ ψηλά την έχει τη μύτη τώρα τελευταία. Ας τη ρίξει λιγάκι  ;)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Στην κλασική παρέλαση πριν το φαί κάναν εμφάνιση εκτός κανα δυο γνωστών παρουσιών οι Μόνικα (ψηλή, χοντρή και άσχημη) και Βερόνικα (κοντή, χοντρή και άσχημη). Εμφανισιακά ούτε για μπουρδέλο του 20ρικου. Με τι όρεξη να δοκιμάσεις??? Λίγο ποιότης Άνναααααααα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom